Αφροδίτη αντιπαραλληλία Άρης στις 18 Απριλίου: Η αναβίωση ενός εκρηκτικού και σφοδρού έρωτα.

Αφροδίτη αντιπαραλληλια Άρης στις 18 Απριλίου: Η αναβίωση ενός εκρηκτικού και σφοδρού έρωτα.

Βάγια Κυριακούδη

Αφροδίτη αντιπαραλληλία Άρης στις 18 Απριλίου: Η αναβίωση ενός εκρηκτικού και σφοδρού έρωτα. 3

Facebook Astrology Nerd

Θα αναφέρουμε μια αστρολογική συνθήκη που ίσως με την πρώτη ματιά να  περνάει εντελώς απαρατήρητη ή έστω, η σχέση μεταξύ δύο πλανητών να μην συνδέεται από κάποια μεταξύ εικόνα τους  στον αστρολογικό χάρτη που μελετάμε.

Στις ιδιότητες των ζωδίων, ο Κριός ανήκει στην αρσενική και  παρορμητική ποιότητα, ενώ ανήκει  στο πύρινο στοιχείο.  Είναι τα παιδιά του Άρη, της μαχητικότητας και της διεκδίκησης, τα χαρακτηριστικά είναι έντονα και συνδέονται με δυναμική που ξεχωρίζει. Θα είναι ο πρωτοπόρος και ο πρωτοστάτης που θα ανοίξει τους δρόμους και τις πύλες δράσης, πάνω σε πρωτοβουλίες νέων ξεκινημάτων και πρωτοποριακών εγχειρημάτων. Εχει ατρόμητο θάρρος, του αρέσει να ρισκάρει, κινείται γρήγορα και αποφασιστικά, ενώ ζει για το παρόν και την ενεργό δράση.

Μέσα από την ισχυρή αυτοπεποίθηση που διαθέτει και τον αδιάλλακτο εγωισμό που τον διέπει, γίνεται αρκετά τραχύς  στους τρόπους και στην συμπεριφορά του.  Έρχεται με ευκολία σε σύγκρουση με τους άλλους και μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα οξύθυμος και αδιάλλακτος.  Άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από μεγάλη δραστηριότητα στη ζωή τους, για αυτό δεν κολλάνε και δεν εμμένουν σε οξυμένες καταστάσεις της στιγμής.

Το ζώδιο των Ιχθύων ανήκει στο υδάτινο στοιχείο και στις θηλυκές μεταβλητές ιδιότητες. Χαρακτηρίζεται συνήθως από εύθραυστη και ευαίσθητη φύση, που στην πραγματικότητα είναι κάτι που δεν πρέπει να υποτιμάται. Η υψηλή διαίσθηση που συνήθως προικίζει τα άτομα αυτά, δίνει την δυνατότητα άμεσης  λήψης των εξωτερικών δονήσεων που υπάρχουν από άλλους, οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για ένστικτο ισχυρό και είναι εντελώς προστατευτικό προς τον κάτοχο του. Δημιουργικοί, με έντονες καλλιτεχνικές τάσεις τα άτομα αυτά, ενώ η πίστη και τα ιδεώδη είναι κάτι που έχουν ανάγκη να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν.

Επειδή όμως αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε μια ανεξέλεγκτη δράση φαντασίας και ασαφείς προσδιορισμούς κατεύθυνσης, υπάρχει μια ροπή στις μη πρακτικές τακτικές και στην έλλειψη αντικειμενικότητας. Ρέπει πολλές φορές σε καταστάσεις εκτός πραγματικότητας, που συνήθως επιφέρουν την απομόνωση  και την αποστασιοποίηση από το κοινωνικό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι δεν μπορούν να κατανοήσουν υπερβατικές έννοιες και όρους όπως αγάπη χωρίς όρια, θεϊκή προστασία, τηλεπαθητικά μηνύματα, πνευματικότητα που κυβερνάνε και μοιράζονται ο Ποσειδώνας (στην μοντέρνα κυβέρνηση) και ο Δίας ( από παραδοσιακή κυβέρνηση).

Στα χαρακτηριστικά πλανητών. Στις 18 Απριλίου, η Αφροδίτη βρίσκεται στις 16ο μοίρες του Κριού. Τα χαρακτηριστικά του έρωτα, της αρμονίας και της ένωσης αποκτούν ένα κάπως, πιο άτσαλο και χοντροκομμένο τρόπο που μεταδίδουμε τα αισθήματα του έρωτα. 

Επειδή η Αφροδίτη σε αυτή την θέση βρίσκεται στην αδυναμία της και πάνω σε Άρειο έδαφος, αφήνει τον ρομαντισμό και την αισθησιακή αγάπη και μεταμορφώνεται σε ένα ευθύ και σκληρό πολεμιστή. Οι τρόποι της γίνονται αυθόρμητοι και με έλλειψη τακτ. Ο έντονος ενθουσιασμός που νιώθει με αυτόν που θα γνωρίσει πρώτη φορά, θα δράσει εντελώς παρορμητικά και εγωκεντρικά.

Θα εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον με ακραίο ερωτισμό και θα κάνει τα πάντα να κατακτήσει το  τρόπαιο του πάθους της. Ξεκινώντας με ενθουσιασμό και δυναμισμό, ενώ ο στόχος είναι να αποπλανήσει το θήραμα της ενώ μετά η ίδια ίσως να βαρεθεί. Χάνει εύκολα το ενδιαφέρον στα ερωτικά η Αφροδίτη εκεί, δεν έχει μια σταθερή δομή για να δημιουργήσει, να εκφραστεί και νιώσει τις ποιότητες που πρεσβεύει όταν αυτή, βρίσκεται στον Ταύρο ή στον Ζυγό.

Ο Αρης στους Ιχθύς, βρίσκεται στις 20ο  μοίρες του ζωδίου. Ίσως μια παρεξηγημένη θέση, έχουν ειπωθεί πολλά για την ενέργεια του εκεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει να στήνει την μάχη του με επιδεξιότητα στη σκακιέρα δράσης . Ξέρει πως μπορεί να μπερδέψει τον άλλον και να δημιουργήσει  πανικό και χάος σε μια κατάσταση απλά γνωρίζοντας τις αδυναμίες των άλλων, φουσκώνοντας τους με περίσσιες ενοχές και αμφιβολίες.

Αφροδίτη αντιπαραλληλία Άρης στις 18 Απριλίου: Η αναβίωση ενός εκρηκτικού και σφοδρού έρωτα. 5

Διαισθητική και πνευματική δράση. Τα πάντα θα κριθούν από την διάθεση του, ενώ το ένστικτο είναι ο κύριος οδηγός του, δεν θα συμπεριφερθεί απερίσκεπτα ή με αυθόρμητους, σκληρούς τρόπους.  Για αυτό η σεξουαλική του ενέργεια περιβάλλεται από τρόπους και ευαισθησία, αφοσιωμένος και μυστηριώδης ταυτόχρονα με το ταίρι του, θα προτιμήσει να εκφραστεί μέσα από πνευματιστικές τεχνικές, όπως τάντρα κλπ.

Η σχέση μεταξύ Αφροδίτης και Αρης δεν παρουσιάζει κάποια Πτολεμαϊκη (βασική) όψη μεταξύ τους, στο μήκος της εκλειπτικής όπως ακριβώς δείχνει ο χάρτης.

Παρόλα αυτά βρίσκονται σε αντιπαραλληλία, είναι μια αστρονομικη- αστρολογική συνθήκη και εξετάζει τις αποκλίσεις πλανητών και σημείων. Όπως τώρα εδώ,  έχουμε δυο πλανήτες που βρίσκονται σε διαφορετικό ζωδιακό μήκοςς αλλά στην ίδια απόκλιση από τον ουράνιο ισημερινό. Ο ένας είναι η  Αφροδίτη , σε βόρεια απόκλιση +4ο μοίρες,  ενώ ο Αρης σε νότια απόκλιση -4ο μοίρες  και μεταφράζεται ως αντίθεση.

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό. Διότι αυτές οι αστρολογικές συνθήκες αποκτούν μια ιδιαίτερη αλληλεπίδραση μεταξύ τους, αρκετά δυναμική και ισχυρή που είναι ικανές να φέρουν κρυφά και απροσδόκητα γεγονότα μέσω αυτής της δυναμικής. Δίνει μια εσωτερική δύναμη και ένταση η οποία θα είναι εσωτερική και ενστικτώδης.

Συνεπώς σε μια συνθήκη που συμμετέχουν η Αφροδίτη και ο Αρης, η σχέση τους θα είναι συγκρουσιακή και εκρηκτική. Θα υπάρχει έντονο και ανεξέλεγκτο πάθος, οι ερωτικές συμπεριφορές  δεν θα διακρίνονται από τρυφερότητα και χάρη.

Οι γνωριμίες που θα γίνουν τώρα, θα έχουν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό μέσα τους αλλά το ενδιαφέρον μπορεί ξαφνικά να χαθεί και να ξεφουσκώσει. Η ενέργεια θα είναι διάχυτη και φλογερή από έντονες ζηλοτυπίες, διεκδικήσεις και εκρήξεις θυμού. Κάποιες σχέσεις ίσως συναντήσουν ανυποχώρητες καταστάσεις και μια δυσαρμονία στην εξέλιξη τους μπορεί να παρατηρηθεί. 

Επισης η συνθήκη αυτή είναι και δείκτης οικονομικών υποθέσεων. Ίσως κάποια καταχρηστική διάθεση, αυθόρμητες και επιπόλαιες σπάταλες, ίσως χτυπήσουν κόκκινο συναγερμό και εδώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εγκράτεια στην διαχείριση των οικονομικών πόρων.

 Η διέξοδος της έντασης και από τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, σας καλέι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις και εντοπίσετε τις διαφορές που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα στις σχέσεις σας. Εξωτερικοί παράγοντες που καθορίζουν το περιβάλλον σας, θα σας ωθήσουν αλλά και θα σας προκαλέσουν στο να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις για θέματα που ταλαιπωρούν την ερωτική σας ζωή. Δημιουργείται η εσωτερική ανάγκη στο έρθετε απέναντι απ τον άλλο, κάτι όμως που θα λυθεί πολύ ωμά και με γρήγορο τρόπο.

Επηρεάζονται, το 3ο  δεκαήμερο η 20η  και 21η   μοίρα των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και  το 2ο  δεκαήμερο των παρορμητικών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως)  16ο και 17ο μοίρες, και όσοι έχουν πλανήτες σε βόρεια ή νότια απόκλιση στην  4ο μοίρα,

Επίσης μερικές  παρατηρήσεις για το κλίμα που θα ακολουθήσει:

 O ανάδρομος Ερμής στον Κριό απομακρύνεται από την σύνοδο του με τον Χείρωνα και   πλησιάζει πολύ κοντά την Αφροδίτη. 

Στην προκειμένη περίπτωση μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ο Ερμής μεταφέρει μια παλιά εμπειρία που εμπεριέχει ένα τραύμα, μια πληγή και αυτό θα παραδοθεί στην αδύναμη Αφροδίτη. Παραδίδει ένα ζήτημα, μια τραυματική κατάσταση που αναζητάει φροντίδα, θεραπεία, εξιλέωση κάτι όμως που δεν μπορεί να προσφέρει ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της τρυφερότητας. Η ίδια  δείχνει να είναι απασχολημένη με άλλα θέματα και εκτός των άλλων, ίσως να της λείπουν οι καλοί τρόποι και το συναίσθημα, ενώ δεν φαίνεται να είναι σε θέση να μπορεί να το χειριστεί σωστά και με σεβασμό.

 Θα απασχολήσουν κάποιες παλιές καταστάσεις που ίσως να χτυπήσουν την πόρτα σας και να ζητήσουν μια ευκαιρία, αναθεώρηση ή επαναξιολόγηση μιας παρελθοντικής κατάστασης, που να μην προχώρησε ή να αφήσατε κάτι στη μέση. Πολλοί ίσως δεχθούν κάποια νέα που αφορούν το παρελθόν και θα πρέπει να επεξεργαστείτε μόλις σας παρουσιαστεί. Ενώ μια πιθανή επιστροφή πρώην ερωτικών προσώπων θεωρείται ένα από τα δυνατά σενάρια. 

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Βόρειο δεσμό εδώ ενισχύει ακόμη περισσότερο την θεωρία, ότι η έντονη ανάγκη συντροφικότητας αναζήτηση της άμεσης ερωτικής σχέσης,  θα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του ενδιαφέροντος αυτές τις ημέρες.

Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Αρης με τον Δια-ο οποίος  προχωράει προς την ολοκλήρωση της συνόδου με τον Ουρανό στις 21 Απριλίου και κορυφώνεται εκεί- θα φέρει ευκαιρίες και πραγματοποίηση δράσεων, ξαφνική και θετική έκβαση των θεμάτων που εμπεριέχουν το ρίσκο και ανάληψη πρωτοβουλιών. Οι τυχερές αλλαγές θα ευνοήσουν κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς, 3ου δεκαημέρου από 20ο μέχρι 23ο μοίρες 

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό ίσως να έχετε υποστεί  ενεργειακή καθίζηση. Παρατηρείται εσωτερικευμένος αναβρασμός, καταπιέζοντας όλη την δυναμική σας με αποτέλεσμα να αυτομπλοκάρεστε και να μένετε ανικανοποίητοι. Ίσως να ζείτε σε μια αναστάτωση, ταμπού και ανασφάλειες και μ’ αυτόν τον τρόπο ίσως να μπλοκάρεται ο ερωτισμός σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και ίσως διαφωνήσετε και έρθετε σε ρήξη. Συμπεριλαμβάνεται και ο γάμος, αν αντιμετωπίζετε θέματα τον τελευταίο καιρό. Οι μέρες εστιάζονται στις διαπροσωπικές σχέσεις, που έχουν περίοπτη θέση στις προτεραιότητες τις οποίες έχετε βάλει.

 Λαμβάνετε σημαντικά νέα, από κοντινό σας πρόσωπο που αφορούν μια παλιά  κατάσταση από αδέρφια ή  από εργασία.

 Οικονομικοί στόχοι επιτυγχάνονται όπως συμφωνίες με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις αυτές τις μέρες οδηγούνται σε πόλωση και με έντονες καταστάσεις. Υπάρχει μια έντονη εσωστρέφεια και αναζητάτε  την συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο σας. Θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε την απόσταση και να αντιταχθείτε σε οποιαδήποτε δυσκολία, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τι είναι αυτό που σας χωρίζει.

 Οι κρυφές γνωριμίες και το φλερτ στην εργασία θα είναι έντονες καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε να περάσετε έστω και λίγο καλά, ενώ ίσως κάποιοι δεχθούν μια επίσκεψη από το παρελθόν που να αφορούσε κάποια παλιά τους σχέση και αναβιώσουν παλιές καλές στιγμές.

 Τα προσωπικά ζητήματα επιτυγχάνονται, δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για ξαφνικές και έντονες εμπειρίες, καθώς μια πολλά υποσχόμενη δημιουργία σχέσης να κάνει την εμφάνιση της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές θα είναι έντονες από ερωτική δράση, γνωριμίες και κοινωνικοποίηση. Αναλαμβάνετε οι αδέσμευτοι, πρωτοβουλίες και κινείστε έντονα για να βρείτε τον επόμενο ερωτικό προορισμό. Οι δεσμευμένοι μπορούν να αναβιώσουν ευχάριστες ερωτικές στιγμές που μπορούν να σας ανεβάσουν και να σας τονώσουν. Η δυνατότητα να εντοπίσετε αυτόν τον καιρό προσωπικά προβλήματα που σας απασχολούσαν έντονα στο παρελθόν,  γεφυρώνει τις μεταξύ σας διαφορές. Ίσως να στοχεύετε σε μια σωστή και πιο λειτουργική κατάσταση επι των διαπροσωπικών σχέσεων.

Θα έχετε ιδιαίτερη επαφή με  το παρελθόν αυτόν καιρό, με παλιούς γνώριμους και φίλους κάτι που σας δίνει ιδιαίτερη χαρά στο να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.

 Επιτυγχάνονται οι επαγγελματικοί στόχοι με σημαντικές υπογραφές συμβολαίων, ενώ κάθε είδους επισημοποίηση προτάσεων είναι πιθανές αυτόν τον καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη ερωτική διάθεση και συναισθηματικά ξεσπάσματα που ίσως αυτές τις μέρες να σας ωθήσουν στην υπερβολή και σε εκρήξεις συναισθηματικού πάθους. Ευνοείστε αυτές τις μέρες και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για νέες γνωριμίες και σύναψη σχέσεων, που θα συνοδεύονται από έντονο πάθος  και ερωτισμό. Θα έχετε δυνατότητα για περισσότερες της μίας γνωριμίες, ώστε να διαλέξετε το επόμενο ταίρι. Ευνοούνται γνωριμίες από το φιλικό περιβάλλον ακόμη και από το διαδίκτυο, καθώς οι πιθανότητες να μείνετε μόνοι αυτόν τον καιρό είναι μικρές, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτήν την δημιουργική περίοδο προς όφελος σας.

 Μια παλιά γνωριμία ίσως κάνει την επανεμφάνιση της, αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λεγόμενα και στις πράξεις του προσωπου αυτού, γιατί ίσως υπάρχουν κρυφά σημεία και δεν σας αποκαλύπτει επαρκώς όσα θα πρέπει να ξέρετε. Επαναξιολογήσετε αλλά μην πάρετε αποφάσεις.

 Μια σχέση σας ίσως νομιμοποιηθεί αυτόν τον καιρό. Επαγγελματικές δραστηριότητες  που αφορούν το εξωτερικό και όχι μόνο, φέρνουν ευκαιρίες με επέκταση και μεγάλες βελτιώσεις.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερη κινητικότητα και εστιασμένοι σε ερωτικές περιπτύξεις οι Λέοντες θα είναι αυτόν τον καιρό. Θέλετε να επεκταθείτε σε νέα πεδία δράσης που σας εξελίσσουν και εξιτάρουν την δημιουργική σας φαντασία. Μπορείτε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό σε κάποιο ταξίδι σας ή μέσω συγγενικών προσώπων.  Σε μια κλονισμένη σχέση θα αναδυθούν πολλές δυσαρμονικές τάσεις και εξάρσεις υπερβολής, που η αιτία έντασης πρέπει να είχε κάποια ρίζα από το παρελθόν. 

Συναντάτε  φίλους από παρελθόν που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση, ενώ για κάποιους ίσως να σημαίνει ότι  μια παλιά φιλική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική και να γίνει αιτία επανένωσης. Επισης οι γνωριμίες από το εξωτερικό έχουν την τιμητική τους και αν σχετιζόσασταν με κάποιους από εκεί, θα λάβετε σημαντικά νέα τους.

 Ευκαιρίες από νομικές συμφωνίες και επιχειρηματικών δράσεων, εύνοια σε οικονομικά κέρδη που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς υπάρχει ένα σημείο προβληματισμού που πρέπει να επιλύσετε, όσον αφορά ζητήματα του οικονομικού τομέα  και δεν είναι παρά η υλική σας ασφάλεια. Προβλέπεται μεγάλη κινητικότητα με συμφωνίες και συμβόλαια, που μπορεί να εμπεριέχουν από κληρονομικά ζητήματα μέχρι αίτηση δανείων και χρηματοδοτήσεις από τρίτους. Το να ισορροπήσετε κάποιες ανάγκες και καταστάσεις ίσως φανεί δύσκολο αυτόν καιρό. Ο έντονος ερωτισμός και η διάθεση ίσως σας κάνει να διοχετεύσετε όλη την υπερένταση και την διέγερση που αντιμετωπίζετε, στις διαπροσωπικές σχέσεις.

 Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, σας υπενθυμίζει ότι χρειάζεστε αναδιοργάνωση και επανεξέταση στις πολύ προσωπικές σας ανάγκες όπως και στο να υπολογίσετε τις οικονομικές απολαβές που έχετε μέσω δουλειάς. Μείνετε μακριά από άκαμπτες απόψεις καθώς ανακαλύπτετε κάποια μυστικά που αφορούν εσάς και το κοινωνικό σας περιβάλλον.

 Συμβόλαια σχετικά με την  ακίνητη περιουσία παρουσιάζονται όπως και κάποια συμφωνία με το εξωτερικό, είναι μια καλή ευκαιρία να κοιτάξετε, όμως με ιδιαίτερη προσοχή σε συνθήκες και όρους, καθώς χρειάζεται μεγάλος έλεγχος από μέρους σας για να αποφύγετε καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο γάμος και οι ερωτικές σχέσεις γίνονται σημείο αναφοράς και μείζονος σημασίας η αξισορρόπηση των ευθραύστων καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίζετε αυτόν τον καιρό. Οι δυσκολίες και οι αναταράξεις που καλείστε να λύσετε επι των διαπροσωπικών σχέσεων σας, σας βάζει να επιστρατεύσετε τους διπλωματικούς σκοπούς σας ώστε να επιτύχετε την πλήρη αρμονία του περιβάλλοντος σας.  Ίσως αυτή ενέργεια κριθεί αρκετά παραγωγική, η οποία αυξάνει τον ερωτισμό και την σεξουαλική διάθεση και θα αποτελέσει πηγή δημιουργίας.

 Τα συμβόλαια και η οργάνωση σε κάποια ταξίδια ίσως να παρουσιάσουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όρους νομικών εγγράφων. Οι ελεύθεροι ίσως θέλετε να επανεξετάσετε μια παλιά σας σχέση και να θελήσετε να επιστρέψετε ξανά.

 Μια ευχάριστη επαγγελματική συμφωνία ίσως αλλάξει τα πλαίσια της καθημερινότητας σας και σας προσφέρουν συνθήκες με την καλύτερη οικονομική συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να εντοπίζετε κάποιες ανισορροπίες και εκρηκτικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση με  τον σύντροφο σας. Κάποια προβλήματα ίσως να δυσχεραίνουν την καθημερινή σας πραγματικότητα, θα χρειαστεί να  βάλετε όλη την φυσική και ερωτική μαεστρία που σας διακρίνει, καθώς η μυστηριακή  ερωτική σας έκφραση κινεί  με απίστευτο ρομαντισμό τις εξελίξεις των καταστάσεων προς μία θετική έκβαση. Για τους αδέσμευτους είναι μια καλή συγκυρία να γνωρίσετε το άλλο σας μισό και γενικώς χαρακτηρίζεται μια ιδιαίτερη ερωτική περίοδος για εσάς. Ίσως κάποια παλιά σχέση σας ή ένα άτομο από την εργασία σας, σας ζητήσει να βιώσετε παλιές καλές στιγμές, αλλά μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να ενδώσετε. 

Οι προσωπικές ευκαιρίες στα οικονομικά δεν λείπουν καθώς μια συμφέρουσα συμφωνία αλλάζει τα δεδομένα τηε εργασιακής σας ασφάλειας, επιχειρηματικές επεκτάσεις ευνοούνται και υπάρχει μεγάλη δράση καθώς και επισημοποίηση σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πολύ καλή και ευχάριστη ερωτική περίοδο έχετε να βιώσετε, εσείς οι Τοξότες και  θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία στην ανάπτυξη των ερωτικών σχέσεων, κάτι που σας δίνει απίστευτη ενέργεια και διεκδίκηση στις επιδιώξεις σας, αρκεί να αφήσετε πίσω τους προβληματισμούς και τις ανασφάλειες. Οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνετε την  σχέση με τον σύντροφο, κάτι που σας ανανεώνει και ομαλοποιεί τις καταστάσεις, ενώ βρίσκετε διέξοδο στις παλιές σας δυσκολίες που μπορεί να είχατε, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την ρουτίνα σας. 

Ίσως μια σημαντική αλλά παλιά σας σχέση κάνει την επανεμφάνιση της. Αυτόν τον καιρό επανεξετάστε κάποια συμφωνία που έχει να κάνει με την δουλειά σας, ενώ μπορείτε  αργότερα να περάσετε σε αποφάσεις.

Ενεργοποιούνται θέματα ακίνητων, ενώ η ευκαιρία που σας παρουσιάζεται σχετίζεται με τον καλύτερο τρόπο διαβίωσης και τη βελτίωση των καθημερινών και προσωπικών σας αναγκών, κάτι που αναζητούσατε εδώ και καιρό. Ίσως αυτό να είναι μια μετακόμιση, ανακαίνιση, βελτίωση του χώρου της οικογένειας σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την καλύτερη ερωτική περίοδο διανύουν οι Αιγόκεροι, καθώς πολύ ανεβασμένη διάθεση και δυνατά πάθη θα βιώσουν αυτόν καιρό. Ερωτικά μηνύματα με όμορφες ρομαντικές στιγμές, ενώ ιδιαίτερες μετακινήσεις με τον σύντροφο θα αναζωπυρώσουν την σχέση τους. Μπορούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να έχουν κινητικότητα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις τους και την κοινή τους πορεία. Ένα θέμα που μπορεί να σχετίζεται με  μια νομιμοποίηση κάποιας σχέσης ή κάποιας συγκατοίκησης, ίσως να αφορά τα άμεσα σχέδια τους.

Οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία για μια καταπληκτική και όμορφη σχέση, ενώ για κάποιοι άλλοι μπορεί να αναμένουν την ολοκλήρωση οικονομικών  και δημιουργικών στόχων, ακόμη και την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι αυτόν τον καιρό προσπαθούν να ισορροπήσουν τα οικονομικά ζητήματα και τις ασφάλειας που σας παρέχονται, που προέρχονται και κερδίζονται κυρίως από την δουλειά σας. Ίσως κάποιοι επιπόλαιοι υπολογισμοί ή κάποια απρόσμενα έξοδα να σας έβγαλαν εκτός προγράμματος. Ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε ενίσχυση από τον περίγυρο ή την οικογένεια, κάτι που σας βοηθάει και σας στηρίζει αλλα δυστυχώς δημιουργεί και ένταση. 

Ίσως κάποια νέα που αφορούν το παρελθόν να σας προβληματίσουν και να σας κουράσουν. Αν επίσης περιμένετε κάποια έγκριση για ενα δάνειο σας, ίσως να καθυστερήσει, ενώ καλό θα ήταν να προσπαθείσετε να κλείσετε εκκρεμότητες που τυχόν προέκυψαν. Είναι μια καλή περίοδος να επικεντρωθείτε στο στόχο σας και να αναπροσαρμόσετε  στον τρόπο που σκεφτόσασταν κάποια πράγματα.

Έχετε συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε από καιρό, λαμβάνετε νέα τους που μπορεί να σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ενώ κάποιοι έρχεστε σε επικοινωνία με πρώην συντρόφους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ενέργεια επικεντρώνεται σε μια εσωτερική σας ανάγκη και στην αξία που αντιπροσωπευει η σχέση σας. Θέλετε να έρθετε σε επαφή με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να διαμορφώσετε ένα ισορροπημένο κλίμα που θα έχει  την αλήθεια και την υψηλή πίστη ως ένδειξη ιδανικής περαιτέρω επέκτασης του δεσμού σας. Υπάρχει πρωτοβουλία και έντονος ερωτισμός που σας ανεβάζει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Αποφύγετε όμως τις έντονες διαμάχες που μπορεί επιφέρουν ρήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις ενώ αφήστε την ενέργεια να καταλαγιάσει με τον καιρό.

Ένα σημαντικό οικονομικό θέμα ζητάει αναθεώρηση ως προς την αποπληρωμή του. Χρειάζεται να έρθετε σε συζήτηση και συνεννόηση με ανθρώπους για την σωστή και ομαλή έκβαση της εκκρεμότητας αυτής.

Ευχάριστες προσωπικές στιγμές και ευκαιρίες θα έχετε στο περιβάλλον σας, ακόμα και μετακινήσεις, μικρά κοντινά ταξίδια είναι στο πρόγραμμα σας. Για κάποιους θα μπορούσε να είναι μια συμφωνία ή ένα έγγραφο που να αναβαθμίζει τις εργασιακές τους συγκυρίες.

Αφροδίτη Αντιπαραλληλία Ποσειδώνα 11/4: Και στις πιο σκοτεινές μέρες γίνονται θαύματα! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)