Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας 12 Ιουλίου 2024 – Σ*ξ ψέμματα και βιντεοταινίες.

Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας 12 Ιουλίου 2024 – Σ*ξ ψέμματα και βιντεοταινίες.

Από την Βίρνα Κουτράκου

Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας 12 Ιουλίου 2024 – Σ*ξ ψέμματα και βιντεοταινίες. 3

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 5.12 το απόγευμα, θα κορυφωθεί η αντίθεση της Αφροδίτης, από την 01ο07 του Λέοντα με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στην 01ο07 του Υδροχόου. 

Η Αφροδίτη, θεά της Ομορφιάς, της Αγάπης, αλλά και μητέρα του Έρωτα, σχετίζεται με το τι μας αρέσει, τι μας δίνει ευχαρίστηση, τι μας κάνει να περνάμε καλά, πόσο κοινωνικοί είμαστε και πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους, πώς ερωτευόμαστε και κρατάμε τις σχέσεις μας, τι είναι αυτό που εκτιμάμε και στον εαυτό μας και στους άλλους, καθώς και με τα χρήματα, που είναι απαραίτητα για την καλοπέραση μας, ενώ αντιπροσωπεύει και την Τέχνη και κάθε καλλιτεχνική ροπή.

Στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα που εισήλθε μόλις χθες, φιλοξενείται από τον ίδιο το βασιλιά Ήλιο, οπότε γίνεται λαμπερή, απαιτητική, σαγηνευτική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και έπαρση, εξουσιαστική, υπερβολική, πολυέξοδη, δημιουργική, ελαφρώς φυγόπονη και αρκετά “δραματική”, όταν το απαιτούν η περιστάσεις! 

Ο Πλούτωνας, από την άλλη πλευρά, ο εξωραϊσμένος Άδης, Θεός του Κάτω Κόσμου, σχετίζεται με το Απόλυτο, το Μοιραίο, αυτό από το οποίο ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεφύγει, αλλά πρέπει να το υποστεί, ώστε διερχόμενος από το Σκοτάδι, να καταφέρει να βγει στο Φως, περνώντας από το συμβολικό θάνατο, να περάσει στη μεταμόρφωση και την Αναγέννηση. Αντιπροσωπεύει την απόλυτη Δύναμη, την απόλυτη Θέληση, το απόλυτο Πάθος, την Αφαιρετικότητα αλλά και τον Πλούτο, όπως δηλώνει το ωραιοποιημένο όνομά του.

Ο Πλούτωνας στον αέρινο Υδροχόο φιλοξενείται παραδοσιακά από τον Κρόνο οπότε γίνεται ακόμα πιο μεταρρυθμιστικός, εικονοκλαστικός, αντικομφορμιστής, αδιάλλακτος, ακραίος και δογματικός. 

Η όψη της αντίθεσης που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα είναι σαν μια μετωπική σύγκρουση ανάμεσά τους. Θεωρητικά, η καλύτερη λύση της εξίσωσης της αντίθεσης, είναι να ισορροπήσουμε κάπου στο κέντρο. Πρακτικά όμως, αυτή είναι μία θέση ασταθούς ισορροπίας που δύσκολα βρίσκεται και εύκολα χάνεται, καθώς η πόλωση είναι μεγάλη. Έτσι, ο Πλούτωνας θα ρίξει τη σκιά και το βάρος του πάνω στην Αφροδίτη επηρεάζοντας την και δημιουργώντας της τεράστια ανασφάλεια και φόβο. Η Αφροδίτη, με τη σειρά της, θα βγάλει τον πιο δύσκολο εαυτό της, δίνοντας διέξοδο σε ακραία συναισθήματα που δε θα μπορεί να ελέγξει ή να διαχειριστεί, στη ζήλια και την κτητικότητα, σε άκρατη σεξουαλικότητα και πάθος που θα γίνει απόλυτο και θα την κατακλύσει, σε σενάρια προδοσίας και εγκατάλειψης, σε εμμονές και αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Δεν αποκλείεται να μάθουμε για σεξουαλικά σκάνδαλα αλλά και εγκλήματα, όπως και για χειραγώγηση της οικονομικής διαδικασίας, δεδομένης της σχέσης και των δύο πλανητών με το χρήμα. Θα υπάρξουν αρκετές ειδήσεις για οικονομικές και επενδυτικές ευκαιρίες. Αν δεν γνωρίζετε πάρα πολύ καλά την Αγορά, θα σας παρακαλούσα να μην εμπιστευτείτε τίποτα από ότι “εμπιστευτικά” θα ακούσετε, καθώς θα χάσετε τα χρήματά σας και πιθανόν και τον ύπνο σας. Γενικά, με τις όψεις που ΄σχηματίζονται τις επόμενες ημέρες, οι οικονομικές απώλειες θεωρούνται δεδομένες.

Πέραν της γενικής κοινωνικής, οικονομικής και εγκόσμιας επιρροής της όψης, που μας αφορά όλους, ιδιαίτερα θα επηρεαστούν στην προσωπική τους ζωή τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι τις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου, ή έχουν ωροσκόπο, Σελήνη, ή προσωπικούς πλανήτες στις 3 πρώτες μοίρες των Σταθερών, καθώς και εκείνοι που έχουν τα ίδια στοιχεία στην 16ο και 17ο Μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η επιρροή της όψης ξεκινάει από την παραμονή, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα και πηγαίνει μέχρι κ 2 μέρες μετά την κορύφωσή της.

Ας δούμε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο. Θυμηθείτε να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας (γιατί με βάση αυτό γίνονται οι προβλέψεις), μετά του Ηλίου σας (ειδικά αν είστε γεννημένοι μέρα) και της Σελήνης σας (ειδικά αν είστε γεννημένοι νύχτα).

Κριός
Γενικά, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σας ευνοεί ιδιαίτερα για γνωριμίες και για να περάσετε καλά, αλλά η συγκεκριμένη όψη μάλλον θα σας προκαλέσει πονοκεφάλους, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να δείτε ερωτικά κάποιο άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος, βγάζοντας έντονη ζήλια προς αυτό και επιχειρώντας να το χειραγωγήσετε. Επίσης προσοχή χρειάζεται για το πώς θα λειτουργήσετε μέσα σε ομάδες ή συλλογικότητες που μετέχετε, για να μην γίνετε υπερβολικοί στην επιδίωξη των στόχων και σκοπών σας.

Ταύρος
Και πάνω που περιμένατε την κυβερνήτρια σας Αφροδίτη να μπει στο Λέοντα για να φτιάξετε το σπιτάκι σας όμορφο και να βελτιώσετε και τις σχέσεις με την οικογένεια σας, έρχεται η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και σας ταράζει το νευρικό σύστημα. Παιγνίδια δύναμης και επιρροής ανάμεσα σε εσάς και τους οικείους σας, αλλά και απόπειρες χειραγώγησης της καριέρας και των φιλοδοξιών σας. Προσπαθήστε να μην πολωθείτε και κρατήστε την τετράγωνη λογική σας για την οποία φημίζεστε.

Δίδυμοι
Τόσο ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε τις ιδέες σας, όσο και οι σχέσεις με τα αδέρφια σας, αλλά και οι μετακινήσεις σας, θα χρειαστούν προσοχή αυτές τις μέρες. Θα υπάρξει διανοητική φόρτιση, καθώς και ανεκπλήρωτες επιθυμίες για ταξίδια, κυρίως όμως πρέπει να φροντίσετε να μην πέσετε θύματα προπαγάνδας, αλλά και να μην είστε πιεστικοί προς τους άλλους, επιχειρώντας να τους χειραγωγήσετε ώστε να αποδεχθούν όλοι τη δική σας οπτική και “αλήθεια”.

Καρκίνος
Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστούν τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες. Ενώ περιμένετε να εισπράξετε χρήματα, θα έχετε απρόβλεπτα έξοδα αλλά και διάφορες ιδέες ή “αξιόπιστες πληροφορίες” για το πού να επενδύσετε τα χρήματα που περιμένετε, για να πολλαπλασιαστούν. Επειδή δεν θα ωφεληθείτε απο τέτοια πλάνα, καλύτερα κλείστε τα αυτιά σας. Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να αισθανθείτε ιδιαίτερα πιεσμένοι ψυχολογικά και να προσπαθήσετε να το εκτονώσετε μέσω ερωτικών συναντήσεων, ώστε να επιβεβαιωθείτε και να νιώσετε ζωντανοί.

Λέων

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το επόμενο διάστημα θα λάμψετε. Όχι όμως αυτές τις μέρες. Η λάμψη σας θα είναι κάπως πιο σκοτεινιασμένη, καθώς ο Πλούτωνας δημιουργεί κρίσεις στον τομέα του συντρόφου, των συνεταίρων και των σημαντικών άλλων της ζωής σας. Η σχέση σας αυτό το διάστημα θα είναι σαν “escape room”, όπου θα υπάρχουν βεβαίως έντονες συγκινήσεις, ισχυρά πάθη αλλά και ένα αίσθημα φόβου και παγίδευσης. Υπάρχει πάντα και η παγίδα του χειρισμού και της εμμονής, στην οποία μπορεί να πέσετε εσείς ή να οδηγήσετε το σύντροφό σας.

Παρθένος
Θα έχετε μία τάση μυστικοπάθειας, τόσο ως προς τα οικονομικά σας, όσο και ως προς τα αισθηματικά σας, ενώ δεν είναι απίθανη μία ερωτική συνάντηση με πρόσωπο από την καθημερινότητα σας, η οποία όμως δεν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Χρειάζεται λίγο προσοχή αυτές τις μέρες στην υγεία σας, κυρίως για θέματα υπερκόπωσης, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να οδηγήσετε τον εαυτό σας στα άκρα για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. 

Ζυγός
Στον τομέα των φιλικών συναναστροφών, συλλογικοτήτων και κοινωνικής επέκτασης βρίσκεται για εσάς η κυβερνήτρια σας Αφροδίτη και εκεί θα σας δώσει ιδιαίτερη δημοτικότητα και αίγλη. Αυτές τις μέρες όμως θέλει λίγη προσοχή καθώς θα ξεχάσετε την έμφυτη διπλωματικότητά σας και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να γοητευτείτε αλλά και να γοητεύσετε ξαφνικά ένα άτομο του φιλικού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος και να μετατρέψετε τη σχέση σας σε ερωτική, η οποία όμως μακροπροθεσμα, θα έχει αρκετά προβλήματα.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες το προσεχές διάστημα. Αυτές τις μέρες όμως θα χρειαστεί προσοχή, καθώς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κρίσεις και προκλήσεις στο σπίτι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Και ενώ αγαπάτε τις κρίσεις, γιατί μέσω αυτών προχωρείτε στη ζωή σας, η συγκεκριμένη δεν θα σας αρέσει ακριβώς επειδή θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα σας. Συγκρατηθείτε για να μη προκαλέσετε ζημιά στα συμφέροντα σας.

Τοξότης
Αυτόν τον καιρό θα έχετε διάθεση για ταξίδια, γνωριμία με άλλους πολιτισμούς αλλά και ανώτερες σπουδές ή σεμινάρια εξειδίκευσης. Αυτές τις λίγες μέρες όμως φυλαχτείτε. Αν δίνετε εξετάσεις, μπορεί να αντιμετωπίσετε αδυναμία συγκέντρωσης, ενώ πιθανό είναι και κάποιο πρόβλημα με αδέρφια, να σας αποπροσανατολίσει και να σας δημιουργήσει ενοχές. Υπάρχει το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας με άτομο διαφορετικής προέλευσης και κουλτούρας η οποία θα σας προκαλέσει έντονες συγκινήσεις, φυσικές και εγκεφαλικές!

Αιγόκερως
Είστε οι πλέον “μετρημένοι” του ζωδιακού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ανταπεξέρχεστε εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία για ευνοϊκή ρύθμιση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχετε. Αυτές τις μέρες όμως αποφύγετε το, καθώς θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Οι μέρες αυτές προσφέρονται για ερωτικές συναντήσεις προς πραγματοποίηση των φαντασιώσεων σας, οι οποίες θα έχουν ένταση, πάθος και συγκινήσεις, όχι όμως διάρκεια, οπότε θα χρειαστεί να ελέγξετε την εμμονή και την προσκόλληση σας.

Υδροχόος
Όσοι επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, δηλαδή οι των 3ο πρώτων μοιρών, έχετε δει τη ζωή σας να αλλάζει και να μεταμορφώνεται. Αυτές τις μέρες θα βάλετε σε δοκιμασία το άλλο σας μισό ή/και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, προκαλώντας κρίση στις σχέσεις σας, ώστε να δοκιμάσετε τις αντοχές της. Αισθάνεστε ότι εφόσον εσείς αντιμετωπίζετε τα σκοτάδια σας και καταφέρνετε να βγείτε στο φως, χρειάζεται να “τεστάρετε” και το σύντροφο για το αν καταφέρνει να ανταπεξέλθει, ώστε η σχέση σας να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο 

Ιχθύες
Ομαλή και ευχάριστη καθημερινότητα και καλή υγεία σας υπόσχεται η Αφροδίτη από το Λέοντα. Τις μέρες όμως αυτές θέλει προσοχή, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι συνάδελφοι να λειτουργήσουν υπόγεια εναντίον σας, δημιουργώντας σας προβλήματα στη δουλειά σας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα πιθανό να αισθανθείτε πολύ βαρύ το υποσυνείδητό σας, σαν να κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου, ή σαν να έχουν ανοίξει οι πύλες που κρατούσατε σφραγισμένες και να έχουν ξεχυθεί όλες οι φοβίες και οι αμφιβολίες σας και να σας έχουν κατακυριεύσει. Κάντε λίγο υπομονή ώστε να μην δημιουργήσετε κάποιο ψυχοσωματικό θέμα στον εαυτό σας.

Σημείωση: ο τίτλος του άρθρου προέρχεται από την ταινία του 1989 «Sex, lies and videotape”, σε σκηνοθεσία Steven Soderbergh

Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας 11 Ιουλίου 2024 – Ρομάντζο και ανεκπλήρωτοι έρωτες – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)