Οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 –  Ευκαιρίες Επέκτασης και Ξεκαθαρισμάτων

Οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 –  Ευκαιρίες Επέκτασης και Ξεκαθαρισμάτων

Οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 –  Ευκαιρίες Επέκτασης και Ξεκαθαρισμάτων. Ο Ιούλιος, είναι μήνας με αρκετές ευκαιρίες επεκτατικών κινήσεων σε επαγγελματικούς τομείς με δυνατότητες καινούριων επαφών και συμφωνιών. Φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και λύσεις σε οικονομικούς προβληματισμούς του προηγούμενου διαστήματος. Ολοκληρώνονται πλάνα και θέτουμε καινούρια τα οποία θα αποδώσουν το επόμενο διάστημα.   

Ας δούμε αναλυτικά τις ημερομηνίες που γίνονται οι όψεις.

1/7  Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο στον Καρκίνο και σε εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Ευνοϊκές μέρες για συμφωνίες και συζητήσεις, επαφές με εμπορικούς αντιπροσώπους, διαπραγματεύσεις, ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ιδανικές μέρες για επεκτατικές κινήσεις και προωθήσεις σχεδίων. Φέρνει τυχερές συναντήσεις και ανθρώπους σημαντικούς που μας ευεργετούν.        

Επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού και Αιγόκερω  

2/7  Αφροδίτη στο Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μια όψη που φέρνει έκτακτα έξοδα, ανατροπές σε συνεργασίες και αλλαγή με σκοπό την ανανέωση και αναθεώρηση. 

Επηρεάζει το 3ο  δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου

7/7  Ερμής από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Κατάλληλη μέρα για συλλογή πληροφοριών, ωθούμαστε να βρούμε διαφορετικές λύσεις και σκεφτόμαστε έξω από το συνηθισμένο. Ευνοεί μεταφορές, ταξίδια και φέρνει τεχνολογική ανάπτυξη. 

Επηρεάζει 3ο δεκαήμερο Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού και Αιγόκερω

10/7   Ερμής από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη μας δίνει φαντασία και δημιουργικότητα. Υποδηλώνει μία εργασία που ολοκληρώνεται.  

(Επηρεάζει 3ο δεκαήμερο Καρκίνου, Παρθένου, Αιγόκερω και Ιχθύων)

Ο Άρης στην Παρθένο συγκεντρώνει την ενέργεια του σε πρακτικά και καθημερινά θέματα και υποχρεώσεις.   

15/7   Ήλιος από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Θετικές ανατροπές και εξελίξεις, ευνοϊκές αλλαγές εκεί που δεν το περιμένουμε και μεγάλη εφευρετικότητα.  

(Επηρεάζει 3ο δεκαήμερο Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού και Αιγόκερω)

17/7  Ερμής στο Λέοντα τετράγωνο με Δία στον Ταύρο. Είναι μια όψη επέκτασης μέσα από την υπερβολή. Τολμάμε πράγματα που φοβόμασταν και μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Χρειάζεται όμως εγκράτεια και ρεαλιστική προσέγγιση γιατί οι πληθώρα πληροφοριών αλλά και τα υπερβολικά λόγια μπορεί να δώσουν αντίθετα αποτελέσματα.

Επηρεάζει  3ο δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου

20/7   Ήλιος στον Καρκίνο τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ιδανική όψη για καλλιτεχνικούς και πνευματικούς τομείς. Φέρνει ολοκλήρωση σχεδίων και δημιουργεί συναισθηματική πληρότητα.

Επηρεάζει 3ο δεκαήμερο Καρκίνου, Παρθένου, Αιγόκερω και Ιχθύων 

Άρης στον Παρθένο αντίθεση με Κρόνο ανάδρομο στους Ιχθύς. Είναι μια σκληρή όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια ανταγωνιστικές διαθέσεις, εντάσεις λόγω σύγκρουσης συμφερόντων, υπερκόπωση ακόμη και ζημιές. Χρειάζεται να δείξουμε υποχωρητικότητα και υπομονή. 

Επηρεάζει 1ο δεκαήμερο Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων

21/7   Ήλιος από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω οδηγεί στο να ερευνήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις, φέρνει πίεση από το περιβάλλον, οδηγεί σε τελειώματα και δίνει όμως μεγάλη δύναμη και πείσμα για να προσπεράσουμε δυσκολίες και να επιτύχουμε.  

Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω

23/7 Η Αφροδίτη αναδρομεί στο Λέοντα. Φέρνει επαφές με παλιούς συνεργάτες, συναδέλφους ή και αφεντικά, επανεξετάζουμε οικονομικά θέματα με σκοπό να είμαστε περισσότερο ικανοποιημένοι, μελετάμε προσεκτικά συνεργασίες μας και όλες οι οικονομικές μας δραστηριότητες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. 

24/7  Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με Ουρανό στο Ταύρο δημιουργεί ανατροπές στα σχέδια μας, σε ταξίδια και συμφωνίες. Φέρνει ξαφνικές ειδήσεις, απότομη συμπεριφορά και εκνευρισμό, ακόμη και ζημιές σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Μας ωθεί όμως να βρούμε διαφορετικές λύσεις και να είμαστε πιο ευέλικτοι.

Επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου 

27/7 η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα βοηθάει στις δημόσιες σχέσεις, συναντήσεις με εμπορικούς αντιπροσώπους, με ανθρώπους από το καλλιτεχνικό τομέα, ξεπερνιούνται προβλήματα, εξισορροπούνται συνεργασίες, ευνοεί συναντήσεις και συμφωνίες με παλαιότερους συνεργάτες, φέρνει έσοδα και δώρα.  

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου

29/7 ο Ερμής στην Παρθένο βοηθάει στο να επιλύσουμε πρακτικά θέματα.

Από την Ελένη Στρατινάκη

Οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 –  Ευκαιρίες Επέκτασης και Ξεκαθαρισμάτων 3

Διαβάστε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια και κυρίως διαβάστε τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Α’ δεκαημέρου: Επιλύετε πολλά θέματα αυτό το μήνα. Ιδίως τις 10 πρώτες μέρες του Ιουλίου έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες συμφωνίες, να προχωρήσετε οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, κτηματικά ή να κάνετε μία αγοραπωλησία ακινήτου. Τακτοποιείτε εκκρεμότητες με τα οικονομικά σας και παίρνετε μία μεγάλη ανάσα.

Από τις 10/7 και μετά ασχολείστε με εργασιακά θέματα, τρέχετε να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις και να ολοκληρώσετε δουλειές σας. Δουλεύετε σκληρά και θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες, οι οποίες όμως μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις. Να είστε προσεκτικοί στο διάστημα 18-22/7 γιατί υπάρχει έντονη η τάση για συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον, με μεγάλη ανταγωνιστικότητα, ακόμη και με ζημιές οι οποίες θα σας πάνε πίσω. Η κούραση από τις πολλές ευθύνες θα είναι αρκετή γι’ αυτό μην αμελήσετε να ξεκουραστείτε.    

Β’ δεκαημέρου: Αυτό το μήνα έχετε μία σημαντική ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικά και παράλληλα αναδεικνύεστε στη καριέρα σας για κάτι που έχετε πετύχει. Ο Δίας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κι αυτό φέρνει σημαντική άνοδο στα οικονομικά σας, όπου ιδίως κοντά στις 17 Ιουλίου επιλύετε ένα θέμα που σας απασχολούσε. Μπορεί να αφορά μία επιχειρηματική σας δραστηριότητα με την οποία προχωράτε σε μία νέα συμφωνία. Επειδή υπάρχει μια τάση υπεραισιοδοξίας και ασυνέπειας αυτό το διάστημα, προσέξτε οι υποσχέσεις και οι συμφωνίες να έχουν ρεαλιστικό αντίκρισμα και διαφυλαχτείτε από περιττά έξοδα.      

Γ΄ δεκαημέρου: Αρχές του μήνα αντιμετωπίζετε αυξημένα έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει και βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού. Από τις 6/7 και μετά, βρίσκεται μία λύση οικονομικής στήριξης από άτομα της οικογένειας. Προχωράτε σε μία καινούρια συμφωνία που αφορά ακίνητα, διευθετείτε υποχρεώσεις, βρίσκετε λύσεις και προχωράτε σε καινούριο οικονομικό πλάνο. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μία δουλειά από το σπίτι είναι πολύ καλή περίοδος. 

Η πίεση από τον τομέα της καριέρας είναι αρκετή, όμως έχετε την εσωτερική δύναμη να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να επιτύχετε. Στις 24/7 είναι μία μέρα που πάλι αυξημένα έξοδα εμφανίζονται ή κάποια συμφωνία που είχατε βλέπετε ότι δεν αποδίδει καλά. Έτσι, αναθεωρείτε και προχωράτε με νέους όρους. Στις 27/7 είναι καλή μέρα για να συζητήσετε δημιουργικά σας πλάνα με κάποιον που έχετε συνεργαστεί παλαιότερα. 

Ταύρος

Α’ δεκαημέρου: Ιδανική περίοδος να κινητοποιηθείτε, προωθώντας συζητήσεις με ανθρώπους κλειδιά, κάνοντας διαπραγματεύσεις για θέματα που σας απασχολούν αλλά και εμπορικές συμφωνίες, είναι οι πρώτες μέρες του μήνα. Ευνοούνται επαγγελματικά ταξίδια και εκπαιδεύσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια και το να αναζητήσετε πληροφορίες χρήσιμες για τη δουλειά σας. Επιλύετε θέματα που αφορούν δουλειές με αδέλφια και συγγενείς. 

Μπορείτε να εξελίξετε σημαντικά τον τρόπο επικοινωνίας σας και την προώθηση των προϊόντων σας και τέλος να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας. Γύρω στις 20 Ιουλίου είναι μία δύσκολη περίοδος όπου μία επιχειρηματική κίνηση η οποία αφορά ψυχαγωγικούς και δημιουργικούς τομείς έχει αρκετές εντάσεις και σας φέρνει σε αδιέξοδο. 

Β’ δεκαημέρου: Ο Δίας μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο και αυτό σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε σε καινούριους τομείς και κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Προωθείτε εργασιακά σας θέματα, τακτοποιείτε εκκρεμότητες και τελειώνετε επιτυχώς μία εκπαίδευση που αφορά την εργασία σας. Ιδίως στις 17 Ιουλίου έχετε μία σημαντική ευκαιρία σχετικά με μια εμπορική συμφωνία αλλά και με διευθέτηση κτηματικών θεμάτων και ακινήτων. Εάν συνεργάζεστε με την οικογένεια, λύνετε σημαντικά θέματα. Κρατηθείτε από πολυέξοδες επιπόλαιες κινήσεις, και ελέγξτε υποσχέσεις που ίσως είναι υπερβολικές. 

Γ΄ δεκαημέρου: Τις πρώτες μέρες, όπως και στις 24/7 έχετε αυξημένα έξοδα που αφορούν το σπίτι ή μία οικονομική συμφωνία που αφορά ακίνητα δεν προχωράει όπως θα θέλατε. Καταφέρνετε όμως και βρίσκετε λύση. Οι ιδέες σας βρίσκουν αντίκρισμα από το περιβάλλον σας. Σας στηρίζουν φίλοι, ομάδες που ανήκετε και συλλογικές δραστηριότητες. Προωθείτε σχέδια σας και βλέπετε ότι προχωράνε θετικά οι συμφωνίες που έχετε κάνει, ενώ προχωράτε και σε μία καινούρια σημαντική συνεργασία. Κοινωνικά δίκτυα, διαφήμιση και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται. 

Στις 10/7 και στις 21/7 αν και είναι μέρες αρκετής πίεσης από τους άλλους σε θέματα εκπαίδευσης, συμφωνιών που αφορούν το εξωτερικό αλλά και νομικά ζητήματα, έχετε προοπτικές μεγάλης επιτυχίας. Τέλη του μήνα έχετε ένα θετικό νέο που αφορά τα οικονομικά. Μπορεί να συμφωνήσετε με ένα παλιό συνεργάτη για μια δουλειά, ιδίως εάν πρόκειται για καλλιτεχνικό τομέα, ή να παρακολουθήσετε ένα σημαντικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα βοηθήσει στην άνοδο των εσόδων σας. 

Δίδυμος

Α’ δεκαημέρου: Οικονομικά έχετε σημαντική άνοδο και ευνοείστε σε εμπορικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις κτηματικών και σε συζητήσεις που αφορούν το εισόδημά σας. Ακόμη μπορεί να θελήσετε να οργανώσετε τα έσοδα σας πιο αποτελεσματικά ή και να πραγματοποιήσετε μια σημαντική αγορά που επιθυμούσατε καιρό. 

Από τις 11/7 και μετά είναι περίοδος με πολλά τηλεφωνήματα, μετακινήσεις και πληροφόρηση που αφορά τη δουλειά σας. Προσέξτε τη περίοδο 18 με 22/7 είναι ένα διάστημα που πιέζεστε πολύ επαγγελματικά και αντιμετωπίζετε συγκρούσεις στα συμφέροντα σας, ακόμη και μέσα από την οικογένεια.   

Β’ δεκαημέρου: Καταφέρνετε να πραγματοποιήσετε κάποιες κινήσεις που θέλατε καιρό. Λύνεται επιτέλους ένα οικονομικό σας πρόβλημα και καλύπτετε υποχρεώσεις σας. Μπορείτε να λειτουργήσετε μεθοδευμένα σε θέματα κτηματικών, συμφωνιών και να διαπραγματευτείτε συναλλαγές σας. Έχετε προτάσεις για συνεργασίες, για επιμορφωτικά σεμινάρια από τη δουλειά σας και μπορεί να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι. Κρατήστε μόνο τον ρεαλισμό σας σε τυχόν υποσχέσεις που φαίνονται υπερβολικές και μη κοινοποιήσετε σχέδια σας, παρά μόνο στους κατάλληλους ανθρώπους. 

Γ΄ δεκαημέρου: Επιλύετε ένα οικονομικό σας πρόβλημα και επιτέλους καταφέρνετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Η αναγνώριση της αποδοτικότητας από το επαγγελματικό περιβάλλον σας βοηθάει κι αυτή στην εξέλιξη των οικονομικών σας. Πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε μία αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή κάτι που γενικότερα αφορά τη δουλειά σας. Μία συμφωνία δεν προχωράει όπως θα θέλατε και σκέφτεστε να αναθεωρήσετε τους όρους. 

Κάποιες διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν συνεργάτες, ένα δάνειο, μία επένδυση ή ένα κληρονομικό ζήτημα σας πιέζει και καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Τέλη του μήνα ευνοούνται επαφές και συζητήσεις, διαλέξεις, συμφωνίες με παλιούς συνεργάτες και μπορείτε να διευθετήσετε εύκολα εκκρεμότητες της δουλειάς. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό.   

Καρκίνος

Α’ δεκαημέρου: Την πρώτη εβδομάδα έχετε ευκαιρίες για να προχωρήσετε τα σχέδια σας, να προωθήσετε επαφές με συλλόγους και οργανισμούς. Σημαντικοί και χρήσιμοι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν στο να αναδείξετε στόχους σας, να προβάλετε τις ικανότητες σας και να επεκταθείτε σε νέες συμφωνίες. Καταφέρνετε και λύνετε παρεξηγήσεις από το προηγούμενο διάστημα. 

Από τις 10/7 και μετά η καθημερινότητα σας τρέχει με χίλια. Διευθετείτε, οργανώνετε τις δουλειές σας και τις υποχρεώσεις σας. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε οικονομικές συμφωνίες, να ρυθμίσετε κτηματικά ζητήματα, τα έσοδα-έξοδα σας και θα καταφέρετε να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Γύρω στις 20/7 να είστε προετοιμασμένοι γιατί είναι απαιτητικές μέρες με διενέξεις και περιορισμούς σε κάποιες συμφωνίες σας, σε νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα, όπως και θέματα εξωτερικού.

Β’ δεκαημέρου: Έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας, ιδίως το διάστημα 15-18 Ιουλίου. Εμπορικές κινήσεις, ένα νέο που αφορά τα έσοδά σας ή τα έσοδα της εταιρείας που δουλεύετε σας οδηγεί σε οικονομική άνοδο, ενώ ευνοείστε και από συλλόγους, σωματεία και ενώσεις. Μην αμελήσετε όμως να κινηθείτε ρεαλιστικά και αποφύγετε άσκοπες κινήσεις ενθουσιασμού που θα οδηγήσουν σε σπατάλες. Επαγγελματικά αναγνωρίζεστε από το περιβάλλον σας και αυτό σας βοηθάει να νιώσετε ότι είστε στο σωστό δρόμο. 

Γ΄ δεκαημέρου: Δικτυώνεστε με καινούργιους ανθρώπους, επεκτείνεστε στα κοινωνικά δίκτυα και σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες τις πρώτες μέρες του μήνα. Με τη Νέα Σελήνη στις 17/7 να σας επηρεάζει, συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ενώ κάποιες σας πιέζουν πολύ, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια καινούρια με προοπτική. Πετυχαίνετε σκοπούς που είχατε θέσει και λαμβάνετε αναγνώριση. Δημιουργείτε καινούριες διασυνδέσεις που αφορούν τομείς της εκπαίδευσης και διαφήμισης, καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και υποθέσεις με το εξωτερικό. 

Στα οικονομικά σας αντιμετωπίζετε έκτακτα έξοδα που προορίζατε για άλλες ανάγκες στις 2/7 και 24/7. Αναγκάζεστε να αναθεωρήσετε κάποιες συμφωνίες αλλά και τη διαχείριση των χρημάτων σας. Τελευταίες μέρες του μήνα έχετε άνοδο στα έσοδά σας. Λαμβάνετε χρήματα που σας χρωστούσαν ή προχωράτε σε μία συμφωνία ή και αγορά που θέλατε.  

Λέων

Α’ δεκαημέρου: Τις πρώτες 10 μέρες του μήνα ευνοείστε στις επαγγελματικές σας συμφωνίες, αναγνωρίζεστε για την δουλειά σας και μπορείτε να λάβετε βοήθεια από σημαντικούς ανθρώπους. Από τις 11/7 έχετε ιδέες που σας βοηθούν στις κινήσεις σας και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί. Διανύετε μια περίοδο με αυξημένα έξοδα και καλό είναι να εστιάσετε σε έναν προγραμματισμό.

Κινηθείτε προσεκτικά γύρω στις 20/7 όπου τα δικά σας χρήματα έρχονται αντιμέτωπα με τα οικονομικά άλλων, είτε συνεργατών, είτε μίας τράπεζας ή της εφορίας. Είναι μία σκληρή όψη που προδιαθέτει για περιορισμό, ακόμη και σύγκρουση συμφερόντων. Τέλη του μήνα έχετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και λαμβάνετε ένα ευχάριστο νέο που αφορά τα έσοδά σας. 

Β’ δεκαημέρου:  Αρχές του μήνα ολοκληρώνετε ένα έργο, κάποια δουλειά που είχατε αναλάβει και αυτό σας ικανοποιεί και αναγνωρίζεστε για την προσπάθεια σας. Συγχρόνως, κάνετε αρκετή δουλειά από το σπίτι, προχωράτε σε συνειδητοποιήσεις του πώς κινηθήκατε το προηγούμενο διάστημα και οργανώνετε τις επόμενες κινήσεις σας. Την περίοδο 15-19 Ιουλίου έχετε μία πρόταση για μια συνεργασία. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σας βοηθάει και προωθεί την ανάπτυξή της δουλειάς σας. Προσέξτε όμως τάσεις υπερβολής και επιπολαιότητας σε ότι συμφωνήσετε, αλλά και άσκοπα έξοδα. 

Γ΄ δεκαημέρου: Στις 2 και 24 Ιουλίου αντιμετωπίζετε ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη δουλειά και σε οικονομικές συμφωνίες. Πιέζεστε και επιθυμείτε να κινηθείτε πιο ανεξάρτητα. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, κινηθείτε με ευελιξία και θα πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε. Το υπόλοιπο του μήνα, καταφέρνετε και επιλύετε θέματα που αφορούν ένα δάνειο, ένα διακανονισμό ή οφειλές σας. 

Στο εργασιακό περιβάλλον πιέζεστε από συμπεριφορές συναδέλφων αλλά και από τις πολλές υποχρεώσεις. Βλέπετε ξεκάθαρα ποια θέματα σας απασχολούν και παίρνετε αποφάσεις για να τα επιλύσετε και να δημιουργήσετε νέες συνθήκες εργασίας. Με την Αφροδίτη να αναδρομεί στο δικό σας δεκαήμερο, αναγνωρίζεστε από το περιβάλλον σας, γίνεστε δέκτης προτάσεων από παλιούς συνεργάτες και καταφέρνετε να διαπραγματευτείτε οικονομικές συμφωνίες προς όφελός σας. Προσέξτε σπατάλες και εγωιστικές τάσεις σε συνεργασίες και θα μπορέσετε να επιτύχετε. 

Παρθένος

Α’ δεκαημέρου: Εξελίσσεστε αυτό το μήνα. Γνωρίζετε ανθρώπους κλειδιά, προχωράτε σε συλλογικές δραστηριότητες και οι γύρω σας είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν ώστε να επεκταθείτε. Ιδίως τις πρώτες 10 μέρες οτιδήποτε αφορά διαφήμιση, εμπόριο, εκπαιδευτικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις με εξωτερικό, εκθέσεις και την διαδικτυακή σας παρουσία μπορείτε να το προχωρήσετε με επιτυχία. Θα σας προσφέρει και οικονομικό αντίκρισμα.  

Στις 10/7 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς σε σχέση με άλλες περιόδους, αλλά σας γεμίζει και με νευρικότητα. Δεν δέχεστε πιεστικές καταστάσεις και αυτό φέρνει σοβαρές αντιστάσεις, ακόμη και ρήξη γύρω στις 20/7 από μία συνεργασία σας. Ίσως ακόμη να έρθει σε αδιέξοδο λόγω εξωτερικών παραγόντων. Εξετάστε τις καταστάσεις ψύχραιμα και κινηθείτε διπλωματικά.

Β’ δεκαημέρου: Ο κυβερνήτης σας Ερμής, σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε μία συμφωνία, ένα εκπαιδευτικό σας στόχο που αφορά τη δουλειά ή και ένα ταξίδι που περιμένατε καιρό. Ένας σημαντικός άνθρωπος σας βοηθάει και σας στηρίζει να πετύχετε το στόχο σας. Εάν πρόκειται για οικονομική συμφωνία, φανείτε προσγειωμένοι και αποφύγετε την επιπολαιότητα για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Είναι διάστημα που προωθείτε τις ιδέες σας σε οργανισμούς, σωματεία και ομάδες που ανήκετε και μπορείτε να ξεχωρίσετε και να αναπτύξετε συμμάχους. 

Γ΄ δεκαημέρου: Βάζετε καινούριους στόχους, κάνετε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους και αυξάνετε τις διασυνδέσεις σας. Δέχεστε χρήσιμες συμβουλές και βρίσκετε λύσεις. Έχετε δυνατότητες να αναβαθμίσετε την διαδικτυακή σας παρουσία, να διαφημιστείτε και να προχωρήσετε σε συνεργασίες με συλλόγους και οργανισμούς. Η εταιρία που δουλεύετε σας αναγνωρίζει για την εργασία σας. 

Υπολογίστε κάποια έκτακτα έξοδα στις 2/7 αλλά και ανατροπές σε σχέδια σας στις 24/7 που αφορούν εμπορικές δραστηριότητες. Κινηθείτε ευέλικτα για να αποφύγετε εντάσεις. Συγχρόνως, βλέπετε ξεκάθαρα κινήσεις ατόμων που αποσκοπούν να κινηθούν υπονομευτικά εις βάρος σας. Τέλος του μήνα, έρχεται μία λύση σε ένα οικονομικό σας θέμα ή ακόμη κλείνετε μία οικονομική συμφωνία που καλό είναι να μην την κοινοποιήσετε άμεσα.

Ζυγός

Α’ δεκαημέρου: Τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα εξελίσσονται θέματα επί των οικονομικών σας. Παίρνετε ένα δάνειο, αποπληρώνετε ένα διακανονισμό που είχατε ή λαμβάνετε χρήματα από μία συνεργασία σας. Άνθρωποι κλειδιά σας βοηθάνε σε επενδυτικά σας σχέδια και μπορείτε να προχωρήσετε σε πλάνα που είχατε και αφορούν εμπόριο, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ταξίδια. 

Από τις 10/7 και μετά μπαίνετε σε μία περίοδο με περισσότερο άγχος και εργασιακή πίεση. Ιδίως γύρω στις 20/7 το εργασιακό περιβάλλον γίνεται συγκρουσιακό, με πολλές απαιτήσεις. Ένα αδιέξοδο, ίσως και μία ζημιά, θα φέρει καθυστερήσεις στην αποδοτικότητα και τη παραγωγικότητα της δουλειάς σας. Δείξτε υπομονή και  υποχωρητικότητα, ενώ είναι απαραίτητο να φροντίσετε να ξεκουραστείτε.

Β’ δεκαημέρου: Οι συνεργασίες σας με συλλόγους, συνεταιρισμούς ή και φίλους είναι ιδιαίτερα αποδοτικές αυτό το μηνά. Έχετε διευκολύνσεις από τρίτους σε οικονομικές δοσοληψίες που αφορούν τράπεζες, εφορία, κληρονομικές υποθέσεις ή μία αποζημίωση, ενώ ευνοείστε και σε επενδυτικές κινήσεις. Κινηθείτε συνετά, μακριά από επιπόλαιες κινήσεις και θα καταφέρετε πολλά. Στην καριέρα σας αναγνωρίζεστε για τις δυνατότητες σας. Θα έχετε παραπάνω ευθύνες, όμως έτσι θα καταφέρετε να αναγνωρίσετε τι μπορείτε πραγματικά να καταφέρετε και τι όχι.    

Γ΄ δεκαημέρου: Καταφέρνετε πολλά στη δουλειά σας αυτό το μήνα. Ένας σκοπός που είχατε ολοκληρώνεται και η εργασία σας αποκτά αναγνώριση και φήμη στους πελάτες σας. Συνάδελφοι σας στηρίζουν. Τα οικονομικά σας έχουν σημαντική άνοδο και ξαφνικές εξελίξεις σας βοηθούν να επιλύσετε ένα πρόβλημα με έναν διακανονισμό. Αν και πιέζεστε, νιώθετε δυνατοί και αποφασισμένοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη καριέρα σας, στη κοινωνική σας εικόνα ή ακόμα και στο γραφείο σας.  

Να είστε προετοιμασμένοι για τις 2/7 όπου μία συνεργασία φαίνεται ότι δεν αποδίδει όσο περιμένατε και θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε αλλαγές για να αναθεωρήσετε οικονομικές σας δεσμεύσεις. Τέλος, δείξτε προσοχή σε συμβουλές τρίτων που αφορούν επενδύσεις σας ή διακανονισμούς στις 24/7. 

Σκορπιός

Α’ δεκαημέρου: Σημαντικοί άνθρωποι σας πλησιάζουν για νέες συνεργασίες τις πρώτες μέρες του μήνα. Έχετε την ευκαιρία να κλείσετε καινούριες δουλειές, να προχωρήσετε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, να κάνετε ένα ταξίδι, ενώ νομικές υποθέσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζεστε στη δουλειά σας και είστε ιδιαίτερα δυναμικοί.

Έχετε την ανάγκη να συνεργαστείτε αποδοτικά μαζί με άλλους που σας συνδέει η κοινή ιδεολογία και το κοινό όραμα. Μία δύσκολη περίοδος είναι γύρω στις 20/7 όπου αντιλαμβάνεστε ένα ανταγωνιστικό κλίμα στις δημιουργικές και επιχειρηματικές σας κινήσεις. Δείξτε υποχωρητικότητα για να αποφύγετε να έρθετε σε αδιέξοδο με έναν οργανισμό ή ομάδα που ανήκετε, και αποφασίζετε αργότερα πώς θα κινηθείτε.

Β’ δεκαημέρου: Συναντάτε σημαντικούς ανθρώπους που σας διευρύνουν τον τρόπο σκέψης σας. Στα επαγγελματικά, προχωράτε σε συζητήσεις με τον προϊστάμενο ή τον εργοδότη  σας για θέματα της δουλειάς, κάνετε δημόσιες σχέσεις και ασχολείστε με τη προώθηση. Κάποιες μικρές προστριβές με συναδέλφους καταφέρνετε και τις προσπερνάτε γρήγορα. Έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία για νέα συνεργασία ή οικονομική συμφωνία που θα σας επεκτείνει ακόμη και σε κάποιο άλλο τομέα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και δείξτε συνέπεια για να την πραγματοποιήσετε.   

Γ΄ δεκαημέρου: Κάποιες ξαφνικές ανατροπές στη καριέρα σας, σας ωθούν να αναθεωρήσετε κινήσεις σας και το πώς προβάλλεστε. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις και δείτε πώς μπορείτε να εξελίξετε τις συνεργασίες σας. Έχετε την ευκαιρία για μία νέα οικονομική συμφωνία ή και συνεργασία με κάποιο παλιό συνεργάτη ή εργοδότη. 

Είναι πολύ πιθανό ένα επαγγελματικό ταξίδι, ένα σεμινάριο εξειδίκευσης ή συμμετοχή σε μία έκθεση. Ευνοείστε σε νομικές συζητήσεις, σε συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό όπου και οδηγείστε σε διαφορετικές λύσεις και καινούργια οπτική. Αν και πιέζεστε από αρκετούς παράγοντες, μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Οικονομικά έχετε άνοδο μέσα από τη δουλειά σας, όπου σας βοηθούν πολύ στην εξέλιξή σας και οι δημόσιες σχέσεις. 

Τοξότης

Α’ δεκαημέρου: Βρίσκετε λύσεις σε οικονομικά θέματα αλλά και εργασιακά τις πρώτες δέκα ημέρες. Μία συνεργασία στη δουλειά σας αποδίδει φέρνοντας σημαντικά έσοδα. Έχετε εύνοια σε οικονομικές ρυθμίσεις, ένα δάνειο, ένα διακανονισμό με την εφορία που θέλατε να κάνετε καιρό, ενώ εάν ξεκινάτε μία καινούρια δουλειά ευνοείστε πολύ με τα διαδικαστικά θέματα. 

Μετά τις 10/7 αισθάνεστε πιο δυνατοί και θέλετε να δράσετε στα επαγγελματικά σας αυτόνομα. Φροντίστε να κινηθείτε δυναμικά αλλά συγχρόνως με ευγένεια για να πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Γύρω στις 20/7 ένα νέο που αφορά το σπίτι σας σας καθηλώνει και αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο στο να προχωρήσετε τα σχέδια στη καριέρα σας.   

Β’ δεκαημέρου: Κλείνετε στις αρχές του μήνα μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα ή κάποιο πλάνο που είχατε. Στην εργασία σας βρίσκετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν και καταφέρνετε μία σημαντική συμφωνία. Το εργασιακό περιβάλλον σας είναι πολύ ευχάριστο. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κινήσεις που αφορούν εκπαιδεύσεις, εκθέσεις, εμπορικές και διαφημιστικές συνεργασίες και να επιτύχετε να προσελκύσετε καινούριο πελατολόγιο. Προσπαθήστε μόνο να μην κινηθείτε επιπόλαια σε ότι κάνετε και δώστε προσοχή σε μεγάλα λόγια τα οποία δεν έχουν αντίκρισμα.   

Γ΄ δεκαημέρου: Κατάλληλο διάστημα να προχωρήσετε θέματα της δουλειάς σας. Εάν ψάχνετε για δουλειά, ευνοείστε ιδιαίτερα. Προβλήματα που υπήρξαν στο εργασιακό περιβάλλον με συναδέλφους, υφισταμένους ή το ωράριό σας βρίσκουν λύσεις. Αν και υπάρχουν ανατροπές στη δουλειά σας που θα σας ταράξουν, έχουν όμως θετική έκβαση στο τέλος γιατί καταφέρνετε και ανανεώνετε τον τρόπο εργασίας σας. Μία αναβάθμιση τεχνολογικού εξοπλισμού θα σας βοηθήσει αρκετά στην αποδοτικότητα σας. 

Οικονομικά που αφορούν κληρονομικά θέματα, αγοραπωλησίες και διακανονισμούς λύνονται μέσα από αρκετή πίεση, αφήνοντάς σας όμως ευχαριστημένους με το αποτέλεσμα.  

Αιγόκερως

Α’ δεκαημέρου: Είστε πολύ δημιουργικοί το πρώτο μισό του μήνα, έχετε ιδέες και προχωράτε σε επιχειρηματικές κινήσεις και συμφωνίες. Σας στηρίζουν σημαντικά άτομα στις κινήσεις σας. Ψυχαγωγικές και δημιουργικές ενασχολήσεις σας, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στους άλλους οι οποίοι σας βοηθούν να τις προωθήσετε. Από τις 11/7 ασχολείστε με οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν συνεργάτες αλλά και θέματα εφορίας ή τράπεζας. 

Κοντά στις 20/7 είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε την ακύρωση μιας συμφωνίας, ενός ταξιδιού ή να έχετε ισχυρές αντιδράσεις σε αυτά που θέλετε. Εάν συνεργάζεστε με συγγενικά πρόσωπα προσπαθήστε να κρατήσετε την υπομονή σας για να μην υπάρξουν προβλήματα.  

Β’ δεκαημέρου: Στην Πανσέληνο στις 3 Ιουλίου τελειώνετε με κάποια ζητήματα της δουλειάς σας, νιώθετε δικαιωμένοι και ετοιμάζεστε για μία καινούρια συμφωνία με προοπτική. Επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται, επενδύσεις σε ψυχαγωγικούς ή παιδαγωγικούς τομείς, όπως και διευκολύνσεις από τρίτους σε οικονομικούς διακανονισμούς και αποπληρωμές οφειλών. Κινηθείτε οργανωμένα και προσεκτικά γιατί έχετε δυνατότητες να επιτύχετε σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Γ΄ δεκαημέρου: Ανανεώνετε τρόπους στις συνεργασίες σας και βρίσκετε λύσεις σε διάφορα θέματα που υπήρχαν. Μπορείτε να συζητήσετε και να πάρετε συμβουλές από χρήσιμα άτομα. Έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μία συμφωνία που την κυνηγούσατε καιρό. Αν και υπάρχει μεγάλη πίεση από έναν συνεργάτη, δέχεστε βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο το οποίο σας στηρίζει. Οικονομικά έχετε έξοδα παραπάνω και κάποιες κινήσεις σας δεν αποδίδουν όπως θα θέλατε. Στην πορεία του μήνα όμως παίρνετε είτε μία αύξηση, είτε κάποιο δώρο ή επίδομα.  

Υδροχόος

Α’ δεκαημέρου: Αφοσιώνεστε στη δουλειά σας και κλείνετε υποχρεώσεις σας. Κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύεστε εργασιακά θέματα και βρίσκετε λύσεις με συναδέλφους και υφισταμένους. Προγραμματίζετε τις δουλειές σας και επιτυγχάνετε να κλείσετε καλές συμφωνίες. Δέχεστε βοήθεια και από άτομα της οικογένειάς σας στις δουλειές σας και βελτιώνεται τα έσοδά σας. 

Από τις 10/7 και μετά ασχολείστε με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, εκκρεμότητες προς τρίτους και διευθετήσεις. Μείνετε μακριά από επενδύσεις γύρω στις 20/7 διότι είναι διάστημα που θα βρεθείτε πολύ προβληματισμένοι με τις οικονομικές εξελίξεις. Κάποιες κινήσεις έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο και καλείστε να αναδιοργανώσετε το πλάνο σας.

Β’ δεκαημέρου: Κινείστε για να βελτιώσετε το εργασιακό σας περιβάλλον, να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις και να οργανώσετε τις καθημερινές σας δουλειές. Μία καινούρια συμφωνία γύρω στις 17/7 θα είναι λυτρωτική για εσάς, η οποία αφορά το σπίτι ή και άτομα της οικογενείας σας. Αρκεί να διασφαλίσετε ότι οι υποσχέσεις θα κρατηθούν και δεν πρόκειται για λόγια χωρίς αντίκρισμα. Προσέξτε σπατάλες από μέρους σας στα οικονομικά σας. 

Γ΄ δεκαημέρου: Διανύετε μία περίοδο σημαντικών εξελίξεων στην εργασία σας. Κάνετε αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε, στο περιβάλλον εργασίας σας, ενώ μπορεί να επιλέξετε να εργαστείτε περισσότερο από το σπίτι. Βρίσκετε νέους τρόπους προσέγγισης του αντικειμένου σας και διευρύνετε τον τρόπο που γίνεστε πιο αποδοτικοί. Αν και αντιμετωπίζετε αρκετή πίεση στη δουλειά σας, ακόμη και κινήσεις πίσω από τη πλάτη σας, έχετε μεγάλη εσωτερική ώθηση να επιτύχετε. Καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε. 

Τα έσοδά σας αυξάνονται αυτό το μήνα και καταφέρνετε επιτέλους να ισορροπήσετε. Τελευταίες μέρες του μήνα κάνετε επαφές με εμπορικούς αντιπροσώπους, προχωράτε σε ευχάριστες κοινωνικές συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές διαπραγματεύσεις συμφωνιών και να συζητήσετε για μία νέα συνεργασία με κάποιον παλαιότερο συνεργάτη.  

Ιχθύες

Α’ δεκαημέρου: Είστε πολύ δημιουργικοί τις πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη και με δημιουργικά επαγγέλματα ευνοείστε. Παράλληλα βελτιώνετε τις επαφές σας, τις συνεργασίες σας, πληροφορείστε για θέματα που σας απασχολούν στην εργασία και βρίσκετε λύσεις. Σημαντικοί άνθρωποι σας βοηθούν να προωθήσετε προϊόντα σας αλλά και δικές σας δημιουργίες. Εμπορικές συναλλαγές με προμηθευτές, εκπαιδευτικά σεμινάρια και καινούριες συμφωνίες σας πάνε ένα βήμα παραπέρα. 

Μετά τις 10/7 αντιμετωπίζετε ένα κλίμα ανταγωνιστικότητας, ενώ συνεργάτες γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικοί. Ιδίως κοντά στις 20/7 φανείτε διπλωματικοί και ευέλικτοι για να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς, ακόμη και ρήξεις.

Β’ δεκαημέρου: Οικονομικά υπάρχει μια ανασφάλεια μιας και τα έσοδά σας δεν είναι σταθερά όσο θα θέλατε. Στα μέσα του μήνα βλέπετε επιτέλους τη δουλειά σας να ανεβαίνει. Σας στηρίζει το περιβάλλον σας και τα έσοδά σας έχουν άνοδο. Εάν εργάζεστε με συγγενείς, είναι μία πολύ καλή περίοδος να εξελιχθείτε και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την αποδοτικότητα της συνεργασίας σας. Μία σημαντική καινούρια συμφωνία θα φέρει το επόμενο διάστημα αποτελέσματα στη δουλειά σας, αρκεί να μη μείνετε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Γ΄ δεκαημέρου: Ξαφνικά γεγονότα στο χώρο της δουλειάς σας, σας αναγκάζουν να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε και να ανανεώσετε το εργασιακό περιβάλλον και την εργασιακή σας ρουτίνα. Έχετε πολλές δυνατότητες να προωθήσετε καινούργια συμβόλαια, να μιλήσετε με συνεργάτες σας για δημιουργικά και πρωτοποριακά  σχέδια και ίσως να πάτε και ένα κοντινό επαγγελματικό ταξίδι. 

Έχετε σημαντικές εξελίξεις μέσα στο μήνα με τρόπους που δεν περιμένατε. Αν και έχετε οικονομικές απώλειες μέσα από τη δουλειά, αποδίδετε καλύτερα και αναγνωρίζεστε. Οι σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες είναι πολύ καλές και έχετε μεγαλύτερα έσοδα στα τέλη του μήνα. Μία συνάντηση μέσα στο χώρο εργασίας μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ καλή συνεργασία.  

Από την Ελένη Στρατινάκη

Η τελευταία προειδοποίηση του Σύμπαντος ευκαιρίας Η τελευταία προειδοποίηση του Άρη έτος ευκαιρίας Η τελευταία έτος ευκαιρίας Η τελευταία προειδοποίηση