Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/07/2023 – 09/07/2023 – Ερωτικές πληγές.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/07/2023 – 09/07/2023 Ερωτικές πληγές. Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Πάντα μας τρομάζουν όλα όσα δεν μπορούμε να ελέγξουμε, δεν συμφωνείτε; Άλλωστε για αυτό ανέκαθεν ο άνθρωπος πάλευε με χίλιους δυο τρόπους να δει, να διαβάσει, να προβλέψει κοινώς το μέλλον του.

 Ωστόσο, αυτό που δύσκολα κάνουμε, είναι να δούμε εμάς τους ίδιους και την δική μας στάση απέναντι στα γεγονότα. Αν λοιπόν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αν δεν μπορούμε να βρούμε την αγάπη φταίμε εμείς οι ίδιοι; Όχι βέβαια. Φταίει η στάση μας απέναντι στα γεγονότα. Και αν δεν την αλλάξουμε, τότε θα είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε την μία πίσω από την άλλη, τις ίδιες πανομοιότυπες σχέσεις. 

 Αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες μας δίνουν το περιθώριο να σκεφτούμε. Να αναμοχλεύσουμε αλλά και να σταθούμε απέναντι στις πληγές μας. Να τις κοιτάξουμε κατάματα και να αποφασίσουμε εάν θα νικήσουμε εμείς ή αυτές. Το καλύτερο όμως είναι να τις αγκαλιάσουμε. Να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας για όλες τις φορές που τον πληγώσαμε. Να αποδεχτούμε οριστικές ρίξεις σχέσεων, όποιες κι αν είναι αυτές, όσο κι αν πονάνε. Πολλές φορές το τέλος είναι δώρο. Το τέλος είναι ευκαιρία. 

 Αυτήν την εβδομάδα πρωταγωνιστής στο πλανητικό σκηνικό είναι ο Ερμής. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου. Είναι τρυφερός. Βοηθά την ευαίσθητη επικοινωνία στις σχέσεις. Στερείται όμως λογικής. Το συναίσθημα παίρνει τα ηνία. Απορροφά την ενέργεια των άλλων. Κρύβει την αλήθεια και κλείνει τα μάτια σε ότι τον πονάει. Κάνει όμως ένα μεγάλο καλό. Μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να κατανοήσουμε κρυφές πληροφορίες που δεν μπορούν να ανιχνευθούν με τη λογική.

 Στις 06 Ιουλίου από την 19 κ 49΄του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα από την 19 κ 49΄του Κριού. Δύσκολη όψη για την τελευταία μοίρα του δεύτερου δεκαημέρου και  τις πρώτες μοίρες του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού.  Συνειδητοποιούμε τι χρειαζόμαστε για να μεταμορφώσουμε τη προσωπική μας ζωή και να θεραπεύσουμε παλιά ζητήματα που μας πονάνε ακόμα.

 Στις 7 Ιουλίου από την 21 κ 57΄ του Καρκίνου σχηματίζει όψη εξαγωνου με τον Ουρανό από την 21 κ 57΄ του Ταύρου.  Η όψη αυτή θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες, έµπνευση, νέες ιδέες και  αναπάντεχα γεγονότα που θα μεταφέρουν μία αναζωογονητική ενέργεια στις ζωές των ζωδίων του τρίτου δεκαημέρου της γης και του νερού.

  Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/07/2023 – 09/07/2023 – Ερωτικές πληγές. 3

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Α΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, εάν στο δρόμο σας προς την επιτυχία και την κοινωνική αποκατάσταση της σχέσης σας νιώθετε ότι υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες, αυτή την εβδομάδα με τη δύναμη της αγάπης μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Διατηρήστε την αρμονία της σχέσης σας και προσέξτε να μην διαταράξετε τις λεπτές ισορροπίες. Προσπαθήστε να θυμηθείτε ξανά οι δυο σας πόσο όμορφα και ευχάριστα μπορείτε να τα περάσετε. Ο έρωτας θα σας δώσει τη δύναμη να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε εμπόδιζε την εξέλιξη της αγάπης σας.

 Ελεύθεροι Κριοί, αυτήν  την εβδομάδα, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε εύκολα στην επαγγελματική αναγνώριση και επιτυχία την οποία επιθυμείτε. Αυτό σας στερεί κάποια από την χαρά σας και δεν σας αφήνει να εκφραστείτε στον έρωτα συγκεκριμένα, μιας και το έχετε ανάγκη τώρα να αγαπήσετε, να ερωτευτείτε και να διασκεδάσετε. Μην μελαγχολήσετε αναπολώντας παρελθοντικές καταστάσεις. Θα δείτε ότι τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν. 

Β΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα φέρει την προσωπική και ιδιωτική σας ζωή στα μάτια των πολλών. Θα είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να κρύψετε το οτιδήποτε. Θέματα με το σπίτι σας, την οικογένεια σας, την σχέση σας και την καριέρα σας, όσο και αν προσπαθείτε να τα κρατήσετε για εσάς, δεν θα είναι δυνατό. Αυτό θα σας δημιουργήσει ένταση. Θα είναι δύσκολο να φέρετε σε επαφή τον εαυτό σας με το συναίσθημά σας. Επενδύστε στην αισιοδοξία σας και θα δείτε ότι θα καταφέρετε να κατευνάσετε τα πνεύματα σε όλους τους τομείς.

 Ελεύθεροι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας βρει να έχετε ένα αρκετά μεγάλο απόθεμα ενέργειας. Είναι πιθανό να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά και στην οικογένεια. Ωστόσο η ενέργειά σας αυτή μπορεί να εμποδιστεί λόγω μιας εσωτερικής διαμάχης. Στα ερωτικά σας μπορεί να μην είστε σε θέση να έρθετε σε ουσιαστική επαφή με τα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα μπορούσατε όμως μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο να νιώσετε δυνατή έλξη για ένα πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από εσάς. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι κάποιες βαθιές ενέργειές βγαίνουν στην επιφάνεια. Mε τον σύντροφό σας, θα θελήσετε να κάνετε μια κουβέντα ουσιαστική, εφ όλης της ύλης και θα αγγίξει ο ένας αληθινά την ψυχή του άλλου. Εάν είχατε ιδέες θολές ή ζηλεύατε τον σύντροφό σας, τα αφήνετε όλα πίσω σας. ‘Ολα ξεδιαλύνονται. Θα έχετε μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε κατάλληλα μια ευχάριστη συγκυρία που θα αφορά τη σχέση σας σε συνδυασμό με το σπίτι. 

 Ελεύθεροι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας, δώστε βάση σε μία γνωριμία που μπορεί να προκύψει στο εργασιακό σας περιβάλλον ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο είναι δυνατό σε θέματα καριέρας. Είναι πιθανό μια τέτοια γνωριμία να σας δημιουργήσει ευθύς εξαρχής ζήλια ή να μπείτε στη διαδικασία να παίξετε παιχνίδια εξουσίας. Θα μπορέσετε όμως να βάλετε ένα τέλος στον τρόπο με τον οποίον, ίσως πολύ ρομαντικά ή πολύ αισιόδοξα, βλέπατε την ερωτική σας ζωή μέχρι τώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα κατορθώσετε να εξασφαλίσετε σταθερότητα σε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια που έχετε. Ισχυροί φίλοι ή άνθρωποι που έχουν αρκετή κοινωνική δύναμη και μπορεί να είναι και μεγαλύτεροι από εσάς ηλικιακά, θα σταθούν στο πλευρό σας δυνατοί σύμμαχοι. Όσον αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή, τα αισθήματα θα είναι ώριμα και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μαζί με τον αγαπημένο σας περίπλοκα ή σοβαρά θέματα με υπευθυνότητα σοβαρότητα και σεβασμό. 

 Ελεύθεροι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα έχετε μια μεγάλη επιθυμία να δημιουργήσετε κάποιες αναταράξεις με την καλή έννοια στη ζωή σας. Θέλετε να φύγετε έξω από τα στεγανά σας και να τολμήσετε νέα πράγματα που θα σας δώσουν αισιοδοξία και ίσως και ευκαιρίες να κάνετε κάποιες νέες αρχές στην ζωή σας. Δεν αποκλείεται γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο με ανθρώπους μεγαλύτερους από εσάς να σας επιφυλάσσουν κάποια ερωτική έκπληξη. Γενικά προβλέπεται μια θετική εβδομάδα για να έρθετε σε επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες σας.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια αίσθηση ευελιξίας και θα νιώθετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι προς τους άλλους. Αυτό θα φέρει θετικές εξελίξεις στον ερωτικό σας δεσμό αλλά και στην καριέρα σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια πολύ αυξημένη αυτοπεποίθηση που μπορεί στα μάτια του συντρόφου σας να φανεί έπαρση. Προσέξτε εάν εμπλέκεστε σε παράλληλες σχέσεις ή γιατί αυτή την εβδομάδα μπορεί όλα να έρθουν στο φως. Προσέξτε επίσης υπερβολές σε αγορές και στο φαγητό.

 Ελεύθεροι Ταύροι, αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλετε να βρεθείτε με γνωστούς και φίλους θέτοντας στόχους όχι μόνο για την κοινωνική, αλλά και για την επαγγελματική σας ζωή. Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, μπορεί να χαμηλώσετε τα στάνταρ σας σχετικά με τους υποψήφιους συντρόφους. Αυτό γιατί νιώθετε τόσο καλά με τον εαυτό σας, ώστε θεωρείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος και ότι αποκλείεται να μην κάνετε τη σωστή επιλογή. Ο έρωτας είναι πιθανό να προκύψει είτε μέσω της μεσολάβησης στενών συγγενών και φίλων είτε ακόμα και μέσω του διαδικτύου.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε κάποιες εξελίξεις ξαφνικές και κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένατε, οι οποίες μπορεί να αφορούν μακροπρόθεσμους ή μεγαλεπήβολους στόχους σας. Ένα ταξίδι που μπορεί να κάνετε ίσως να αλλάξει με θετικό τρόπο τα δεδομένα στη ζωή σας και να σας κάνει να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και λιγότερο περιορισμένοι. Θα βάλετε περισσότερο ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή και θα αναζητήσετε διαφορετικούς και ευφάνταστους τρόπους διασκέδασης μαζί με τον αγαπημένο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να βάλετε περισσότερο πάθος και συναίσθημα στη σχέση και να τονώσετε την μεταξύ σας σύνδεση.

 Ελεύθεροι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και θέλετε να φέρετε ενθουσιασμό στην προσωπική σας ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δημιουργείται χάος στις σχέσεις σας. Ίσως έχετε ένα συναίσθημα ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην φοβάστε να δράσετε αυθόρμητα και παρορμητικά. Κάποιο πρόσωπο διαφορετικό, ίσως εκκεντρικό, μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αν αυτό συμβεί, τολμήστε ακόμα και να κάνετε την πρώτη κίνηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) 

Α΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας, αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να αφορούν κληρονομικά, οικονομικά του συντρόφου σας ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο ή θέματα που έχετε με δάνεια. Θα έχετε εύνοια σε ότι αφορά την επικοινωνία και την επαφή του μυαλού σας με το γραπτό σας λόγο. Η σχέση σας δεν πρέπει να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Προσέξτε μόνο για κάποιο κρυφό παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σας. 

 Για εσάς τους Διδύμους που είστε ακόμα ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα δεν υπόσχεται συγκλονιστικές εξελίξεις για τα θέματα της καρδιάς. Προσπαθείτε να φέρετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, αφού μάλλον σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι ενόψει του καλοκαιριού. Μην αμελήσετε θέματα της δουλειάς. Πρέπει να προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Κάποιος έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σας από μακριά είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είτε μέσω του διαδικτύου.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να φανείτε προς τα έξω. Μπορεί να κερδίσετε μια προαγωγή ή να έχετε καλύτερη εργασιακή αντιμετώπιση από τους ανωτέρους σας. Ευχάριστες λοιπόν εξελίξεις στη δουλειά θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να πιστέψετε πάλι στον εαυτό σας. Το κλίμα αυτό, το μεταφέρετε στον σύντροφό σας με τον οποίο αναμένεται να έχετε ευχάριστες μετακινήσεις. Ο έρωτας μεταξύ σας προβλέπεται αρμονικός. 

 Για εσάς τους Διδύμους που είστε ακόμα ελεύθεροι, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις αρχικά στον τομέα των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Είτε κερδίζετε μια προαγωγή, είτε μια αύξηση, γεγονός μένει ότι θα πάρετε κάποια ικανοποίηση από τον τομέα της εργασίας. Κάποιο πρόβλημα που είχατε με φίλους ή γνωστούς τώρα λύνεται. Ο έρωτας κατά μεγάλη πιθανότητα θα σας βρει μέσα από τον κοντινό σας περίγυρο. Ακόμα και μέσα στη γειτονιά σας, ένας καινούργιος γείτονας, θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα ξυπνήσει μέσα σας συναισθήματα. Εναλλακτικά μπορεί να γνωρίσετε κάποιον μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, σας απασχολούν το οικονομικά τα δικά σας και του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε αυξήσεις στις εισροές των χρημάτων σας, ή μπορεί να έχετε και εκροές, τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει. Μπορεί ακόμη να σχεδιάσετε τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να δείτε ότι κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα πιστεύατε. Μαζί με το σύντροφό σας ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια αρκετά σημαντική αγορά, όπως ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε κάποιες καταστάσεις που μπορούν να αφορούν την οικογένειά σας ή τον ψυχισμό σας και να έχουν τη βάση τους πάνω σε χτυπήματα κρυφών εχθρών.

 Ελεύθεροι Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας μπορεί να προκύψει για εσάς μέσω ενασχόλησή σας με τα οικονομικά σας. Για παράδειγμα μπορεί να έχετε κάποιες επαγγελματικές επαφές με ανθρώπους που διαχειρίζονται το οικονομικό σας χαρτοφυλάκιο και μέσα σε αυτό το αλισβερίσι να προκύψει ο ο έρωτας. Το πιο πιθανό σενάριο όσον αφορά την ερωτική ζωή όμως, είναι να κάνετε μία γνωριμία είτε μέσω του στενού σας κύκλου είτε μέσω του διαδικτύου.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα τον σύντροφό σας και να αγκαλιάσετε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της σχέσης σας. Ξέρετε πλέον τι θέλετε και πού θέλετε να οδηγηθείτε. Μην πέσετε όμως στην παγίδα να νομίζετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε κάνει όλα σωστά. Σίγουρα την εβδομάδα αυτή έχετε κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις στο εξωτερικό, μαζί με τον αγαπημένο σας. Δεν αποκλείεται επίσης να σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες σε δικαστικές διαμάχες.

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει στον δρόμο σας επιτυχίες σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις, με εκπαίδευση αλλά και με την φιλοσοφία σας. Μπορεί να προκύψει στη ζωή σας ο έρωτας ο οποίος φαίνεται ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να σας εξελίξει σαν προσωπικότητα. Ασχολείστε επίσης με τον εαυτό σας, με την ομορφιά σας και μπορεί να κάνετε αγορές για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας αλλά και δώρα για τους δικούς σας ανθρώπους.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει ένταση στη σχέση σας και στην εργασιακή σας καθημερινότητα. Mε τον αγαπημένο σας, αλλά ίσως και με τους συνεργάτες, θα νιώσετε μια επιπλέον πίεση που μπορεί να σας αφήσει με ένα άγχος ή με μια αίσθηση ότι δεν μπορείτε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας με τις αντιδράσεις σας. Αυτό, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια, κάποιες βαθιές πληγές σε σχέση με την επαγγελματική σας ταυτότητα και την ερωτική σας ζωή. Το ευχάριστο όμως είναι ότι σας περιμένει ένα πραγματικά όμορφο κλείσιμο εβδομάδας όπου οι διαφορές που είχατε με τον σύντροφό σας θα ξεπεραστούν. 

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να προσέξετε προσωπικές επιθέσεις που μπορεί να δεχτείτε είτε από δικούς σας ανθρώπους, είτε από συνεργάτες σας. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες να βάλλουν την προσωπική σας ζωή. Θα νιώθετε ένα συναισθηματικό βάρος να έχει τοποθετηθεί στις πλάτες σας. Αυτό, θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες βαθιές ανασφάλειες που έχετε σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία. Ο έρωτας θα έρθει όμως στο τέλος της εβδομάδας να σας αποζημιώσει για αυτές τις δύσκολες μέρες.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δεσμευμένοι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση θα είναι πολύ ευχάριστες και θετικές. Αν είχατε αντιμετωπίσει προβλήματα τώρα όχι μόνο θα τα ξεπεράσετε αλλά θα βγείτε δυνατοί και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε μία συγκατοίκηση ή ακόμα κι έναν γάμο, μπορεί κι εντελώς ξαφνικά. Αυτό όμως απαιτεί από εσάς να απαλλαγείτε από έμμονες ιδέες ζήλειας, κτητικότητας και χειριστικής συμπεριφοράς. 

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, αυτήν την εβδομάδα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί λίγο η ανάγκη σας να ερωτευτείτε, λίγο ο ίδιος ο έρωτας που θα θελήσει να σας παρασύρει, μία γνωριμία θα έχετε σίγουρα. Έχετε μεγάλη ανάγκη να βάλετε κάποιο άτομο στην ζωή σας κι έτσι αν πρόσφατα μπήκατε σε μία νέα σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε γρήγορα να προχωρήσετε. Γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από τον χώρο των συνεργασιών σας ή μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιες από αυτές, θα είναι κυριολεκτικά ουρανοκατέβατες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για εσάς. Ασχολείστε με την καθημερινότητά σας, με την εργασία σας, με την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Η σχέση σας προχωρά ήρεμα χωρίς εντάσεις και συναισθηματικές δυσκολίες. Καλή εβδομάδα για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, να κάνετε όμορφες αγορές αλλά και περιποιήσεις ομορφιάς, με προσοχή όμως στα έξοδα. 

 Ελεύθεροι Λέοντες, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να ετοιμάζεστε ψυχολογικά αλλά και σωματικά για το καλοκαίρι και βέβαια για έναν ενδεχόμενο δυνατό έρωτα. Μάλλον έχετε ήδη ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, σε συνδυασμό με ανανέωση των ρούχων σας και της εμφάνισής σας γενικότερα. Η εβδομάδα θα είναι ήρεμη αλλά όχι βαρετή. Αν τώρα μπει ένας έρωτας στην ζωή σας προχωρήστε χωρίς παιδιάστικες συμπεριφορές και χωρίς περιττές ανασφάλειες.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε θετική διάθεση και θα νιώθετε γενναιόδωροι απέναντι στον άνθρωπό σας συναισθηματικά. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα, που μάλλον αφορούν την εικόνα σας στην εργασία, αλλά θα είναι παροδικά. Πρέπει ωστόσο να προσέξετε μια υπερβολική δόση αυτοπεποίθησης που μπορεί να εκνευρίσει τον σύντροφό σας αλλά και τους συνεργάτες σας. Ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν σε πνευματικό και φιλολογικό επίπεδο, αλλά και για να πραγματοποιήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας ένα πάρα πολύ ωφέλιμο ταξίδι στο εξωτερικό.

 Ελεύθεροι Λέοντες, η εβδομάδα σας υπόσχεται αισιοδοξία, πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας και συνεπώς καλή διάθεση. Προσέξτε όμως, γιατί καμιά φορά η υπερβολική πίστη στις δυνάμεις μας μπορεί να φανεί στους άλλους σαν έπαρση και αλαζονεία. Μπορεί να συγκινηθείτε από ένα πρόσωπο του οποίου η φιλοσοφία σας μαγεύει και με το οποίο νιώθετε αμέσως μια ψυχική σύνδεση. Ίσως αυτή η σχέση εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο. Η γνωριμία μπορεί να προκύψει είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον με κάποιο άνθρωπο που έχει καλή θέση, είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, αν είχατε διαφωνίες με το σύντροφό σας, μπορεί να γίνουν πιο εμφανείς και προβληματικές. Μπορεί να αφορούν τα συναισθήματά σας, τις ανάγκες σας αλλά και τις προσδοκίες σας. Η ανάγκη για να νιώσετε αγάπη μπορεί να μην βρίσκει ανταπόκριση. Θα χρειαστεί να καταλάβετε, ότι ίσως είστε υπέρ του δέοντος συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας ζήλιες, έντονες αντιδράσεις και ανασφάλεια. Στο τέλος της εβδομάδας, κάποια λύση μπορεί να έρθει στον έρωτα σας αν μοιραστείτε τις βαθιές σας σκέψεις ειλικρινά με τον αγαπημένο σας. 

 Ελεύθεροι Λέοντες, αυτήν την εβδομάδα, η ανάγκη σας για αγάπη, συντροφικότητα και ερωτα, θα είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και σε λάθος επιλογές ερωτικών συντρόφων. Το να κάνετε τώρα υπέρμετρες υποχωρήσεις, προκειμένου να είστε με κάποιον, μπορεί να αποδειχθεί πολύ άσχημο για την ερωτική σας ζωή στο μέλλον. Επίσης μπορεί αυτά τα άσχημα συναισθήματα, να προέρχονται από έναν πρόσφατο χωρισμό σας ο οποίος ακόμα σας πληγώνει και προσπαθείτε να ξεπεράσετε. Αναζητήστε την λύση στο να κοιτάξετε βαθιά στην ψυχή σας και να μπορέσετε να εντοπίσετε από πού πηγάζει αυτή η ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, άλλη μια ευχάριστη εβδομάδα σας περιμένει. Ο έρωτας σας και η προοπτική της σχέσης σας, προχωράνε μπροστά σταθερά, σοβαρά αλλά και πολύ ερωτικά. Αν έχετε παιδιά σε μεγάλη ηλικία, δεν αποκλείεται να σας μιλήσουν για την ανάγκη τους να συνεχίσουν τις ανώτατες σπουδές τους στο εξωτερικό. Εναλλακτικά, μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι μαζί με τον αγαπημένο σας το οποίο θα σας αναζωογονήσει. Αν είχατε προβλήματα με συνεργάτες ή ακόμα και νομικές εμπλοκές, η έκβαση των γεγονότων θα είναι θετική για εσάς. 

 Ελεύθεροι Παρθένοι, η εβδομάδα προμηνύεται πολύ ευχάριστη για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Συγκεκριμένα για τον έρωτα, μιας και αυτό είναι το ζητούμενο, είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία πολύ ευχάριστη μάλλον με κάποιον συνεργάτη ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο σας δίνει κατά πάσα πιθανότητα νομικής φύσεως συμβουλές. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να ερωτευτείτε. Αυτό δεν θα γίνει με την ελαφρότητα που συμβαίνει σε πολύ νεαρές ηλικίες, αλλά μάλλον δια μέσου μιας σοβαρης εσωτερικής διαδικασίας.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα, ιδίως στο ξεκίνημά της, θα νιώθετε πραγματικά να σας τραβάει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διασκέδαση και την ανανέωση της ψυχής σας, της χαράς σας και του έρωτα σας. Βγείτε με τον αγαπημένο σας, διασκεδάστε μαζί και θα δείτε ότι θα αντλήσετε μεγάλη χαρά και δημιουργικότητα από όλους τους τομείς της ζωής σας. Στην εργασία σας το περιβάλλον θα είναι θετικό και ακόμα πιο θετικό φυσικά στη σχέση σας και στο γάμο σας. 

 Ελεύθεροι Παρθένοι, αυτήν την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα μέσα στον χώρο των συνεργασιών σας. Ένα πρόσωπο μάλλον φιλοσοφημένο, ίσως και μεγαλύτερο από σας ηλικιακά, θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Θα σας γοητεύσει και θα το γοητεύσετε. Δώστε επίσης σημασία σε πρόσωπα που μπορεί να γνωρίζετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή μέσα από τη συμμετοχή σας σε μεγάλες ομάδες. Σχέσεις που θα γεννηθούν τώρα, έχουν πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, ξαφνικά γεγονότα που δεν τα περιμένατε και που μπορεί να αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τελευταία στιγμή αποφασίζετε μαζί με τον αγαπημένο σας, θα ανεβάσουν πολύ τη διάθεσή σας. Τώρα αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι με τον άνθρωπό σας μπορεί να το αποφασίσετε ξαφνικά. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και μερικοί από εσάς που μπορεί να μπούνε σε ερωτικούς πειρασμούς. Προσέξτε λοιπόν κρυφές ερωτικές ιστορίες και μη ριψοκινδυνέψετε την πορεία μιας πραγματικά καλής σχέσης για κάτι το άγνωστο.

 Ελεύθεροι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είναι σίγουρο ότι ο έρωτας θα βρεθεί στο δρόμο σας. Ένας άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας κυριολεκτικά ουρανοκατέβατος και σας αλλάζει όλα τα δεδομένα. Εάν ασχολείστε ενεργά με φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή είστε ακτιβιστές ή νιώθετε ακόμα και γοητευμένοι με έναν συνεργάτη σας, τότε να είστε σίγουροι ότι κάπου εκεί γύρω κρύβεται το πρόσωπο αυτό που θα κερδίσει την καρδιά σας. Προτού προχωρήσετε όμως, να είστε σίγουροι ότι το πρόσωπο αυτό είναι διαθέσιμο ουσιαστικά και μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας φαίνονται λίγο περίεργες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα θέλατε να περάσετε πολύ χρόνο και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Με τον σύντροφό σας θα ζήσετε μια όμορφη ερωτική εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα που θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες να ομορφύνετε το χώρο σας ,να ασχοληθείτε με τα κοινά οικονομικά σας και με τη μεταξύ σας επικοινωνία. Λίγο προσοχή πρέπει να δώσετε στο χώρο της εργασίας σας και στη φυσική σας υγεία. Κάποιες θολές καταστάσεις στην καθημερινότητά σας μπορεί λιγάκι να σας μπερδέψουν.

 Ελεύθεροι Ζυγοί, αυτήν την εβδομάδα, αρχικά ασχολείστε με το σπίτι σας και μπορεί να περάσετε κάποιες ευχάριστες και εποικοδομητικές στιγμές με τους γονείς σας. Ίσως αποφασίσετε να ανανεώσετε λίγο τη διακόσμηση του χώρου σας και να νιώσετε καλύτερα. Δεν αποκλείεται ο έρωτας να προκύψει για σας αυτή την εβδομάδα μέσα από το χώρο της εργασίας σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για κάποιον φίλο σας.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Για τους δεσμευμένους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα ζητήσει από σας να επιδείξετε υπομονή και γερά νεύρα. Αρχικά, κάποια ένταση που μπορεί να προκύπτει στην εργασία σας, αλλάζει τα δεδομένα και τη μεταφέρετε στο χώρο της οικογένειάς σας. Προσέξτε πνευματικές και διανοητικές εκρήξεις γιατί είναι πολύ εύκολο να επαναφέρετε προβλήματα που προϋπήρχαν στον γάμο σας και στον ερωτικό σας δεσμό.

 Ελεύθεροι Ζυγοί, αυτήν την εβδομάδα, o έρωτας δεν θα είναι η προτεραιότητάς σας.  Προβλήματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και που μπορεί να προέρχονται από ανωτέρους σας θα σας προβληματίσουν. Προσέξτε λοιπόν εντάσεις στην εργασία σας αλλά και γεγονότα που μπορεί να προκύψουν με έναν από τους δυο σας γονείς. Κάνετε κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις, σχετικά με μία ερωτική κατάσταση που σας έχει πληγώσει στο παρελθόν.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δεσμευμένοι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια πολύ έντονες συναισθηματικές εμπειρίες. Με τον αγαπημένο σας, θα νιώσετε βαθιά σύνδεση η οποία μπορεί να έχει θετική ή αρνητική απόχρωση ανάλογα με την κατάσταση που ζείτε. Πολύ πιθανό να υποφέρετε από αισθήματα ζήλιας, με ή δίχως αφορμή. Είναι πολύ πιθανό να μετακομίζετε ή να αξιολογείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σας. Κάποια αύξηση στο εισόδημα του συντρόφου σας θα σας δώσει μία νότα αισιοδοξίας.

 Ελεύθεροι Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει σε επαφή με τη βαθιά φύση των συναισθημάτων σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί αυτό να σας βασανίζει ιδιαίτερα. Η ανάγκη σας να βρείτε μια σχέση ίσως γίνει στο μυαλό σας μια σχεδόν εμμονική ιδέα. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία, αυτή μπορεί να προκύψει με κάποιον μέσω του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μπορεί επίσης το άτομο αυτό να σχετίζεται με τον κτηματομεσιτικό τομέα. Ωστόσο, να προσέχετε γιατί αυτήν την εβδομάδα οι νέες σχέσεις θα έχουν έντονα χρώματα κτητικότητας και ζήλιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε μέσα σας μια μεγάλη ανάγκη και επιθυμία να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπό σας και γενικότερα με τους στενούς φίλους και συγγενείς. Θα έχετε μια πνευματική αναζωογόνηση και θα ευχαριστιέστε να κάνετε μικρές μετακινήσεις ή μια εκδρομή πάντα με τον αγαπημένο σας σύντροφο. Η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει επίσης και τα δώρα μιας σταθερής και πραγματικά τυχερής συνεργασίας.

 Ελεύθεροι Σκορπιοί, αυτήν την εβδομάδα, αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να κάνετε μια καινούργια σχέση, τότε να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Μπορεί βέβαια να μην σας υπόσχεται έντονο πάθος και ερωτικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, αλλά οι πλανήτες σας φέρνουν τα δώρα μιας γνωριμίας. Αυτή θα χαρακτηρίζεται από εύνοια και υγιή επικοινωνία. Πολύ πιθανό, το πρόσωπο αυτό να είναι μεγαλύτερο από σας. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον χώρο των συνεργασιών σας.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Εσείς Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα νιώσετε μεγάλη γενναιοδωρία απέναντι στην οικογένειά σας, τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας αλλά και τους γονείς σας. Το σπίτι σας θα γίνει για σας η φωλιά σας και θα φροντίσετε να το ομορφύνετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σας. Δεν αποκλείεται επίσης αν έχετε καιρό μια σχέση αλλά δεν μένετε ακόμα μαζί, τώρα να πάρετε την απόφαση να συζήσετε.

 Ελεύθεροι Σκορπιοί, η εβδομάδα που ξεκινά, σας βρίσκει με μια όμορφη διάθεση να περάσετε ήρεμες στιγμές είτε μόνοι, είτε με δικά σας πρόσωπα στη ζεστασιά του σπιτιού σας. Οποιαδήποτε διάθεση που μπορεί να είχατε για περιπέτεια, για μετακινήσεις, για ταξίδια, αυτήν την εβδομάδα κατευνάζεται μέσα σας. Ο έρωτας, μπορεί να έρθει στο δρόμο σας μέσα από τυχερές συνεργασίες ή μέσα από επαφές σας με συμβούλους οι οποίοι μπορεί να έχουν και άμεση ή έμμεση σχέση με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον.

  Γ΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, κάποια ξαφνικά γεγονότα θα σας χαροποιήσουν. Αυτά θα αφορούν την επικοινωνία σας με αδέλφια, συγγενείς ή ακόμα και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα της γειτονιάς σας. Ακόμη, να περιμένετε εύνοια σε συμβόλαια και συνεργασίες. Κάποιο εμπόδιο με τον αγαπημένο σας τελειώνει. Αυτό μπορεί να αφορούσε κάποια θολωμένη περίοδο ή κάποια κατάσταση ασαφή. Το προσπερνάτε και το αφήνετε πίσω με αισιοδοξία, δημιουργική επικοινωνία και μεγαλύτερη σοβαρότητα στον έρωτα.

 Ελεύθεροι Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα, ο έρωτας μπορεί να έρθει αναπάντεχα στην ζωή σας με κάποιο πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας παρουσιάσουν τα αδέρφια σας, στενοί συγγενείς ή φίλοι. Ο έρωτας αυτος μπορεί να σας ξαφνιάσει και να σας κάνει να πιστέψετε ότι είναι παραμυθένιος. Αν ευθύς εξαρχής έχετε μεγάλες προσδοκίες, πρέπει να προσέξετε να αξιολογήσετε με σοβαρότητα το άτομο. Επενδύστε στην επικοινωνία μεταξύ σας, για να μην βρεθείτε αργότερα προ εκπλήξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε να ταυτίζεστε συναισθηματικά με αυτά που κατέχετε. Σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, ασυνείδητα μπορεί να ταυτιστείτε με τις αξίες σας σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείτε οποιαδήποτε επίθεση σε αυτήν, ως επίθεση σε εσάς. Μην οδηγηθείτε σε άγονες διαμάχες για τέτοια θέματα με τον αγαπημένο σας. Αντίθετα, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά και βάλτε συναισθηματισμό στην επικοινωνία σας. Το ιδανικό είναι να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι οι δυο σας, το οποίο θα τονώσει το πάθος σας.

 Ελεύθεροι Τοξότες, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να δείτε μια μεταβολή στις εισροές ή τις εκροές των οικονομικών σας πόρων, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε αντίστοιχα ηρεμία ή ανασφάλεια. Αυτό δεν πρέπει να ρίξει την ψυχολογία σας.  Επίσης δεν πρέπει να συνδέετε την προσωπική σας αξία με βάση το εάν έχετε κάποιον σύντροφο ή όχι. Αυτή την εβδομάδα, ο έρωτας θα έρθει στο δρόμο σας μάλλον από μακριά. Τύχη σε ερωτικές γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικής εθνικότητας ή ανθρώπους οι οποίοι ζουν πολύ μακριά από εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να κάνετε κάποια εκδρομή ή κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σας για να ανακτήσετε την γαλήνη και την ισορροπία στην σχέση σας. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ήρεμη και αυτό θα αντανακλάται και στον προφορικό σας λόγο. Εάν ασχολείστε με την εκπαίδευση ή με τη συγγραφή, θα έχετε μεγάλη εύνοια. Ευχάριστες δραστηριότητες μαζί με τον αγαπημένο σας, θα τονώσουν τον έρωτά σας και θα θεραπεύσουν κάποια προβλήματα που μπορεί να είχατε αντιμετωπίσει παλαιότερα. 

 Ελεύθεροι Τοξότες, αυτή η εβδομάδα  θα σας προσφέρει εύνοια σε θέματα που αφορούν συμβόλαια, επικοινωνίες και καθημερινές μετακινήσεις. Δεν αποκλείεται, μέσω μιας γυναίκας του πολύ στενού σας περιβάλλοντος, να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας συγκινήσει ερωτικά. Είναι επίσης πιθανό ο έρωτας να γεννηθεί αυτές τις ημέρες μέσω του διαδικτύου. Το ευχάριστο είναι ότι μια καινούργια σχέση τώρα, θα σας προσφέρει χαρά, ηρεμία και θα θεραπεύσει κάποιες ερωτικές παρελθοντικές πληγές.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας δίνει ενέργεια και δύναμη να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που τελειώνει και που αφορά κάτι το οποίο δεν ήταν σαφές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Από την άλλη, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή την εβδομάδα θα ταξιδέψετε είτε σε κοντινούς, είτε σε μακρινούς προορισμούς. Δεν αποκλείεται επίσης να μετακομίζετε μακριά από τον τόπο γέννησής σας μαζί με τον αγαπημένο σας. Εάν με το ταίρι σας δεν ζείτε στο ίδιο μέρος, αυτήν την εβδομάδα θα βρεθείτε. Τέλος, μία θετική μεταβολή στα οικονομικά του συντρόφου σας θα σας δώσει ιδιαίτερη αισιοδοξία.

 Ελεύθεροι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα φαίνεται ότι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με αποτελεσματικό τρόπο μία κατάσταση που σας είχε ταλαιπωρήσει σε θέμα με ένα ακίνητο ή μία μετακόμισή σας. Ερωτικά, μπορεί να κάνετε σχέση με κάποιον ξένο ή με κάποιον που ζει σε άλλη χώρα. Επίσης αν έχετε δικαστικές υποθέσεις θα έχετε σίγουρα θετικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να ερωτευτείτε κάποιον που έχει σχέση με τον νόμο ή την υψηλή διανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α΄ Δεκαήμερο

   Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική και σπιτική σας ζωή φέρνει η εβδομάδα για εσάς. Θα είστε αξιόπιστοι, υπομονετικοί και υπεύθυνοι απέναντι στις κοινές ευθύνες της σχέσης σας. Ο έρωτας; Ο έρωτας για εσάς προχωρά με ανοιχτά πανιά. Δυνατός και ενωτικός όσο ποτέ μπορεί να φέρει στην ζωή σας ακόμα και την χαρμόσυνη είδηση ενός απογόνου. Ένα ταξίδι, μία ευχάριστη είδηση, κάποια νέα που σας δίνουν δικοί σας άνθρωποι, κλείνουν ιδανικά μία ήδη καλή εβδομάδα.

Ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε σίγουρα ερωτικές εξελίξεις ευχάριστες και χαρμόσυνες. Μην  αρνηθείτε προσκλήσεις από δικούς σας ανθρώπους γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος από αυτούς ίσως μεγαλύτερος από εσάς ηλικιακά να σας παρουσιάσει τον επόμενο σύντροφό σας. Η σχέση αυτή θα βασίζεται σε ίδιες γνήσιες ιδιότητες σε αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση. 

Β΄ Δεκαήμερο 

 Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, ένα τεταμένο και συγκρουσιακό περιβάλλον προβλέπεται για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Οι προσωπικές κρίσεις, μπορεί να εξαντλήσουν την ενέργειά σας. Αξιοποιήστε τη συναισθηματική σας δύναμη για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε αντίθεση που θα έχετε με τον σύντροφό σας. Αν επενδύσετε στην δημιουργικότητα του έρωτά σας, εάν βάλετε στην σχέση σας ενθουσιασμό και καινοτομίες, τότε θα βγείτε αλώβητοι στο τέλος της εβδομάδας.

 Ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα, θα νιώθετε ότι είστε μόνοι σας ενάντια στον κόσμο. Συνεργάτες μπορεί να προσπαθήσουν να επιτεθούν στην προσωπική σας ζωή. Κρατήστε τις δυνάμεις σας και μην πέφτετε ψυχολογικά, διότι ο έρωτας θα σας ανταμείψει. Ξαφνικά και απροσδόκητα ένα πρόσωπο θα σας συναρπάσει. Κάποιος ίσως πολύ νεότερος από εσάς.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Εσείς Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας αν δείτε καλά μέσα σας, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μια νέα φάση στη ζωή σας.  Ίσως πρέπει να ξεπεράσετε μία και καλή χειριστικές συμπεριφορές στην σχέση σας, τις συνέπειες των οποίων είχατε μάθει να κρύβετε καλά. Το να δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και το να μιλήσετε ανοιχτά και ελεύθερα στο ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Επίσης το δυνατό πάθος και η έλξη ίσως είναι συστατικά που σας δένουν ακόμη με τον σύντροφό σας.

 Ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε μία εσωτερική κρίση καθώς βαθιά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Ίσως βγήκατε πρόσφατα από μία πολύ καταπιεστική σχέση. Αν αυτό συμβαίνει, τότε χαρείτε την ευχάριστη επικοινωνία με υποψήφιους συντρόφους, πλησιάστε ανθρώπους διαφορετικούς από τα συνηθισμένα σας πρότυπα και φλερτάρετε. Αν προκύψει ένα δυνατό ερωτικό πάθος βάλτε το στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να θέλετε να αναζητήσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ούτως ώστε να αναλογιστείτε ποιες κινήσεις πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Βάζετε θεμέλια για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον; Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά στην ερωτική σας σχέση; Όπως κι αν έχει, την άκρη θα την βρείτε. Η σχέση σας είναι γερή, γεμάτη αγάπη κι έρωτα και μπορείτε να αφιερωθείτε άνετα στην πραγματοποίηση των σκοπών σας.

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα, θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, όχι επειδή νιώθετε μοναξιά ή θλίψη, αλλά επειδή θέλετε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Διαβάστε, κάντε χαλαρωτικούς περιπάτους, αγκαλιάστε τον εαυτό σας ουσιαστικά. Ο έρωτας θα μπει στη ζωή σας, ακόμα και αν εσείς κρατάτε άμυνες. Αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, θα δείτε ότι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να προχωρήσετε σε ερωτικές γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από στενές διαπροσωπικές σχέσεις ή μέσω συνεργασιών. 

Β΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας χαρίζει μια λαμπερή διάθεση και μια συμπεριφορά νικητή. Σε οποιαδήποτε διαφωνία είχατε θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Η εμπιστοσύνη που δίνετε στον εαυτό σας αλλά και η ειλικρίνειά σας και η γενναιοδωρία των συναισθημάτων σας, θα έχουν θετικές επιπτώσεις στην οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί να θέλετε να ομορφύνετε το σπίτι σας μαζί με τον αγαπημένο σας ή να εξετάζετε το ενδεχόμενο να βρείτε ένα καλύτερο σπίτι.

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα, θα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Αισιόδοξοι, ενεργητικοί και με θέληση να ασχοληθείτε με το σώμα σας, την ομορφιά σας, την αισθητική σας και φυσικά τον έρωτα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα υιοθετήσετε πρωταγωνιστική συμπεριφορά, γιατί ταυτόχρονα θα έχετε ανάγκη την επαφή. Ο έρωτας, μπορεί να προκύψει στη ζωή σας μέσω κάποιας γνωριμίας με κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια διάθεση να πλησιάσετε στοργικά τον άνθρωπό σας. Αν είχατε κάποια θέματα στο παρελθόν, τώρα με σωστή προσέγγιση μπορείτε να τα λύσετε. Ωστόσο δεν πρέπει να υπερβάλλετε στις εκδηλώσεις σας, τις απαιτήσεις σας και τις αντιδράσεις σας. Παρόλο που θα είστε ρομαντικοί μπορεί να απαιτείτε με παιδιάστικη και ίσως υπερβολική συμπεριφορά την προσοχή του συντρόφου σας. Μπορεί να νιώσετε ζήλια και ανασφάλεια. Σε ένα ακραίο ενδεχόμενο, εάν ζείτε μία σχέση που σας φθείρει υπερβολικά, τώρα μπορεί να αποφασίσετε να φύγετε μακριά.

 Ελεύθεροι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να νιώσετε μια έντονη τάση να πραγματοποιήσετε τις δυνατές σας επιθυμίες. Αν έχετε εγωιστικά κίνητρά, θα μειώσετε τις πιθανότητες να τις εκπληρώσετε. Προσέξτε τις ερωτικές σας επιλογές, γιατί μπορεί να κινηθείτε με μοναδικό γνώμονα το να μην είστε μόνοι. Προσέξτε επίσης αλόγιστα έξοδα για την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μια ευκαιρία ή μια επιτυχία που θα σημειώσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο ή σε δραστηριότητες που αφορούν μεγάλες ομάδες, θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Εύνοια μπορεί να έρθει στον δρόμο σας μέσω συμβολαίων, γραπτού και προφορικού λόγου καθώς και κέρδη από αυτούς τους τομείς. Ωστόσο στην ερωτική σας σχέση μπορεί να είστε ιδιαίτερα σοβαροί. Κάτι σας κρατά, κάτι σας κάνει να μην θέλετε ή να μην μπορείτε να δώσετε στον σύντροφό σας αυτό που εκείνος θα ήθελε.

 Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει ευκαιρίες να περάσετε καλά με συντροφιά φίλων που εκτιμάτε και με τους οποίους νιώθετε ότι μοιράζεστε κοινά όνειρα και ιδανικά. Κάντε μικρές αποδράσεις οι οποίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες ιδίως αν συνοδεύονται από καλή παρέα. Ερωτικά δεν νιώθετε να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες και φλερτ. 

Β΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μία ισορροπημένη διάθεση που θα σας χαρίσει με την σειρά της όμορφη συναισθηματική ζωή. Η γαλήνη και η γενική ευεξία θα ευεργετήσουν τους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Βγείτε με τον αγαπημένο σας, διασκεδάστε, χαρείτε τον έρωτά σας. Πολλές χαρές θα σας δώσουν τα παιδιά σας. 

 Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτήν την εβδομάδα η ψυχική αλλά και σωματική ευεξία σας θα σας δώσουν όρεξη για να χαρείτε την ζωή. Βγείτε, διασκεδάσετε, επιδιώξτε να κάνετε πράγματα που ευφραίνουν κυριολεκτικά την ψυχή σας. Μία σχέση που θα προκύψει τώρα θα είναι πολύ θετική για εσάς και θα κάνει καλό στην ζωή σας και στην ψυχοσύνθεσή σας. Μπορεί να γνωριστείτε μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων, είτε αυτές είναι απλοί έξοδοι για ποτό είτε μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ξαφνικές ειδήσεις ή συναντήσεις με δικούς σας ανθρώπους θα ανανεώσουν την κοινωνική σας ζωή. Αποδέχεστε ένα τέλος σε κάτι που αφορά την εργασιακή ή καθημερινή σας ζωή το οποίο τελικά θα σας λυτρώσει, αφού μάλλον στηριζόταν σε ονειροφαντασίες. Μην πτοείστε όμως γιατί η στοργή και η χαρά που σας δίνει η αγάπη που ζείτε με τον άνθρωπό σας θα σας ανανεώσει. Τολμήστε να κάνετε πράγματα που ίσως δεν συνηθίζετε με τον αγαπημένο σας, όπως για παράδειγμα να κάνετε μια μικρή εκδρομή στα ξαφνικά. 

 Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτήν την εβδομάδα, επενδύστε στην φιλία και στην ευχάριστη επικοινωνία. Φίλοι, αδέρφια, συγγενείς μπορεί να σας συστήσουν ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει. Μην απορρίπτουμε όμως και το ενδεχόμενο να κάνετε μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό σας χώρο με κάποιο πρόσωπο το οποίο σας ελκύει αρκετά. Μπορεί να είναι νεότερο από εσάς σε ηλικία.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Επανασύνδεση προβλέψεισ Σκορπιοσ επανασυνδεση 2023 Ιουνίου του 2023 Τα Ζώδια του 2023 Τα Ζώδια για