Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη πίεση με τη Σεληνιακή έκλειψη μέχρι και 25 Μάϊου.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη πίεση με τη Σεληνιακή έκλειψη μέχρι και 25 Μάϊου.

Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 5 Μάϊου είναι μια αρκετά δύσκολη έκλειψη που θα προκαλέσει αναταραχές στη ζωή μας και ανεξαρτήτως ζωδίου. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι μια περίοδος όπου γενικότερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά και μπορεί να προκληθούν σημαντικές παρεξηγήσεις και πιθανά ατυχήματα. Τρία όμως είναι τα ζώδια τα οποία θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την έκλειψη και θα πρέπει να είναι προσεκτικά.

Προσοχή να δίνετε πολύ μεγάλη σημασία στον ωροσκόπο σας όπως και στη Σελήνη σας ιδιαίτερα αν είσθε στο ζώδιο ή έχετε τα παραπάνω στο 2ο δεκαήμερο! 

Διαβάστε επίσης:

Σεληνιακή  Έκλειψη 5 Μαΐου 2023 – Ξαφνικές ταραχές σε σχέσεις και συνεργασίες – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ταύρος 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη πίεση με τη Σεληνιακή έκλειψη μέχρι και 25 Μάϊου. 3

Είναι μια περίοδος η οποία θα προκαλέσει σημαντικές συγκρούσεις, καθότι η έκλειψη συμβαίνει στον έβδομο ουσίας ηλιακό οίκο, οπότε και επηρεάζονται οι άμεσες σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας. Θα πρέπει να αποφύγετε τις όποιες δικαστικές διαμάχες για να μη βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδα. Είναι μια περίοδο σημαντικών εντάσεων και προβληματισμών στην καθημερινότητά σας, ενώ φαίνεται ότι θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά για να ξεφύγετε από καταστάσεις έντασης που μπορεί να προέλθουν και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε τις όποιες σοβαρές συζητήσεις με το έτερον σας ήμισυ για τις επόμενες μέρες.

Σκορπιός 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη πίεση με τη Σεληνιακή έκλειψη μέχρι και 25 Μάϊου. 5

Η Έκλειψη συμβαίνει στο Ζώδιό σας και θα πρέπει να είσαστε αρκετά προσεκτική καθότι θα προκληθούν αρκετά σημαντικές εντάσεις, ιδιαίτερα για όσους έχετε πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο. Μια περίοδος αρκετών εντάσεων και συγκρούσεων, οπότε θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε. Δώστε λίγο περισσότερο προσοχή στα μικρά γράμματα, σε οποιαδήποτε συζήτηση, συμβολαιογραφική πράξη, καθότι μπορεί να εμπεριέχουν εκπλήξεις και πιθανόν να είναι αιτίες συγκρούσεων. Οι ίδιοι θα έχετε πάρα πολλά νεύρα και θα θέλετε να ελέγξετε τους ανθρώπους γύρω σας, κάτι το οποίο όμως αν το κάνετε θα είναι αναποτελεσματικό. 

Λέων 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη πίεση με τη Σεληνιακή έκλειψη μέχρι και 25 Μάϊου. 7

Προσοχή, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, καθότι αυτή η έκλειψη θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα τα του οίκου σας. Μέσα στο σπίτι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ζημιές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις οικογενειακές σας σχέσεις, οι οποίες θα ταραχθούν αρκετά το επόμενο διάστημα. Θεωρείται μια περίοδος πίεσης για την καθημερινότητά σας, οπότε θα πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή κυρίως στις συζητήσεις σας με άλλους, ενώ και εσείς θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Χαρακτηρίζεται ως μία περίοδος αποκάλυψη για μυστικά του παρελθόντος, τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα στη ζωή σας.

Δείτε επίσης: