Ημερήσιες προβλέψεις 8/5 Ξαφνικές ευκαιρίες και κέρδη αλλά με ταραχές.

Ημερήσιες προβλέψεις 8/5 Ξαφνικές ευκαιρίες και κέρδη αλλά με ταραχές.

Η Δευτέρα ξεκινάει με ιδιαίτερο πάθος και κινητικότητα. Μας βοηθά να πετύχουμε σκοπούς και στόχους  ενώ γενικά η ημέρα μας βοηθά να μπορέσουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα στη δουλειά μας. Ο Ουρανός κυριαρχεί στις εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

 Σημαντική περίοδος με ιδιαίτερη τύχη στον έρωτα. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ερωτικές σας και όχι μόνο ευκαιρίες.  Τα οικονομικά σας μεγέθη θα δούνε σημαντική αύξηση. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Καρκίνο θα προκαλέσει σημαντική ανάπτυξη και κέρδος στη ζωή σας ίσως και έναν μεγάλο έρωτα.



ΤΑΥΡΟΣ

Περίοδος όπου πολλά από τα απωθημένα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούριο κόσμο αλλά και να μπορέσετε να αποκαλύψετε σημαντικά μυστικά που μπορεί να υπήρχαν πίσω από τη πλάτη σας και να απελευθερωθείτε από σημαντικά προβλήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

 Σημαντική περίοδος κοινωνικοποίησης. Μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία σας κάνει τρομερά χαρούμενους ενώ την ίδια στιγμή θα έχετε την εκπλήρωση ενός εκπαιδευτικού σας στόχου. Η Αφροδίτη από το Καρκίνο θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να μπορέσετε να νοιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Σημαντική περίοδος επαγγελματικής επιτυχίας και αναγνώρισης μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα. Η μέρα σας φέρνει μπροστά σας σημαντικές εξελίξεις και δυνατότητες εκπλήρωσης των σκοπών και στόχων σας. Η Αφροδίτη φέρνει τη σημαντική εξέλιξη που περιμένατε καιρό και θα σας κάνει χαρούμενους.



ΛΕΩΝ

 Περίοδος όπου μπορείτε επιτέλους να βρείτε την ευκαιρία να ανοιχτούν μπροστά σας σημαντικοί ορίζοντες.  Η εκπαίδευση αλλά και θέματα με ταξίδια μπορούν να ανοίξουν από το βράδυ και μετά ενώ έρχεται και ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα που θα σας κάνει να χαρείτε σε πάρα πολλά επίπεδα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Με ιδιαίτερη την οικονομική βοήθεια που θα δεχτείτε από φίλους σας αλλά και από τους συγγενείς αυτή η ημέρα. Βοήθεια θα έρθει σημαντικού μεγέθους που σας βοηθά να φύγετε από πολλά αδιέξοδα. Μία καινούρια παθιασμένη σχέση μπορεί αλλά μεγάλη προσοχή στις συνέπειες του μοιραίου έρωτα!



ΖΥΓΟΣ 

Κορύφωση στα αισθηματικά σας αυτή η περίοδος με μεγάλα ανοίγματα και δυνατότητες να εξελιχθείτε και να κάνετε την υπέρβαση στη ζωή σας. Ο Έρωτας σας χτυπάει τη πόρτα 3 φορές μέσα σε αυτή την ημέρα και θα ήταν κρίμα να μην τον υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες! Κέρδη και στα οικονομικά αν και με μέτρο!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Εργασιακά επιτέλους μπορείτε να πάρετε μία μεγάλη ανάσα και να ξεπεράσετε προβλήματα που σας είχαν οδηγήσει σε μεγάλα αδιέξοδα. Μπορείτε να κλείσετε μία σημαντική συμφωνία που θα σας οδηγήσει να λύσετε πολλά προβλήματα που ήταν άλυτα ενώ αρκετό φλερτ έρχεται να σας αλλάξει την καθημερινότητα!



ΤΟΞΟΤΗΣ
 Μία τρομερά δημιουργική ημέρα με απίστευτες δυνατότητες εργασιακής εξέλιξης και επιτυχίας. Προς το βράδυ μπορείτε να γνωρίσετε και ένα καινούριο πρόσωπο που ερωτικά θα σας αναστατώσει. Η Ημέρα κλείνει με σημαντικές ευκαιρίες!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από τις ευκαιρίες μετακόμισης αλλά και σημαντικής επίλυσης προβλημάτων που είχατε ανεπίλυτα από το παρελθόν σας. Κοντά στο βράδυ μία σημαντική οικονομική συμφωνία θα σας κάνει να χαμογελάσετε όλο και περισσότερο γενικά η ημέρα σας φέρνει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Μπλοκαρισμένες συμφωνίες και επαφές επιτέλους αρχίζουν να τρέχουν. Με το καλημέρα η ημέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με νέες δυνατότητες εξέλιξης αλλά και οικονομικής επιτυχίες. Μπορείτε να προγραμματιστείτε καλύτερα και να οργανώσετε τη ζωή σας ενώ γενικά η ημέρα έχει ερωτικό χρώμα και ενδιαφέρον



ΙΧΘΥΕΣ
Μεγάλη οικονομική ανάσα για εσάς αυτή η ημέρα, κινηθείτε για συμφωνίες. Μακριά από πολλά προβλήματα και δυσκολίες επιτέλους μπορείτε να περιμένετε άνοδο για τα οικονομικά σας, επενδύσεις να βρείτε δουλειά αλλά και απλά να παίξετε και να κερδίσετε σε τυχερά παιχνίδια ειδικά κοντά στο απόγευμα.