To Κουτί της Πανδώρας άνοιξε και 3 ζώδια θα έχουν σημαντικές αποκαλύψεις μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου. 

To Κουτί της Πανδώρας άνοιξε και 3 ζώδια θα έχουν σημαντικές αποκαλύψεις μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου. 

Η Πανδώρα μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στις αρχικές μοίρες του κριού που θεωρούνται ιδιαίτερα ευαίσθητες για διάφορες κοσμικές εξελίξεις αλλά και για την προσωπική ζωή συγκεκριμένων ανθρώπων. Η θέση της οδηγεί σε σημαντικές αποκαλύψεις, όπως και γεγονότα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ιδιαίτερες καταστάσεις, οι οποίες θα μας αλλάξουν την καθημερινότητά μας. 

Θεωρείται μια θέση η οποία φέρνει εκπλήξεις, αλλά επίσης φέρνει και σημαντικές εξελίξεις σε όσους θέλουν να τολμήσουν να προχωρήσουν στη ζωή τους, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι με αυτή τη θέση, εάν προσπαθούμε να πάρουμε ρίσκο χωρίς να έχουμε τον έλεγχο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές καταστροφές.

Πάμε να δούμε όμως ποια είναι τα 3 ζώδια τα οποία θα έχουν τις μεγαλύτερες εξελίξεις με την Πανδώρα στο ζώδιο του Κριού

Κριός 

To Κουτί της Πανδώρας άνοιξε και 3 ζώδια θα έχουν σημαντικές αποκαλύψεις μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου.  3

Προσπαθήστε να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις το επόμενο διάστημα, οι οποίες μπορεί να έχουν πολύ δύσκολες συνέπειες για εσάς. Η υπομονή είναι χρυσός και θα πρέπει να φροντίσετε να περιμένετε να μη βιαστείτε καθότι εάν πάρετε βιαστικές αποφάσεις, αυτές θα οδηγήσουν σε σημαντικές αποτυχίες. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας δημιουργούν προβλήματα και κυρίως πάτησε στα πόδια σας χωρίς να είσαστε ανυπόμονοι για γρήγορα αποτελέσματα. 

Καρκίνος 

To Κουτί της Πανδώρας άνοιξε και 3 ζώδια θα έχουν σημαντικές αποκαλύψεις μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου.  5

Στη δουλειά σας θα πρέπει να περιμένετε να έρθουν οι ευκαιρίες λίγο αργότερα και να μη βιαστείτε το επόμενο χρονικό διάστημα να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Θα μπορέσετε να επιτύχετε επαγγελματικά μέσω της υπομονής και κυρίως θα πρέπει να κινηθείτε με διπλωματικότητα καθότι μπορεί να δημιουργηθούν πολύ σημαντικές εντάσεις και παρεξηγήσεις από κρυφούς εχθρούς.

Ζυγός

To Κουτί της Πανδώρας άνοιξε και 3 ζώδια θα έχουν σημαντικές αποκαλύψεις μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου.  7

Προσοχή στις σχέσεις σας, καθότι περιμένοντας κάτι καινούργιο να έρθει στη ζωή σας, μπορεί να οδηγηθείτε σε πολύ σημαντικές κρίσεις με τις υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Το επόμενο χρονικό διάστημα υποδηλώνει ότι δεν θα πρέπει να βιαστούμε, να προχωρήσουμε σε σχέσεις, αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπομονετικοί έτσι ώστε να δημιουργηθούν τελικά σημαντικές ευκαιρίες όταν θα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Μην κάψετε την εύνοια σας σε ανθρώπους που δεν αξίζουν!

Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 10 έως 16 Ιουλίου – Φανατισμός κι εναλλαγές.

Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 10 έως 16 Ιουλίου. Φανατισμός κι εναλλαγές. Με το που ξεκινά η εβδομάδα, ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου. Όλα τα εξετάζουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και έτσι οι κινήσεις μας γίνονται περισσότερο πρακτικές. 

Την ίδια μέρα στις 10 του μήνα ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στην 29η του Καρκίνο/Αιγόκερω. Φανατιζόμαστε με τα πιστεύω μας και με την επιρροή  που  θέλουμε να ασκήσουμε στους άλλους. Εκνευριζόμαστε, αλλά παράλληλα πρέπει να φιλτράρουμε και όσα ακούμε, για να  μην βρεθούμε στις επαγγελματικές μας κινήσεις προ εκπλήξεως.

11 Ιουλίου και ο Ερμής μπαίνει στο αέρινο ζώδιο του  Ζυγού, ενώ την ίδια μέρα  το απόγευμα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, στην 0η μοίρα του Λέοντα/Ταύρου. Νιώθουμε κάπως περίεργα και ίσως εκνευριστούμε από κάποιες καταστάσεις. Η όψη θέλει προσοχή γιατί μπορεί να βγάλουμε προς τους   συναδέλφους μας μια αντικοινωνική συμπεριφορά, η οποία στην ουσία δεν βοηθά κανέναν.

Την ίδια μέρα το βράδυ στις 11 του μήνα, ο Άρης αλλάζει λίγο το σκηνικό καθώς κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από την 0η μοίρα του Παρθένου/Ταύρου. Εκεί αρχίζουμε να ξεκαθαρίζουμε εμείς οι ίδιοι τις εσωτερικές μας ανησυχίες και εκνευρισμούς. Κατανοούμε τα λόγια και τις κινήσεις των άλλων, κι έχουμε έντονη διάθεση και ισχυρή θέση για επαγγελματική επιτυχία. Άρα πράττουμε ανάλογα.

Στις 15 του μήνα, λίγο πριν τελειώσει η εβδομάδα, ο Ήλιος κάνει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στην 22η μοίρα του Καρκίνου/Ταύρου. Ξαφνικές ευκαιρίες, ευχάριστες αλλαγές, πολύ καλή αντίληψη και παρατηρητικότητα του τι συμβαίνει γύρω μας. Γενικά είναι μια καλή όψη η οποία μας δίνει επαγγελματική ώθηση,  μέσω των αναπάντεχων θετικών καταστάσεων

Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 10 έως 16 Ιουλίου – Φανατισμός κι εναλλαγές. Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)