Αφροδίτη εξάγωνο Βόρειο δεσμό 10/5 Μοιραίες – καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο. 

Αφροδίτη εξάγωνο Βόρειο δεσμό 10/5 Μοιραίες – καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο. 

Στις 10  Μαΐου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 03°.20’ βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον (μέσο)  Βόρειο δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου. Η Αφροδίτη, ο ευεργέτης  πλανήτης των αξιών και συναισθημάτων, πλανήτης της καρδιάς της ομορφιάς και του έρωτα. ‘Οψη για αρμονία και για κάθε τι απτό, καθώς επηρεάζει η θέση της την διάθεσή μας, καθορίζει την εισροή χρημάτων στην ζωή μας. 

Στο ζώδιο κυβέρνησης της Σελήνης η Αφροδίτη, την μητέρα του ζωδιακού και απαρχή των υδάτινων ζωδίων. Νερό – μνήμη, απόλυτη σύνδεση με το παρελθόν. Άρρηκτη η ένωση της με την οικογένεια, το σπίτι και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Διαφυλάττει, προστατεύει και φροντίζει για την ασφάλεια τους, με πίστη και αφοσίωση. Αφουγκράζεται τις ανάγκες των άλλων, είναι προικισμένη, με ένστικτο και ενσυναίσθηση.  Έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε αίτημά τους. Αισθησιακή και ευμετάβλητη είναι η διάθεσή της. Δικαίως, μιας και εμβαθύνει στις καταστάσεις και διαισθάνεται το περιβάλλον της, και την ίδια στιγμή  περιφρουρεί τα δικά της συναισθήματα. Αθόρυβα χειριστική στην ικανοποίηση των αιτημάτων της. Προσφέρει απλόχερα όλα όσα επιθυμεί να λάβει. Δείχνει ικανότητα οικονομικής διαχείρισης και γνωρίζει καλά την αποταμίευση.

 Ο δεσμός της Σελήνης κινείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Ο Νότιος δεσμός, από το ζώδιο του Σκορπιού, δείχνει τον δρόμο από το άγνωστο, ανασφάλεια – αυτοκαταστροφή, πόλεμο –  βία, θάνατο – προς την αναγέννηση. Είναι η διαδικασία της μετάβασής μας, προς τον Βόρειο δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου, ο δρόμος προς την ευμάρεια, σταθερότητα, συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Είναι μια πορεία μέσα από την οποία κάτι σημαντικό συμβαίνει για την ζωή και την εξέλιξή μας. 

Η συνάντηση της Αφροδίτης – Καρκίνος , σε όψη εξαγώνου με τον Βόρειο δεσμό – Ταύρος  είναι μια πολύ ζεστή ένωση μεταξύ τους. Βγαίνει στην επιφάνεια μια βαθιά εσωτερική ανάγκη, για συναισθηματική και υλική ασφάλεια, κατοχυρώνοντάς την μέσω της ένωσης μας με τους άλλους. Είναι μια περίοδος όπου η ανάγκη έκφρασης αισθήσεων γίνεται επιτακτική. Φροντίδα – αγάπη –  προστασία και ήθος θα χαρακτηρίζουν το διάστημα. Αναγνώριση… μέσα από το κλίμα κατανόησης που θα επικρατεί, η προσαρμογή μας στις καταστάσεις θα γίνεται με ευκολία. Θα δούμε σχέσεις συναισθηματικές – ερωτικές και οικονομικές να εγκαθιδρύονται, μέσα από τις ευκαιρίες που προωθεί θετικά η όψη. Οι οικογενειακοί δεσμοί θα βιώνονται με αρμονία προσδίδοντας μας γαλήνη. Οι καλλιτεχνικές ανάγκες έκφρασης θα ικανοποιούνται μέσα από ευκαιρίες που θα δοθούν. Ευνοϊκές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις με ιδιαίτερη μαεστρία θα λάβουν χώρα. Κρυφές επιθυμίες, όνειρά μας, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Φροντίστε να έχετε ενεργοποιημένες τις κεραίες σας για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και ότι και να συμβεί καλωσορίστε το με ανοιχτή καρδιά.

Από τη Μάριον Leon

Αφροδίτη εξάγωνο Βόρειο δεσμό 10/5 Μοιραίες - καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο.  3

Την επιρροή της όψης θα δεχθούν τα ζώδια : Ταύροι και  Καρκίνοι  καθώς  και τα ζώδια που βρίσκονται απέναντί τους  Σκορπιοί  και Αιγόκεροι. Ωροσκόποι και προσωπικοί πλανήτες σε αυτές τις μοίρες. (0°η – 5°η)

Η επιρροή αναλυτικά στα 12 ζώδια:

Κριός

Ο τομέας οικογένεια – σπίτι, απορροφά το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας αυτή την περίοδο. Νιώθετε μια βαθύτερη ανάγκη σύνδεσης με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αρμονία και γαλήνη θα επικρατεί, καθώς θα θέλετε να φροντίσετε όσο καλύτερα γίνεται τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέματα και μικροπαρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν επιλύονται, επαναφέροντας την αρμονία και ένα αγαπημένο κλίμα. Θα υιοθετήσετε αυτήν την περίοδο την τάση να ξοδεύετε παρορμητικά τα χρήματά σας δίχως έλεγχο. Συνιστάται προσοχή λοιπόν.

 Γενναιόδωρη καθώς θα είναι η διάθεσή σας, θα κάνετε δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα αγοράζετε αντικείμενα αξίας για να ομορφύνετε τον χώρο της οικίας σας, μια διάθεση για ανακαίνιση είναι πιθανή. Όλα αυτά θα αφορούν μια βαθύτερη ανάγκη, ενίσχυσης της αυτοπεποίθησής σας, καθώς η ανάγκη να νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς, είναι μεγάλη. Θα διαπιστώσετε τελικά πως όσο απομακρύνεστε από την ανάγκη ελέγχου και ισχύος μέσα στις σχέσεις σας, και βασιζόμενοι στις δικές σας προσπάθειες και αποθεματικά, η ευτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Ένα ερωτικό παρελθόν πολύ πιθανόν να σας χτυπήσει την πόρτα.

Ταύρος

Μαγνητίζετε τα βλέμματα αυτή την εποχή, μεταδίδοντας την καλή σας διάθεση και διασκεδάζοντας μαζί με άλλους. Φροντίζετε τον εαυτό σας, ντύνεστε όμορφα και αποφασίζετε να κάνετε μια ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Το ταίρι σας περνά όμορφα μαζί σας καθώς φροντίζετε προς αυτήν την κατεύθυνση, προσφέροντας αγάπη και τρυφερότητα. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρία σε αρκετό φλερτ μέσα από το διαδίκτυο, καθώς και ευκαιρία για γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση. Είναι ιδανική περίοδος σε επίπεδο σχέσεων.

 Ευκαιρία για γνωριμίες που θα παρουσιάζουν ενδιαφέρον σε εργασιακό επίπεδο. Καλή περίοδος να προβάλετε την δουλειά σας στο διαδίκτυο. Οι σχέσεις με συγγενείς και οικείους σας, θα είναι αρμονικές και βελτιώνονται εάν υπήρξε λόγος παρεξήγησης κατά το παρελθόν. Η επικοινωνία θα έχει χρώμα πολιτισμού, σε μια επικείμενη διαφωνία.

 Θα αντιληφθείτε πως όσο πιο ανεξάρτητοι και λιγότερο δεσμευμένοι από επιρροές και επιθυμίες των άλλων θα είστε, η δημιουργικότητα και η αποφασιστικότητά σας θα αποτελέσουν το απόγειο της δικής σας επιτυχίας και ευτυχίας. Μικρές εξορμήσεις μέσα από ταξίδια, θα σας δώσουν χαρά.

Δίδυμοι

 Αυτή την περίοδο θα έχετε ευκαιρίες και δυνατότητες σε νέες πηγές εσόδων, οι οποίες δεν αποκλείεται ακόμα να είναι και κρυφές. Προσέξτε όμως διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξοδέψετε αλόγιστα. Από την μια λοιπόν θα βλέπετε να γεμίζει το πορτοφόλι σας και ταυτόχρονα θα επιδίδεστε σε σπατάλες. Ξοδεύετε για την καλοπέρασή σας και συνάμα φροντίζετε και για το ταίρι σας. Το σίγουρο είναι πως κινδυνεύει να χαθεί ο έλεγχος, οπότε πρέπει να διατηρήσετε μέτρο. Αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία σε επένδυση ακινήτου, οπότε δώστε προσοχή σε μικρές ανακοινώσεις και αδράξετε την ευκαιρία. 

Μεγάλες εσωτερικές –  ψυχολογικές διεργασίες συμβαίνουν μέσα σας αυτό το διάστημα. Φόβοι, αγωνίες και άγχη, σας γεμίζουν ανασφάλειες. Προσπαθείτε να σταθμίσετε τα συναισθήματά σας, επιζητώντας την ξεκάθαρη εικόνα πρακτικά και έμπρακτα των όσων σας ανήκουν. Το αίσθημα προσφοράς θα είναι ιδιαίτερα έκδηλο αυτήν την περίοδο, και πολύ πιθανόν να βρεθεί στο δρόμο σας ένας άνθρωπος που να χρειάζεται στήριξη ψυχολογική, την οποία και θα προσφέρετε απλόχερα. Κρατήστε πνευματική εγρήγορση που θα σας φέρει την επιτυχία εκεί όπου την αναζητάτε.

 Ένα μυστικό ερωτικό ειδύλλιο πολύ πιθανόν να ξεκινήσει, μέσα στο οποίο θα αισθάνεστε καλά και θα βοηθήσει εξαιρετικά την ψυχολογία σας. Η αλήθεια είναι πως κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα θέλετε να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή ιδιωτική.

Καρκίνος

 Μαγνητίζετε και γοητεύετε τα πλήθη αυτή την περίοδο. Ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση μέσα από έναν αέρα ανανέωσης. Προσφέρετε απλόχερα αγάπη, φροντίδα και προστασία στους αγαπημένους σας. Πρόκειται για μια περίοδο όπου θα λαμβάνετε αγάπη και θαυμασμό από παντού. Μια συναισθηματική οικειότητα θα αισθάνεστε όπου θα κινείστε – τι άλλο θα μπορούσε να σας προσφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που τόσο επιζητάτε;  Αφεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας λοιπόν και απολαύσετε τα όσα όμορφα έχει να σας προσφέρει.

 Θα βρίσκεστε στο κέντρο των όσων διαδραματίζονται καθώς ο κύκλος σας μεγαλώνει, και δραστηριοποιείστε δυναμικά στα κοινά. Ένας έρωτας που θα γίνει αγάπη, θα προκύψει μέσα από τους κύκλους που θα βρίσκεστε. Ένα διάστημα που προσφέρεται για έκφραση όλων των αισθήσεων. Ιδανική περίοδος για τους καλλιτέχνες εκπροσώπους του ζωδίου. Αξιοποιήστε οι υπόλοιποι τα δημιουργικά σας ταλέντα, προσφέροντας στους άλλους. Αυτήν την περίοδο η απήχηση και τα αποτελέσματα που υπόσχονται να είναι εξαιρετικά.

Λέων

Αυτό το διάστημα είστε ιδιαίτερα εσωστρεφείς, ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στην ζωή σας, και θα λαμβάνετε μηνύματα μέσα από το υποσυνείδητό σας. Γενναιόδωρα θα προσφέρετε σε ανθρώπους που βρίσκονται σε αδύναμη θέση. Φιλίες ακόμα και ερωτικές σχέσεις, με διαφορά ηλικίας, θα προστεθούν παρασκηνιακά, στο σκηνικό της εποχής. Ο χώρος της καριέρας θα παίξει σημαντικό ρόλο στο θέμα σχέσεων. Συνδέεστε με ανθρώπους ισχυρούς σε θέσεις και με αξιώματα. Ευκαιρίες παρουσιάζονται για την επαγγελματική σας εξέλιξη και πρόοδο.

 Φροντίστε αυτήν την περίοδο, να κινείστε πάνω σε άξονες μεθόδων, δοκιμασμένων με επιτυχία κατά το παρελθόν. Η πιθανότητα να έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους εξουσίας θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα για εσάς. Ωριμάζετε, αναλαμβάνετε ευθύνες και πετυχαίνετε αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. Θα νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε την εικόνα του επαγγελματικού σας χώρου, αυτήν την περίοδο, ξοδεύοντας χρήματα, προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Παρθένος

 Αυτή την περίοδο θα χαρακτηρίζεστε από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. Διευρύνεται ο φιλικός σας κύκλος, συμμετέχετε δυναμικά στα κοινά, έχετε αρκετές εξόδους και ευκαιρίες για διασκέδαση. Θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη των φίλων σας και φυσικά αυτό θα είναι αποτέλεσμα και της δικής σας φιλικής συμπεριφοράς. Πολλά υποσχόμενη η περίοδος για τους δεσμευμένους, καθώς οι εκφράσεις αγάπης συντρόφων θα είναι ιδιαίτερα έκδηλες, ίσως όσο ποτέ.  Όσοι από εσάς επιθυμείτε να μπείτε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία, μέσα από τους κύκλους που θα κινείστε.

 Έντονη ανάγκη για πνευματική εξέλιξη, ακόμα και η επιθυμία σας να μεταδώσετε γνώσεις σας σε άλλους. Θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία συνδέονται με το εξωτερικό, είτε είναι απλά, πνευματικά καλλιεργημένα. Ευκαιρίες σε ταξίδι αναψυχής με συντρόφους, ή ακόμα προορισμούς που ικανοποιούν την βαθύτερη επιθυμία σας για έρευνα πάνω σε θέματα φιλοσοφικά, τέχνης και θρησκείας.

Ζυγός 

Δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης θα έχετε αυτό το διάστημα, μέσα από ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία. Εύκολα αυτήν την περίοδο κερδίζετε την εύνοια και την συμπάθεια των άλλων. Προσέξτε μόνο την ιδιαίτερα συμβιβαστική σας διάθεση στην περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, να μην είναι περισσότερη από ότι πρέπει.

 Πολύ πιθανό να νιώσετε ερωτική έλξη για ένα άτομο ανώτερο σε ιεραρχία από εσάς μέσα  στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτήν την περίοδο, θα έχουν ηλικιακή διαφορά. Έντονα και παθιασμένα βιώνονται οι σχέσεις αυτό το διάστημα. Κρυφές επαφές αρκετά πιθανό να αποκαλυφθούν. Κάποια οικονομική ενίσχυση από σύντροφο ή συνεργάτη που λαμβάνατε, δείχνει να τελειώνει. Θέματα κληρονομικά πιθανόν να σας απασχολήσουν. Γεγονότα που θα διαδραματίζονται θα μεταμορφώσουν πλήρως την προσωπικότητά σας.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την διπλωματική ικανότητα. Θα πρέπει να είστε λιγότερο εγωκεντρικοί και να βρείτε τρόπο να συνεργάζεστε με τους άλλους αρμονικά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις που δείχνουν να είναι σχεδόν αναπόφευκτες. Σκέψεις που αφορούν τον γάμο και το εάν εξακολουθείτε να θέλετε να βρίσκεστε μέσα σε αυτόν, θα σας απασχολούν έντονα. Σημαντικές φιλίες και άτομα σημαντικά που συνεργάζεστε, μοιάζουν να περνούν από το μικροσκόπιο.

 Ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές που αφορούν κάποια σχέδιά σας. Θα μπορούσε να αφορά και ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό. Λίγο υπομονή ακόμα θα κάνετε, έως την ορθοδρόμηση του Ερμή. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας άγχη αυτήν την περίοδο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που σας δίνονται, μέσα από ψυχαγωγικούς προορισμούς που θα σας δώσουν ευχαρίστηση και γαλήνη και θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Κάποια γνωριμία ή ακόμα δημιουργία νέας σχέσης, με άτομο πνευματικά καλλιεργημένο, ακόμα μιας ξένης κουλτούρας, είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο. 

Τοξότης

 Ενεργοποιημένη η σεξουαλικότητα και το πάθος σας αυτήν την περίοδο. Είναι έντονες οι τάσεις κτητικότητας και οι εκφράσεις ζήλιαςαυτήν την περίοδο. Εάν δεν το ελέγξετε, το να οδηγηθείτε σε οριστική ρήξη με τον σύντροφο είναι  πολύ πιθανό. Μπορεί να χάσετε μια οικονομική ευκαιρία που είχατε, μέσα από μια συνεργασία ακόμα και από σύντροφό σας. Σε διαφορετική περίπτωση, οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους θα κλείσουν.

 Είναι έντονη και πιεστική η καθημερινότητά σας. Αρκετές είναι οι εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για ξεκούραση. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τους άλλους. Προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες αποφεύγοντας οριστικές ρήξεις. Ξεπεράστε τον συναισθηματισμό σας, δείτε τις καταστάσεις με βάση την λογική αποφεύγοντας συναισθηματικούς χειρισμούς, που τελικά βάλλουν την ψυχική και σωματική σας υγεία. Δώστε προσοχή σε θέματα της διατροφής σας, καθώς δεν αποκλείεται η κατανάλωση γλυκών να ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτού. Θέματα υγείας που ίσως σας ταλαιπωρούσαν τελειώνουν. 

Αιγόκερως

Διανύετε μια περίοδο όπου δεν θα έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα δύσκολα. Λείπει το πνεύμα συνεργασίας και δεν έχετε διάθεση να επιδείξετε κατανόηση σε κανέναν ο οποίος διαφωνεί μαζί σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγετε συζητήσεις με τον σύντροφο, και με σημαντικά πρόσωπα που συναλλάσσεστε, διότι οι εντάσεις και οι συγκρούσεις δύσκολα θα αποφευχθούν.

 Η αλήθεια είναι πως αυτό που έχετε ανάγκη, είναι η επαφή σας με την δημιουργική σας πλευρά, μακριά από ευθύνες. Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες, οπότε χαλαρώσετε τις άμυνές σας και προσφέρετε γενναιόδωρα την αγάπη σας στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία μιας γνωριμίας η οποία θα υπόσχεται διάρκεια στο χρόνο. Θα δείτε αυτό το διάστημα πως, ρίχνοντας τα τείχη της άμυνας σας, μέσα από την ανάπτυξη της εσωτερικής σας δύναμης, θα βιώσετε την ευτυχία. Αυτήν την περίοδο να είστε παρατηρητικοί και να ενημερώνεστε για τις οικονομικές εξελίξεις καθώς η ευκαιρία μιας έξυπνης επένδυσης μπορεί να σας περιμένει.

Υδροχόος

Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα παρουσιάζει ο χώρος της εργασίας σας αυτήν την περίοδο. Πιθανή η λήξη κάποιας σύμβασης, και συζητήσεις πάνω σε μια νέα θέση εργασίας. Κάποια σχέση που διατηρούσατε με άτομο του εργασιακού σας χώρου πιθανόν να τελειώσει. Αρκετές οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σε ερωτικό επίπεδο, εάν δεν μπορέσετε να βρείτε τρόπο να διαχειριστείτε από κοινού τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Η ψυχολογία σας δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και της διατροφής σας.

 Η οικογενειακή ζωή αυτήν την περίοδο είναι πολύ σημαντική για εσάς. Προκύπτουν αρκετές ευθύνες και ανάγκες μέσα σε αυτήν, τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε. Θα αντιληφθείτε πως τα εγκόσμια και οι υλικές επιτυχίες δεν φέρνουν την ευτυχία τελικά.

Ιχθύες

Μια ιδιαίτερα δημιουργική και ερωτική περίοδος για εσάς. Είναι έκδηλη η διάθεση δημιουργικότητας και θέλετε να φύγετε μακριά από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Η ανάγκη να διασκεδάσετε είναι έντονη και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας βάλει φρένο. Η φαντασία σας δημιουργεί το άπιαστο όνειρο και θέλετε να το ζήσετε. Μαζί,  παρασύρετε και τους άλλους, με την ξεχωριστή γοητεία σας.Με έκδηλη θέρμη μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με τους συντρόφους σας. Οι αδέσμευτοι μπαίνουν σε μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο. Ο έρωτας είναι στο απόλυτο μεγαλείο του. Φλερτ και αρκετή επικοινωνία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Οι επαφές σας με συγγενείς και οικείους βελτιώνονται, και όσοι είχατε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους, έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Αντιλαμβάνεστε πως η ευτυχία βρίσκεται μέσα στην ουσιαστική επαφή με τους άλλους και δεν πρέπει να  καθορίζεται από τις ιδεολογικές σας αποστάσεις και διαφορές. Θα γίνουν γνωριμίες με ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Θα έχετε ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις, που θα σας γεμίσουν χαρά, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό σας.

Από την Marion Leon

καρμικοι ερωτες 2023