Η Σελήνη στον Υδροχόο από 11 – 13 Μαίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια. 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 11 – 13 Μαίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια. 

Η σεληνη στον Υδροχοο είναι πάντα ιδιαίτερα ευνοϊκή για να μπορέσουμε να κοινωνικοποιηθούμε, αλλά και να μπορέσουμε να επιλύσουμε προβλήματα που σχετίζονται με μεγάλης ομάδες και οργανισμούς. Είναι μια περίοδος σημαντικής επαγγελματικής ευκαιρίας για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα, αλλά και να μπορέσουμε να έρθουμε σε συνεργασία με άλλους ανθρώπους και να ξεπεράσουμε εμπόδια που μπορεί να μας είχαν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Τρία όμως είναι τα ζώδια τα οποία θα έχουν και τη μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά τους και ας τα δούμε.

Υδροχόος 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 11 - 13 Μαίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια.  3

Για εσάς αυτή η περίοδος είναι γεμάτο ευκαιρίες για να μπορέσετε να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας και στην επαγγελματική σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω επί των επαγγελματικών σας σχεδίων, ενώ είναι τώρα και η κατάλληλη ώρα για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες είχαν αρκετά προβλήματα.  Μια οικονομική βοήθεια θα μπορούσε να έρθει που θα σας βοηθήσει να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια.

Κριός 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 11 - 13 Μαίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια.  5

Για εσάς είναι μια περίοδος έντονης κοινωνικοποίησης και ευρύτερης επιτυχία στους στόχους σας. Θα καταφέρετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα και κυρίως να ανοίξουν οι προοπτικές σας για να προχωρήσετε σε επαγγελματικά σχέδια αλλά και στο να μπορέσετε να κάνετε μια πολύ σημαντική συνεργασία με άτομα εξουσίας. Η περίοδος χαρακτηρίζεται από μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα δικαστικά, οπότε οποιαδήποτε είδους δικαστική διαμάχη. Και αν είχατε αυτή την περίοδο θα μπορείτε να περιμένετε μια θετική εξέλιξη.

Αιγόκερως 

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 11 - 13 Μαίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια.  7

Μια σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να προχωρήσετε επί των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και να ολοκληρώσετε τα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση. Από τη μια λοιπόν, μπορείτε να κάνετε ένα φρέσκο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο θα στεφθεί με επιτυχία, ενώ θα υπάρξει και μια σημαντική ευκαιρία να προχωρήσετε στα οικονομικά σας με ιδιαίτερα δυνατές επενδύσεις. Μια οικονομική βοήθεια θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά, η οποία θα μπορέσει να σας βγάλει από οικονομικά αδιέξοδα. 

Διαβάστε επίσης:

Ερμής εξάγωνο Κρόνος – 12 Μαΐου – Αναθεωρήσεις και Σοβαρές Αποφάσεις

Την Παρασκευή 12 Μαΐου ο Ερμής, ανάδρομος στις 6ο 8’ του Ταύρου σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 6ο 8΄των Ιχθύων. Επηρεάζονται Ταύροι και Ιχθύες καθώς και τα απέναντι ζώδια, Σκορπιοί και ΠαρθένοιΠροσωπικοί πλανήτες και Ωροσκόποι από τις 5ο έως και τις 7ο μοίρες αυτών των ζωδίων, δέχονται επίσης την επιρροή της όψης αυτής.

Ο Ερμής βρίσκεται στις τελευταίες μέρες της αναδρομής του στον Ταύρο, από όπου μας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε πάγιες απόψεις που έχουμε σχηματίσει στο παρελθόν και να σκεφτούμε σοβαρά την αξία τους για το μέλλον. Το εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει σοβαρότητα στην σκέψη μας, ώριμη προσέγγιση και από το ζώδιο των Ιχθύων την ευκαιρία για περισυλλογή και ενδοσκόπηση. 

Δυο μέρες πριν ο Ερμής «πατήσει φρένο» στην αναδρομή του και σηκώσει κουρνιαχτό θολώνοντας τη σκέψη μας, μπορούμε ακόμα να αξιολογήσουμε τι λειτουργεί και τι όχι, πού μπορεί να κάναμε λάθος επιλογές, σφάλματα κρίσης και με ωριμότητα να βρούμε τρόπους να τα διορθώσουμε.

Η συμμετοχή του Κρόνου ευνοεί την συγκέντρωση της σκέψης μας τόσο σε πρακτικά θέματα της ζωής όσο και σε θέματα του συναισθηματικού μας κόσμου. 

Για όσους ο Ερμής ήταν ανάδρομος κατά τη γέννησή σας, η συγκεκριμένη όψη είναι ιδιαίτερα βοηθητική, καθώς είστε αυτή την εποχή «συντονισμένοι» και ευνοείστε απέναντι σε όσους βρίσκονται σε σύγχυση και αναποφασιστικότητα. Μπορείτε να βρείτε τη θέση του Ερμή στον χάρτη σας εδώ: https://christosarchos.gr/astrologikos-chartis/

Για κάθε ζώδιο η επιρροή είναι διαφορετική – προτείνουμε να συμβουλευθείτε και την πρόβλεψη του ωροσκόπου σας.

Τα 12 ζώδια

Ερμής εξάγωνο Κρόνος – 12 Μαΐου – Αναθεωρήσεις και Σοβαρές Αποφάσεις – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)