Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21 έως 22/04/2023. Ασφάλεια και επικοινωνία.

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21 έως 22/04/2023. Ασφάλεια και επικοινωνία

Χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσουμε να νιώσουμε αρκετά καλά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και ίσως να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε με κάποιες κουβέντες κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να συνέβησαν το τελευταίο διάστημα λόγω της έκλειψης αλλά και της αναδρομής του Ερμή. Θεωρείται ένα διάστημα που θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και θα τακτοποιήσουμε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά μας.

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια αναλυτικά το Σαββατοκύριακο

Κριός

Θα μπορέσετε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα με τους αγαπημένους σας και ίσως ένα μικρό ταξιδάκι να μπορέσει να φτιάξει αρκετά τη διάθεση. Θεωρείται μια περίοδος ιδιαίτερα θετική για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις επί των οικονομικών σας.

Ταύρος

Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετά από τα προβλήματα τα οποία έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας και θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα όσον αφορά την επαγγελματική σας εικόνα.  Περίοδος συναισθηματικής έκφρασης.

Δίδυμοι

Είναι μια σημαντική στιγμή για να μπορέσετε να ξεπεράσετε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με γνωστούς με τους οποίους μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί. Θα περάσετε καλά με φίλους, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται και μια περίοδος η οποία θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να είσαστε περισσότερο δημοφιλείς.

Καρκίνος

Είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα είσαστε λίγο περισσότερο ο στρέφης και έτσι θα πρέπει να χειριστείτε λίγο καλύτερα τη διάθεσή σας για να μην κλειστείτε μέσα. Ίσως αποκαλυφθούν κάποια μυστικά που θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Λέων

Περίοδος έντονης κοινωνικοποίησης θα μπορέσετε να γνωρίσετε αρκετούς ανθρώπους και μέσα από τις παρέες σας θα μπορείτε να πάρετε την αγάπη και την προστασία την οποία αναζητούσατε. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με κάποιους ανθρώπους για να χτίσετε κάποιες καινούργιες προοπτικές επί των επαγγελματικών σας.

Παρθένος

Μια σημαντική στιγμή αυτή για εσάς, καθότι τώρα μπορείτε να δουλέψετε επί επαγγελματικών προοπτικών και να πάρετε ένα πολύ μεγάλο ναι από κάποιου είδους συνεργασία, την οποία περιμένετε καιρό. Σημαντικές ευκαιρίες για θέματα καριέρας.

Ζυγός

Τώρα ήρθε η στιγμή για να μπορέσετε να κανονίσετε θέματα με ταξίδια και γιατί όχι να μην προσπαθησετε να βελτιωσετε πιθανόν τους βαθμούς σας ή την γενικότερη επίδοσή σας σε κάτι το οποίο θέλετε να εξελιχθείτε. Μια υπέροχη περίοδος για να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα πλούσια αυτό το σαββατοκύριακο, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Οικονομικά θα λάβετε κάποια οικονομική υποστήριξη που περιμένατε καιρό.

Τοξότης

Είναι μια περίοδος σημαντικής επιτυχίας σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα μπορούσατε να βελτιώσετε την υπάρχουσα γνωριμία την οποία έχετε η σχέση ή θα μπορούσατε να κάνετε μια καινούργια τελικά επαφή, η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Αιγόκερως

Το Σάββατο ξεκινά ιδιαίτερα ερωτικά και θα μπορούσατε να περιμένετε μια καινούργια γνωριμία, ενώ η Κυριακή σαν ημέρα θα σας βοηθήσει αρκετά στο να μπορέσετε να βελτιώσετε την εργασιακή σας κατάσταση.

Υδροχόος

Σίγουρα θα πρέπει να περιμένετε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι για εσάς ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθότι θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και να δείξετε στους άλλους τι μπορείτε να επιτύχετε. Πολύ όμορφο σαββατοκύριακο αυτό για να φλερτάρετε.

Ιχθύες

Ήρθε τώρα η στιγμή για να μπορέσετε να κάνετε τα σημαντικά επαγγελματικά βήματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας, ενώ σε θέματα οικονομικών θα μπορείτε να έχετε επιτέλους σημαντική επιτυχία με πολύ έξυπνες επενδύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι 24 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 22 μέχρι και τις 24 Απριλίου πρόκειται να δώσει έναν αέρα επικοινωνίας και ανανέωσης σε όλους μας. Είναι μια περίοδος η οποία θα μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να κοινωνικοποιηθούμε, αλλά και να είμαστε πιο ξέγνοιαστοι από την καθημερινότητα και από τις ευθύνες της. Τρία όμως είναι τα ζώδια τα οποία θα έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι 24 Απριλίου 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)