Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023 – Εκρηκτική – Ανατρεπτική – Γεμάτη Δολοπλοκίες 

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023 – Εκρηκτική – Ανατρεπτική – Γεμάτη Δολοπλοκίες 

  Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023 και η επιρροή τους στην εβδομάδα που μας έρχεται καθώς προβλέπεται εβδομάδα εκρηκτική, ανατρεπτική, γεμάτη δολοπλοκίες.

Από τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023 – Εκρηκτική – Ανατρεπτική – Γεμάτη Δολοπλοκίες  3

  Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ο Ερμής είναι εκτός ορίων (εκφράζεται δηλαδή ασυνείδητα) και επιβαρύνει την δύναμη της όψης αυτής. Θα υπάρξουν ψευδείς ειδήσεις και δεν θα έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε και να αντιληφθείτε εύκολα την «παγίδα» που θα προέρχεται είτε από τον χώρο της καριέρας, του σπιτιού, από τον σύντροφο ή και από συνεργάτες σας. Προστατεύστε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις που αφορούν την σχέση σας, τις συνεργασίες και την καριέρα σας.   

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο ( Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 26η , 27η , 28η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Επίσης ο Ερμής στους Διδύμους κάνει όψη χιαστί με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω.  Θα επιστρέψουν θέματα του παρελθόντος που σας προβληματίζουν και πλέον πρέπει να πάρετε την απόφαση να τελειώνετε τις καταστάσεις αυτές και να προχωρήσετε μπροστά. Αφορούν θέματα κληρονομικών, αλλαγής εργασίας και θέματα με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. 

  Προσπαθήστε να αποφύγετε τις διαμάχες, καθώς θα «δυναμιτίσετε» την κατάσταση. Επίσης  Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα καθώς είστε κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα. 

 Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο ( Διδύμων, Καρκίνου, Τοξότη, Ιχθύων ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 28η , 29η , 30η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Την ίδια ημέρα ο Άρης στον Λέοντα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο.  Θα προκύψουν θέματα με άτομα του σπιτιού, τον σύντροφο, και την καριέρα που θα σας εκνευρίσουν και θα θελήσετε να τα επιλύσετε άμεσα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς ο θυμός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να διαχειριστείτε την κατάσταση που σας ενοχλεί.   

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 20η , 21η , 22η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο και η  σκέψη χρωματίζεται από τον συναισθηματισμό καθώς ο Ερμής παραμένει να είναι εκτός ορίων.  Ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει όψη εξαγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης. Θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές και συμμετοχή σε ομάδες που μοιράζεστε ίδιες απόψεις. Είναι καλή περίοδος να γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 1η , 2η , 3η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, ο Ήλιος στον Καρκίνο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ανατροπές όσον αφορά την σχέση σας με συγγενικά άτομα και άτομα με τα οποία συμμετέχετε μαζί σε κάποια ομάδα. Επίσης δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. 

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 5η , 6η , 7η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Σκορπιού)  

και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 20η , 21η , 22η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, ο  Ήλιος στον Καρκίνο κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Θα έχετε την επιμονή και υπομονή που χρειάζεται, ώστε να διεκπεραιώσετε δύσκολες υποθέσεις. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια και επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος να σταθεροποιήσετε μία σχέση σας. 

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 6η , 7η , 8η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Επίσης ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει όψη μισού τετραγώνου με την Αφροδίτη στον Λέοντα.

Θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά τα οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται να στεναχωρηθείτε από κάποια διαφωνία που θα προκύψει με άτομα της οικογενείας σας.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 5η , 6η , 7η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 2ο Δεκαήμερο ( Λέοντα,Υδροχόου )

και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 18η , 19η , 20η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα προκύψουν εμπόδια και αναποδιές σε θέματα που αφορούν ταξίδια που έχετε οργανώσει. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με συγγενικά σας άτομα. Επίσης θα δυσανασχετήσετε και θα διαφωνήσετε με άτομα που βρίσκονται σε μία ομάδα όπου συμμετέχετε.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 5η , 6η , 7η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Σκορπιού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 20η , 21η , 22η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Την ίδια ημέρα ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Θα υπάρξει μία ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Επίσης σχέδια που αφορούν την δική σας επιχείρηση θα προωθηθούν και θα σταθεροποιηθούν με θετικό τρόπο.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 6η , 7η , 8η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

 Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, είναι ημέρα με πολλές όψεις μεταξύ πλανητών.

 Ο  Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο.  Θα έχετε την διαύγεια και την οργάνωση που χρειάζεται για να κάνετε μία νέα αρχή. Είναι καλή συνθήκη να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα, να οργανώσετε ένα ταξίδι και να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας επαφές. 

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 8η, 9η , 10η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Την ίδια μέρα, ο  Ήλιος στον Καρκίνο κάνει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ταύρο.

Θα ευνοηθείτε από τις επαφές με άτομα που ανήκουν σε κάποια κοινή ομάδα με εσάς. Θα μπορέσετε να επεκτείνετε τους κοινούς στόχους σας με επιτυχία. 

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες  στην ( 8η, 9η , 10η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Επίσης, ο  Ήλιος στον Καρκίνο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Άρη στον Λέοντα.

Θα υπάρξουν διαφωνίες λόγω οικονομικών ή εξόδων με άτομα της οικογένειας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά τα οικονομικά σας καθώς μπορεί λόγω της έντασης που θα δημιουργηθεί να προκύψουν και ξαφνικοί χωρισμοί.  

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου,  Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 8η, 9η , 10η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο ( Λέοντα,Υδροχόου )

και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 23η , 24η , 25η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ταύρο.

Θα υπάρξει εύνοια στο να προωθήσετε επιχειρηματικά και επαγγελματικά σχέδια. Θα υπάρξει επιτυχία σε κλείσιμο συμβολαίων. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας βοηθήσουν στα πλάνα που έχετε.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 8η, 9η , 10η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Άρη στον Λέοντα. 

Δυστυχώς οι διαφωνίες όσον αφορά τα οικονομικά και τα έξοδα θα συνεχιστούν και θα ενταθούν. Θα πρέπει να σκεφτείτε τρόπους να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

 Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Καρκίνου, Αιγόκερου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 8η, 9η, 10η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο ( Λέοντα,Υδροχόου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 23η , 24η , 25η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Κυριακή 2  Ιουλίου 2023, η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο.  Θα υπάρξει αναστάτωση όσον αφορά τα οικονομικά που εμπλέκονται με την καριέρα σας. Εάν έχετε κάποια ερωτική περιπέτεια με άτομο που βρίσκεται στην εργασία σας, θα προκύψουν ανατροπές. Επίσης προσέξτε τις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνετε κινήσεις που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο, καθώς η απώλεια είναι πολύ πιθανή.

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 20η,  21η , 23η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

από τη Μαρία Σβύνου

Διαβάστε επίσης:

Ερμής στον Καρκίνο 27 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2023 –  Όταν το συναίσθημα νικά τη λογική – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)