Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 8-14 Μαΐου. Ρεαλιστικές ευκαιρίες!

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 8-14 Μαΐου. Ρεαλιστικές ευκαιρίες! Αρκετές βοήθειες για πολλούς έχει η εβδομάδα αυτή, αλλά και τις ευκαιρίες  για ανάπτυξη, μέσα από ένα καθόλα ρεαλιστικό μοτίβο.  Η μεγάλη εύνοια της εβδομάδας αυτής, είναι η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Κάποιοι θα το βιώσουν μέσα από δυσκολότερες καταστάσεις, κάποιοι μέσα  από πιο βατές. Η ουσία είναι όμως, η «επαναφορά στην πραγματικότητα». Αυτό ακριβώς θα μας βοηθήσει,  να χτίσουμε μια καθημερινότητα, ίσως λιγότερο ιδανική ή όμορφη, αλλά περισσότερο καλή, αφού θα προσαρμόζετε  στα πραγματικά δεδομένα του καθενός από εμάς.

8 Μαΐου  και ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στην  18η μοίρα του Ταύρου. Αλλαγές εργασίας, αρκετά ξαφνικές για  πολλούς από εσάς είναι στο προσκήνιο. Συνειδητά ή μη αρκετοί εκπρόσωποι του 4ου πενθημέρου του ζωδίου σας κυρίως,  θα νιώσετε ότι θέλετε να σπάσετε  τα δεσμά, για  τον όποιο λόγο. Ίσως μια αλλαγή σας ευνοήσει τελικά.

Στις 12 του μήνα ο Ερμής σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, στην 6η μοίρα των Ταύρων-Ιχθύων. Όσοι λοιπόν ανήκετε στο Α’ δεκαήμερο,  θα  είστε επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Με υπομονή, επιμονή αλλά και σωστή σκέψη θα υπάρξει σίγουρη επιτυχία. Άτομα σε ανώτερες θέσεις ή με μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς, ίσως βοηθήσουν στους σκοπούς σας, με τις συμβουλές και την στήριξή τους.

13 Μαΐου  και ο Ερμής σχηματίζει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στην 6η μοίρα των ζωδίων του Ταύρου-Καρκίνου. Τα  Α’ δεκαήμερα των ζωδίων αυτών, θα έχετε ευκαιρία για οικονομική ανάκαμψη μέσα από  καλύτερες ιδέες  και σχέδια και μια περισσότερο θετική στάση απέναντι στην καθημερινότητά σας.

Την ίδια μέρα στις 13 του μήνα, η Αφροδίτη  σε όψη  τριγώνου με τον Κρόνο, εξακολουθεί να βοηθά το Α’ δεκαήμερο, αφού η όψη κορυφώνεται στην 6η μοίρα Καρκίνου/Ιχθύ. Το  τρίγωνο αυτό, είναι περισσότερο μια  όψη συνειδητοποίησης, η οποία θα σας κάνει να δείτε την πραγματική κατάσταση σε επαγγελματικό/οικονομικό τομέα, με σοβαρότητα  και περισσότερη σύνεση.

Μην ξεχνάτε, να διαβάζετε  πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο και την Σελήνη σας! 

Ας δούμε όμως, πως θα επηρεάσει ξεχωριστά το κάθε ζώδιο  η εβδομάδα αυτή, με τα θετικά  και αρνητικά της συμβατά.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 8-14 Μαΐου. Ρεαλιστικές ευκαιρίες! 3

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Με απόλυτη ηρεμία ξεκινά και τελειώνει η εβδομάδα για εσάς. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι πιθανό, για κάποιους από εσάς, να υπάρξει οικονομική στήριξη μέσω της οικογένειάς σας. Ευκαιρία για να χαλάρωση, σκέψεις και αναθεώρηση, όσο ο χρόνος σας το επιτρέπει.

Β’ δεκαήμερο: Παρότι δεν έχει ιδιαίτερα γεγονότα το δικό σας δεκαήμερο, κάποιοι είναι πολύ πιθανό  να σκεφτείτε ευκαιρίες επέκτασης της εργασίας σας.  Και σε κάποιους άλλους ίσως προσφερθεί μια εργασία εκτός της βάσης σας, ίσως και στο εξωτερικό. 

Γ’ δεκαήμερο: Ευνοείστε ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτή και θα έχετε το πλεονέκτημα της αναγνώρισης στην εργασία σας, αλλά  πολύ πιθανόν και  κάποιας οικονομικής εισφοράς. Αν θελήσετε να διαπραγματευτείτε πράγματα, ή να μιλήσετε για προαγωγή ή αύξηση, είναι οι κατάλληλες μέρες.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Παρότι για κάποιους από εσάς η εβδομάδα εμπεριέχει εκνευριστικές καταστάσεις, κυρίως λόγω μικρών διαφωνιών, πρέπει να πούμε πως με κάποιες εξαιρέσεις, θα είναι ιδιαίτερα καλές ημέρες. Μικρά  ταξίδια αλλά και πιθανότητα για νέες συνεργασίες, όπως και καλά νέα που σας αφορούν, είναι μέσα στο  «πρόγραμμα». Ούτως ή άλλως η σωστή και δομημένη σκέψη αλλά και η υπευθυνότητα που θα δείξετε, σας δίνουν  όλα τα εχέγγυα  για να επιτύχετε επαγγελματικά  και οικονομικά.

Β’ δεκαήμερο: Είστε το δεκαήμερο των αλλαγών. Ίσως κάποιοι από εσάς νιώσετε μια ιδιότυπη ένταση γι’ αλλαγή, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε ξαφνικά νέα, πολύ πιθανόν μέσα σε αυτά να είναι και μια απάντηση για δουλειά. Ενώ  αρκετοί, θα θελήσετε να χαράξετε την δική σας πορεία στον επαγγελματικό στίβο και ίσως κάνετε την αρχή ενός νέου εγχειρήματος. Ό,τι κι αν είναι αυτό, νιώθετε την ενέργεια αλλά έχετε και την φιλοδοξία και την  θέληση για να το επιτύχετε, έστω κι αν αρχικά φαντάζει δύσκολο! 

Γ’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει περίεργα ή κάπως δύσκολα, όμως σας  υπόσχεται επιτυχία και ένα αρκετά θετικό κλείσιμο, με  πολλές ευκαιρίες. Θα υπάρξουν λοιπόν θετικές καταστάσεις, αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να επεκταθούν  ή ακόμη κι αν ψάχνουν εργασία, μέσα από ομάδες ή φίλους. Παράλληλα, το γεγονός ότι κοινωνικοποιείστε  περισσότερο, βοηθά την όλη κατάσταση. Πολύ πιθανό κάποιοι να κάνετε συζητήσεις για συνεργασίες, στον στενό οικογενειακό σας κύκλο. Ό,τι κι αν τύχει, ό,τι κι αν επιλέξετε, να ξέρετε πως είναι στο χέρι σας να επιτύχετε.

Δίδυμος

Α’ δεκαήμερο: Στην μέση της εβδομάδας, η Σελήνη από τον φιλικό σας Υδροχόο, θα σας  δώσει επεκτατικές  ιδέες και  συζητήσεις για τα επαγγελματικά  σας και κατ’ επέκταση για αύξηση των οικονομικών σας.  Οικογενειακή στήριξη  επίσης μπορεί να υπάρξει στην αύξηση  των εσόδων σας. Διαλλακτικοί και ευμετάβλητοι καθώς είστε, θα  βρείτε σίγουρα ιδέες που θα είναι για καλό σας! 

Β’ δεκαήμερο: Σε γενικές γραμμές οι καταστάσεις είναι ήρεμες. Για κάποιους λίγους από εσάς, ίσως χρειαστεί να προσέξετε  μικρές διαφωνίες με συνεταίρους σας, αν  υπάρχουν ή με συνεργάτες. Αν ειδικά τα άτομα  αυτά είναι γυναίκες, είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε μια μικρή διαφωνία μαζί  τους. Προσπαθήστε να διευθετήσετε το θέμα με ηρεμία καθώς η κατάσταση εξομαλύνετε σύντομα.

Γ’ δεκαήμερο: Παρότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα  θέματα για εσάς, κάποιες επεκτατικές σκέψεις ή σχέδια που κάνετε για τα εργασιακά  σας,  θα  ήταν καλά να τα αφήσετε για αργότερα. Ωστόσο, αν δεν  θέλετε, μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους. Κατά τ’ άλλα, ήρεμες μέρες σας περιμένουν και με θετικότητα,  αν διαχειριστείτε σωστά  τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα για εσάς ξεκινά με κάποιες διαφωνίες, ειδικά ανάμεσα σε γυναίκες συναδέλφους.  Αιτία γι’ αυτό, μπορεί να είναι λόγια ή κουτσομπολιά που έχουν ήδη γίνει και πιθανόν έφτασαν στα λάθος άτομα, η κατάσταση του «χαλασμένου τηλεφώνου». Όμως στο τελείωμα της εβδομάδας τα πράγματα έχουν  ξεκαθαρίσει. Κοινωνικοποιήστε, κάνετε νέες γνωριμίες, συζητάτε για νέες επαγγελματικές προτάσεις ή επεκτάσεις και όλα αυτά βαίνουν  θετικά, αφού στην πορεία, θα δείτε και την αύξηση του εισοδήματός σας.

Β’ δεκαήμερο: Ήρεμα κυλά η εβδομάδα για εσάς. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας που η Σελήνη κάνει την έλευσή της  στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να κάνετε νέα σχέδια. Επεκτατικές ιδέες και συζητήσεις αλλά και πιθανά επαγγελματικά ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμά  σας, τα οποία μπορούν  να προσφέρουν ευχαρίστηση εκτός από εργασία!

Γ’ δεκαήμερο: Προσέξτε λιγάκι  τις διαφωνίες και τον τρόπο διαχείρισής τους. Είναι πιθανό να εκνευριστείτε και να εκφραστείτε με τον λάθος τρόπο, έστω κι αν έχετε δίκιο, κι αυτό θα είναι επιζήμιο για εσάς. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε αυτές τις μικρές έριδες με ήπιο τρόπο και να είστε σίγουροι πως θα είστε κερδισμένοι.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Εσείς και οι άλλοι. Λίγη προσοχή σε επιβεβλημένες συμπεριφορές, από την δική σας κυρίως μεριά. Πάνω στην έντονη διάθεση που έχετε για να διαπρέψετε, γίνεστε αστόχαστα επιβλητικοί και αυτό αποβαίνει αρνητικό. Έχετε την θέληση να επιτύχετε, το κουράγιο και τις ικανότητες να το πράξετε. Απλά κάντε το με τον σωστό τρόπο.

Β’ δεκαήμερο: Καλή διάθεση, σωστή κι αρμονική διαχείριση των καταστάσεων, θα ωθήσουν ανθρώπους που αναγνωρίζουν τα ταλέντα άλλα και τις ικανότητές σας, να σας κάνουν συνεργατικές ίσως προτάσεις. Ούτως ή άλλως δεν θα λείψουν οι αλλαγές από το δικό σας δεκαήμερο, και μάλιστα κάποιες θα είναι ξαφνικές. Προσοχή σε μικρές διαφωνίες με ανωτέρους σας.

Γ’ δεκαήμερο: Μια αρκετά ήρεμη εβδομάδα έχετε μπροστά σας, κι αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό. Σκεφτείτε  ότι έχετε όλο τον  χρόνο,  να εργαστείτε όπως επιθυμείτε χωρίς διενέξεις ή ενοχλήσεις γενικότερα, αλλά και να αναπτύξετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας. Εξάλλου ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να έχει κανείς στην καθημερινότητά του! 

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Η Σελήνη στον φιλικό σας   Αιγόκερω και  μάλιστα στην αρχή της εβδομάδας, σας  κάνει επιφυλακτικούς και ίσως κάποιοι νιώσετε ορισμένες αναστολές, ειδικά στο πως να λειτουργήσετε σε εργασιακά θέματα που σας απασχολούν. Είστε όμως πρακτικοί και  ρεαλιστές και σίγουρα θα βρείτε  την κατάλληλη οδό για να δράσετε και να επιτύχετε. Εξάλλου με την υπευθυνότητα που σας διακατέχει,  δεν θα γινόταν κάτι λιγότερο!

Β’ δεκαήμερο:  Κάποιες μικρές διαφωνίες με συνεργάτες ή ανωτέρους σας, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τις ημέρες αυτές. Αλλά και επεκτάσεις εργασιακές,  μάλιστα κάποιες μπορεί να είναι και ξαφνικές αλλά με ένα θετικό πρόσημο, αφού ο κυβερνήτης σας στο ζώδιο του Ταύρου, αποζητά σιγουριά και σταθερότητα και σας κάνει να σκέφτεστε προς αυτή την κατεύθυνση. Κινηθείτε με σύνεση  και δεν θα χάσετε!

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή σε εξαπατητικές καταστάσεις αλλά και σε ουτοπικές σκέψεις. Οι μέρες αυτές δεν ευνοούν για να πάρετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα ή για επεκτάσεις. Κυρίως ως προς το κομμάτι, ότι μπορεί να ακούσετε πολλά, τα οποία δεν θα είναι όπως ειπώθηκαν και θα απογοητευθείτε. Αν δεν είστε σε τέτοιο πλαίσιο, και ανήκετε στους καλλιτέχνες του χώρου  ή σε κάποια τμήματα έρευνας, (χημικά, φαρμακευτικά), τότε υπάρχει  πιθανότητα να μεγαλουργήσετε.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Είτε είστε κάπως εκνευρισμένοι, είτε έχετε κουραστεί και νιώθετε τις μέρες σαν βάρος στους ώμους σας. Αυτό σας κάνει να μην λειτουργείτε σωστά και να μην αποδίδετε όπως και όσο μπορείτε στην εργασία σας. Θα πρέπει να αφήσετε  πίσω κάποιες τακτικές, οι οποίες δεν φάνηκε να  σας προσφέρουν κάτι μέχρι τώρα. Βάλτε τον εαυτό σας σε μια ανάπαυλα, αν αυτό είναι δυνατόν και σκεφτείτε νέες κατευθύνσεις για την  επαγγελματική σας καθημερινότητα. Λίγες μέρες ξεκούρασης αν είναι εφικτό, θα σας κάνουν καλό.

Β’ δεκαήμερο:  Ήσυχη έως βαρετή η εβδομάδα αυτή. Δεν είναι κακό αυτό, αφού θα έχετε τον χρόνο και την διάθεση να επιδοθείτε σε αυτά που αγαπάτε. Ακόμη και στο επαγγελματικό σας  περιβάλλον. Καλές σχέσεις, συνεργατικά σχέδια, θα είναι δυνατόν να γίνουν, αφού είστε ξένοιαστοι και δεν σας απασχολούν άλλα πράγματα. Αξιοποιήστε  τις ημέρες και τον χρόνο σας, με ότι θεωρείτε καλύτερο για εσάς.

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή στις σχέσεις με ανωτέρους αλλά και συνεργάτες σας. Μικρές διαφωνίες ίσως σας αναστατώσουν, αλλά αν προσπαθήσετε να προσπεράσετε κάποια πράγματα, όλα  θα λήξουν γρήγορα. Αν  σας απασχολεί η τακτοποίηση κάποιων οικονομικών θεμάτων, θα είναι καλύτερα να το αφήσετε για τις επόμενες μέρες. 

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Κάποιες μικρές διαφορές, με συνεργάτες, για όσους από εσάς έχετε  ή και με ανωτέρους, είναι στα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε. Πιθανά έξοδα κυρίως οικογενειακής φύσεως θα έχετε την εβδομάδα αυτή. Παρόλα αυτά, δεν είστε λίγοι οι Σκορπιοί που θα κάνετε  επαγγελματικές συνεργασίες και θα θελήσετε να επεκταθείτε πέραν των όσων είχατε μέχρι τώρα. Αν μάλιστα αυτό αφορά μια οικογενειακή επιχείρηση, μπορεί να είναι πραγματικά θετικό.

Β’ δεκαήμερο: Διαπληκτισμοί και κάπως  άστατες ή δυσαρμονικές οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας την εβδομάδα αυτή. Προσπαθήστε να μην το διαιωνίσετε λόγω ανασφάλειας που μπορεί να νιώθετε, μιας και δεν εξυπηρετεί τους στόχους σας,  αφού μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο περιθώριο. Μην απομονώνεστε. Είναι καλύτερα να μιλήσετε χωρίς εκνευρισμούς και ξεκάθαρα με όσους σας απασχολούν και θα δείτε  πως πολλά μπορεί να λυθούν.

Γ’ δεκαήμερο: Θέληση και φιλοδοξία για επεκτάσεις έχετε και νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τα σύμπαντα! Αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα θετικό,  αφού όντως μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας. Παρόλα αυτά δώστε λίγη προσοχή σε αυτά που ακούτε και τα οποία μπορεί να φαίνονται απίστευτα καλά, αλλά πρακτικά να απέχουν. Με δυο λόγια, έχετε την δυναμική να επιτύχετε, απλά εξετάστε αρκετά καλά όλες  τις συνιστάμενες.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο:  Αν έχετε δάνεια, κληρονομιές, χρήματα τρίτων προσώπων, να διαχειρίζεστε ή να διευθετήσετε πράγματα, αφήστε το για κάποια άλλη φορά.  Αυτές τις ημέρες προσηλωθείτε  στα οικονομικά σας, μιας και οι οικογενειακές  σπατάλες δεν  θα λείψουν. Κι εσείς οι ίδιοι, θα είναι καλύτερα να κινηθείτε με σύνεση και εγκράτεια, προκειμένου να μην ψάχνετε λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Β’ δεκαήμερο: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, κι αφού δεν σας απασχολεί κάτι σημαντικό, μάλλον θα προσφέρετε βοήθεια  στους γύρω  σας. Εξάλλου νιώθετε καλά και κεφάτοι και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Απλά αν έχετε επαγγελματικές ευθύνες που πρέπει να φέρετε  σε πέρας, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που χρειάζονται. Είστε χαρούμενοι και αυτό προσθέτει  αισιόδοξοι νότα στον εργασιακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε το για καλό! 

Γ’ δεκαήμερο: Ίσως νιώθετε κουρασμένοι  τις ημέρες  αυτές αν και η αίσθηση αυτή δεν θα έχει διάρκεια.  Προσοχή σε σπατάλες, κυρίως  για οικογενειακούς λόγους. Αν εξαιρέσουμε αυτά κυρίως τις 2 με 3 πρώτες μέρες της εβδομάδας, τότε τα πράγματα θα είναι πραγματικά καλά. Πολλοί από εσάς θα αναγνωριστείτε για τις ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες σας και αυτό θα επιβραβευτεί. Οπότε είναι αρκετά πιθανή μια αύξηση μισθού ή έστω ένα ποσόν σαν δώρο, ως αναγνώριση των προσόντων σας. Όσοι από εσάς θέλετε να διαπραγματευτείτε με ανωτέρους σας για τον όποιον λόγο, οι μέρες αυτές είναι ευνοϊκές.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Λίγη προσοχή  σε ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, μεγαλοποιήσεις αλλά και εξαπατήσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός κι εσείς το γνωρίζετε καλά αυτό. Μην κατοχυρώσετε ό,τι ακούτε! Σιγουρευτείτε και συνεχίστε!  Εξάλλου αρκετοί από εσάς σχεδόν από την αρχή της εβδομάδας, θα έχετε ξεκαθαρίσει στόχους και σκοπούς. Το αποτέλεσμα είναι, να έχετε αρκετά πλεονεκτήματα στα εργασιακά σας αλλά και να τύχετε της αναγνώρισης συναδέλφων και ανωτέρων σας. Καλές και θετικές ημέρες για να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Β’ δεκαήμερο: Η απόλυτη ηρεμία θα μπορούσαμε να πούμε, εκφράζετε στο δικό δεκαήμερο. Ευκαιρία για σχέδια,  νέους στόχους ή ό,τι άλλο σας ευχαριστεί, μιας και οι ημέρες σας δίνουν την ηρεμία να καταστρώσετε μερικά. Κάποιοι μπορεί να αξιοποιήσετε τον «ελεύθερο χρόνο» σας, καλλιεργώντας καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις   και επαφές.

Γ’ δεκαήμερο: Μικτές οι καταστάσεις την εβδομάδα αυτή για εσάς. Πολύ πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες με συναδέλφους σας και μάλιστα αρκετά έντονες και για κάποιους ίσως είναι διασπαστικές. Προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμοι, αφού η συσσώρευση κυρίως από τη μεριά των άλλων αλλά και η δική σας πιθανή αδιαλλαξία, δεν θα φέρουν καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν κάποιοι από εσάς έχετε σχέδια για συνεργασίες με συγγενείς του στενού σας οικογενειακού κύκλου, να εξετάσετε καλά τα υπέρ και τα κατά. Οι προτάσεις είναι θετικές και γεμάτες έμπνευση, σιγουρευτείτε ότι το ίδιο θα ισχύει και στην εφαρμογή τους.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο:  Με την Σελήνη να εισέρχεται  στο δικό σας ζώδιο στη μέση αυτής της εβδομάδας και να κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα,  θα πρέπει να προσέχετε, τον φανατισμό σας. Το ότι νιώθετε δυνατοί και ακμαίοι και φιλόδοξοι για να  καταφέρετε πράγματα, είναι πολύ θετικό. Το να θελήσετε όμως με κάποιο τρόπο να το επιβάλλετε, δεν είναι το καλύτερο. Μάλιστα ίσως κάποιοι από εσάς, νιώθετε ότι θέλετε να «σπάσετε» τα παλιά δεσμά και να επιδοθείτε σε μια δική σας επαγγελματική αναρρίχηση. Κάποιοι άλλοι ίσως νιώσετε νευρικοί και θέλετε να κρατηθείτε μακριά από την εργασία σας. Λίγο υπομονή, οι μέρες περνούν και θα έχετε καλύτερη διάθεση!

Β’ δεκαήμερο: Ήρεμοι όσο αυτό είναι δυνατόν, είστε οι Υδροχόοι του Β’ δεκαήμερου. Αν και κάποιοι περνάτε αλλαγές και αναστατώσεις.  Όσοι όμως δεν είστε μέσα σε  αυτό, θα βιώσετε μια καλή εβδομάδα, με κάποιες εναλλαγές, αλλά χωρίς κάτι αρνητικό. Κινηθείτε όσο πιο αρμονικά μπορείτε και θα δείτε ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς. Λίγη προσοχή στα οικονομικά σας. Μια σπατάλη μπορεί να σας καθηλώσει μέσα στο σπίτι αργότερα.

Γ’ δεκαήμερο: Ξαφνικές καταστάσεις ίσως αναστατώσουν κάποιους από εσάς, αλλά  και ξαφνικά έξοδα μπορεί να προκύψουν. Αυτό ίσως σας θορυβήσει και λειτουργήσετε σπασμωδικά, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα με τους γύρω σας, που δεν θα είναι αρεστό σε κανέναν από  εσάς. Παρόλα  αυτά  λίγο πριν κλείσει η εβδομάδα, οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ηρεμούν και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για επιτυχία  και αναγνώριση από το περιβάλλον σας. Θετικά σχόλια, δωράκια  αλλά και οι καλές επαφές επανέρχονται στην καθημερινότητά σας.

Ιχθύς

Α’ δεκαήμερο: Θα υπάρξει λιτότητα στις κινήσεις σας αλλά και πιθανόν στα οικονομικά σας την εβδομάδα αυτή. Όμως, αυτό είναι το ζητούμενο! Μέσα από την επιμονή, την υπομονή αλλά και τη σύνεση, να εργαστείτε για μια καθημερινότητα πολύ  πιο πρακτική και καλύτερη. Η αλήθεια είναι πως θα  έχετε πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε, να αναγνωριστείτε και να λάβετε αυτά που σας αξίζουν πραγματικά. Είτε  αυτό έρχεται μέσα από  την κατοχύρωση μιας επαγγελματικής θέσης, είτε μέσα από μια  προαγωγή. Φυσικά  αυτά σας συνοδεύουν  και στα  οικονομικά σας, που αν τα διαχειριστείτε σωστά, θα δείτε το πορτοφόλι σας  να γεμίζει.

Β’  δεκαήμερο: Θέληση και φιλοδοξία, ήταν ανέκαθεν ένας επιτυχημένος συνδυασμός,  ειδικά όταν αυτός ακολουθείτε από καλές προθέσεις. Πιθανές συνεργασίες με συγγενείς σας και  μάλιστα ξαφνικές είναι στο μενού της εβδομάδας. Δεν υπάρχει κάτι που να σας συνταράξει τόσο πολύ θετικά  όσο και αρνητικά. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να μην φανεί η αισιοδοξία σας αλλά κάποιες αλλαγές που είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε. Κινηθείτε σοφά και όλα θα είναι καλά!

Γ’ δεκαήμερο: Πολλές ευκαιρίες για επιτυχίες  για το δικό  σας δεκαήμερο. Καλές και αρμονικές σχέσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, σας βοηθούν να εξελιχθείτε και να επιτύχετε στους τομείς που  θέλετε. Αναγνώριση, θετικά σχόλια, αλλά και μικρά δώρα ή αυξήσεις που ίσως λάβετε αφού κάποιοι θα θελήσουν να σας δείξουν πως η συνέπεια, η υπευθυνότητα, αλλά και η θέληση επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!