Η Σελήνη στο Ζυγό από τις 23 μέχρι και τις 25 Ιουλίου πρόκειται να φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια.

Η Σελήνη στο Ζυγό από τις 23 μέχρι και τις 25 Ιουλίου πρόκειται να φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια.

Η Σελήνη στο ζυγό έχει να κάνει με την δικαιοσύνη αλλά και το πώς μπορούμε να εκφράσουμε καλύτερα τα θέλω μας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι μία θέση η οποία μας βοηθά στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα αυτά τα οποία ζητάμε και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε κρίσεις μέσα στις διαπροσωπικές μας επαφές. Μια αέρινη σελήνη που βοηθάει στην επικοινωνία, όπως επίσης και στην καλύτερη κατανόηση των αναγκών των άλλων. Ας δούμε ποια είναι όμως τα 3 ζώδια τα οποία ευνοούνται περισσότερο αυτό το διάστημα

Δίδυμοι 

Με αυτή τη θέση μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μπορέσετε να περάσετε πολύ πιο ουσιώδης και συναρπαστικές στιγμές μαζί του. Η σχέση σας με τα παιδιά σας; Επίσης, μπορεί να βελτιωθούν περισσότερο, ενώ θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση και θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα τα ταλέντα σας.

Ζυγός 

Η θέση αυτή θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στη συναισθηματική σας πραγματικότητα και να μπορέσετε να την εκφράσετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους επιλύοντας σημαντικά προβλήματα επί των δια προσωπικών σας επαφών.  Είναι μια περίοδος που σας βοηθά στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε πάρα πολλά προβλήματα τα οποία είχαν δημιουργηθεί λόγω έλλειψης χρόνου το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης 

Θα μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε με αυτή τη θέση. Είναι μια περίοδος όπου θα είσαστε περισσότερο δημιουργικοί, ενώ θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία είχατε απομακρυνθεί και ιδιαίτερα από φίλους. Μπορείτε να κάνετε ένα φρέσκο ξεκίνημα Επίσης με κάποια συνεργασία η οποία επαγγελματικά θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα στο μέλλον. Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα.

Ο Ήλιος στον Λέοντα και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια! Από  23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2023. 

Ενας νέος αστρολογικός μήνας ξεκινά με τη σφραγίδα του βασιλιά του ζωδιακού! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα με τα οποία σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου. 

Πριν αναλύσουμε ποιος τομέας του ωροσκοπίου θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με τον ωροσκόπο σας, θα κάνουμε μια σύντομη λίστα με τις πιο θετικές αλλά και τις πιο δύσκολες ημερομηνίες για να μπορείτε να κανονίσετε τις σημαντικές σας στιγμές όταν το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό!

Θετικές ημερομηνίες

27 Ιουλίου Ερμής σύνοδος Αφροδίτη: επηρεάζονται κυρίως τα τρίτα δεκαήμερα στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες), στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί,Υδροχόοι) και στα ζώδια του αέρα από εξάγωνο (Δίδυμοι, Ζυγοί). Μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να συναντήσετε πρόσωπα με τα οποία είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα. Επιστροφές – καταστροφές από το παρελθόν καλό είναι να τις αποφύγετε.

1 Αυγούστου Άρης τρίγωνο Δίας: Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης (Ταύροι. Παρθένοι, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου και σε δεύτερη φάση τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) του ίδιου δεκαημέρου. Η όψη φέρνει επιτυχία κυρίως σε επαγγελματικά εγχειρήματα.

7 Αυγούστου Ήλιος τετράγωνο Δίας: μια πολύ θετική όψη κυρίως για τους σταθερούς (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του δευτέρου δεκαημέρου. Τύχη στα οικονομικά, μπορείτε να ζητήσετε χάρες από πρόσωπα κύρους, θετικό αν θέλετε να κάνετε μια έναρξη, είτε σε ερωτική σχέση είτε σε επαγγελματική κίνηση.

10 Αυγούστου Ερμής τρίγωνο Δίας: η συγκεκριμένη ημέρα είναι θετική κυρίως για τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) του δευτέρου δεκαημέρου καθώς μπορεί να έχουν μια ξαφνική ιδέα ή μια ευκαιρία που θα τους αποδώσει κέρδη και καλή φήμη. 

13 Αυγούστου Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη: επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα ( Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του ίδιου δεκαημέρου. Όψη που υπόσχεται επιτυχία σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα.

22 Αυγούστου  Αφροδίτη τετράγωνο Δίας: επηρεάζονται κυρίως οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου. Μια όψη υπερβολής που υπόσχεται σημαντική οικονομική επιτυχία. !!! Προσοχή στα περιττά έξοδα λόγω υπεραισιοδοξίας!!! 

Δύσκολες ημερομηνίες

23 Ιουλίου Ερμής τετράγωνο Ουρανός: επηρεάζονται κυρίως οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Ένταση και ξαφνικά ξεσπάσματα δηλώνει η όψη, γι’αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

28 Ιουλίου Πλούτωνας τετράγωνο Βόρειος Δεσμός: επηρεάζει κυρίως τους παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό να αντιμετωπίσετε χειριστικές καταστάσεις που θα σας βγάλουν από τα όρια σας.

2 Αυγούστου Ερμής αντίθεση Κρόνος: επηρεάζονται κυρίως οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου. Ημέρα που κουβαλάει αρκετή ένταση και τεντωμένα νεύρα. Χρειάζεται ψυχραιμία για να μην οδηγηθείτε σε λεκτικές συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας. Επίσης, προσοχή στις μετακινήσεις και τον τρόπο που οδηγείτε. 

9 Αυγούστου Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός: επηρεάζονται κυρίως οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Ημέρα που μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες αλλά και εντάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις. 

10 Αυγούστου η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζοντας αρνητικές όψεις με Κρόνο, Ερμή και Άρη. Δύσκολη ημέρα για τα μεταβλητά ζώδια (κυρίως Δίδυμους και Τοξότες) του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι πιθανό να αντιμετωπίσουν εντάσεις και συγκρούσεις στο περιβάλλον τους. 

16 Αυγούστου Ήλιος τετράγωνο Ουρανός: επηρεάζονται κυρίως οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Προβλήματα και συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους. 

22 Αυγούστου Άρης αντίθεση Ποσειδώνας: επηρεάζονται κυρίως οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου. Αδιαθεσίες και κρυολογήματα είναι η εύκολη εκδοχή της όψης. Εξαπάτηση και λανθασμένες επιλογές η λίγο πιο σκληρή της εκδοχή, γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές κινήσεις ή αγορές αυτή την ημέρα.

Ας δούμε όμως ποιος τομέας ενεργοποιείται για κάθε ζώδιο από την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα. Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που αφορά τον ωροσκόπο σας και στη συνέχεια το ζώδιο σας.

Ο Ήλιος στον Λέοντα και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια! Από 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)