Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Μαΐου.  Εβδομάδα με απρόοπτες εξελίξεις και ένταση. Ινδικό Ωροσκόπιο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Μαΐου.  Εβδομάδα με απρόοπτες εξελίξεις και ένταση. Ινδικό Ωροσκόπιο!

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Για παράδειγμα Mesha είναι ο Κριός και Vrishabha ο Ταύρος. Η διαφορά της Ινδικής αστρολογίας έγκειται στη χρήση του αστρικού ζωδιακού κύκλου εν αντιθέση με την δυτική αστρολογία που χρησιμοποιεί τον τροπικό ζωδιακό.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην δυτική αστρολογία, γι’ αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε Ινδικό ζώδιο υπάρχουν οι ημερομηνίες γεννήσεων για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 8 έως 14 Μαΐου. 

Εβδομάδα μεγάλης έντασης, -υπερβαίνοντας ακόμη και την Πανσέληνο που προηγήθηκε- καθώς ο Chandra – Σελήνη – από 8 έως 12 του μήνα θα βρίσκεται διαρκώς σε σχέση αντίθεσης με τον Kuja – Άρη – και στην συνέχεια σε σύνοδο με τον Sani – Κρόνο – ως τις 14. Εάν λοιπόν δεν καταφέραμε να επιλύσουμε με διπλωματία και αμοιβαίους συμβιβασμούς τις όποιες διαφορές σε διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις την εβδομάδα που προηγήθηκε, δυστυχώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των επιλογών μας. 

Το μονοπάτι της Σελήνης δείχνει ότι κυριαρχεί η άποψη του  «όλα ή τίποτα» με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ρήξεις σε επαγγελματικές συνεργασίες, χωρισμοί αλλά και παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Το θετικό στοιχείο των ημερών είναι ότι επιτέλους ο Kuja –Άρης- αποχωρεί από το ζώδιο Mithuna στις 10 Μαΐου και εισέρχεται στο  Kataka. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν ανάσα οι Mithuna, Kanya, Dhanus και Meena που είχαν ταλαιπωρηθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες και θα αρχίσουν να εξομαλύνονται προβλήματα που είχαν προκύψει σε τομείς που σχετίζονταν με συνεργασίες, νομικές υποθέσεις, προβλήματα στο χώρο του σπιτιού αλλά και το γάμο τους. 

Πιο απαιτητική θα γίνει η καθημερινότητα των Mesha, Kataka,  Τhula και Makara το διάστημα που ακολουθεί έως 30 Ιουνίου καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις στον τομέα της εργασίας, αυξημένες υποχρεώσεις από την πλευρά της οικογένειας ενώ και η σχέση σας με το σύντροφο σας θα περάσει από διακυμάνσεις.

Από την Ειρήνη Αθανασίου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Μαΐου.  Εβδομάδα με απρόοπτες εξελίξεις και ένταση. Ινδικό Ωροσκόπιο! 3

Ας δούμε όμως πως θα επηρεαστούν τα δώδεκα ζώδια την εβδομάδα που ακολουθεί.  

Mesha (13 Απριλίου – 14 Μαΐου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον όγδοο μέχρι τον ενδέκατο οίκο σας. Αισθάνεστε δυνατοί και η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη, όμως ο τρόπος που διεκδικείτε ή ο τρόπος που επιχειρηματολογείτε στις συζητήσεις σας δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος με αποτέλεσμα οι άλλοι να δυσανασχετούν από τη στάση σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετό φόρτο εργασίας αλλά και από το μέτωπο της οικογενείας θα προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις καθώς είτε θα πρέπει να φροντίσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή θα προκύψουν κάποια έξοδα που θα σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού.  

Vrishabha (15 Μαΐου – 14 Ιουνίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον έβδομο μέχρι τον δέκατο οίκο σας που σημαίνει ότι νούμερο ένα προτεραιότητα για εσάς θα είναι η εργασία καθώς και παραπάνω υποχρεώσεις θα έχετε και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας χρειάζονται προσοχή για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, σηματοδοτούν ότι θα κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα πιθανόν για να ικανοποιήσετε δικές σας ανάγκες αλλά και επιθυμίες. Αν σας απασχολεί ένα νομικό ζήτημα, δεν θα μπορέσετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση που να ικανοποιεί και το άλλο μέλος και είναι καλύτερα να περιμένετε μετά τις 16 του μήνα.

Mithuna (15 Ιουνίου – 14 Ιουλίου):  ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον έκτο μέχρι τον ένατο οίκο σας και θα προκαλέσει αρκετή νευρικότητα και αστάθεια στην καθημερινότητα σας. Αυτό περιλαμβάνει κάποιες αναποδιές στο χώρο της εργασίας που σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας, ενώ μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε έναν συνάδελφο ή υφιστάμενος σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια επένδυση ή νέα αγορά καλύτερα να το αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα, καθώς τώρα υπάρχει πιθανότητα να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή να πληρώσετε πολύ πιο ακριβά απ’ όσο υπολογίζατε.

Kataka (15 Ιουλίου – 14 Αυγούστου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον πέμπτο έως τον όγδοο οίκο σας και θα χρειαστεί να ανασύρετε ό,τι αποθέματα υπομονής διαθέτετε για τις επόμενες ημέρες. Κατ’ αρχήν δεν είναι καλή περίοδος αν περιμένετε εξελίξεις σε ένα κληρονομικό ζήτημα. Επίσης αποφύγετε να δανείσετε και δανειστείτε χρήματα, ενώ αν έχετε σκοπό να ρυθμίσετε κάποιες οφειλές προς τρίτους αφήστε το για μια πιο ευνοϊκή περίοδο καθώς τώρα οι όροι θα είναι επαχθής για εσάς. Η καθημερινότητα στον τομέα της εργασίας θα είναι αρκετά πιεστική είτε λόγω φόρτου είτε επειδή θα έχετε να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις με συναδέλφους και υφισταμένους σας. Φροντίστε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και προσπαθήστε να κρατήσετε την ένταση της καθημερινότητας μακριά από την προσωπική σας ζωή για να μην επιβαρύνετε τη σχέση με το σύντροφο σας.

Simha (15 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον τέταρτο μέχρι τον έβδομο οίκο σας επηρεάζοντας δουλειά και οικογένεια κυρίως. Έχετε αρκετή ανασφάλεια σχετικά με κάποιες εξελίξεις που περιμένετε στον τομέα της εργασίας και ταυτόχρονα δεν είστε ικανοποιημένοι από τη στήριξη που λαμβάνετε από το σύντροφο σας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές και σε αυτόν τον τομέα. Φροντίδα χρειάζεται και η υγεία σας καθώς το τελευταίο διάστημα η υπερπροσπάθεια που κάνετε να φροντίσετε για όλους και για όλα σας έχει εξασθενήσει. Κρατήστε ότι οι Ήλιος/Δίας βρίσκονται στον ένατο οίκο σας και λειτουργούν σαν από μηχανής θεοί βοηθώντας να βρείτε λύσεις  τελευταίας στιγμής.

Kanya (16 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον τρίτο μέχρι τον ένατο οίκο σας και θα φορτίσει αρκετά την καθημερινότητά σας. Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις τώρα για θέματα που σας απασχολούν στον χώρο της εργασίας ή να αποκαλύψετε προβληματισμούς σας σε συναδέλφους γιατί πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επίσης αν σκοπεύετε να υπογράψετε κάποια συμφωνία φροντίστε να είστε απόλυτα ξεκάθαροι για τις υποχρεώσεις που μπορείτε να αναλάβετε και τι απαιτείτε εσείς ως αντάλλαγμα. Πιθανό να έχετε κάποια έξοδα παραπάνω για να καλύψετε ανάγκες της οικογένειας αλλά και του σπιτιού σαν ακίνητο.

Τhula (16 Οκτωβρίου – 14 Νοεμβρίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον δεύτερο μέχρι τον πέμπτο οίκο σας. Να θυμάστε πως οι Ήλιος/Δίας συνεχίζουν να σας ευνοούν από τον έβδομο οίκο σας και οι δυσκολίες θα είναι πρόσκαιρες. Έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα που θα προκύψουν από την πλευρά την πατρικής σας οικογένειας, ενώ και το ίδιο το σπίτι μπορεί να παρουσιάσει κάποιες βλάβες που θα ταράξουν την καθημερινότητα σας. Η ψυχολογία σας  θα περάσει αρκετές διακυμάνσεις όμως προσπαθήστε να μην στραφείτε σε περιττές αγορές για να τονώσετε τη διάθεσή σας. 

Vrischika (15 Νοεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον πρώτο μέχρι τον τέταρτο οίκο σας προκαλώντας μάλλον δυσάρεστες εκπλήξεις στην καθημερινότητα σας. Τα συνεχή προβλήματα στο χώρο τις εργασίας κάνουν αγώνα αντοχής με τα νεύρα σας και είναι δύσκολο να καταφέρετε να μείνετε ψύχραιμοι, όμως προσπαθήστε τουλάχιστον να μην γίνετε εσείς οι ίδιοι εριστικοί. Αποφύγετε επενδυτικές κινήσεις ή να υπογράψετε μια νέα συμφωνία αυτό το διάστημα γιατί δεν θα είναι προς όφελος σας. Ωστόσο υπάρχει εύνοια στο ερωτικό κομμάτι και θα έχετε ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε περνώντας όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.

Dhanus (15 Δεκεμβρίου – 13 Ιανουαρίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον δωδέκατο μέχρι τον τρίτο οίκο σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αποζητήσετε στιγμές απομόνωσης για να μπορέσετε να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να ηρεμήσετε. Η πολυαστρία και κυρίως οι Ήλιος/Δίας στον πέμπτο οίκο σας, λειτουργούν σαν φύλακες άγγελοι που φροντίζουν να αποφύγετε τις κακοτοπιές που κάποιοι στήνουν κακόβουλα στο δρόμο σας. Παρασκηνιακές κινήσεις γίνονται πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να  βλάψουν την εικόνα σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε τα λεγόμενα του οποιουδήποτε χωρίς να ελέγξετε τις προθέσεις του.

Makara (14 Ιανουαρίου – 12 Φεβρουαρίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον ενδέκατο μέχρι τον δεύτερο οίκο σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πως δεν έχετε την απαραίτητη στήριξη από τους συνεργάτες σας στο χώρο της εργασίας και πρόσκαιρα θα απογοητευθείτε. Η σχέση σας με τον σύντροφο σας επίσης θα περάσει κάποιες διακυμάνσεις και ίσως φτάσετε σε σημείο να ανταλλάξετε πικρά λόγια. Κρατήστε κατά νου ότι αυτή η περίοδος θα βοηθήσει να έχετε επαγγελματική άνοδο που θα οδηγήσει σε βελτίωση των οικονομικών σας και μην αφήσετε εφήμερα προβλήματα να ανακόψουν την ορμή σας. 

Kumbha (13 Φεβρουαρίου – 12 Μαρτίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον δέκατο μέχρι τον πρώτο οίκο σας. Και εσείς ανήκετε σε αυτούς που θα καταφέρουν να περάσουν πιο ομαλά αυτή την ομολογουμένως δύσκολη εβδομάδα χάρις των ευνοϊκών όψεων που δέχεται το ζώδιο σας. Ωστόσο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αναποδιές που θα προκύψουν στον τομέα της εργασίας με πελάτες αλλά και υφισταμένους σας. Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση. Στα ερωτικά συνεχίζεται η εύνοια και απολαμβάνετε ξέγνοιαστες στιγμές με το σύντροφό σας.

Meena (13 Μαρτίου – 12 Απριλίου): ο Chandra -Σελήνη- θα διανύσει από τον ένατο μέχρι των δωδέκατο οίκο σας και οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει θα επηρεάσουν κυρίως την ψυχολογίας σας. Η νευρικότητα και η ένταση της καθημερινότητας θα σας κάνουν να επιθυμείτε να αποτραβηχτείτε από τον περίγυρό σας.  Μια καλή έξοδος διαφυγής θα ήταν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε φυσική άσκηση, διαλογισμό και προσεγμένη διατροφή ώστε να νιώσετε καλύτερα. Η ερωτική σας ζωή σταδιακά βελτιώνεται από την παρουσία του Kuja –Άρη- στον τομέα των ερωτικών.

Από την Ειρήνη Αθανασίου [email protected]