Ημερήσιες προβλέψεις  10 Μαΐου 2023. Συναισθηματική ένταση και οικονομική ανασφάλεια

Ημερήσιες προβλέψεις  10 Μαΐου 2023. Συναισθηματική ένταση και οικονομική ανασφάλεια

 Συναισθηματική ένταση και οικονομική ανασφάλεια δημιουργούν οι όψεις της Σελήνης σήμερα.  Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα υπάρχει ισορροπία και αρμονία ενώ θα έχουμε επαγγελματικές ευκολίες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ιδιομοιρία, θα εκφράζουμε με ευκολία τα συναισθήματα μας και θα υπάρχει έντονη συναισθηματική έκφραση. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Καρκίνο σε αμοιβαία υποδοχή, μειώνει την ένταση της όψης αλλά δεν παύει να έχει την δυναμική, δημιουργώντας συναισθηματική φόρτιση, διαπληκτισμούς και σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μας. Ενώ το μισό τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς  δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια.

 Το ρητό της ημέρας «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς».

Κριός 

  Θα βάλετε σε τάξη επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε οικονομική ανασφάλεια, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σας ωφελήσει. Ενώ αναζητάτε και την συναισθηματική ασφάλεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα με αποτέλεσμα να έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Καλό θα είναι να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, μεταφέρετε την ενέργεια σας σε κάτι θετικό και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος

  Μετά από την έκλειψη η οποία σας επηρέασε, πολλοί θα θελήσετε να κάνετε την επανάσταση σας να κάνετε αλλαγές που δεν θα τολμούσατε και τολμάτε να διεκδικήσετε ότι σας αναλογεί. Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε σε θέματα επαγγελματικά, ενώ θέλει προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε καθώς λειτουργείτε απότομα και με νευρικότητα. Απρόσμενες καταστάσεις και γεγονότα μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και διασπάσεις και χωρισμούς με σύντροφο ή συνεργάτες.

Δίδυμος

  Η σημερινή ημέρα σας δίνει νευρικότητα ενώ χρειάζεται προσοχή στα επαγγελματικά σας, αφού υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Μπορεί όμως και εσείς οι ίδιοι  να λειτουργείτε παρασκηνιακά, με μυστικές συναντήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, ψάχνοντας οικονομικό στήριγμα. Καλό θα είναι να προσέξετε την υγεία σας αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες και βάζοντας την άσκηση στην ζωή σας από το να σπαταλάτε τις ελεύθερες ώρες σας επικοινωνώντας στο διαδίκτυο.

Καρκίνος

  Εσείς περνάτε σχεδόν αλώβητοι την σημερινή ημέρα, θα σας απασχολήσουν οι συνεργασίες, φίλοι και θα έχετε νέα σχέδια που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί στην εργασία και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα έχετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και τονώνεται η επικοινωνία. Μέσα στην μέρα μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια για τα οικονομικά σας και για έξοδα που μπορεί να έχουν προκύψει. 

Λέων

   Κάνετε απολογισμό και ξεκαθαρίσματα στις συναισθηματικές σχέσεις σας, ενώ έχετε ανησυχία σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Είναι βοηθητική ημέρα για να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Θα σας βοηθήσει από την νευρικότητα που επικρατεί, εάν ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν και μείνετε μακριά από καυγάδες με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας. 

Παρθένος

  Κάτι όμορφο μπορεί να προκύψει στον αισθηματικό τομέα, ενώ όσοι είστε σε σχέση μπορεί ξαφνικά να διακόψετε, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να προκύψουν αλλαγές. Θα βρίσκεστε σε συναισθηματική σύγχυση καθώς θα προσπαθείτε να δείτε τι πραγματικά επιθυμείτε και θα δεχτείτε την βοήθεια αγαπημένων προσώπων. Καλό θα είναι να στραφείτε σε θέματα σπουδών ή να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. 

Ζυγός

  Συναισθηματικά ευάλωτοι σε θέματα που αφορούν την εργασία, το σπίτι ή την οικογένεια και σας καταλαμβάνει το άγχος που έχετε για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσοχή στην επαναστατική διάθεση που θα έχετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς γίνεστε ευέξαπτοι και δεν υποχωρείτε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα μπορούν να λυθούν αργότερα.

Σκορπιός 

  Ένταση και αντιπαραθέσεις μέσα στην εργασία ή στο σπίτι σας θέλουν προσοχή καθώς μπορεί να επέλθει η διάσπαση, εκτός εάν το επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι. Δεν θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση και θα κάνετε βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο, για να βρείτε την αιτία. Μπορεί να αιφνιδιαστείτε από ανακατατάξεις και αλλαγές που θα γίνουν στα επαγγελματικά σας ή μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, δεν χρειάζεται να ανοίγετε συζητήσεις σήμερα, δείξτε υπομονή και σύνεση καθώς γνωρίζετε πολύ καλά να κινείστε ευέλικτα.

Τοξότης

    Θα δέχεστε πιέσεις οικονομικές και οικογενειακές και σας επηρεάζει στο πρόγραμμα σας, ενώ θα έχετε αυξημένη νευρικότητα στις μετακινήσεις σας και στην επικοινωνία με ξαφνικά γεγονότα. Πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην βιάζεστε γιατί η ταχύτητα να τα προλάβετε όλα και η απροσεξία θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας θα επικρατεί σύγχυση καθώς κάτι που περιμένατε δεν έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

  Ευνοϊκή η σημερινή ημέρα για εσάς καθώς επιβεβαιώνεστε σε αυτά που είχατε δηλώσει στο περιβάλλον σας και μπορείτε να διαπραγματευτείτε τις θέσεις σας και να έχετε ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά. Προσοχή στην καταναλωτική μανία που θα σας πιάσει γιατί μπορεί να κάνετε έξοδα για τους ανθρώπους που αγαπάτε αλλά μετά δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε και να πιεστείτε περισσότερο.

 Υδροχόος

  Γενικά η ημέρα δεν ενδείκνυται για αγκαλίτσες και χαδάκια καθώς θα υπάρχει ένταση με τον έτερον ήμισυ ή καυγάδες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και αυτό θα σας κλείσει στον εαυτό σας και θα ρίξει την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά φαίνεται να ικανοποιείστε, καθώς καλυτερεύουν τα πράγματα και βλέπετε μέσα από τις προσπάθειες που κάνετε ότι,  μπαίνουν σε τάξη τα οικονομικά σας και αυτό σας ικανοποιεί και σας ανεβάζει ψυχολογικά.

Ιχθύες

  Πιέσεις και γκρίνια μπορεί να δεχτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ξεγλιστρήσετε, γιατί όσο ήρεμοι και να είστε το ξέσπασμα σας θα σηκώσει τσουνάμι. Προσοχή γιατί θα πείτε σκληρά λόγια, οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε τον επιθετικό λόγο ή συμπεριφορά, που μπορεί να σας βγαίνει την σημερινή ημέρα αν σας ενοχλούν μέσα στον χώρο εργασίας σας, δεν χρειάζεται να έρθετε σε αντιπαράθεση γιατί μόνο κακό μπορεί να σας κάνει.

  Καραταράκη Ανθή

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη 13 Μαΐου 2023  –  Ευκαιρία αξιολόγησης σχέσεων – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)