Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα 23/7/2023 έως 4/9/2023. Οικονομικές πιέσεις – επιστροφές σχέσεων.

Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα 23/7/2023 έως 4/9/2023. Οικονομικές πιέσεις – επιστροφές σχέσεων.

 Συχνά ακούμε για ανάδρομους πλανήτες, κυρίως για τον Ερμή, που αναδρομεί περίπου τέσσερις φορές το χρόνο. Προφανώς οι πλανήτες δεν αλλάζουν την πορεία τους, απλά σε σχέση με την πορεία του Ήλιου μειώνουν ταχύτητα και φαίνεται ότι πηγαίνουν ανάδρομα. Αυτό συμβαίνει γιατί η απόσταση από τον Ήλιο είναι συγκεκριμένη για κάθε πλανήτη.

 Για την Αφροδίτη, που θα μιλήσουμε σήμερα, η απόσταση από τον Ήλιο είναι 48 μοίρες πριν ή 48 μοίρες μετά. Όταν η Αφροδίτη πάει να ξεφύγει από τις 48 μοίρες μειώνει ταχύτητα και φαίνεται σαν να είναι ανάδρομη. Όταν οι προσωπικοί πλανήτες είναι ανάδρομοι σε έναν γενέθλιο χάρτη, τότε υπάρχουν κάποια προσωπικά ζητήματα που πρέπει να λύσει το άτομο. Αυτά τα ζητήματα είναι διαφορετικά ανάλογα με τον πλανήτη, τον οίκο ή τους οίκους που κυβερνά και τον οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο. 

 Ανάδρομη Αφροδίτη έχει περίπου το 8% των ανθρώπων. Αποφεύγουμε αλλαγές εμφάνισης, στο κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών, αγορές ενδυμάτων και υποδημάτων, γιατί το πιθανότερο να μην τα φορέσουμε, αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις. 

 Αυτό που κάνουν οι ανάδρομοι πλανήτες, είναι η εσωτερική αναζήτηση, επαναπροσδιορισμός και καθορισμός σε νέα βάση των θεμάτων του πλανήτη. Το άτομο σκέφτεται και εξετάζει δύο και τρεις φορές το ζήτημα που τον απασχολεί.

 Η ανάδρομη Αφροδίτη δηλώνει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι βίαιη, αντιδραστική, φέρεται σαν Αμαζόνα στις σχέσεις της. Κατά κάποιο τρόπο αποκτά συμπεριφορά Άρη. Τα άτομα με γενέθλια ανάδρομη Αφροδίτη, πιέζονται, αγχώνονται, δυσκολεύονται στη ζωή τους και στις σχέσεις τους. Αγωνίζονται για την οικονομική τους ανεξαρτησία και το πιο πιθανό είναι να ερωτευτούν όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη.

 Η Αφροδίτη στο Λέοντα ενδιαφέρεται πολύ για την ομορφιά, θέλει να λάμπει και να τη θαυμάζουν όλοι, είναι αυτάρεσκη, κάποιες φορές με έντονα στοιχεία ναρκισσισμού.Της αρέσουν τα ακριβά και καλόγουστα ρούχα, οι διασκεδάσεις και συχνά γίνεται σπάταλη για να τα αποκτήσει. Όταν είναι ανάδρομη σε αυτό το ζώδιο, δυσκολεύεται με το ναρκισσισμό και έχει μεγάλη αυταρέσκεια. Είναι αρκετά εγωίστρια και έντονη στη συμπεριφορά. 

 Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα  με ορθή και ανάδρομη πορεία, περίπου τρεις μήνες. Θα μπει στο ζώδιο του λιονταριού στις 5 Ιουνίου, θα φτάσει μέχρι την 28⁰36’11”  στις 23/7/2023, όπου θα αναδρομήσει, θα συνεχίσει ανάδρομη μέχρι τις 4/9/2023  και θα ορθοδρομήσει, στην 12⁰12’13”. Μέχρι τις 8/10/2023 θα είναι ακόμη στη σκιά της, και στις 9/10/2023 θα μεταβεί στην Παρθένο. Σκιά λέγεται το εύρος των μοιρών που θα περάσει πάλι ορθόδρομος ο πλανήτης μέχρι να φτάσει και να προσπεράσει την μοίρα στην οποία έκανε στάση και αναδρομή.

 Σημαντικές μοίρες αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης από το Λέοντα, είναι η 28⁰ και η 12⁰,  γιατί σε αυτές τις μοίρες θα κάνει στάση και αλλαγή πορείας είτε ανάδρομη είτε ορθόδρομη.

 Μπαίνοντας η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει μία αντίθεση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μία όψη που δείχνει στα ερωτικά πολύ πάθος, χειριστικές συμπεριφορές, κάποιες φορές έντονες καταστάσεις ίσως και βίαιες. Στα οικονομικά δείχνει δυσκολίες στο να αλλάξουμε τον τρόπο που επενδύουμε και συμπεριφερόμαστε στον οικονομικό τομέα και ίσως έντονες διακυμάνσεις κυρίως στον επενδυτικό τομέα και απώλειες.

 Η συνάντηση της με τον Βόρειο δεσμό σε όψη τετραγώνου, θα προκαλέσει δυσκολίες στις σχέσεις όσων ανθρώπων επηρεάζονται από αυτή την όψη πού ωστόσο γρήγορα θα ξεπεραστούν.

 Το τετράγωνο μεταξύ των δύο ευεργετών πλανητών της Αφροδίτης και του Δία, μπορεί να προκαλέσει μία τάση για τεμπελιά, αδιαφορία, ή αμέλεια. Η ματαιοδοξία, η σπατάλη, η υπερβολική έκφραση των συναισθημάτων, είναι χαρακτηριστικά που δίνει η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με το Δία. Θέλει σίγουρα μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί η υπερβολή και η σπατάλη στη διασκέδαση και στον έρωτα μπορεί να αδειάσουν το πορτοφόλι μας και να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

 Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, δίνει ευκαιρίες για καλλιτεχνικές επιτυχίες, είναι η αίσθηση και η αγάπη για την ομορφιά, είναι μία πνευματική σχέση. Ευνοούνται οι καλλιτέχνες και οι έμποροι καλλυντικών ή άλλων ειδών ομορφιάς.

 Στην πορεία συναντά τον Ουρανό από τον Ταύρο με την όψη τετραγώνου. Είναι μία διασπαστική όψη που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στις ερωτικές σχέσεις, ιδιαιτερότητες, σχέσεις της μιας βραδιάς που δεν έχουν καθόλου σταθερότητα, ερωτικές περιπέτειες, απιστία και ξαφνικές ταραχές. Στα οικονομικά μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές σε συνεργασίες, διακοπή συμφωνιών, ίσως και έξοδα λόγω υπερβολικής σπατάλης και απερισκεψίας.

 Η ταχύτητα της Αφροδίτης μειώνεται, γιατί ετοιμάζεται να αναδρομήσει και στις 2/7 θα έρθει αρκετά κοντά με τον αιώνιο εραστή της, τον Άρη. Περιμένουμε λοιπόν νέες παράφορες σχέσεις, ένταση του πάθους στις υπάρχουσες σχέσεις, σεξουαλικότητα, ίσως ορισμένοι αποφασίσουν να κάνουν παιδί, μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 Στις 23/7 παίρνει φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Θα σχηματίσει όψη τριγώνου αυτή τη φορά με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης, πλέον οι σχέσεις θα είναι πιο ευχάριστες. Οικονομικά θα υπάρχουν καλύτερα δείγματα γεγονότων και καταστάσεων.

 Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 27 Ιουλίου, και θα επανεξετάσουμε και ίσως επαναπροσδιορίσουμε τις κινήσεις μας, ως προς τις ευκαιρίες που μας είχε φέρει το εξάγωνο αυτών των δύο πλανητών. Θέματα ομορφιάς ή καλλιτεχνικής δημιουργικότητας, θα εξετάσουμε αν τα εκμεταλλευτήκαμε σωστά ή πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία και το πρόγραμμά τους. Πνευματικές και εγκεφαλικές σχέσεις που μπορεί να είχαν γίνει τότε, θα μπουν στο μικροσκόπιο για να ξεχωρίσουμε τα καλά από τα άσχημα στοιχεία. 

 Στις 9/8 επαναλαμβάνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, και με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της, βλέπουμε με πιο βαθιά ματιά, τα γεγονότα και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις σχέσεις και στα οικονομικά και χαράζουμε νέα πορεία, και συμπεριφορά, ίσως διορθώνουμε αυτήν που είχαμε μέχρι τώρα.

 Ο Ήλιος συναντά την όμορφη Αφροδίτη, στο σπίτι του στο Λέοντα, και φωτίζονται με τη λάμψη του ο έρωτας, η αγάπη και οι οικονομικές σχέσεις και συνεργασίες. Η καλλιτεχνικότητα και οι όμορφες δημιουργίες θα έχουν μεγάλη εύνοια.

 Την επόμενη ημέρα 14 Αυγούστου, η Αφροδίτη συναντά με μία ευνοϊκή όψη τριγώνου τον  Χείρωνα και είναι η στιγμή που οι σχέσεις επουλώνονται από τραύματα και πληγές, που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Μία νέα όμορφη σχέση μπορεί να γιατρέψει την ψυχή και την καρδιά μας, από τις πληγές που ίσως κρύβουμε μέσα στην ψυχή μας.

 Ακολουθεί το δεύτερο τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία, ανάδρομη πλέον η Αφροδίτη, και ήρθε η ώρα να επανεξετάσουμε τις υπερβολές που μπορεί να έγιναν, σε χρήματα και συναισθήματα. Αυτό το τετράγωνο γίνεται στην 15⁰ 18′ 01″ του Λέοντα και επαναλαμβάνεται μετά την ορθοδρομή της Αφροδίτης αλλά με ανάδρομο τώρα τον Δία στον Ταύρο, πάλι στην 15⁰ . Αφορούν αυτά τα δύο τετράγωνα, της Αφροδίτης και του Δία, τις μεσαίες μοίρες των σταθερών ζωδίων κυρίως, που όπως γνωρίζουμε πέρασαν πολλές αναταραχές με τα τετράγωνα Κρόνου Ουρανού και με εκλείψεις όπως η τελευταία που τις επηρέασε, αυτή της 5ης Μαΐου. Τα γεγονότα και τα θέματα είναι ανάλογα με τους οίκους που επηρεάζονται για κάθε ωροσκόπο. Οικονομικά και σχέσεις θα περάσουν από ψιλό κόσκινο μέχρι να λυθούν όλα τα θέματα και να μπουν στη σωστή πορεία.

 Στις 4 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία. Μετά το τρίτο τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία, επαναλαμβάνεται άλλο ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με το Χείρωνα που πλέον έχουν ξεκαθαρίσει πολλές από τις σχέσεις που είχαν πρόβλημα και πορεύονται τα ζευγάρια μαζί ή χωριστά.

 Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο της, δίνει ευκαιρίες ομαλοποίησης των σχέσεων, αφού ο Άρης από το ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό, είναι σε αδυναμία και περισσότερο δίκαιος και ήπιος. Οι σχέσεις βρίσκουν τις ισορροπίες τους, αφού ο Άρης δεν θέλει να χαλάσει χατήρι στην αγαπημένη του.

 Το τρίτο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, με την Αφροδίτη ορθόδρομη και τον Ουρανό πια ανάδρομο, θα ξεκαθαρίσει τις σχέσεις και θα παραμείνουν όσες έχουν λύσει τα προβλήματά τους και έχουν γερές βάσεις. 

 Το δεύτερο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Βόρειο δεσμό με την Αφροδίτη ορθόδρομη, θα σταθεροποιήσει τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν ή τις επανασυνδέσεις ή κάποια οικονομικά θέματα της οικογένειας, που είχαν έρθει στο προσκήνιο. 

 Πριν φύγει από το Λέοντα, το χιαστί με τον Ποσειδώνα θα την απελευθερώσει από εξαπατήσεις και από ψυχολογικές αναταραχές.

 Στις 9 Οκτωβρίου θα περάσει στην Παρθένο και η πρώτη όψη που θα κάνει θα είναι αντίθεση με τον Κρόνο και ίσως θα πρέπει να απομονωθούμε και να σκεφτούμε όλα τα θέματα που επανέφερε και που μας απασχόλησαν με την αναδρομή της.

 Ας δούμε την επίδραση της ανάδρομης Αφροδίτης για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα 23/7/2023 έως 4/9/2023. Οικονομικές πιέσεις - επιστροφές σχέσεων. 3

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα αφορά ερωτικές σχέσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και θέματα των παιδιών. Πιθανώς να πρέπει να επαναπροσδιορίσετε οικονομικά θέματα των συνεργασιών σας, τις σχέσεις με το σύντροφό σας, να προγραμματίσετε οικονομικά θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.

Ταύρος

Έχετε ευκαιρίες για να συγκατοικήσετε με το άτομο που αγαπάτε ή να επανεξετάσετε θέματα που σας απασχολούν με το σύντροφό σας και την καθημερινότητά σας. Ασχοληθείτε και με την υγεία και την ξεκούρασή σας.

Δίδυμοι

Κουτσομπολιά που γίνονταν πίσω από την πλάτη σας, θα βγουν στην επιφάνεια. Μικρά ή μεγάλα ταξίδια που είχατε στο μυαλό σας και επιθυμούσατε πολύ ήρθε η ώρα να τα προγραμματίσετε. Δώστε λιγάκι προσοχή στις ερωτικές σχέσεις σας, γιατί μπορεί να αποδειχθούν ότι έγιναν εξαπατήσεις  είτε από σας είτε από τους άλλους προς εσάς.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας, οικονομικά που αφορούν την οικογένεια και την επιχείρησή σας θα πρέπει να επανεξεταστούν και ίσως να επαναπροσδιορίσετε την πορεία σας και τη δράση σας.

Λέων

Η καριέρα σας είναι το μείζον θέμα που θα σας απασχολήσει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε και επανασχεδιάζεται την πορεία της καριέρας σας, τους στόχους, τα σχέδια αλλά και συμβόλαια, που ίσως πρέπει να τα δείτε με πιο προσεκτικό μάτι. Αισθητικές αλλαγές που μπορεί να θέλετε να κάνετε, αφήστε να περάσει η αναδρομή της Αφροδίτης, για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα σε όποια αλλαγή αποφασίσετε.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας, οι σπουδές σας, πιθανές δικαστικές διαμάχες, ταξίδια στο εξωτερικό και τα έξοδα που θα χρειαστούν, θα σας απασχολήσουν, θα σας αγχώσουν, και θα ελεγχθούν από το υπεραναλυτικό “μάτι” σας. Σχέσεις ή οικονομικά που είναι στο παρασκήνιο θα τα επανεξετάσετε και θα βγουν στο προσκήνιο όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σας.

Ζυγός

Θα επανεξεταστούν κοινά οικονομικά με το σύντροφο, με την οικογένεια, με τους συνεργάτες σας. Θα βρείτε τις ισορροπίες και θα αποφύγετε οικονομικές αναταράξεις και προβλήματα. Πιθανές αλλαγές στην εμφάνισή σας, αγορές ειδών ένδυσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε, αφήστε τις για αργότερα για να έχετε αποφασίσει ακριβώς τι θέλετε.

Σκορπιός

Σχέσεις και οικονομικά με το σύντροφο και συνεργάτες, κρυφές δοσοληψίες, θα πρέπει να τις δείτε πολύ αναλυτικά και να σκάψετε βαθιά μέσα σας για να βρείτε τη σωστότερη πορεία. Αγχώνεστε για την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Ωστόσο η Αφροδίτη από το Λέοντα σας κάνει πολύ θελκτικούς και εκμεταλλευτείτε το σωστά.

Τοξότης

Σας πιέζει η καθημερινότητα στο σπίτι και η δουλειά. Είστε όμως ανήσυχο πνεύμα, θέλετε να γνωρίσετε νέες φιλοσοφίες και νέους τόπους. Ίσως να θέλετε να προγραμματίσετε κάποιες σπουδές ή μεταπτυχιακά. Επαναπροσδιορίσετε το πρόγραμμά σας και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Άλλωστε σας ευνοεί η περίοδος του καλοκαιριού και των διακοπών για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο πολύ το θέλετε.

Αιγόκερως

Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να σας δημιουργούν κάποιους φόβους. Αυτό που σας απασχολεί όμως περισσότερο είναι η κοινωνική σας εικόνα, αλλά και τα οικονομικά με τρίτους ή με το σύντροφο. Επαναπροσδιορίσετε τι σας αρέσει και τι θέλετε να πετύχετε στην καριέρα σας. Έτσι θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας αλλά και η κοινωνική σας εικόνα όπως ακριβώς την θέλετε.

Υδροχόος

Είστε επαναστατικοί και αγαπάτε την ελευθερία σας. Η συγκατοίκηση με το σύντροφό σας, πιθανές μετακομίσεις στο εξωτερικό, να σας δημιουργούν προβλήματα και από τη μία δεν θέλετε να χάσετε τη σχέση σας, από την άλλη θέλετε και την ανεξαρτησία σας. Με την αναδρομή της Αφροδίτης θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας, ίσως και τις συνεργασίες σας και θα σκεφτείτε τρόπους για να πάει μπροστά η επιχείρησή σας, όσοι έχετε. 

Ιχθύες

Πιθανά κληρονομικά θέματα με τα αδέρφια σας, πρέπει να επανεξεταστούν και να τα προγραμματίσετε με καλύτερους τρόπους, για να μπορέσετε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας αγχώνει η καθημερινότητα και το τρέξιμο για να τακτοποιήσετε διάφορα θέματα και οφειλές προς τρίτους. Ξανασκεφτείτε και αλλάξτε όπου χρειάζεται τον τρόπο επικοινωνίας ή και συμβόλαια που θα πρέπει να υπογραφούν.

Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 17 – 23 Ιουλίου – Μια ζόρικη εβδομάδα! Τα ζώδια που θα πιεστούν! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Άννα Τσοπαναρίδου

Email: [email protected] 

facebook: Anna Tsopanaridou

Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 17 – 23 Ιουλίου – Μια ζόρικη εβδομάδα! Τα ζώδια που θα πιεστούν! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αναδρομη αφροδιτη στον λεοντα 2023 Αναδρομη αφροδιτη 2023 Αναδρομη αφροδιτη τι σημαινει