Οικονομικές Προβλέψεις Μαΐου : Αναταράξεις Διακυμάνσεις και Επαγγελματικές Εξελίξεις

Οικονομικές Προβλέψεις Μαΐου : Αναταράξεις Διακυμάνσεις και Επαγγελματικές Εξελίξεις

Ο Μάιος είναι ένας μήνας, του οποίου το  πρώτο δεκαήμερό του, χρωματίζεται έντονα από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 5/5, η οποία είναι πολύ δυνατή και θα επηρεάσει αρκετά τα θέματα των επαγγελματικών, των συνεργασιών και των συμφωνιών. Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί από τη 12η έως και τη 18η μοίρα του σταθερού σταυρού, ή έχετε προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτές τις μοίρες, ή επίσης ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται εκεί.  

Σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται ως μέτριος μήνας για τα οικονομικά ζητήματα, τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές κινήσεις, ιδιαίτερα μετά τις 16/5, όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα επανέλθει σε ορθόδρομη πορεία και ταυτόχρονα θα έχουμε την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Πιο ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού και της γης. 

Με τη νέα συνθήκη, η οποία θα υπάρξει, θα δούμε να εξομαλύνονται οι καταστάσεις και να κυλούν πιο γρήγορα, πιο ελπιδοφόρα και τέλος, πιο αποτελεσματικά. Βοηθά στη διαχείριση και τακτοποίηση των οικονομικών ζητημάτων και εκκρεμοτήτων , στα νέα ξεκινήματα μετά τις 19/5, στη σύναψη συμβολαίων και συμφωνιών, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα πετυχημένων οικονομικών επενδύσεων.

Από την Άννα Αλεξανδρινού

Οικονομικές Προβλέψεις Μαΐου : Αναταράξεις Διακυμάνσεις και Επαγγελματικές Εξελίξεις 3

Αναλυτικότερα :

1/5: ο Πλούτωνας, από το ζώδιο του Υδροχόου, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στη 00°:21’. Είναι μία περίοδος, κατά την οποία θα υπάρξει επανεξέταση σε στόχους και σκοπούς στις επαγγελματικές μας επιδιώξεις, ενώ θα μπουν στην αναμονή σχέδια, τα οποία στόχευαν σε ριζικές αλλαγές.   

4/5 : Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 26°:50’ : Προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις και στην αλόγιστη σπατάλη χρημάτων.

5/5 : Σεληνιακή έκλειψη, η οποία γίνεται στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, στη 14°:58’. Είναι αρκετά δύσκολη για θέματα οικονομικών επενδύσεων και νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων . Από την έκλειψη θα επηρεαστούν πολύ οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, Ταύροι – Σκορπιοί, Λέοντες – Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου από τη 12η ως τη 18η μοίρα και θα επηρεαστούν επίσης, λιγότερο όμως, οι 28 και 29 μοίρες των μεταβλητών και 0-3 μοίρες των παρορμητικών. 

9/5 : Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο, σε θέση πτώσης, στη 18°:56’. Ανατροπές και αναταραχές σε συμφωνίες και σχεδιασμούς.

12/5 : Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με Άρη στον Καρκίνο στην 6°:08’ : Ευνοούνται, επανεξέταση συμφωνιών, σοβαρές συζητήσεις και προγραμματισμός σχεδίων.

13/5 : Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Κρόνο στους Ιχθύς στην 6°:11’ : Σταθεροποίηση και αύξηση κερδών, σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες. 

14/5 : Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου στην 5°:51’ μπαίνει σε στάση και θα ορθοδρομήσει στις 16/5, δίνοντας τέλος στη στασιμότητα, τα μπερδέματα, τις καθυστερήσεις και την αναμονή.

16/5 : Είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Ευνοούνται τα ζώδια του σταθερού σταυρού και της γης.

18/5 : Δίας στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στη 00°:18’ : Προσοχή σε κερδοσκοπικά παιχνίδια, αισχροκέρδεια, κακοδιαχείριση, εκμετάλλευση.

19/5 : Νέα Σελήνη στον Ταύρο στην 28°:25’ : Προσοχή στις υπερβολικές απαιτήσεις, διαψεύσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις. 

19/5 : Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με Κρόνο στους Ιχθύς στην 6°:30’ : Ευνοούνται επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, τακτοποιούνται οικονομικές υποχρεώσεις.

21/5 : Είσοδος του Ηλίου στους Διδύμους. Ευνοούνται τα ζώδια  του Αέρα.

21/5 : Άρης στο Λέοντα σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Υδροχόο στη 00°:16’ : Ρήξη συνεργασιών και επαγγελματικές συγκρούσεις.

28/5 : Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με Κρόνο στους Ιχθύς στην 6°:52’ : Επαγγελματικές δυσκολίες και οικονομικοί περιορισμοί.

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/05/2023 – 21/05/2023 – Μαγνητική ερωτική δύναμη. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Κριός :

Α’ Δεκαήμερο: Εσείς, αγχώνεστε για τα οικονομικά σας ζητήματα, λόγω διαφόρων οικονομικών ανατροπών που βιώνεται και δεν σας επιτρέπουν να βάλετε μία σειρά και μία τάξη. Μετά τις 16/5, τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν για σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να κλείσετε μία οικονομική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθούσε να επεκταθείτε.

Από τις 21/5 και μετά, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ελπιδοφόρα για σας, δίνοντας σας οικονομική τύχη, δύναμη και πίστη στον εαυτό σας, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στόχους και σκοπούς. Πιθανό είναι να έχετε την ευκαιρία, μέσω κάποιου αδελφού ή στενού φίλου, να γνωρίσετε ένα πρόσωπο εξουσίας, το οποίο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξή σας.  

Β’ Δεκαήμερο: Για σας, δεν υπάρχουν πολλές επαγγελματικές εξελίξεις, οι καταστάσεις κυλούν σχετικά ήρεμα στα επαγγελματικά και εργασιακά σας ζητήματα. Δυσκολίες θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στα οικονομικά σας θέματα, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας και της γενικότερης αστάθειας που αντιμετωπίζετε εδώ και αρκετό καιρό.

Γ’ Δεκαήμερο: Για σας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου δεν έχει να σας προσφέρει ιδιαίτερες εξελίξεις και συγκινήσεις. Αισθάνεστε ότι τα επαγγελματικά σας θέματα προχωρούν όπως θα θέλατε και σιγά σιγά πετυχαίνετε όσα είχατε θέσει ως στόχους.

Γύρω στις 6/5 είναι όμως η στιγμή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα οικονομικά ξεκινήματα, τα οποία θα σας αποδώσουν κέρδη και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Μεταξύ 15/5 και 20/5, νιώθετε δυνατοί , γεμάτοι ενέργεια και πίστη για να πετύχετε τους σκοπούς σας και να αναδειχθείτε. 

Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: Για εσάς, ο Μάιος ξεκινά ευχάριστα και αποδοτικά. Πιθανό είναι να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, η οποία θα σας προσδώσει κύρος και κοινωνική αναγνώριση, από την οποία θα επωφεληθείτε και οικονομικά. Μεταξύ 12/5 και 14/5, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας και να προχωρήσετε σε κάποια σοβαρή συνεργασία. 

Στις 16/5 ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου, χαρίζοντας αισιοδοξία, οικονομική ανάπτυξη και δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους σας. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, βοηθώντας στην ομαλή εξέλιξη των καταστάσεων. Στις 18/5 θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείρισή τους. Στις 19/5 θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε οικονομικά.

Β’ Δεκαήμερο: Για σας, είναι μία δύσκολη περίοδος, κατά την οποία θα κλείσουν κύκλοι και θέματα. Επηρεάζεστε πολύ από την έκλειψη, η οποία σας καλεί να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις, οι οποίες σας ταλαιπωρούσαν. Θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα και έντονες διαφωνίες με ανθρώπους, στους οποίους που οφείλετε χρήματα. 

Στις 17/5 θα υπάρξουν συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και σοβαρά προβλήματα, τα οποία θα σας πιέσουν και θα σας θυμώσουν πολύ. Στις 23/5 χρειάζεται να δείξετε προσοχή, γατί διακατέχεστε από υπερβολή και υπεραισιοδοξία και πρέπει να τη διαχειριστείτε σωστά, ώστε να μην παρασυρθείτε σε παράτολμες κινήσεις. 

Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς, θα έχετε τη δυνατότητα στις αρχές του Μαΐου, να συζητήσετε με κάποιους στενούς φίλους ή και συγγενείς για το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας, η οποία θα είναι πολύ θετική. Αν ανήκετε στον τομέα των καλλιτεχνών, πιθανόν να πετύχετε μία οικονομική συμφωνία, η οποία θα είναι αρκετά αποδοτική.

Από τις 15/5 και μετά, η αποφασιστικότητα και η δυναμική σας απογειώνονται και νιώθετε έτοιμοι να κυνηγήσετε και να πετύχετε τους στόχους και τα σχέδια σας. Μετά τις 25/5, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα  οικονομικά ανοίγματα, τα οποία θα στεφθούν με επιτυχία και θα σας εξελίξουν. 

Δίδυμος

Α’ Δεκαήμερο: Για σας, μέχρι και τις 20/5 είναι μία πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά σας. Αισθάνεστε δυνατοί, με αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να εξελιχθείτε. Μεταξύ 10 και 15/5, θα έχετε τη δυνατότητα να ξανασυζητήσετε περί μίας οικονομικής συμφωνίας, την οποία θα μπορούσατε να οριστικοποιήσετε  γύρω στις 19/5. 

Στις 18/5, θα έχετε τη δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να πετύχετε στόχους και σκοπούς, καθώς να κάνετε και νέα οικονομικά επιχειρήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις 28/5, γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση και ενδέχεται να υπάρξουν έντονα θέματα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς επηρεάζεστε από την έκλειψη, περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο. Ίσως αισθανθείτε μελαγχολία, ταραχή  και κάνετε πεσιμιστικές σκέψεις. Πιθανότατα να κλείσουν κάποιοι κύκλοι στη ζωή σας και να τελειώσουν καταστάσεις, οι οποίες ήταν προβληματικές στο χώρο της εργασίας σας. 

Μεταξύ 24 και 28/5 να έχετε μία οικονομική βοήθεια από κάποιον αδελφό, συγγενή ή στενό φίλο την οποία δεν την περιμένατε, η οποία θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να προχωρήσετε κάποια σχέδιά σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς, το πρώτο πενθήμερο του Μαΐου, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην καριέρα σας. Πιθανόν να μην αντιλαμβάνεστε κάποια πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να κάνετε λάθη, τα οποία θα αποδειχθούν ζημιογόνα. 

Γύρω στις 6/5 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες πολύ επιτυχημένες οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις, οι οποίες θα σας αποφέρουν κέρδη. Ίσως να σας δοθεί η δυνατότητα μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας χώρο να γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θα είναι  πολύ καταρτισμένο στον τομέα του και σας βοηθήσει να εξελιχθείτε επιχειρηματικά. Μεταξύ 14 και 16/5, θα υπάρξουν ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις.  

Καρκίνος 

Α’ Δεκαήμερο:  Για εσάς, είναι μία πολύ καλή και δημιουργική περίοδος!!! Γύρω στις 12/5, θα έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας και να τα οργανώσετε, ώστε όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου, να τα υλοποιήσετε με την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις με άτομα κύρους, τα οποία θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας και να επαναδιαπραγματευθείτε οικονομικές συμφωνίες προς όφελος σας.

Στις 18/5, θα δεχθείτε βοήθεια από ανθρώπους, οι οποίοι διαθέτουν δύναμη και εξουσία, ώστε να προχωρήσετε σε νέα επιχειρηματικά ανοίγματα. Στις 19/5 μπορείτε να κλείσετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Λίγο προσοχή θα πρέπει να δείξετε μεταξύ 20 και 24/5, γιατί θα προκύψουν αυξημένα έξοδα.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς, επηρεάζεστε από την έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στις 5/5. Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κλείσετε κύκλους και να τελειώσετε καταστάσεις, οι οποίες εδώ και καιρό, σας δημιουργούσαν προβλήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα σας εξελίξουν επιχειρηματικά και οικονομικά.

Μεταξύ 23 και 26/5 πρέπει να δείξετε λίγο προσοχή στον επαγγελματικό σας χώρο, διότι θα στεναχωρηθείτε και θα πληγωθείτε από συμπεριφορές συναδέλφων σας και από συζητήσεις τις οποίες θα έχετε.

Γ’ Δεκαήμερο: Για εσάς, οι πρώτες 5 ημέρες του μήνα είναι λίγο θολές και πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας στα επιχειρηματικά σας ανοίγματα, προς αποφυγήν κάθε οικονομικού ρίσκου, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ζημιωθείτε.  Μετά τις 6/5, το κλίμα αλλάζει και θα δείτε σοβαρή βελτίωση των οικονομικών σας και πρόοδο στην εργασίας σας. 

Μεταξύ 15 και 20/5, έχετε δημιουργικές ιδέες, έμπνευση και νιώθετε έτοιμοι να τις υλοποιήσετε και να πετύχετε τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό.

 Λέων

Α’ δεκαήμερο: Για εσάς, μέχρι και τις 10/5 τα πράγματα κυλούν ήρεμα, χωρίς εξελίξεις. Μεταξύ 12 και 14 Μαΐου, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείτε μία συμφωνία με καλύτερους όρους για εσάς και να κερδίσετε χρήματα. Στις 18/5, θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να επιβάλετε την παρουσία σας, στον επαγγελματικό σας χώρο.

Μεταξύ 17 και 20/5, ίσως πάρετε χρήματα από κάποια κληρονομιά ή σας επιστρέψουν χρήματα τα οποία σας όφειλαν. Προσοχή πρέπει να δείξετε στις 28/5, γιατί θα αντιμετωπίσετε οικονομικές πιέσεις και περιορισμούς. Ενδέχεται να πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα ένα φορολογικό ζήτημα.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς, επηρεάζεστε έντονα από την έκλειψη στις 5/5. Είναι μία δύσκολη περίοδος για τα επαγγελματικά σας, καθώς θα προκύψουν αναταραχές, πιέσεις προβλήματα, ματαιώσεις επαγγελματικές, συγκρούσεις με γυναίκες και πολλές ανατροπές.

Μετά τις 22/5, καταλαγιάζει όλος αυτός ο ορυμαγδός και μπορείτε λίγο να ησυχάσετε και να χαλαρώσετε από την πίεση και τις συγκρούσεις των προηγουμένων ημερών. 

Γ’ Δεκαήμερο: Για εσάς, ο Μάιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε οικονομικά, να λύσετε κάποιο δικαστικό θέμα, το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρούσε καιρό και να κάνετε νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα στο εξωτερικό.

Μεταξύ 16 και 20/5, θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε στόχους, να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις και ίσως με την οικονομική βοήθεια κάποιων ανθρώπων, να μπορέσετε να ξεκινήσετε μία επιχείρηση.

Παρθένος

Α’ Δεκαήμερο: Για εσάς, ο Μάιος σας βοηθά να κοινωνικοποιηθείτε και να ενταχθείτε μέσα σε ομάδες, από τις οποίες θα μπορούσατε να επωφεληθείτε, μέσω γνωριμιών, για να επεκτείνετε τα σχέδια σας. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, στις 16/5, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να εξελιχθείτε.

Μεταξύ 18 και 21/5, θα υπάρξει βελτίωση στις συνθήκες εργασίας σας και πιθανόν να έχετε και μία αύξηση στο μισθό σας ή να πετύχετε μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε από τις 27 έως τις 29/5, διότι θα παρουσιαστούν πολλά προβλήματα στις συνεργασίες και στις συμφωνίες σας. Θα υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και διαμάχες.

Β’ Δεκαήμερο: Για εσάς, ο Μάιος μέχρι και τις 20/5, δεν έχει πολλές σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες. Οι καταστάσεις κυλούν ήρεμα και φιλήσυχα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιο ευχάριστο ταξίδι και να συζητήσετε κάποια σχέδια για το μέλλον σας. 

Μεταξύ 23 και 27/5, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας άγχωνε και σας δημιουργούσε ανασφάλεια. Επίσης, εκείνες τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δυνατότητες στην αλλοδαπή, κερδίζοντας πολλά χρήματα.

Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς, θα πρέπει να δείξετε πολύ προσοχή από τις 2 έως τις 6/5, διότι ενδέχεται να παραπλανηθείτε και να εξαπατηθείτε από συνεργάτες ή να κλείσετε κάποιες συμφωνίες, οι οποίες εκ πρώτης όψεως να ακούγονται αποδοτικές, όμως στην πορεία να αποδειχθούν ζημιογόνες. Επίσης, πρέπει να είστε συνετοί και συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αποφεύγοντας τις υπερβολές και την κακοδιαχείριση.

Γύρω στις 19/5, θα αισθανθείτε δυναμικοί και έτοιμοι να προσπαθήσετε και να πετύχετε τους στόχους και τους σκοπούς σας. Πιθανόν μέσω φίλων, να πετύχετε ένα νέο εγχείρημα στο εξωτερικό, το οποίο το προσπαθούσατε πολύ καιρό.

 Ζυγός

Α’ Δεκαήμερο: Για εσάς, ο Μάιος σας επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών σας, μετά τις 7/5. Θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε πολλά δημιουργικά σχέδια και να ξεχωρίσετε. Μετά τις 16/5, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποχρεώσεις και φορολογικές εκκρεμότητες.

 Μεταξύ 18 και 23/5, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια οικονομική συμφωνία, η οποία θα είναι συμφέρουσα και αποδοτική. Επίσης, θα υπάρξει σοβαρή βελτίωση στις συνθήκες εργασίας σας και πιθανότατα να έχετε αύξηση στο μισθό σας ή προαγωγή.

 Στις 19/5, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνετε νέα οικονομικά ξεκινήματα, τα οποία θα σας αποφέρουν κέρδη. Προσοχή πρέπει να δείξετε μεταξύ 27 και 29/5, διότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο, οι οποίες θα οδηγήσουν σε διαπληκτισμούς και εντάσεις. Καλό είναι εκείνες τις ημέρες να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς, από τις 7 έως τις 12/5, θα αντιμετωπίσετε κάποια απρόοπτα στα οικονομικά, τα οποία θα σας ταράξουν και θα σας αναστατώσουν, όμως δε θα είναι κάτι σοβαρό, το οποίο θα προκαλέσει προβλήματα. Πιθανότατα να δεχθείτε βοήθεια από το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας και θα το διευθετήσετε.

Γύρω στις 26 και 27/5, θα παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία στον επαγγελματικό σας χώρο, η οποία υπόσχεται εξέλιξη με προοπτικές. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα, προς το τέλος του μήνα, να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς, θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεκτικοί μεταξύ 3 και 6/5, διότι θα υπάρξουν άνθρωποι από τον εργασιακό σας χώρο, οι οποίοι θα θελήσουν να σας διαβάλουν και να σας συκοφαντήσουν. 

Μεταξύ 15 και 21/5, θα έχετε σημαντικές επιτυχίες στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δείτε σταδιακή βελτίωση, η οποία θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Καταφέρνετε να απεγκλωβιστείτε από δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες σας ταλαιπωρούσαν πολύ καιρό.

Σκορπιός

 Α’ Δεκαήμερο: Για εσάς, το κλίμα μετά τις 6/5 ξεκινά να ομαλοποιείται!!! Μεταξύ 12 και 14/5, θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε συμφέρουσες συμφωνίες και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε.

Μετά τις 19/5, θα δείτε σημαντική βελτίωση στον τομέα των οικονομικών σας και θα τελειώσουν καταστάσεις, οι οποίες σας είχαν κουράσει και πιέσει. Μεταξύ 27 και 29/5, θα πιεστείτε οικονομικά, διότι θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές λόγω ενός δανείου, ή να ρυθμίσετε κάποιες φορολογικές σας υποχρεώσεις.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς, επηρεάζεστε πολύ από την έλλειψη στις 5/5. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, έντονες διαφωνίες και ρήξεις με συνεταίρους, ακυρώσεις συμφωνιών, «σπάσιμο» συμβολαίων, ταραχές, αντιπαραθέσεις και διακοπή συνεργασιών.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στις 9/5, διότι η κατάσταση θα είναι έκρυθμη και μπορεί να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα σημαντικές συνεργασίες. Μετά τις 24/5, εξομαλύνεται η κατάσταση και αρχίζουν να μπαίνουν τα θέματα σε μία σειρά.

Γ’ Δεκαήμερο: Για εσάς, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου κυλά ήρεμα και υποτονικά. Μεταξύ 15/5 και 20/5 θα υπάρξει βελτίωση στον εργασιακό σας χώρο και ίσως να αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες. Κατά τα λοιπά, ο Μάιος δεν έχει να σας προφέρει κάποιες σημαντικές εξελίξεις ή να σας δώσει κάποιες οικονομικές ή επαγγελματικές ευκαιρίες, όμως είναι ένας μήνας προετοιμασίας και οργάνωσης. 

Καλό θα ήταν να ψάξετε να βρείτε νέους τρόπους για την αύξηση των εσόδων σας, να θέσετε συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους και να σκεφτείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να τους πετύχετε και γενικότερα να βάλετε σε μία σειρά τα θέλω σας, ώστε να ξεκινήσετε να τα πραγματοποιείτε. 

 Τοξότης 

Α’ Δεκαήμερο: Για εσάς, είναι μία καλή περίοδος μεταξύ 10 και 15/5 , να λύσετε προβλήματα, τα οποία είχαν παρουσιαστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην εργασία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να προχωρήσετε. Μετά της 20/5, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιο επιχειρηματικό άνοιγμα στο εξωτερικό, ή να συνεργαστείτε με ανθρώπους από το εξωτερικό.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε μεταξύ 27 και 29/5, διότι θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις και προβλήματα με συνεργάτες, τα οποία θα ταράξουν τις συνεργασίες και θα σας προβληματίσουν. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέξετε κάποια νέα συμβόλαια ή συμφωνίες που θα θέλετε να κάνετε εκείνες τις ημέρες, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και ίσως τελικά να μην προχωρήσουν.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς, τις πρώτες μέρες του Μαΐου δε θα έχετε κάποια σημαντική εξέλιξη. Στις 9/5 θα πρέπει να δείξετε προσοχή, γιατί θα υπάρξουν ανατροπές και αναταραχές στο χώρο της εργασίας σας.

Μετά τις 17/5, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε να κάνετε κάποια βήματα στη ζωή σας, σε ότι αφορά κάποια νέα επιχειρηματική κίνηση. Γύρω στις 25/5, πιθανόν να έχετε μία απρόσμενη αύξηση στο μισθό σας, η οποία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. 

Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς, πρέπει να δείξετε προσοχή μεταξύ 3 και 6/5, διότι μπορεί να απογοητευθείτε περιμένοντας να κλείσετε μία συνεργασία, η οποία τελικά δεν θα τελεσφορήσει, ή να εξαπατηθείτε από κάποιο συνεργάτη. Μεταξύ 14 και 17/5, θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε κάποιο θέμα, το οποίο είχε προκύψει με ένα φορολογικό σας ζήτημα.  

Κατά τα λοιπά, ο μήνας είναι αδιάφορος, δεν έχει να σας προσφέρει κάποιες εξελίξεις ή ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα.  Όμως είναι μία περίοδος, όπου μπορείτε να καταστρώσετε σχέδια και να τα οργανώσετε, ούτως ώστε να είστε έτοιμοι τον επόμενο μήνα να περάσετε στη υλοποίηση τους.

 Αιγόκερως

Α’ Δεκαήμερο: Για εσάς, ο Μάιος είναι ένας καλός και εποικοδομητικός μήνας, ο οποίος σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μεταξύ 10 και 15/5, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείτε συμφωνίες και να επιτύχετε καλύτερους όρους για εσάς, όπου τα οφέλη τους θα τα δείτε μετά τις 17/5.

Στις 19/5, θα έχετε μία σημαντική ευκαιρία να κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα, το οποίο θα σας αποδώσει πολλά κέρδη. Επίσης, είναι η κατάλληλη περίοδος για να συνάψετε οικονομικά συμβόλαια και να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια, τα οποία τα επεξεργαζόσασταν καιρό, προς την οικονομική σας ανάπτυξη.

Β’ Δεκαήμερο: Για εσάς, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου δεν έχει να σας προσφέρει σημαντικές εξελίξεις στους τομείς των επαγγελματικών και οικονομικών σας. Οι καταστάσεις κυλούν σταθερά και ομαλά.

Μετά τις 22/5, το σκηνικό αλλάζει δραστικά, προσφέροντας ξαφνικές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδα σας, να επιτύχετε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα καρποφόρες και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις, οι οποίες θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, γιατί μέσω αυτών, θα μπορέσετε να προωθήσετε πολλά από τα σχέδια σας και να κερδίσετε χρήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε μεταξύ 4 και 6/5, διότι ενδέχεται να υπάρξει κάποιο θέμα στην εργασία σας, το οποίο θα σας δυσαρεστήσει.

Στις 15/5, θα έχετε μία επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα σας αναδείξει στο χώρο σας και θα σας αποφέρει δύναμη. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μία συνεργασία, την οποία περιμένατε καιρό. Τέλος, από τις 18/5, μπορείτε να πείτε ότι αφήνετε πίσω σας πολλές πιεστικές καταστάσεις και ανοίγει ένας νέος κύκλος, ο οποίος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη.

Υδροχόος

Α’ Δεκαήμερο:  Για εσάς, σχεδόν όλος ο Μάιος είναι ένας πολύ καλός μήνας. Λίγη προσοχή θα πρέπει μόνο να δείξετε προς το τέλος του. Μεταξύ 7 και 10/5, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από την εργασία σας, να αυξήσετε τα έσοδά σας. Από τις 10 έως 16/5, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε προσεκτικές κινήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.  

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου στις 16/5, θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε και να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 18/5 είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σωστά και να κερδίσετε χρήματα από τον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς και στις 19/5, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε έξυπνα τα σχέδια σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Προσοχή μεταξύ 27 και 29/5, διότι ενδέχεται να κάνετε επιπόλαια λάθη και να χάσετε χρήματα.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς, επηρεάζεστε πάρα πολύ από την έκλειψη στις 5/5. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πολλές αναταραχές στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα, τα οποία θα σας πιέσουν, θα σας εκνευρίσουν και θα σας κουράσουν αφάνταστα. Θα προκληθούν πολλές παρεξηγήσεις, διαφωνίες και εντάσεις, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις διαχειριστείτε.

Μετά τις 15/5, οι εντάσεις καταλαγιάζουν και εσείς αρχίζετε να ηρεμείτε. Γύρω στις 25/5, θα έχετε μία ξαφνική είδηση από το χώρο της εργασίας σας, η οποία θα σας ικανοποιήσει. 

΄Γ’ Δεκαήμερο: Για σας, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, είναι πολύ ευνοϊκό για να συζητήσετε με ανθρώπους και να κλείσετε καλές και συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Μεταξύ 12 και 14/5, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε και να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας. 

Στις 19 και 20/5, μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες και διενέξεις στον επαγγελματικό σας, καθώς και να αγχωθείτε για κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα ή προς την εφορία.

Ιχθύες

Α’ Δεκαήμερο: Για εσάς, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου δεν έχει σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις. Μεταξύ 12 και 14/5, θα έχετε τη δυνατότητα να συνάψετε μία καλή και σταθερή οικονομική συμφωνία, η οποία θα είναι αρκετά αποδοτική. Από τις 18/5 και μετά, μπορείτε να περιμένετε αύξηση των οικονομικών σας εσόδων, μέσα από επιτυχημένες συμφωνίες που θα κλείσετε.

Μεταξύ 20 και 24/5, θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες, στον εργασιακό σας χώρο, οι οποίες θα σας προβληματίσουν. Επίσης, θα χρειαστεί να δείξετε σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών σας, διότι θα έχετε τη διάθεση να σπαταλήσετε αρκετά χρήματα σε ανούσια έξοδα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε από τις 27 έως τις 29/5, διότι θα παρουσιαστούν κάποια θέματα οικονομικά, τα οποία θα σας περιορίσουν και θα σας πιέσουν.

Β’ Δεκαήμερο: Εσείς, πρέπει να δείξετε αρκετά μεγάλη προσοχή μέχρι και τις 12/5, διότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στα σχέδια σας, οι οποίες θα σας ταράξουν και θα σας πιέσουν πολύ. Επίσης, θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα με συμφωνίες τις οποίες είχατε συνάψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τώρα θα δείτε να ακυρώνονται.

Μετά τις 12/5, οι εντάσεις και οι αναταραχές υποχωρούν και εσείς αρχίζετε και χαλαρώνετε, προσπαθώντας να βάλετε τις καταστάσεις σε μία σειρά. Από τις 20 έως και τις 28/5, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας και να κλείσετε ανέλπιστες  οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες θα είναι πολύ επιτυχημένες και κερδοφόρες. 

Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς, μεταξύ 3 και 5/5, θα πρέπει να δείξετε πολύ προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, διότι θα διακατέχεστε από υπεραισιοδοξία και μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθη, τα οποία θα σας κοστίσουν ακριβά.

Από τις 6 έως και τις 16/5, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε οικονομικά και να προβείτε σε νέα, δυναμικά, επαγγελματικά και επιχειρηματικά ξεκινήματα. Είναι μία περίοδος, η οποία σας υπόσχεται οικονομικά ευμάρεια και πολύ καλές επαγγελματικές εξελίξεις. 

Άννα Αλεξανδρινού 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας μέχρι και 15 Μαΐου.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

μηνιαιες προβλεψεις ανα δεκαημερο ζωδια μαιος 2023 Μηνιαια προσωπικη προβλεψη