Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 15 – 21 Μαΐου. Νέα πορεία πλεύσης

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 15 – 21 Μαΐου. Νέα πορεία πλεύσης

Συλλογικότητα, αλληλοβοήθεια, ανθρωπισμός! Η περίοδος που έρχεται έχει έντονο συλλογικό καρμικό χαρακτήρα. Και το συλλογικό κάρμα είναι πολύ πιο ισχυρό από το προσωπικό. Βρισκόμαστε σε περίοδο αλλαγών οι οποίες ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα, και με αυτές καλούμαστε να παρουσιαστούμε στον κόσμο, ως ο νέος μας εαυτός. Τα μαθήματα ήταν και είναι πολλά. Αφού λοιπόν αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε την νέα γνώση, είναι ώρα να την βάλουμε σε λειτουργία.

*Η γενικότερη περίοδος που διανύουμε, είναι αυτή του μαθήματος του Ταύρου. Ανάγκη για εσωτερική ασφάλεια. Δηλαδή η αίσθηση της ασφάλειας που πηγάζει από μέσα μας και δεν εξαρτάται από ανθρώπους ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κάποιου είδους εξαπάτηση, χειριστικότητα ή απότομη ριζική αλλαγή σε κάποια προηγούμενη ζωή, είναι ο λόγος που στην τωρινή ενσάρκωση ασυνείδητοι φόβοι μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε. Το καρμικό μάθημα του Ταύρου είναι λοιπόν, η ασφάλεια που προέρχεται από μέσα μας και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο. Το κάθε ζώδιο θα χρειαστεί να δουλέψει πάνω σε αυτό διαφορετικά!

Διαβάστε επίσης:

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 15-21 Μαΐου. Ώρα για δράση! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Δημήτρης Κορμάς 

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 15 – 21 Μαΐου. Νέα πορεία πλεύσης 3

ΚΡΙΟΣ

Αφήστε τον εγωισμό και τον παρορμητισμό στην άκρη. Είναι πολύ σημαντικό να επιδείξετε ενσυναίσθηση και εγκράτεια. Το μάθημα για εσάς είναι μια νέα προσέγγιση, λιγότερο εγωκεντρική. Αλλαγές στην προσωπικότητά σας κυρίως σε θέματα αυταξίας, θα σας βοηθήσουν πραγματικά να βγείτε από καταστάσεις που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. 

Το άλμα από το “εγώ” στο “εμείς” είναι πολύ σημαντικό και η δυναμική της εβδομάδας είναι ιδανική για να δοκιμάσετε. Ίσως δεν είναι εύκολο αλλά σίγουρα η ψυχή σας δοκιμάζεται και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσωπικότητά σας και η διάθεσή σας ισορροπούν και εξελίσσονται. Τα ανώτερα ιδανικά σας  είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Ταξίδια ή άτομα από το εξωτερικό θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!

Δώστε βαρύτητα σε θέματα σπουδών, και γενικότερα σε καταστάσεις από τις οποίες έχετε πράγματα να μάθετε. Φροντίστε να ακούτε και τις ανάγκες των άλλων μαζί με τις δικές σας. Υπάρχει μεγάλη βοήθεια και είναι η ώρα σας να λάμψετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρυφές μέχρι στιγμής πληγές και μια μελαγχολική διάθεση ίσως σας βάλουν σε σκέψεις. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Η αυτοπεποίθησή σας και η μεταβλητότητά σας είναι τα απαραίτητα εργαλεία και τα έχετε. Φροντίστε να τα εκμεταλλευτείτε σωστά! Πάρτε την επιβεβαίωση που μπορεί να χρειάζεστε από τον εαυτό σας και δείτε τα πράγματα χαλαρά.

Καλό θα ήταν να μην επιτρέψετε στις σκέψεις σας να σκοτεινιάσουν. Κρατήστε τες θετικές και δημιουργικές. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε θετικές αλλαγές σε καταστάσεις που μπορεί να ήταν μέχρι τώρα δύσκολο να τις διαχειριστείτε. Αφεθείτε και δώστε μια ανέμελη νότα σε ό,τι συμβαίνει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονο συλλογικό κάρμα! Καρμικές σχέσεις και συνεργασίες. Δεν έχει σημασία αν οι σχέσεις είναι καλές ή κακές, σημασία έχει ότι είναι καρμικές και θα μάθετε πολλά αν δείτε τα πράγματα με ηρεμία. Έχετε την κατάλληλη σοφία να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και οι απαντήσεις θα προκύψουν αβίαστα.

Δώστε αγάπη και φροντίδα! Θα σας επιστραφεί. Η κατανόηση που μπορείτε να δείξετε μπορεί να γίνει θεραπευτική τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους. Και αν μπορείτε να αποφύγετε άβολες καταστάσεις με αυτό τον τρόπο, γιατί να μην το κάνετε;

ΛΕΩΝ

Πολύ πιο θετική και αρμονική αυτή η εβδομάδα! Καταστάσεις στο σπίτι και στη δουλειά έρχονται σε μια ισορροπία και η καθημερινότητα μπαίνει πάλι σε ρυθμό σιγά σιγά. Δώστε λίγο χρόνο στο να επανορθώσετε σχέσεις με ανθρώπους που ίσως ήρθατε σε ρήξη. Ένας σωστός βασιλιάς αναγνωρίζει τα λάθη του.

Είστε χαρισματικοί στο να διαχειριστείτε καταστάσεις με θέρμη και μαγνητισμό. Χρησιμοποιείστε τα ταλέντα σας σωστά και θα βγείτε κερδισμένοι. Ακούστε τους άλλους και φροντίστε τις ανάγκες τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα πλάνα, νέοι στόχοι! Οραματιστείτε το πως θα θέλατε να προχωρήσετε από δω και πέρα. Η περίοδος είναι δημιουργική και ερωτική. Οι ερωτικές σας σχέσεις αποκτούν καρμικό, διδακτικό χαρακτήρα. Αφήστε τον ανώτερο εαυτό σας να πάρει τα ηνία. Έχετε την εμπειρία, χρειάζεται απλά να χρησιμοποιήσετε τη σοφία της.

Άτομα από το εξωτερικό ή ταξίδια σας βοηθούν να αναγεννηθείτε και σας γεμίζουν ιδέες και όνειρα για το μέλλον. Νιώστε τυχεροί και τολμήστε αυτά που θέλετε να κάνετε. Δεν είναι ώρα για ανάλυση, είναι ώρα για δράση!

ΖΥΓΟΣ

Περίοδος αναγέννησης και αναζωογόνησης. Καταστάσεις έρχονται σε τέλος και δίνουν χώρο σε νέες εμπειρίες. Οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον δοκιμάζονται, αλλά είναι για καλό σκοπό. Στην ουσία είναι το μεγάλο διαγώνισμα της εξισορρόπησης και το σύμπαν σας κοιτά με το μικροσκόπιο, και αυτό επειδή είστε στο στοιχείο σας!

Χωρίς άγχος και ανησυχία, φροντίστε τον εαυτό σας, βρείτε την ισορροπία σας, και εκφράστε το! Θα χρειαστεί να συνεισφέρετε με τον τρόπο σας στην ομαλοποίηση διαφόρων εντάσεων, και είστε ιδανικοί για αυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζει με πολύ πάθος η περίοδος. Σχέσεις αποκαθίστανται και μπορείτε να ηρεμήσετε. Σκέψεις και εμμονές που δεν βοηθούν, καλό θα ήταν να μείνουν στο παρελθόν. Επικοινωνήστε και λύστε πιθανές παρεξηγήσεις. Έχετε πάρει όλα τα μαθήματα που χρειαζόσασταν μέχρι στιγμής για να βρεθείτε εδώ που είστε τώρα.

Η βοήθεια έρχεται από μέσα σας. Φροντίστε να ακούσετε τον εαυτό σας στα πιο βαθιά του επίπεδα. Αφήστε στην άκρη την ασπίδα σας και βοηθήστε τους άλλους να σας καταλάβουν. Με τον ίδιο τρόπο και εσείς θα μπορέστε ίσως να κατανοήσετε καλύτερα κάποια θέματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο προσοχή σε θέματα υγείας και προσωπικής φροντίδας. Μην παραμελείτε το φυσικό σας σώμα, καθώς είναι επιλεγμένο με μεγάλη σοφία για να βοηθήσει την ψυχή σας να βιώσει τις εμπειρίες της στο υλικό πεδίο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, πιο πολύ “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”.

Το σύμπαν σας έχει εμπιστευτεί και σας καλεί να αποδείξετε ότι πήρατε να μαθήματα που χρειαζόσασταν. Είστε οι λιγότερο τυχεροί για αυτή την περίοδο, αλλά παρόλα αυτά με λίγη ακόμα προσπάθεια όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδια, έρωτες, δημιουργικότητα. Η χαρά της άνοιξης και η αφύπνιση της φύσης σας γεμίζει ρομαντισμό και θετική ενέργεια! Προχωρήστε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Τίποτα δεν είναι απίθανο αυτή την περίοδο. Είστε κυρίαρχοι του εαυτού σας και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Οι σχέσεις με τα παιδιά σας, αν έχετε, είναι καρμικά έντονες, ενώ το ίδιο σημαντική είναι και η ενασχόλησή σας με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Εκφραστείτε και παραμείνετε ξένοιαστοι, όσο μπορείτε! Το σύμπαν σας στηρίζει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταπιεσμένα συναισθήματα ίσως βγουν στην επιφάνεια και δημιουργηθούν εντάσεις, στο οικογενειακό και το εργασιακό περιβάλλον. Και στις δύο περιπτώσεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για εκπλήρωση συλλογικού κάρμα αλλά και εργασιακού. Να θυμάστε ό,τι οποιαδήποτε κατάσταση σας φέρνει με κόσμο αυτή την εβδομάδα, είναι ευκαιρία για μάθηση.

Χρησιμοποιείστε την αέρινη ενέργειά σας για να εξυπηρετήσετε αλτρουιστικούς σκοπούς. Το ομαδικό πνεύμα, αλλά και η δύναμη της ομάδας είναι εξίσου ισχυρά και θα χρειαστεί να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Καρμικές συναντήσεις. Παρέες, φίλοι, επικοινωνία. Το καρμικό φορτίο δεν εξαρτάται μόνο από τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και με τη σχέση που προκύπτει απέναντι στον εαυτό σας μέσω των άλλων. Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και πιστοί στα ανώτερα ιδανικά σας. Μην θυσιάσετε κομμάτια σας για τους άλλους.

Οι σκέψεις είναι πολλές και η ανάγκη σας για κοινωνικότητα μεγάλη. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να ξεσκάσετε και να χαλαρώσετε. Οι αληθινοί σας φίλοι και άνθρωποι που θέλουν το καλό σας, σας αποδεικνύονται έμπρακτα και δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολία .

ζωδια εβδομαδας ανα δεκαημερο