Αστρολογικές όψεις εβδομάδας από 24 έως 30 Ιουλίου 2023 – Ερωτικές απογοητεύσεις – Οικονομικές ατασθαλίες. 

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας από 24 έως 30 Ιουλίου 2023 – Ερωτικές απογοητεύσεις – Οικονομικές ατασθαλίες

Από τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας από 24 έως 30 Ιουλίου 2023 – Ερωτικές απογοητεύσεις – Οικονομικές ατασθαλίες.  3

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

 Ο Ερμής στον Λέοντα κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

   Θα υπάρχει μία σύγχυση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τη σχέση σας με τον/τη σύζυγο και συνεργάτες και το χώρο της εργασίας σας. Υπάρχουν θέματα που δεν τα γνωρίζετε και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων.  

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο του Λέοντα και των Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην 26η, 27η και 28η μοίρα των ζωδίων αυτών. 

   Ο Ερμής είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα.

   ‘Έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε τους γύρω σας με τον λόγο και την παρουσία σας. Μπορείτε να πετύχετε σε θέματα επιχειρηματικότητας, ταξιδιών, πωλήσεων, ιδιαίτερα προϊόντων ομορφιάς και εννοείτε να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. 

   Επηρεάζεται το  3ο Δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς  (Κριού, Λέοντα, Τοξότη, Υδροχόου) και όσοι έχουν πλανήτες στην  26η , 27η , 28η  μοίρα των ζωδίων αυτών.  

  Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, ο Ερμής κάνει χιαστί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω,

    Θα είστε σε μία εγρήγορση και θα βιαστείτε να κλείσετε συμφωνίες επαγγελματικές και οικονομικές. Η υπερένταση θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, οι συνθήκες δεν σας ευνοούν. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας, γιατί η υπερκόπωση σας «κλείνει» το μάτι. 

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο  του Λέοντα και του Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ο Ερμής στον Λέοντα κάνει όψη τριγώνου με τον Β.Δεσμό στον Κριό.

  Θα έχετε μία ευνοϊκή μέρα να προωθήσετε όλα σας τα σχέδια. Θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, να κλείσετε πολύ καλές οικονομικές συμφωνίες και να οργανώσετε και ένα ταξίδι που επιθυμείτε. 

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο του Κριού, του Λέοντα  και του Τοξότη και όσοι έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω κάνει όψη τετραγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό.

  Θα παρουσιαστούν πολλές δυσκολίες σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, τη δουλειά και τις συνεργασίες σας. Οι δυσκολίες αυτές σας παιδεύουν για αρκετό διάστημα. Θέλετε να αλλάξετε πολλά από τις συνθήκες της ζωής σας. 

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Λέοντα και μπαίνει στην Παρθένο. 

  Ο Ερμής στην Παρθένο, βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και γι’ αυτό λειτουργεί άψογα.

Θα βοηθήσει να προωθήσουμε τις επαγγελματικές και οικονομικές μας επιδιώξεις και θα μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε την παραμικρή λεπτομέρεια που απαιτείται. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την κριτική στους άλλους ανθρώπους.

  Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

 Ο  Ήλιος στον Λέοντα κάνει όψη χιαστί  με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

  Θα υπάρξουν εμπόδια και αναβολές σε θέματα που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές και τις επαγγελματικές συμφωνίες. Θα υπάρξει αποστασιοποίηση και κακή επικοινωνία με τον/τη σύντροφο και τους συνεργάτες. Ίσως θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, καθώς οι συνθήκες που αντιμετωπίζετε είναι αντίθετες με αυτά που εσείς θέλετε. Χρειάζεται λοιπόν να κάνετε αλλαγή πορείας.  

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο του Λέοντα και των Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην 4η, 5η , 6η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Κυριακή  30 Ιουλίου 2023

 Η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

  Θα ανακαλύψετε πως έχετε πολλές αυταπάτες σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας  με άλλους ανθρώπους και τα οικονομικά σας. Υπάρχουν πολλά «θολά» σημεία που πρέπει να αντιληφθείτε. Σταματήστε να κάνετε την «χάρη» στους άλλους ανθρώπους και δώστε στον εαυτό σας την αξία που του αρμόζει. 

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο  Λέοντα και Ιχθύων  και όσοι έχουν πλανήτες στην  26η, 27η , 28η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Ο Άρης στην Παρθένο κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους  Ιχθύς.

  Θα χρειαστεί να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στην σωματική και ψυχική σας υγεία. Ξεκουραστείτε και χαλαρώσετε. Αποφύγετε τοξικούς ανθρώπους.  

  Επηρεάζεται το 2ο και 3ο Δεκαήμερο Παρθένου και Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην

 (11η, 12η , 13η,  ή  26η, 27η , 28η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ο Ήλιος στον Λέοντα και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια! Από 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)