Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι 24 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι 24 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 22 μέχρι και τις 24 Απριλίου πρόκειται να δώσει έναν αέρα επικοινωνίας και ανανέωσης σε όλους μας. Είναι μια περίοδος η οποία θα μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να κοινωνικοποιηθούμε, αλλά και να είμαστε πιο ξέγνοιαστοι από την καθημερινότητα και από τις ευθύνες της. Τρία όμως είναι τα ζώδια τα οποία θα έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι 24 Απριλίου 2023. 3

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο το επόμενο διάστημα πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθότι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα μπορέσετε να δείξετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ την ίδια στιγμή θα νιώσετε ότι είσαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου, κάτι το οποίο θα σας ενισχύσει το εγώ. Μπορείτε τώρα να πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι 24 Απριλίου 2023. 5

Στο ζώδιο των διδύμων η Σελήνη προβλέπεται να φέρει ένα ιδιαίτερα ερωτικό χρονικό διάστημα, το οποίο θα σας κάνει να ανανεωθείτε και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Μην ξεχάσετε ότι τώρα μπορείτε πραγματικά να αναγνωριστείτε για όλες αυτές τις δεξιότητες που έχετε και να καταφέρετε να ξεπεράσετε διάφορα οικονομικά προβλήματα που σας είχαν κουράσει τον τελευταίο καιρό. Είναι μια περίοδος σημαντικής επαγγελματικής ανάπτυξης, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να έρθετε λίγο πιο κοντά με τα παιδιά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι 24 Απριλίου 2023. 7

Με τη σελήνη στον έβδομο ηλιακό σας οίκο προφανώς τα πάντα επιτρέπονται για τη δημιουργία καινούργιων ερωτικών σχέσεων. Θεωρείται μια περίοδος ιδιαίτερα δημιουργική για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα συνεργασιών και να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω επί των οικονομικών σας δεδομένων. Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά και πάρα πολύ καλή στιγμή για να μπορέσετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας και γνωριμία και γιατί όχι να μην προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στη σχέση σας.

Διαβάστε επίσης:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με τη Βεδική Αστρολογία από 24 έως 30 Απριλίου 2023.

Νέα δυναμικά ξεκινήματα. Εύνοια σε οικονομικά και ερωτικά

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Για παράδειγμα Mesha είναι ο Κριός και Vrishabhpa ο Ταύρος. Η διαφορά της Ινδικής αστρολογίας έγκειται στη χρήση του αστρικο ζωδιακού κύκλου εν αντιθέση με την δυτική αστρολογία που χρησιμοποιεί τον τροπικό ζωδιακό.

Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην δυτική αστρολογία, γι’ αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε Ινδικό ζώδιο υπάρχουν οι ημερομηνίες γεννήσεως για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 24 έως 30 Απριλίου. 

Στις 24 Απριλίου έχουμε τη σύνοδο Ήλιου/Βόρειου στο Ashwini Nakshatra που χαρακτηρίζεται από θάρρος, πρωτοπορία αλλά και τη θεραπεία. Από τις 26 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Απριλίου ο Chandra -Σελήνη- θα βρίσκεται στον Kataka –Καρκίνο- σε σχέση τετραγώνου με τους Ήλιο/Ερμή/Δία. Αυτό θα δώσει ενθουσιασμό, διάθεση για νέα σχέδια και ξεκινήματα, υλική αφθονία και πνευματική ισορροπία. Βέβαια, το τετράγωνο με τον Ερμή ωθεί σε βιαστικές αποφάσεις, οπότε καλό είναι να έχουμε σχεδιάσει καλά τα επόμενα βήματά μας πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση τους.