Ημερήσιες προβλέψεις 13 Απριλίου 2023. Ευκαιρίες σε έρωτα και οικονομικά 

Ημερήσιες προβλέψεις 13 Απριλίου 2023. Ευκαιρίες σε έρωτα και οικονομικά 

Μια αρκετή θετική ημέρα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω φροντίζει να διατηρήσει ενεργή την σύνοδο Ήλιου/Δία. Ανεξάρτητα από το ζώδιο που ανήκετε, σήμερα μπορείτε να ζητήσετε «χάρες» από πρόσωπα εξουσίας. Μπορείτε να συζητήσετε για αύξηση αν έχετε αποδείξει ότι την αξίζετε ή να στείλετε το βιογραφικό σας αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας. Βλέπετε καλή η εύνοια του Δία όμως η Σελήνη από τον Αιγόκερω απαιτεί προσπάθεια από μέρους σας.

Στα αρνητικά της ημέρας είναι το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου που ολοκληρώνεται αργά το βράδυ. Είναι μια όψη που φέρνει συναισθηματική απογοήτευση και ξαφνικούς χωρισμούς. Συγχρόνως συμβολίζει τα ξαφνικά έξοδα. Επηρεάζει Ιχθύς/Παρθένους και Διδύμους/Τοξότες των πρώτων ημερών. 

Αναλυτικά για τα 12 ζώδια οι προβλέψεις είναι :

Κριός 

Μπορείτε να κυνηγήσετε και να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η ημέρα σας καλεί να βγείτε και να περάσετε όμορφα με φίλους ενώ υπάρχει η πιθανότητα μιας πολύ ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου σας λέει ότι χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που οδηγείτε, αλλά και να αποφύγετε να ανταλλάξετε σκληρές κουβέντες με το ταίρι σας.

Ταύρος

Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά και πρακτικά θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Η σύνοδος Ήλιου/Δία είναι πολύ βοηθητική αν σας απασχολεί ένα κληρονομικό ζήτημα.  Οι φίλοι σας ή οι συμβουλές ενός ειδικού θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου φέρνει κάποια έκτακτα έξοδα αλλά και φόρτο εργασίας..

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι ενώ έχετε πολλούς λόγους για να είστε χαρούμενοι, όπως ότι η οικονομική σας κατάσταση όλο και βελτιώνεται και η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους, τα ξαφνικά προβλήματα στον τομέα της εργασίας, όπως και η καθυστέρηση σε κάποια από τα σχέδια σας δεν σας αφήνουν να το χαρείτε με την ψυχή σας.

Καρκίνος

Αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα και σημαντικές νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θα τονώσουν αρκετά το πορτοφόλι σας  υπόσχεται η σύνοδος Ήλιου/Δία. Στα αρνητικά της ημέρας είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε στον σύντροφο ή στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι.

Λέων

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα σήμερα ή να απογοητευθείτε από τη συμπεριφορά κοντινών σας προσώπων. Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος όμως βρίσκεται στην καλύτερη του θέση ευνοώντας σε θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, τα ταξίδια και τις μικρές αποδράσεις. Πρόσωπα κύρους είναι στο πλευρό σας  και σας στηρίζουν. Πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Παρθένος

Σήμερα πρέπει να εφοδιαστείτε με αρκετή ψυχραιμία καθώς τα προβλήματα και οι διενέξεις με συναδέλφους μέσα στο χώρο της εργασίας δύσκολα θα αποφευχθούν. Στα θετικά είναι ότι η σύνοδος Ήλιου/Δια ευνοεί πολύ τα οικονομικά σας όπως και θέματα που σχετίζονται με εφορίες ή κληρονομικά ζητήματα. Ο ερωτισμός και το φλερτ είναι έντονα στην ατμόσφαιρα, οπότε χαμογελάστε και κλείστε πονηρά το μάτι σε όποιον προσπαθεί να σας χαλάσει τη διάθεση.

Ζυγός 

Η ημέρα σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν και μπορεί να σχετίζονται είτε με το σπίτι σαν οίκημα είτε με κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ερωτική και ευνοούνται τα φλερτ. Στα αρνητικά της ημέρας, ο μεγάλος φόρτος εργασίας που μπορεί να οδηγήσει στην ακύρωση κάποιων σχεδίων σας ή να προκαλέσει προστριβές με συναδέλφους σας.

Σκορπιός

Ημέρα με πολλές υποχρεώσεις η σημερινή. Υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας αλλά σύντομα θα αποδώσει καρπούς η προσπάθειά σας και θα έχετε την αναγνώριση και την οικονομική ανταμοιβή που επιθυμείτε. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου θα φέρει κάποια παραπάνω έξοδα ενώ σας καλεί να μην πάρετε οικονομικά ρίσκα. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου/Δία ευνοεί τα κάθε είδους σχέδια σας είτε είναι επιχειρηματικά, είτε αφορούν ένα ταξίδι που σχεδιάζετε. Στην ερωτική σας ζωή επίσης περνάτε ένα από τα καλύτερα διαστήματα με αρκετό φλερτ και πολλές κατακτήσεις. Τα προβλήματα έρχονται από τα πρόσωπα με τα οποία συνεταιρίζεστε και σήμερα μπορεί να προκληθούν έντονες προστριβές. 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου/Δία σας βοηθά να λύσετε πρακτικά προβλήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει για αρκετό διάστημα ενώ λειτουργεί πολύ βοηθητικά και για τα οικονομικά σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ουρανό, ευνοεί μια νέα ερωτική γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα βρείτε τρόπους για να τονώσετε τη σχέση σας και να περάσετε όμορφα με  το σύντροφό σας. Αρκετά απαιτητική θα είναι η μέρα όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Είστε από τους ιδιαίτερα ευνοημένους των ημερών. Η σύνοδος Ήλιου/Δία ευνοεί τις υπογραφές νέων συμφωνιών αλλά και τις μικρές αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν.  Το τρίγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη  θα φέρει μια ερωτική γνωριμία με έναν σύντροφο πνευματώδη και ανεξάρτητο όπως ακριβώς και εσείς. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου υποδηλώνει ότι θα κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε τρίτους στα οικονομικά σας.

Ιχθύς

Η σύνοδος Ήλιου/Δία ευνοεί πολύ τα οικονομικά σας κάτι που το έχετε ανάγκη ειδικά λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/Κρόνου που προκαλεί έκτακτα έξοδα που ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σας. Έχετε αρκετές προσκλήσεις βέβαια για εξόδους με φιλικά σας πρόσωπα και σίγουρα θα περάσετε όμορφες στιγμές κοντά τους. Κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε για να χαλαρώσετε από την γεμάτη υποχρεώσεις ημέρα.

Από την Ειρήνη Αθανασίου 

Διαβάστε επίσης: