Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο – από τις 17 Ιουλίου έως και τις 23 Ιουλίου.

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο – από τις 17 Ιουλίου έως και τις 23 Ιουλίου.

Νέα Ξεκινήματα-Επαγγελματικές επιτυχίες-Πραγματοποίηση ονείρων

Η εβδομάδα για άλλη  μια φορά ξεκινάει αρκετά δυναμικά. Την Δευτέρα, έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι μια καλή Νέα Σελήνη, η οποία γίνεται στις 24 μοίρες και 55’.Η νέα αυτή Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα για όλα τα ζώδια αλλά, κυρίως για Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς και Κριούς, γεννημένους στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα των ζωδίων αυτών. 

Την ίδια μέρα έχουμε το τετράγωνο του αεικίνητου Ερμή, από το ζώδιο του Λέοντος, με τον πιο γενναιόδωρο πλανήτη του ζωδιακού, τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου. Η όψη αυτή υποδηλώνει μια ξαφνική επιτυχία στον τομέα των επαγγελματικών, καθώς και μια θετική αναπάντεχη, ξαφνική αλλαγή σε διάφορους τομείς της ζωής τους, που περίμεναν εδώ και καιρό, καθώς ανήκουν στην κατηγορία των πολύ ταλαιπωρημένων ζωδίων τα τελευταία χρόνια.

Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα των ζωδίων. Στη συνέχεια, έχουμε το εξίσου όμορφο τρίγωνο, μια πολύ θετική όψη, η οποία σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Καρκίνου και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων. Μια μαγική όψη, η οποία υπόσχεται να κάνει όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν από μια σχέση, έως ένα έργο τέχνης, γεμίζοντας όραμα και έμπνευσή τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων και όσους έχουν πλανήτες στην 26η, 27η και 28η μοίρα των ζωδίων.

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, φέρνοντας ένα αέρα ανανέωσης και αναζωογόνησης  σε σχέσεις , πρώην , καθώς και βελτίωση επί των οικονομικών σε όλα τα ζώδια αλλά κυρίως των Κριών, Λεόντων και Τοξοτών, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 28η και 29η μοίρα των ζωδίων αυτών. Τέλος έχουμε τον Χείρωνα, τον κένταυρο, που γυρνάει επίσης ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, και σηματοδοτεί μια περίοδο περισυλλογής και επαναπροσδιορισμού των αποφάσεων, καθώς και των επιλογών τους, και επηρεάζει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο τέλος του τέταρτου πενθήμερου και όσους έχουν πλανήτες στην 18η και  19η μοίρα των ζωδίων . 

Από τη Μαρία Σόγια

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο - από τις 17 Ιουλίου έως και τις 23 Ιουλίου. 3

ΚΡΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς, είναι η Δευτέρα. Το τετράγωνο του αεικίνητου Ερμή, από το ζώδιο του Λέοντος, με τον πιο γενναιόδωρο πλανήτη του ζωδιακού, τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.

Η όψη αυτή υποδηλώνει μια ξαφνική επιτυχία στον τομέα των επαγγελματικών, καθώς και μια θετική αναπάντεχη, ξαφνική αλλαγή σε διάφορους τομείς της ζωής τους, που περιμένατε  εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα κατάλληλα, καθώς η τύχη σας χτυπάει την πόρτα. Επίσης και η Νέα Σελήνη σας ευνοεί στον τομέα των επαγγελματικών σας, ενώ δεν είναι λίγοι οι Κριοί που θα επισημοποιήσουν και την σχέση τους αυτές τις ημέρες. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο.

Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε, σήμερα μπορεί να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον ή ακόμα και τον εργασιακό σας χώρο, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σχέση. Ακόμα, είναι μια σημαντική μέρα, για να συνάψετε μια επαγγελματική συνεργασία ή να υπογράψετε μια εργασιακή σύμβαση, η οποία θα σας φέρει οικονομικό όφελος.

Τέλος, όσοι δεν έχετε ακόμα προγραμματίσει τις καλοκαιρινές διακοπές σας, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσετε την επόμενη σας απόδραση, όσο  σύντομη και αν είναι, που θα σας αναζωογονήσει και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το τετράγωνο του αεικίνητου Ερμή, από το ζώδιο του Λέοντος, με τον πιο γενναιόδωρο πλανήτη του ζωδιακού, τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας, σας επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά. Η όψη αυτή υποδηλώνει μια ξαφνική επιτυχία στον τομέα των επαγγελματικών, καθώς και μια θετική αναπάντεχη, ξαφνική αλλαγή σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα κατάλληλα, καθώς η τύχη σας χτυπάει την πόρτα. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη ευνοεί το οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε και κυρίως αφορά θέματα σπουδών, επέκταση επιχείρησης καθώς και ανοίγματα στο εξωτερικό. Νιώθετε καλά, η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη και αυτό φαίνεται. Είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και μαγνητίζετε τους γύρω σας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κάνουν μια γνωριμία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια ερωτική ή σεξουαλική σχέση.

Ενώ, όσοι αντιμετωπίζουν θέματα επί οικονομικών ή περιουσιακών ζητημάτων, θα βρουν μια ξαφνική λύση, από εκεί που δεν το περίμεναν και θα νιώσουν ότι απελευθερώνονται. Τέλος, θα υπάρξει γενικότερα μια βελτίωση, αν και πρόσκαιρη, επί των οικονομικών. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το τετράγωνο του αεικίνητου Ερμή, από το ζώδιο του Λέοντος, με τον πιο γενναιόδωρο πλανήτη του ζωδιακού, τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας, σας επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά.

Η όψη αυτή υποδηλώνει μια ξαφνική επιτυχία στον τομέα των επαγγελματικών, καθώς και μια θετική αναπάντεχη, ξαφνική αλλαγή σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα κατάλληλα, καθώς η τύχη σας χτυπάει την πόρτα. Όσο για την Νέα Σελήνη, γίνεται στον τομέα των οικονομικών σας, των εισοδημάτων σας.

Με κάποιο τρόπο λοιπόν, θα βάλετε αυτή την εβδομάδα τα θεμέλια για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, ίσως μια νέα συνεργασία, και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο επί των οικονομικών σας. Για πολλούς από εσάς μια ξαφνική επαγγελματική επιτυχία μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή, ενώ δεν είναι λίγοι και οι Δίδυμοι που θα δουν μια μεγάλη αλλαγή την οποία περίμεναν καιρό στην προσωπική-οικογενειακή τους ζωή. Είναι μια μέρα που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι για εσάς η Δευτέρα. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας. Είναι μια σημαντική περίοδος για εσάς. Η Νέα Σελήνη σας υπόσχεται νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών. Είναι μια ευκαιρία για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να κάνετε γενικότερα ένα νέο  ξεκίνημα. 

Είναι μια σημαντική μέρα,για όσους από εσάς έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε από τη ζωή σας και από τις σχέσεις σας, σήμερα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε να το διεκδικείτε. Επίσης, δεν είναι λίγοι Καρκίνοι που θα νιώσουν έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους και να κάνουν οικογένεια ή αναζωπυρώσουν τις σχέσεις τους με τον/την σύζυγο ή την πατρική τους οικογένεια.

Αν θέλετε να αδυνατίσετε, να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα είναι η μέρα να το πάρετε απόφαση και να ξεκινήσετε, έχοντας την εύνοια της Νέας Σελήνης και πριν ξεκινήσει η Αφροδίτη πλανήτης της ομορφιάς, την αναδρομή της. Επηρεάζει τους γεννημένους στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο σας, και του Δια, του μεγάλου δασκάλου και ευεργέτη του ζωδιακού από το ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Είναι μια μέρα που για πολλούς από εσάς, θα δώσει μια σημαντική ανάσα επί των οικονομικών σας. 

Είναι μια μέρα που σηματοδοτεί βελτίωση των οικονομικών σας, μέσα από αύξηση των εσόδων σας ή των εσόδων του συντρόφου σας, ή μέσα από χρήματα που θα πάρετε από την ακίνητη περιουσία σας, για παράδειγμα κάποιο ενοίκιο ή πώληση. Για τους ελεύθερους, είναι μια μέρα που πρέπει να κυκλοφορήσετε εκεί έξω, να γνωρίσετε κόσμο, μια ερωτική γνωριμία που θα σας συνταράξει είναι προ των πυλών.

Επίσης, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα οργανώσουν μια μακρινή απόδραση, για ξεκούραση και χαλάρωση, για να απελευθερωθούν από το στρες και την ένταση της καθημερινότητας. Είναι μια μέρα που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το τετράγωνο του αεικίνητου Ερμή του κυβερνήτη σας, από το ζώδιο του Λέοντος, με τον πιο γενναιόδωρο πλανήτη του ζωδιακού, τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, σας επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά. Επίσης, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σας ανανεώνει και σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε το νέο ξεκίνημα που τόσο πολύ θέλετε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Θετικές εξελίξεις λοιπόν και αλλαγές στην ψυχολογία σας.

Είναι μια μέρα που σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε θέματα σπιτιού που σας απασχολούν. Ακόμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προγραμματίζουν κρυφά ή φανερά μια μετακόμιση εντός ή εκτός χώρας, μια συγκατοίκηση ή την επισημοποίηση της σχέσης τους και το πέρασμα της, στο επόμενο στάδιο. Η μέρα ευνοεί και τις καινούριες επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και τα καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, σας δίνει μια πολύ σημαντική ώθηση σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, και τα επαγγελματικά σας, ενώ, δεν είναι λίγοι οι Ζυγοί που θα αποφασίσουν αυτή την ημέρα για να κάνουν πρόταση γάμου ή για να επισημοποίησουν την σχέση τους.

Είναι μια πολύ σημαντική μέρα, εκμεταλλευτείτε την, κάντε σχέδια για το μέλλον, για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική ζωή σας. Το τετράγωνο του Ερμή, από το ζώδιο του Λέοντος, με τον Δία, στο ζώδιο του Ταύρου, την ίδια μέρα είναι αρκετά ευνοϊκό για εσάς, δίνοντας σας την ευκαιρία μέσα από δημιουργική και καινοτόμα σκέψη να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα σας και αποτελούν τροχοπέδη στην διατήρηση και βελτίωση της ψυχικής σας υγείας. .

Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα καθώς και τους γεννημένους στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου, και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Πέμπτη. Το όμορφο τρίγωνο, μια πολύ θετική όψη, η οποία σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Καρκίνου και του Ποσειδώνα ,από το ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς.

Μια μαγική όψη, η οποία υπόσχεται να κάνει όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε από μια σχέση έως ένα έργο τέχνης, γεμίζοντας σας, όραμα και έμπνευσή. Είναι μια μέρα που θα νιώθετε ανανεωμένοι, γεμάτοι όνειρα και ελπίδα για το μέλλον.

Σήμερα έχετε μια σημαντική ευκαιρία για να ερωτευτείτε, να γνωρίσετε το άλλο σας μισό ή να πετύχετε ένα μεγάλο επαγγελματικό όνειρο που έχετε, μια επέκταση του κύκλου εργασιών σας για παράδειγμα. Η μέρα σας γεμίζει καινούργιες προοπτικές για μια καλύτερη, και πιο γεμάτη ζωή. Η όψη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 26η, 27η και 28η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το τετράγωνο του Ερμή, από το ζώδιο του Λέοντος, με τον πιο γενναιόδωρο πλανήτη του ζωδιακού, τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, σας επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, κάντε σχέδια και συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και τα εργασιακά σας ζητήματα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν σήμερα μια αναπάντεχη επαγγελματική επιτυχία ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, αλλάζοντας τρόπο σκέψης και διευρύνοντας τους ορίζοντες σας. Σήμερα θα έρθει κάτι που το περιμένατε καιρό. Η μέρα ευνοεί και τα επαγγελματικά ανοίγματα και τις συνεργασίες στο εξωτερικό.

Η Νέα Σελήνη από την άλλη, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα του συντρόφου σας για τους παντρεμένους, τα οποία θα βελτιώσουν άμεσα και σημαντικά το εισόδημα σας, καθώς και τα κληρονομικά σας. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, σας δίνει μια πολύ σημαντική ώθηση σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς και τις συνεργασίες σας.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε συνομιλίες με συνεργάτες, και άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα. Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος αυτή που ξεκινάει σήμερα. Για όσους ταλαιπωρούνται με θέματα κληρονομικών, είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουν με κάποιο τρόπο να ξεμπερδεύουν τα πράγματα. Ενώ, αρκετοί  Αιγόκεροι, θα έχουν την ευκαιρία να διευθετήσουν θέματα που αφορούν οικονομικά χρέη από το παρελθόν.

Ήρθε η ώρα για ένα καινούργιο ξεκίνημα, πιο ανάλαφρο, με λιγότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, διευθετήσετε ότι χρειάζεται τώρα για να χαλαρώσετε το υπόλοιπο καλοκαίρι. Η όψη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 26η, 27η και 28η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Δευτέρα. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Λέοντος και του Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς. Επίσης, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί νέα ξεκινήματα στον τομέα των εργασιακών σας, και όχι μόνο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να αλλάξουν συνήθειες, για παράδειγμα να τρώνε καλύτερα, να κόψουν το κάπνισμα ή να ξεκινήσουν γυμναστική.

Η μέρα ευνοεί τις ξαφνικές συνεργασίες , καθώς και γενικότερα τις επαγγελματικές επιτυχίες. Είναι μια μέρα, που αν το πάρετε απόφαση και το θέλετε πολύ, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας. Κάτι, που πολλοί από εσάς το περιμένουν πολλά χρόνια τώρα. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, υπάρχει σημαντική πιθανότητα να γνωρίσετε τον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο εκεί έξω.

Η μέρα ευνοεί και τις οικονομικές συνεργασίες, που αποσκοπούν στη βελτίωση των οικονομικών σας. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 10η, 11η και 12η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το όμορφο τρίγωνο, μια πολύ θετική όψη, η οποία σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Καρκίνου και του Ποσειδώνα ,από το ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς.

Μια μαγική όψη, η οποία υπόσχεται να κάνει όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε από μια σχέση, έως ένα έργο τέχνης, γεμίζοντας σας, όραμα και έμπνευσή.

Νιώθετε μια γαλήνη και μια πληρότητα, που εδώ και καιρό δεν έχετε νιώσει, ενώ με κάποιο τρόπο πλέον ξέρετε, ότι όλα θα πάνε  καλά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, καθώς σήμερα είναι πολύ πιθανό, να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Ενώ, πολλοί από εσάς θα πετύχουν στα εργασιακά τους κάτι που περίμεναν, και προσευχόταν εδώ και καιρό. Καινούριες προοπτικές λοιπόν, για  όλους τους Ιχθύς αλλά κυρίως, για τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 26η, 27η και 28η μοίρα.

Από την Μαρία Σόγια

[email protected]

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 17  έως 23 Ιουλίου 2023 – Εκρηκτικοί χωρισμοί   –  Οικονομικές δυσκολίες  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ζωδια ιουλιου 2023 Χρηστοσ αρχοσ δεκαημερα ζωδιων Διδυμοι προβλεψεισ εβδομαδασ