Τα πιο τυχερά ζώδια για τον μήνα Ιούλιο του 2023. 

Τα πιο τυχερά ζώδια για τον μήνα Ιούλιο του 2023. 

Ο Ιούλιος αυτός είναι πάρα πολύ σημαντικός γιατί προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στα περισσότερα ζώδια και βέβαια μας δίνει την ευκαιρία να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα και να επιτύχουμε κάποιους από τους σκοπούς και στόχους μας. Νέες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, όπως επίσης ευνοούνται αρκετά πολλά ζώδια για να μπορέσουν να προχωρήσουν περαιτέρω στις επαγγελματικές τους βλέψεις, όπως επίσης και για να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση. Σε αυτό τον Ιούλιο 3 θα είναι τα ζώδια τα οποία θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν και πάμε να τα δούμε.

Καρκίνος

Είσαστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις και επιτυχίες που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή και θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ανελιχθείτε επαγγελματικά.

Στην ερωτική σας ζωή θα υπάρξουν κάποιες κατακτήσεις, αν και φαίνεται ότι περισσότερο ευνοείστε στο να μπορέσετε να διορθώσετε την υπάρχουσα ερωτική σας σχέση.

Τα οικονομικά επιτέλους, τα πράγματα πάρα πολύ καλύτερα και φαίνεται ότι υπάρχει μια σημαντική ανάπτυξη και επιτυχία σε θέματα που αφορούν χρήματα που περιμένετε καιρό. Η χρήματα που περιμένετε να σας επιστρέψουνε

Λέων

Προφανώς η μεγαλύτερη ευκαιρία σας δεν είναι άλλη από την επιτυχία στην αισθηματική σας ζωή. Θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές επανασύνδεσης, οι οποίες θα σας αναστατώσουν θετικά, ενώ όσοι θέλετε μια ευκαιρία για κάτι καινούριο, θα έχετε τη δυνατότητα να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω σε μια σχέση με πάρα πολλές σημαντικές προοπτικές.

Επαγγελματικα επίσης φαίνεται ότι θα μπορείτε να επιτύχετε κάτι πάρα πολύ σημαντικό και θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε για τα ταλέντα σας και τις ιδιαίτερες δεξιότητές σας.

Ταύρος

Τώρα ήρθε η στιγμή για να μπορέσετε να λήξετε επιτέλους δύσκολα κεφάλαια στη ζωή σας και φαίνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα σας φέρει σημαντικές επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή, αλλά και πολλές μεγάλες αλλαγές επιτέλους στην επαγγελματική σας.

 Μια μετακόμιση ή μια καινούργια ευκαιρία ως προς θέματα αγοραπωλησιών οικίας, φαίνεται ότι έρχεται επιτέλους στη ζωή σας, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε επιτέλους ένα φρέσκο ξεκίνημα.

Ευνοείστε ιδιαίτερα στο να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε δύσκολες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας και κυρίως με ζητήματα των διαπροσωπικών σας επαφών, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα μπορούσε να έρθει να σας αναστατώσει τη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνας 29 Ιουνίου 2023. Ευκαιρίες για σχέσεις και θεραπεία.

 Η Αφροδίτη Τρίγωνο Χείρωνας στις 29 Ιουνίου 2023. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα σχηματίσει όψη Τριγώνου ακριβείας με τον Χείρωνα στον Κριό, στις 19 μοίρες και 42 λεπτά στις 11:20 το πρωί της Πέμπτης. Επηρεάζονται κυρίως, οι γεννημένοι στο Β και αρχές Γ δεκαημέρου του Κριού, Ζυγού, Λέοντα, Υδροχόου και Τοξότη, στις 18,19 και 20 μοίρες και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες.

 Κατά τη Μυθολογία ο Χείρωνας ήταν γιος του Κρόνου (σύζυγος της Ρέας) και της Φιλύρας, κόρης του Ωκεανού. Κατά την ένωση του Κρόνου και της Φιλύρας, εμφανίστηκε η Ρέα και προκειμένου να μην τους πιάσει, ο Κρόνος μεταμορφώθηκε σε άλογο. Αποτέλεσμα αυτής της ένωσης ήταν ο Χειρώνας, που γεννήθηκε μισός άνθρωπος και μισός άλογο. Η Φιλύρα, απογοητευμένη για αυτό το τέρας που γέννησε, ζήτησε από τους Θεούς να την απαλλάξουν από το παιδί της, τον Χείρωνα, και οι Θεοί τη μεταμόρφωσαν σε δέντρο. Το πρώτο τραύμα λοιπόν που απέκτησε με τη γέννηση του και έπρεπε να θεραπεύσει πρώτα ο ίδιος για τον εαυτό του, ήταν η απόρριψη από τη μητέρα του.  

Ο Κένταυρος Χείρωνας, μεγάλωσε απομονωμένος, λόγω της ιδιαιτερότητας του αλλά απέκτησε πολλές γνώσεις . Ήταν φιλόσοφος, θεραπευτής και δάσκαλος για τους ήρωες όπως ο Ηρακλής, ο Ιάσονας, ο Πηλέας στους οποίους δίδαξε μουσική, πολεμικές τέχνες, αστρολογία, ιατρική. Για τη σοφία του, οι Θεοί του χάρισαν το δώρο της Αθανασίας. Σε μία μάχη ο Ηρακλής, τραυμάτισε κατά λάθος τον Χείρωνα στο πόδι, με δηλητηριασμένο βέλος από τη Λερναία Ύδρα. Ενώ είχε πολλές γνώσεις για τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, δεν μπόρεσε να θεραπεύσει τον εαυτό του. Για αυτό το λόγο, δώρισε την αθανασία του στον Προμηθέα, κάνοντας μία ανιδιοτελή θυσία, και κατέβηκε στον Άδη στη θέση του. 

 Το βαθύτερο νόημα του Μύθου του πληγωνέμου Θεραπευτή Χείρωνα, είναι το τραύμα που πρέπει να θεραπεύσουμε πρώτα εμείς, στον εαυτό μας και εν συνεχεία να βοηθήσουμε και τους συνανθρώπους μας. Να γίνουμε αυτάρκεις ψυχολογικά, να ξεπεράσουμε τα τραύματα μας και στη συνέχεια να γίνουμε χρήσιμοι στην κοινωνία.   

 Ο Χείρωνας στον Κριό, βρίσκεται στο ζώδιο της πρωτοπορίας αλλά και της επιθετικότητας. Σε αυτή τη θέση ο Χείρωνας δυσκολεύεται να εκφράσει πλήρως τις δυνατότητες του λόγω της παρορμητικότητας του Κριού και χρειάζεται να έχουμε αυτογνωσία και επίγνωση των κινήσεων μας και των δυνατοτήτων μας. Σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουμε να φύγουμε εκτός ορίων και να οδηγηθούμε σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις.

 Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι ρομαντική, της αρέσει η χλιδή, η ποιότητα και θέλει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Της αρέσει η θεατρικότητα και τα έντονα πάθη. Θέλει να ερωτευτεί και να λάμψει, αν και όχι μόνο με τη στενή έννοια του όρου έρωτας.  

Η όψη Τριγώνου, είναι μια όψη που δίνει ευκαιρίες και τύχη, αλλά οφείλουμε να βρούμε εμείς τον τρόπο να επιτύχουμε και να επιλύσουμε θέματα. Η  όψη Αφροδίτης Τρίγωνο με Χείρωνα, δίνει στον κόσμο ευκαιρίες εξέλιξης σε θέματα νέων σχέσεων ή αναζωογόνηση των παλιών, δίνει ευκαιρίες για ειρήνη και αρμονία. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορούμε να τα πετύχουμε με την προϋπόθεση ότι κατανοούμε πλήρως τον εαυτό μας και δουλεύουμε ώστε να βρούμε πρώτα την εσωτερική μας ισορροπία και στη συνέχεια να γίνουμε χρήσιμοι και δίκαιοι στην κοινωνία.

Τα πιο τυχερά ζώδια για τον μήνα Ιούλιο του 2023.  3

Τα 4 τυχερα ζωδια του 2023 Ατυχα ζωδια 2023 Ποια ζωδια θα παντρευτουν το 2023