Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 8 – 14 Μαΐου. Η αποκατάσταση της αρμονίας

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 8 – 14 Μαΐου. Η αποκατάσταση της αρμονίας

Κουρασμένοι; Ταλαιπωρημένοι; Συγχυσμένοι; Ό,τι και να νιώθετε, είναι ώρα τώρα να ηρεμήσετε και να οργανωθείτε. Η ατμόσφαιρα χαλαρώνει και γίνεται πολύ πιο βοηθητική  για όλους, με την Αφροδίτη να μας παροτρύνει να ερωτευτούμε και να εκφραστούμε καλλιτεχνικά. Εμπνεύσεις και εκτόνωση των όσων μέχρι τώρα βιώσαμε σε μία περίοδο που βοηθάει να αποφορτιστούμε και να κάνουμε νέα ξεκινήματα, πιο αρμονικά και πιο προσοδοφόρα για εμάς και τους γύρω μας. 

*Η γενικότερη περίοδος που διανύουμε, είναι αυτή του μαθήματος του Ταύρου. Ανάγκη για εσωτερική ασφάλεια. Δηλαδή η αίσθηση της ασφάλειας που πηγάζει από μέσα μας και δεν εξαρτάται από ανθρώπους ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κάποιου είδους εξαπάτηση, χειριστικότητα ή απότομη ριζική αλλαγή σε κάποια προηγούμενη ζωή, είναι ο λόγος που στην τωρινή ενσάρκωση ασυνείδητοι φόβοι μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε. Το καρμικό μάθημα του Ταύρου είναι λοιπόν, η ασφάλεια που προέρχεται από μέσα μας και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο. Το κάθε ζώδιο θα χρειαστεί να δουλέψει πάνω σε αυτό διαφορετικά!

Δημήτρης Κορμάς 

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 8 – 14 Μαΐου. Η αποκατάσταση της αρμονίας 3

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες σε κοινωνικά και επαγγελματικά ζητήματα. Οι αξίες σας αλλά ακόμα και τα οικονομικά σας δοκιμάστηκαν αρκετά την περασμένη χρονική περίοδο, και τώρα είναι ώρα να χαλαρώσετε. Ίσως μπορείτε να εξελίξετε τον εαυτό σας με σπουδές ή να αποφορτιστείτε με κάποιο ταξίδι. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης. 

Η ένταση και τα διλήμματα σας κούρασαν και μπορείτε τώρα να νιώσετε άνετα και να αποκαταστήσετε σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχει βοήθεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Επικοινωνήστε και εμπνευστείτε από τις ιδέες των ανθρώπων που σας στηρίζουν. Όποια ένταση με παρέες ή συνεργάτες είναι παροδική. Το πεδίο αλλάζει και ηρεμεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλύτερα τα πράγματα για τους Ταύρους! Αισιοδοξία και άνεση. Μεγάλη βοήθεια από τον κοντινό σας κύκλο. Επικοινωνήστε με τα άτομα που έχετε γύρω σας! Μπορεί να υπάρξουν εσωτερικά διλήμματα ή κάποιου είδους αμφιβολίες.  Ίσως κάποια θέματα στη δουλειά σας πιέσουν, αλλά σίγουρα είναι κάτι παροδικό. 

Μπορεί να ετοιμάζετε κάποιο ταξίδι και είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε περιβάλλον και διάθεση. Κάποιο είδος σπουδής μπορεί επίσης να βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Οι παρέες σας είναι εκεί για εσάς. Η καλοπέραση είναι δεδομένη αυτή την περίοδο! Απολαύστε την όπως εσείς επιθυμείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο πιο δύσκολη η εβδομάδα για τους Δίδυμους. Η αξιοπρέπειά σας μπορεί να βγει εκτός ισορροπίας και μπορεί κάποιες καταστάσεις που ήταν κρυφές να έρθουν στο φως. Αυτό θα σημάνει και τη λήξη των εν λόγω γεγονότων. Κρυφοί έρωτες  εμφανίζονται και η θέληση που έχετε για  επικοινωνία εκφράζεται σε όλους τους τομείς.

Θέματα στο εργασιακό και εκπαιδευτικό περιβάλλον μπορεί να σας στενοχωρήσουν και να σας κάνουν να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας. Είναι μια καλή περίοδος να επανεξετάσετε τις καταστάσεις ήρεμα και να δείτε πώς θα βγείτε κερδισμένοι, χωρίς να “ρίξετε” τα στάνταρ σας. Αν υπάρχει χώρος για βελτίωση, τώρα είναι η ώρα να αποδείξετε για τι είστε ικανοί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνία, έρωτας, συνεργασίες. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τις παρέες σας είναι εξισορροπημένες και βοηθητικές. Εμπιστευτείτε τους συναδέλφους σας! Μπορεί να προκύψει κάποιος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον, κάτι που θα σας ανανεώσει και θα βοηθήσει να ανέβει η αυτοπεποίθησή σας.

Ίσως κάποιες παρέες να έρχονται στο τέλος τους, και πραγματικά δε χρειάζεται να τις συντηρείτε αν δεν σας προφέρουν αυτά που αξίζετε. Ο ρόλος των καρμικών σχέσεων είναι να διδάξουν και όταν τελέσουν τον σκοπό τους δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης. Πιθανότητα για ταξίδια ή επισκέπτες από το εξωτερικό. Ηρεμήστε και αφεθείτε στην εύνοια της περιόδου.

ΛΕΩΝ

Εργασία, συνεργασία και διάθεση για εξέλιξη. Εξισορροπείται το σκηνικό και για τους Λέοντες. Το εργασιακό περιβάλλον γίνεται πιο φιλικό και συνεργάσιμο. Μπορεί με κάποιο σεμινάριο ή σπουδές  να γίνετε καλύτεροι σε αυτό που κάνετε και αυτό θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Υπάρχει κάποιος έρωτας στο γραφείο;

Κρυφά γεγονότα στο σπίτι, έρχονται στο φως. Αυτό ίσως προκαλέσει εντάσεις με τον/την σύντροφο, που μπορεί όμως να είναι εσωτερική διαμάχη και όχι καβγάς. Οι δυσκολίες είναι εκεί για να σας πάνε στο επόμενο επίπεδο. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Μια ήρεμη εβδομάδα που τελειώνει με κλείσιμο λογαριασμών και ανακούφιση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει ένα έντονο αίτημα για εξέλιξη. Κάτι μέσα σας θέλει να πάει παραπέρα. Μην το εμποδίζετε! Η μεταβλητότητά σας είναι το εργαλείο σας και καλά θα κάνετε να την χειριστείτε προς όφελός σας. Έρωτας και καλλιτεχνία. Νιώθετε έμπνευση και αυτό σας ωθεί να γίνεται δημιουργικοί. Μη διστάζετε!

Χρειάζεστε περισσότερη αρμονία και θα την βρείτε μέσα σας. Καταστάσεις που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση σας βοηθούν να επανεξετάσετε τις επιλογές σας. Κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σας ή ταξίδι στο οποίο προκύπτει νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Λίγο προσοχή στα θέματα υγείας και καθημερινότητας. Φροντίζετε τον εαυτό σας όσο του αξίζει; Μπορεί διάφορα γεγονότα να σας έχουν κουράσει ή απογοητεύσει αλλά μην ανησυχείτε. Το μάθημα είναι εκεί για το καλό σας. Η καθημερινότητα και η εργασία ίσως σας κουράζουν. Χρησιμοποιείστε τα ταλέντα σας για να βρείτε αρμονία.

Εντάσεις και καυγάδες μπορεί να σας ταράξουν. Έχετε το χάρισμα της σκέψης και της επικοινωνίας και το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση των δυνατοτήτων σας. Καταστάσεις που φτάνουν στο τέλος τους κλείνουν τον κύκλο τους και καλά θα κάνετε να τις αφήσετε στο παρελθόν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με τα αδέρφια, τον/την σύντροφο και τους κοντινούς σας φίλους είναι άκρως βοηθητικές αυτή την περίοδο. Το παράδοξο είναι ότι μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αλλά σίγουρα σας παροτρύνουν  να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. 

Ο έρωτας αναζωπυρώνεται και οι σχέσεις καλυτερεύουν. Η τριβή γίνεται αρμονική ή τουλάχιστον αυτό επιθυμείτε. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι και στη δουλειά αλλά είναι για λίγο και μόνο για να σας βοηθήσουν να δείτε κάποια πράγματα διαφορετικά. Έχετε την αντοχή να υπομείνετε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να ακούσετε καλύτερα τις ανάγκες σας και να σας φροντίσετε. Προσοχή σε θεματάκια υγείας. Μπορεί η καθημερινότητά σας να χρειάζεται κάποιες αλλαγές για να σας είναι πιο άνετη. Μπορεί η αυτοπεποίθησή σας να κλονίζεται αλλά αυτό βοηθά στο να ισορροπήσετε καλύτερα στα νέα δεδομένα. 

Μην φοβάστε να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε. Ο τρόπος που λέτε κάτι είναι το κλειδί για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και αχρείαστη κούραση. Κρατήστε τις ισορροπίες στο εργασιακό περιβάλλον και αποφύγετε δράματα άλλων που προσπαθούν να σας μπλέξουν. Οι φίλοι σας είναι σπουδαίο στήριγμα αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική διάθεση και δημιουργικότητα. Ζητάτε την αρμονία και τη χαλάρωση. Αρμονία σε όλους τους τομείς και μεγάλη βοήθεια από το περιβάλλον σας, εργασιακό, ερωτικό, φιλικό!  Αν υπάρχει κάποια δυσκολία αυτή την εβδομάδα είναι σε θέματα που αφορούν σπουδές ή ταξίδια. Μπορεί οι πιέσεις και οι εντάσεις να είναι εσωτερικές και όχι από εξωγενείς παράγοντες.

Το γενικό κλίμα είναι ευδιάθετο και ήρεμο. Εκμεταλλευτείτε το και βρείτε τον εαυτό σας μέσα από δημιουργικές και ξεκούραστες στιγμές. Οι παρέες και οι συγγενείς σας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν αν το χρειαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Ό,τι ήταν στο σκοτάδι πλέον βγαίνει στο φως. Αρμονία στην οικογένεια και την καθημερινότητα. Τα ανώτερα ιδανικά σας και ο φιλοσοφικός σας τρόπος προσέγγισης σας βοηθούν να διαχειριστείτε άβολες στιγμές. 

Μπορεί να προκύψει κάποιος έρωτας από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να κλονιστεί. Είναι παροδικό! Αν χρειαστείτε οικονομική στήριξη ή κάποιου είδους ενίσχυση, η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Μην δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα απ’ ότι πρέπει σε καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Ταξίδια με φίλους και παρέες. Σπουδές και εξέλιξη μέσα από ομάδες. Επικοινωνία και συντροφικότητα. Έρωτες προκύπτουν απ’ τον φιλικό και τον στενό σας κύκλο. Μπορεί κάποιος να εκφράσει συναισθήματα προς εσάς, μπορεί και οι ίδιοι να θέλετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον που σας περιτριγυρίζει. 

Θέματα προκύπτουν στο σπίτι και τη δουλειά, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό! Ίσως να είναι λίγο αναπάντεχο αλλά θα σας βοηθήσει να δείτε την αλήθεια. Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε αδέλφια ή στενούς φίλους, πράγμα που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την αξία σας για τους δικούς σας ανθρώπους.