Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 8 έως  14 Μαΐου 2023 – Ξαφνικές Ερωτικές Γνωριμίες

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 8 έως  14 Μαΐου 2023 – Ξαφνικές Ερωτικές Γνωριμίες

  Δευτέρα 8 Μάη 2023, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, και δίνουμε έμφαση στις οικογενειακές μας σχέσεις και την οικονομική μας ασφάλεια. Μας αρέσει να φροντίζουμε τους πολύ κοντινούς και αγαπημένους μας ανθρώπους. Η Αφροδίτη είναι ακόμη εκτός ορίων, οπότε καλό είναι να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά μας  και την υπερβολή των συναισθημάτων μας. 

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 8 έως  14 Μαΐου 2023 – Ξαφνικές Ερωτικές Γνωριμίες 3

  Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει όψη χιαστή με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο.

  Δυνατά αισθήματα αγάπης και έρωτα μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και δυσάρεστες ερωτικές επαφές. Ίσως κάποια σχέση από το παρελθόν να έρθει ξανά στην ζωή σας. Είναι όμως η ώρα που πρέπει να πάρετε την απόφαση του αποχωρισμού και να προχωρήσετε μπροστά σε νέα μονοπάτια. 

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Καρκίνου, Υδροχόου, Αιγόκερου, Λέοντα) και όσοι έχουν πλανήτες στην (0η , 1η ) των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο του (Διδύμου, Τοξότη, Αιγόκερου, Καρκίνου) και όσοι έχουν πλανήτες στην 29η των ζωδίων αυτών.

  Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη μισού εξαγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό.

  Παλιές πληγές του παρελθόντος που πιθανό προέρχονται από τα παιδικά σας χρόνια, έρχονται και πάλι στο μυαλό σας, για να τις απαλύνετε και να τις «διώξετε» μακρυά. (Κριοί, Ταύροι). Για άλλους θα είναι θέματα που αφορούν το ταίρι σας και συνεργάτες (Ζυγοί, Σκορπιοί).

  Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο (Κριού, Ταύρου, Ζυγού, Σκορπιού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην (16η , 17η , 18η) των ζωδίων αυτών.

  Τρίτη 9  Μάη  2023, ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

  Θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας που μέχρι τώρα φοβόσασταν να τολμήσετε. Θα σκεφτείτε νέες ιδέες και λύσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Καθώς θα υπάρξουν αλλαγές ως προς την σχέση σας με συγγενείς και τον σύντροφο και συνεργάτες, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη και το πείσμα ώστε οι αλλαγές να γίνουν με όσο το δυνατό ήπιο τρόπο. 

  Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Σκορπιού) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

(17η , 18η , 19η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Πέμπτη 11 Μάη  2023, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει όψη εξαγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο.

  Θα υπάρξει η ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει μέσα από τον κύκλο των συγγενικών σας προσώπων ή μέσα από μία ομάδα στην οποία συμμετέχετε.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (2η , 3η , 4η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο.

  Για πολλούς από εσάς το νέο άτομο που γνωρίσατε και σας «αναστάτωσε», μπορεί να αποδειχτεί μέσα από ξαφνικές περιστάσεις και εμπόδια, πως δεν είναι αυτό που δείχνει πραγματικά. Οπότε μάλλον η γνωριμία αυτή θα είναι μικρής διάρκειας και δεν θα στεναχωρηθείτε πολύ για αυτό.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Καρκίνου, Αιγόκερου) και όσοι έχουν πλανήτες στην

 (3η , 4η , 5η) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 2ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Σκορπιού) και όσοι έχουν πλανήτες στην (18η , 19η , 20η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Παρασκευή  12 Μάη 2023, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στον Ιχθύ.

  Η σκέψη  σας είναι στοχευμένη και εύκολα μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Οι στόχοι σας για οικονομικές επενδύσεις, απαιτούν την προσεκτική επισκόπηση των λεπτομερειών καθώς και την επανεξέταση για τυχόν αλλαγές που απαιτούνται για την επίτευξή τους. 

Άνθρωποι του συγγενικού περιβάλλοντος και άτομα που γνωρίζετε μέσα από ομάδες οργανισμών θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν τα σχέδια σας.  

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων) και όσοι έχουν πλανήτες στην (5η, 6η , 7η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Σάββατο  13 Μάη 2023, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο.

  Θα χαρείτε καθώς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και συγγενικά πρόσωπα που έχετε αρκετό διάστημα να επικοινωνήσετε μαζί τους. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσετε και με κάποιο άτομο με το οποίο είχατε δεσμό στο παρελθόν. Θα προγραμματίσετε ξανά κάποιο κοντινό ταξίδι που είχε αναβληθεί και θα επανεξετάσετε κάποια οικονομικά θέματα που δεν έχουν επιλυθεί ακόμα. 

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (5η, 6η , 7η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στον Ιχθύ,

  Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας (Ιχθύες και Παρθένοι). Η γνωριμία με άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό μπορεί να εξελιχθεί σε ένα όμορφο συναισθηματικό δεσμό (κυρίως οι Καρκίνοι). Η επικοινωνία με τον σύντροφο και κοντινούς συγγενείς θα σας γεμίσουν χαρά (κυρίως Αιγόκεροι).    

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Καρκίνου, Παρθένου, Αιγόκερου, Ιχθύος) και όσοι έχουν πλανήτες στην (5η, 6η , 7η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

Από την Μαρία Σβύνου

Διαβάστε επίσης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  8 – 14/5/2023. Παθιασμένοι Έρωτες και ψυχική ανανέωση. Κινέζικο ωροσκόπιο – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)