H Σελήνη στο Τοξότη θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι και 9 Μαΐου. 

H Σελήνη στο Τοξότη θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι και 9 Μαΐου. 

Η Σελήνη στον Τοξότη συνήθως φέρνει αισιοδοξία, αλλά και μια τύχη στον κόσμο για να μπορέσει να ξεπεράσει προβλήματα που τον απασχολούν. Η θέση αυτή συνήθως ευνοεί για ταξίδια, ενώ φέρνει και σημαντικές εξελίξεις και θέματα σπουδών. Η περίοδος αυτή θα βοηθήσει όμως 3 συγκεκριμένα ζώδια να πάρουν μία πολύ μεγάλη ανάσα και ίσως μέσα από την εύνοια που θα έχουν να τακτοποιήσουν κάποια προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Τοξότης 

H Σελήνη στο Τοξότη θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι και 9 Μαΐου.  3

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βάλετε κάποια πράγματα σε μια σειρά και κυρίως να βρείτε τη χαμένη σας αισιοδοξία. Κάποιες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ενώ φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε τώρα να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Δίδυμοι 

H Σελήνη στο Τοξότη θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι και 9 Μαΐου.  5

Η Σελήνη στον έβδομο ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, όπως επίσης και να ξεπεράσετε προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σας. Όσοι είσαστε μόνοι, θα έχετε τη δυνατότητα να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια σχέση, η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σας κάνει να περάσετε πάρα πολύ καλά.

Λέων 

H Σελήνη στο Τοξότη θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια μέχρι και 9 Μαΐου.  7

Εσάς είναι μια περίοδος ιδιαίτερο φλερτ γι’αυτό και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να μπορέσετε να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Είναι μια περίοδος όπου θα μπορέσετε επίσης να έχετε μια βελτιωμένη επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται ότι είναι και μια πολύ καλή στιγμή για να μπορέσετε να ξεπεράσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σας. Προσοχή παρά πολύ, διότι τώρα μπορεί να οδηγηθείτε σε μια ξαφνική επιτυχία ως προς τα θέματα τα εργασιακά σας. 

Διαβάστε επίσης:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Μαΐου.  Εβδομάδα με απρόοπτες εξελίξεις και ένταση. Ινδικό Ωροσκόπιο!

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Για παράδειγμα Mesha είναι ο Κριός και Vrishabha ο Ταύρος. Η διαφορά της Ινδικής αστρολογίας έγκειται στη χρήση του αστρικού ζωδιακού κύκλου εν αντιθέση με την δυτική αστρολογία που χρησιμοποιεί τον τροπικό ζωδιακό.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην δυτική αστρολογία, γι’ αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε Ινδικό ζώδιο υπάρχουν οι ημερομηνίες γεννήσεων για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 8 έως 14 Μαΐου. 

Εβδομάδα μεγάλης έντασης, -υπερβαίνοντας ακόμη και την Πανσέληνο που προηγήθηκε- καθώς ο Chandra – Σελήνη – από 8 έως 12 του μήνα θα βρίσκεται διαρκώς σε σχέση αντίθεσης με τον Kuja – Άρη – και στην συνέχεια σε σύνοδο με τον Sani – Κρόνο – ως τις 14. Εάν λοιπόν δεν καταφέραμε να επιλύσουμε με διπλωματία και αμοιβαίους συμβιβασμούς τις όποιες διαφορές σε διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις την εβδομάδα που προηγήθηκε, δυστυχώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των επιλογών μας. 

Το μονοπάτι της Σελήνης δείχνει ότι κυριαρχεί η άποψη του  «όλα ή τίποτα» με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ρήξεις σε επαγγελματικές συνεργασίες, χωρισμοί αλλά και παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Το θετικό στοιχείο των ημερών είναι ότι επιτέλους ο Kuja –Άρης- αποχωρεί από το ζώδιο Mithuna στις 10 Μαΐου και εισέρχεται στο  Kataka. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν ανάσα οι Mithuna, Kanya, Dhanus και Meena που είχαν ταλαιπωρηθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες και θα αρχίσουν να εξομαλύνονται προβλήματα που είχαν προκύψει σε τομείς που σχετίζονταν με συνεργασίες, νομικές υποθέσεις, προβλήματα στο χώρο του σπιτιού αλλά και το γάμο τους. 

Πιο απαιτητική θα γίνει η καθημερινότητα των Mesha, Kataka,  Τhula και Makara το διάστημα που ακολουθεί έως 30 Ιουνίου καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις στον τομέα της εργασίας, αυξημένες υποχρεώσεις από την πλευρά της οικογένειας ενώ και η σχέση σας με το σύντροφο σας θα περάσει από διακυμάνσεις.