Ημερήσιες προβλέψεις 3 Μαΐου 2023 – Συντροφικότητα Ισορροπία Δικαιοσύνη

Ημερήσιες προβλέψεις 3 Μαΐου 2023 – Συντροφικότητα Ισορροπία Δικαιοσύνη

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Το συναίσθημα είναι εκλεπτυσμένο, όμορφο και με καλλιτεχνικές τάσεις. Έχει διάθεση να προσφέρει αλλά και να διεκδικήσει την αγάπη από τους άλλους.

Η πρώτη όψη της ημέρας είναι στις 1:03 πμ και είναι όψη μισού εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα. Αφθονία συναισθηματικής έκφρασης, έντονη φαντασία και ιδεαλισμός. Όσοι δεν κοιμούνται αυτήν την ώρα έχουν  διάθεση για διαλογισμό, ενδιαφέρον για τη μεταφυσική, για θρησκευτικά θέματα και ανθρωπιστικά δρώμενα. Όσοι αυτήν την ώρα κοιμούνται, το πιθανότερο να έχουν πολύ έντονα όνειρα, η φαντασία τους θα είναι έντονη και το συναίσθημα που θα τους μείνει θα είναι πολύ όμορφο.

Στις 5:25 πμ η Σελήνη συναντά με όψη χιαστί τον Ερμή και προκαλεί τη διάθεση να μιλήσουμε έντονα και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Στις 9:08 πμ η Σελήνη συναντά σε όψη χιαστί τον Ήλιο, το εγώ με το συναίσθημα έρχεται σε κόντρα, η διάθεσή μας είναι λίγο έντονη και προσπαθούμε να βάλουμε τον εαυτό μας σε αρμονία και τάξη. Πιθανώς κάποια γεγονότα να μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και πρέπει να διαχειριστούμε τις κινήσεις μας.

1:22 μμ ο Ερμής κάνει μισό τετράγωνο με την Αφροδίτη. Κάποιο πρόβλημα και αναποφασιστικότητα στην επικοινωνία μας με ένα αγαπημένο άτομο μπορεί να χαλάσει την ήρεμη διάθεση μας.

Το απόγευμα 6:19 μμ η Σελήνη σε αντίθεση με το Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει συναισθήματα για κάποιο παλαιότερο τραύμα ή τραυματική εμπειρία και πρέπει να το διαχειριστούμε για να το ξεπεράσουμε.

Οι όψεις της ημέρας κλείνουν στις 8:26 μμ με την όψη χιαστί της Σελήνης με τον Ουρανό. Συναισθηματική αναστάτωση, ταραχή, ίσως και χωρίς λόγο, και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανασυγκροτηθούμε και να σκεφτούμε καλά, πριν κάνουμε κάποια παρορμητική κίνηση.

Η πρώτη όψη της ημέρας μας δείχνει με ποιον τρόπο πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια του εικοσιτετραώρου. Διαλογισμός, ιδεαλισμός και βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις συναισθηματικές αναστατώσεις από τα προβλήματα, ίσως και από παλαιότερα τραύματα.

Κριός

Ασχολείστε πολύ με τους σημαντικούς άλλους τη ζωή σας, είτε είναι η σχέση σας είτε είναι οι συνεργάτες σας. Έχετε υπερβολική γενναιοδωρία και πιθανώς να μην μπορείτε να την επικοινωνήσετε στο ταίρι σας. Μπορεί να αναστατωθείτε από κάποιο γεγονός στη σχέση σας, που έχει δημιουργήσει τραύμα στην ψυχή σας, και γενικά να σας αναστατώσει. Θα πρότεινα να κλείσετε την ημέρα σας με τη μουσική που σας αρέσει, ή με μία ταινία με θέμα που να σας ενδιαφέρει. 

Ταύρος

Σας απασχολούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, η συμβίωση με το σύντροφό σας ή η εργασία σας  σε σχέση με τους συνεργάτες σας. Προσπαθείτε πολύ και να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες του σπιτιού και να τις καλύψετε οικονομικά. Στην εργασία σας εργάζεστε πολύ για τα οικονομικά αποτελέσματα της δουλειάς σας και ίσως να μη βρίσκετε την ίδια ανταπόκριση και προσφορά εργασίας από τους άλλους. Αυτό σας εκνευρίζει και πιθανώς να έρθετε ή και σε διαπληκτισμό μαζί τους.

Δίδυμοι

Θέλετε να ασχοληθείτε με τις ερωτικές σας σχέσεις,  με το σύντροφό σας και με τα παιδιά σας. Φροντίζετε να τους περιποιηθείτε και να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες τους, κάποιες φορές μπορεί να νομίζετε ότι δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σας και αυτά που τους προσφέρετε. Ίσως να θεωρείτε ότι δεν σας δίνουν αυτά που δίνετε εσείς. Σε κάθε περίπτωση και εκφράστε τα συναισθήματα σας, με όμορφο τρόπο, χωρίς διαπληκτισμούς και χωρίς εντάσεις. Σίγουρα θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε.

Καρκίνος

Ασχολείσαι με το σπίτι έχετε καλλιτεχνικές ιδέες πώς να το κάνετε καλύτερο. Η ομορφιά στο χώρο του σπιτιού σας είναι κάτι το οποίο έχετε ανάγκη για να αισθάνεστε και εσείς όμορφα. Κουράζεστε και ταλαιπωρείστε με τις δουλειές του σπιτιού, ωστόσο όμως δεν σας φταίνε οι άλλοι για να τους μιλάτε άσχημα. Το σπίτι για εσάς είναι τα πάντα, ταυτίζεται με το εγώ σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει το ίδιο και με το σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας. Φτιάξτε το σπίτι σας όπως εσάς σας ευχαριστεί και αρμόζει στην ψυχοσύνθεση σας και χαλαρώστε απολαμβάνοντας το.

Λέων

Σήμερα είναι μία δραστήρια ημέρα για εσάς. Είναι μία περίοδος που ασχολείστε πολύ με την καριέρα σας και με τις σπουδές όσοι έχετε.  Έχετε πολλές επικοινωνίες, πολλές μετακινήσεις για τη δουλειά σας. Συναντάτε κόσμο, εξετάζετε ή και υπογράφετε νέα συμβόλαια, κάποιες φορές συγκρούεστε λεκτικά για τα οικονομικά σας συμφέροντα. Στο κλείσιμο της ημέρας μπορεί να βρεθείτε με τα αδέρφια σας, με την οικογένεια ή με το σύντροφό σας και να συζητάτε για κάποιο πρόβλημα του παρελθόντος.

Παρθένος

Είναι μία ημέρα η σημερινή, που ασχολείστε με τα οικονομικά σας και με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Θέλετε να επεκταθείτε στην καριέρα σας και χρησιμοποιείτε πολύ και το διαδίκτυο. Κάποιες εντάσεις μπορεί να σας προβληματίσουν. Η ανασκόπηση και επανεξέταση όλων των θεμάτων που σας απασχολούν ίσως είναι η καλύτερη λύση για να τα λύσετε και να τα ξεπεράσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει υπερκινητικούς και ανήσυχους. Η φαντασία σας είναι μεγάλη και κινητοποιείστε σε θέματα καριέρας με επιτυχία. Θέλετε να προσφέρετε στην οικογένειά σας, προσπαθήστε όμως να αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις, γιατί δεν θέλουν να τους επιβάλλετε τις δικές σας επιθυμίες. Κρατήστε τις ισορροπίες και με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

Σκορπιός

Έχετε μία έντονη καθημερινότητα και πολλή δουλειά. Η σχέση σας με το σύντροφο ίσως σας απασχολήσει λίγο περισσότερο. Μην κρατάτε αυτά που σας απασχολούν μέσα σας και μην απομονώνεστε. Έχετε την τάση να σκέφτεστε μόνοι σας όλα τα προβλήματά σας και να κάνετε διάφορα σενάρια με το μυαλό σας. Καλό είναι να τα μοιραστείτε με το σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας για να λυθούν πιο εύκολα και καλύτερα. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους άλλους και να ξεσπάτε τα έντονα συναισθήματα σας επάνω τους.

Τοξότης

Έχετε πολλά σχέδια για εσάς το σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Αν μπορούσατε θα τα πραγματοποιήσατε όλα μαζί. Συγκρατηθείτε γιατί η καθημερινότητά σας είναι πολύ έντονη ίσως να έχετε και κάποιες λεκτικές συγκρούσεις με συναδέλφους. Έχετε στόχους που βιάζεστε να τους πραγματοποιήσετε επικοινωνείτε με κόσμο σχετικό με την εργασία σας, είμαι φίλους Με τους οποίους θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια. Συγκρατήστε την υπεραισιοδοξία σας και κλείστε την ημέρα σας με μία συνάντηση με φίλους. Αυτό θα σας ηρεμήσει και θα κάνει καλό.

Αιγόκερως

Ασχολείστε πολύ με την καριέρα σας. Όσοι έχετε επάγγελμα που έχει να κάνει με κοινό ή με ομορφιά και είναι καλλιτεχνικό θα έχετε πολύ ωραίες ιδέες και μεγάλη επιτυχία στα σχέδιά σας. Λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, όσοι έχετε και αυτό σας πιέζει πάρα πολύ. Προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα και ίσως να ξεσπάτε μερικές φορές στα λάθος άτομα. Πιθανώς να ασχοληθείτε με κάποιον από τους γονείς σας ίσως για κάποιο πρόβλημα υγείας.

Υδροχόος

Είστε ανήσυχα άτομα και έχετε πολλές ωραίες ιδέες να πραγματοποιήσετε μαζί με τους φίλους σας ή με άτομα της οικογένειας. Πολύ πιθανόν να σας ήρθε στο μυαλό κάποιο ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Μία μικρή ένταση με τα παιδιά σας ή με τη σχέση σας δεν θα είναι κάτι σοβαρό και θα περάσει γρήγορα. Ίσως σήμερα να ασχοληθείτε με κάποιο νομικό θέμα ή με κάποιο θέμα σπουδών. Ότι προβλήματα έχετε στο σπίτι θα προσπαθείτε να τα ξεπεράσετε με ταξίδια φυσικά ή νοητικά.

Ιχθύες

Είναι μία μέρα η σημερινή πού τονίζεται η καλλιτεχνικότητα σας και ο ερωτισμός σας. Έχετε πολλές επικοινωνίες, μετακινήσεις, όμορφες ιδέες και σχέδια και βάζετε στόχο να τα πραγματοποιήσετε. Κάποια έντονα λόγια  θα πείτε με άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε το θυμό σας και μην τα βάζετε βαθιά μέσα σας και στεναχωριέστε. Μπορεί να θίξουν τον εγωισμό σας και την αυτοεκτίμησή σας και να ξεσπάσετε έντονα τα συναισθήματά σας. Καλύτερα να κλείσετε την ημέρα σας με έναν διαλογισμό ή να διαβάσετε κάποιο βιβλίο το οποίο να σας ενδιαφέρει και να σας χαλαρώνει.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου