Η Σελήνη στον Υδροχόο από 13 μέχρι και 16 Απριλίου θα φέρει ξαφνική τύχη σε 3 ζώδια. 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 13 μέχρι και 16 Απριλίου θα φέρει ξαφνική τύχη σε 3 ζώδια. 

Η Σελήνη στον Υδροχόο έχει να κάνει πάντα με την ελευθερία ενώ μας δίνεται τώρα και η δυνατότητα στο να μπορέσουμε να επιτύχουμε πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με τους επαγγελματικούς μας στόχους. Μέσα από αυτή τη δυναμική θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά σχέδια, ενώ ταυτόχρονα είναι μια καταπληκτική στιγμή για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, οπότε και να γνωρίσουμε νέα πράγματα, να μπορέσουμε να κάνουμε καινούργιες παρέες και να διασκεδάσουμε μέσα από την κοινωνική μας ζωή. 

Ζυγός 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 13 μέχρι και 16 Απριλίου θα φέρει ξαφνική τύχη σε 3 ζώδια.  3

Για εσάς είναι μια θέση που θα μπορέσετε να ερωτευτείτε αλλά και να χαλαρώσετε ύστερα από έναν καιρό ιδιαίτερων εντάσεων και ταραχών στη ζωή σας. Είναι μια περίοδος πάρα πολύ σημαντική γιατί θα μπορέσετε κυρίως να φλερτάρετε και να ανανεωθείτε. Έτσι θα νιώσετε ιδιαίτερα ερωτικοί ενώ θα υπάρξουν και σημαντικές ευκαιρίες για σχέσεις ή και επανασυνδέσεις, οπότε και θεωρείται ένα διάστημα όπου θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Ταυτόχρονα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να μπορέσετε να αποδείξετε τι αξίζετε μέσα από τα ταλέντα σας και να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στα Επαγγελματικά σας όνειρα!

Υδροχόος 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 13 μέχρι και 16 Απριλίου θα φέρει ξαφνική τύχη σε 3 ζώδια.  5

Αυτή η θέση για σας είναι ιδιαίτερα ανανεωτική. Θα μπορέσετε να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μια σειρά και να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας το επόμενο διάστημα.

Θα πρέπει να περιμένετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να ξεφύγετε από οικονομικά αδιέξοδα, ενώ φαίνεται ότι γενικά η επαγγελματική σας ζωή θα αρχίσει να έχει περισσότερες επιτυχίες. Είναι μια περίοδος όπου θα μπορέσετε επίσης να λύσετε παρεξηγήσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορέσει να λυθεί ένα θέμα το οποίο ταλαιπωρούσε την οικογένειά σας εδώ καιρό, ίσως σε δικαστικά θέματα.

Κριός 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 13 μέχρι και 16 Απριλίου θα φέρει ξαφνική τύχη σε 3 ζώδια.  7

Μια σημαντική περίοδος κοινωνικοποίησης για εσάς, οπότε και θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα περάσετε υπέροχα.

Κλείνουν επιτέλους τα δύσκολα κεφάλαια στη ζωή σας και μπορείτε να περιμένετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Με κάποιους από αυτούς θα μπορούσατε να γίνετε και φίλοι.

Από τους αγαπημένους σας ανθρώπους θα λάβετε πάρα πολύ αγάπη και προσοχή και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο όμορφα επιτέλους καθότι υπήρχαν διάφορα θέματα στις σχέσεις σας που σας είχαν αγχώσει. Όσοι ασχολείστε με ομάδες και ομαδικές δραστηριότητες μπορείτε να περιμένετε το επόμενο διάστημα μια σημαντική επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

14 Απριλίου 2023 : Κρόνος εξάγωνο Βόρειος Δεσμός – Χείρα βοηθείας για την επίτευξη των στόχων μας δίνεται απ’ το εξάγωνο του Κρόνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Η όψη ευνοεί την ικανότητα συγκέντρωσης στους σκοπούς μας. Πέραν όμως από αυτή την προσήλωση για ατομική επίτευξη, δείχνει και πιθανή βοήθεια που θα πάρουμε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, «ανώτερου αξιώματος», ή και την οικογένειά μας, καθώς τόσο ο Κρόνος όσο και οι Δεσμοί σχετίζονται με οικογενειακά θέματα. 

Η όψη γίνεται με τον Κρόνο στις 4ο04’ του Ιχθύ και τον Βόρειο Δεσμό στις 4ο04’ του Ταύρου, δίνοντας μεγάλη εύνοια στις μοίρες 3 ως 6 των ζωδίων της Γης (Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι) και αντίστοιχα του Νερού (Καρκίνοι – Σκορπιοί – Ιχθύς). Πιο σημαντικό είναι αν έχετε τον Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, Ήλιο, Σελήνη, αλλά και Ερμή – Αφροδίτη – Άρη σε αυτές τις μοίρες. 

Στην αστρολογία συχνά βλέπουμε τους Δεσμούς της Σελήνης να συνδέονται με το κάρμα και το πεπρωμένο. Ο Βόρειος Δεσμός είναι το σημείο όπου «θέλουμε» να φτάσουμε, ενώ ο Νότιος Δεσμός το περιβάλλον από το οποίο προερχόμαστε. Ο Κρόνος παράλληλα κάνει τρίγωνο με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι με βοήθεια προερχόμενη από ανθρώπους που γνωρίζουμε, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσουμε στους στόχους μας, πηγαίνοντας πιο κοντά στο πεπρωμένο μας

Ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στον Ταύρο όπου δείχνει την ανάγκη για σταθεροποίηση σχέσεων που βοηθάνε την εξέλιξή μας, όμως και την διακοπή αυτών που μας εμποδίζουν. Ο Κρόνος στον Ιχθύ περνάει λίγο από το μικροσκόπιο συναισθήματα και φαντασίες, επιτρέποντας να εντοπίσουμε καλύτερα ποιες σχέσεις και ποιοι άνθρωποι πράγματι θα μας βοηθήσουν σε αυτό το έργο. 

Ο Κρόνος μάλιστα βρίσκεται σε σύνοδο με έναν εκ των 4 Βασιλικών Αστέρων, τον Φορμαλώ (Formalhaut), απλανής αστέρας με γλυκιά και πνευματική φύση. Οι δυο τους συμπράττουν, μαζί με την βοήθεια του κοινού (τον Βόρειο Δεσμό δηλαδή) και μας ζητούν να είμαστε ενεργητικοί, να μην αφεθούμε στην μοίρα και την παθητικότητα. Να συγκεντρωθούμε με τιμιότητα και σοφία. 

Για να πάρουμε την εύνοια αυτής της όψης πρέπει ν’ αδράξουμε τις ευκαιρίες και την βοήθεια που θα μας δοθεί, όχι να περιμένουμε να γίνουν όλα ως δια μαγείας!! 

Να σημειωθεί επίσης ότι οι Δεσμοί της Σελήνης ορίζουν και τα ζώδια όπου γίνονται οι Εκλείψεις, παραμένοντας σε ένα ζωδιακό δίπολο (ζώδια σε αντίθεση) για 1,5 χρόνο εφιστώντας την προσοχή μας στα όσα εκπροσωπούν τα ζώδια αυτά. Ο Κρόνος χρειάζεται 2,5 χρόνια για να διανύσει ένα ζώδιο και είναι νεοαφιχθείς στον Ιχθύ. 

Στο τέλος του χρόνου οι Δεσμοί θ’ αφήσουν πίσω τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που σχετίζεται μεταξύ άλλων με τα οικονομικά, την σχέση μας με την ύλη, την αυτοεκτίμηση αλλά και την εκτίμηση των άλλων, των κοντινών μας ανθρώπων, τα οικονομικά τρίτων. Όπως επίσης σχετίζονται με την απόλαυση αλλά και την εξουσία. Αυτό το εξάγωνο λοιπόν του Κρόνου με τον Βόρειο είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κινηθούμε σε σχέση με μαθήματα που νιώσαμε ότι πήραμε τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο. 

Κρόνος εξάγωνο Βόρειος Δεσμός 14 Απριλίου 2023– Χείρα βοηθείας για την επίτευξη των στόχων μας – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)