Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας 5 Ιουνίου 2023! Έρωτας ή Πόλεμος!

Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας 5 Ιουνίου 2023! Έρωτας ή Πόλεμος!

Όλοι γνωρίζουμε τον μύθο της αρπαγής της Περσεφόνης από τον θεό του κάτω κόσμου του Πλούτωνα, ο οποίος μιλά για τον παράφορο έρωτα του παντοδύναμου θεού με την αθώα και ανυπεράσπιστη κόρη της Δήμητρας.  Η Αφροδίτη στα θέματα της αγάπης ταυτίζεται με την προσφορά του εαυτού σε αυτόν/η που θεωρούμε το άλλο μας μισό. Στην ανιδιοτελή αγάπη και αρμονική συνύπαρξη. 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα δεν είναι ούτε αθώα, ούτε ανυπεράσπιστη. Είναι μια εγωκεντρική ντίβα που λατρεύει τα ακριβά δώρα καθώς και να της εκφράζουν θαυμασμό και αγάπη. Αν κερδίσεις την καρδιά της θα σου φερθεί αρκετά γενναιόδωρα κι αυτή με τη σειρά της. Ο Πλούτωνας από την άλλη αγαπάει να μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει που σημαίνει ότι έπεται μια περίοδος επαναξιολόγησης του τι θεωρούμε δεδομένο και απαραίτητο για να νιώσουμε καλυμμένοι. Απεχθάνεται τη μετριότητα και γι’αυτό η αντίθεση του με την Αφροδίτη θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα, διεκδικώντας το πάθος στην ερωτική ζωή ενώ ταυτόχρονα θα ενδυναμώσει τις προσπάθειες για επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Υπόσχεται σημαντική βελτίωση στον τομέα των οικονομικών αν και θα υπάρχει η τάση να ξοδέψουμε παραπάνω χρήματα καθώς η Αφροδίτη στο Λέοντα αγαπάει την καλοπέραση.

Η όψη σχηματίζεται στην μηδενική μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου και επηρεάζονται κυρίως οι σταθεροί Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου τους, οι παρορμητικοι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων δύο ημερών  αλλά και οι μεταβλητοί Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο μέσο του δευτέρου δεκαημέρου.  

Από την Ειρήνη Αθανασίου

Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας 5 Ιουνίου 2023! Έρωτας ή Πόλεμος! 3

Κριός 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Η όψη σχηματίζεται στον πέμπτο οίκο σας που ταυτίζεται με τη χαρά του έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά αλλά και το επιχειρείν. Αυτό σημαίνει ότι διανύετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο στην ερωτική σας ζωή ενώ για τους αδέσμευτους θα υπάρξει ένας νέος έρωτας που θα σας ενθουσιάσει και κυριολεκτικά θα σας πάρει το μυαλό. Είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος για όσους επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού. Το μισό τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον τρίτο οίκο σας θα τονώσει την κοινωνική σας ζωή ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, μπορεί να έχετε σημαντικό κέρδος μέσα από μια συμφωνία – συνεργασία. Επίσης είναι πολύ θετική περίοδος για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την τέχνη του θεάματος.

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαΐου 

Η όψη σχηματίζεται σε κομβικούς τομείς του ωροσκοπίου σας επηρεάζοντας τον άξονα καριέρα – οικογένεια. Το πρώτο πολύ θετικό και σημαντικό για εσάς είναι ότι το μισό τετράγωνο που σχηματίζεται με τον Ήλιο στο δεύτερο οίκο σας, θα φέρει σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας και ταυτόχρονα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Η αντίθεση μεταξύ τετάρτου και δεκάτου οίκου σας, μπορεί να αποφέρει κέρδη από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου ενώ αν ένα από τα όνειρά σας είναι η απόκτηση του δικού σας σπιτιού, θα έχετε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε. Στον τομέα των επαγγελματικών πιθανόν να σας φέρει αντιμέτωπους με χειριστικές συμπεριφορές και θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας καθώς γενικά ευνοείστε είτε με μια αναβάθμιση-προαγωγή είτε με   αλλαγή χώρου εργασίας που θα αποδειχθεί ότι είναι προς το συμφέρον σας. 

Δίδυμοι 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Η όψη σχηματίζεται στον πιο αγαπημένο τομέα του ωροσκοπίου σας, τον τρίτο οίκο, σχηματίζοντας μισό τετράγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιο σας. Θα τονώσει αρκετά την κοινωνική σας ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιο ταξιδάκι αυτό το διάστημα που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας ή να δείτε αυτά που σας απασχολούν από μια άλλη σκοπιά. Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες αλλά και όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τρίτο οίκο όπως το εμπόριο, οι μεταφορές, η συγγραφή ή οτιδήποτε απαιτεί πνευματική εργασία. Ανάλογη εύνοια θα έχετε και σε θέματα σπουδών όσοι βρίσκεστε σε αυτήν την περίοδο της ζωής σας. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει για εσάς μέσω μιας γνωριμίας που θα προέρχεται από το φιλικό σας κύκλο. 

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Η όψη σχηματίζεται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά και μπορεί να φέρει σημαντική αύξηση στο εισόδημα σας είτε μέσω της προσωπικής σας εργασίας είτε αν εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα ακίνητο ή περιουσιακά στοιχεία που προέρχονται από κληρονομιά. Πολύ βοηθητικά θα λειτουργήσει και εάν προσπαθείτε να πάρετε ένα δάνειο. Ωστόσο επειδή ο Ήλιος βρίσκεται ένα ζώδιο πίσω από εσάς, πρακτικά στο δωδέκατο οίκο σας, καλό θα ήταν να μην μοιράζεστε τα σχέδια σας προς το παρόν γιατί μπορεί να απογοητευθείτε από συμπεριφορές κοντινών σας προσώπων. Ο έρωτας θα προκύψει με κάποιο πρόσωπο από το οικείο σας περιβάλλον που μπορεί έως τώρα η σχέση σας να ήταν απλά φιλική ή επαγγελματική. 

Λέων 22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Η Αφροδίτη στον ωροσκόπο σας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα επηρεάζει όλο το φάσμα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, είτε αυτές είναι ερωτικές είτε επαγγελματικές ή φιλικές. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο την πορεία της καριέρα σας, αν και πρέπει να είστε σε επιφυλακή για τυχόν χειριστικές συμπεριφορές που θα συναντήσετε. Το μισό τετράγωνο που σχηματίζεται με τον Ήλιο από τον ενδέκατο οίκο σας, δείχνει ότι θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις βαθύτερες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα υπάρχουν πρόσωπα που σας στηρίζουν να πετύχετε τα σχέδια σας. Σε ερωτικό επίπεδο προμηνύονται ακραίες καταστάσεις. Ή θα καταφέρετε να αναθερμάνετε μια σχέση που δεν πήγαινε τόσο καλά το προηγούμενο διάστημα ή θα αλλάξετε πορεία με έναν νέο σύντροφο στο πλευρό σας ο οποίος θα σας προσφέρει το πάθος που είχατε στερηθεί.  

Παρθένος 23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα ενεργοποιεί έναν αρκετά εσωστρεφή και «κλειστό» τομέα του ωροσκοπίου σας, τον άξονα έκτου – δωδεκάτου οίκου. Όσον αφορά τα ερωτικά σας σημαίνει ότι πιθανόν να προχωρήσετε σε μια σχέση που τουλάχιστον στην αρχή δεν θα θέλετε να κοινοποιήσετε στο περιβάλλον σας. Προσοχή χρειάζεται εάν είστε ήδη δεσμευμένοι και διατηρείται μια παράλληλη σχέση καθώς το μισό τετράγωνο με τον Ήλιο από τον δέκατο οίκο σας προειδοποιεί για αποκαλύψεις με δυσάρεστες συνέπειες. Σε γενικό επίπεδο η όψη αυτή θα φέρει αρκετή πίεση και φόρτο εργασίας στην καθημερινότητα σας, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποια απρόσμενα έξοδα.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η όψη ενεργοποιεί τον άξονα πέμπτου – ενδεκάτου οίκου για εσάς που σχετίζεται με το φλερτ, τη διασκέδαση αλλά και την πραγματοποίηση σημαντικών στόχων. Έτσι το επόμενο διάστημα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα στους αδέσμευτους, ενώ όσοι έχετε βρει το σύντροφο σας θα μπορέσετε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Το μισό τετράγωνο με τον Ήλιο από τον ένατο οίκο σας, ευνοεί θέματα σπουδών και ταυτόχρονα θα λειτουργήσει υπέρ σας εάν περιμένετε το αποτέλεσμα μιας νομικής υπόθεσης. Επίσης είναι μια περίοδος που μπορείτε να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους που έχετε θέσει καθώς θα έχετε βοήθεια από πρόσωπα κύρους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα ενεργοποιεί θέματα καριέρας – οικογένειας και διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ συμμετέχει και ο Ήλιος από τον όγδοο οίκο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση που σας καλύπτει, το επόμενο διάστημα θα πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το σύντροφο σας ή να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία με προοπτικές πολύ καλής εξέλιξης. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, επιτέλους χαλαρώνετε μετά την ένταση που είχε φέρει το πέρασμα του Άρη από το δέκατο οίκο σας και θα έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης και αναγνώρισης. Επίσης μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση συνεργασίας αρκετά ενδιαφέρουσα.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα θα προσδώσει μια πικάντικη πινελιά στην καθημερινότητά σας. Τονώνει την κοινωνική σας ζωή με αποτέλεσμα οι προτάσεις για εξόδους να πέφτουν βροχή. Επίσης μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Ευνοούνται θέματα σπουδών και εξετάσεων για όσους βρίσκονται σε αυτήν την περίοδο της ζωής τους. Όσον αφορά τον τομέα της εργασίας, μια νέα συνεργασία θα αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρα, ενώ ταυτόχρονα ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό είτε πρόκειται για σπουδές είτε αφορούν τα επαγγελματικά σας. Όσον αφορά τα ερωτικά θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και μάλιστα πολύ πιθανόν να γνωρίσετε κάποιον με διαφορετική χώρα καταγωγής. 

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα έρχεται για να τονώσει τα οικονομικά σας και αυτό περιλαμβάνει τα έσοδα που αποκομίζετε από την εργασία σας αλλά και την οικονομική στήριξη που μπορεί να δέχεστε από το σύντροφο ή γονείς. Ευνοϊκή περίοδος και εάν έχετε αιτηθεί την έγκριση ενός δανείου και περιμένετε την απόφαση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σας θα τονώσει τη λίμπιντο και την ερωτική σας ζωή δίνοντας σας αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να εκπλήσσεται ευχάριστα. Επίσης πολύ θετικό διάστημα για όσους επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού. Για τους αδέσμευτους είναι ένα διάστημα που δίνει αρκετές ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. 

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Είστε από τους πρωταγωνιστές της περιόδου με την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα να πραγματοποιείται στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το σύντροφο σας ή ακόμη και να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας στα πλαίσια μιας σχέσης. Με άλλα λόγια αυτός ο έρωτας θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και θα το ευχαριστηθείτε, αν και το πρώτο διάστημα μπορεί να νιώθετε αρκετή ανασφάλεια. Στον τομέα των οικονομικών θα υπάρξει βελτίωση μέσα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ μπορεί να λάβετε και στήριξη από την οικογένεια.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα ενεργοποιεί για εσάς τον άξονα έκτου – δωδεκάτου οίκου που σημαίνει ότι ο έρωτας μπορεί να προκύψει με ένα πρόσωπο με το οποίο δουλεύετε μαζί ή με κάποιο τρόπο το συναντάτε καθημερινά. Πολύ πιθανό μάλιστα στην αρχή να θέλετε να διατηρήσετε κρυφή αυτή τη σχέση, αν και κάτι τέτοιο προβλέπεται δύσκολο λόγω του μισού τετραγώνου που σχηματίζεται με τον Ήλιο από τους Διδύμους! Σε γενικό πλαίσιο η όψη αυτή θα φέρει αρκετή ένταση και αυξημένες υποχρεώσεις στον τομέα της εργασίας. Είναι πολύ θετικό διάστημα για όσους από εσάς αναζητάτε εργασία. Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές συναντήσεις αυτές τις μέρες αλλά στο τέλος θα πετύχετε το στόχο σας.

Από την Ειρήνη Αθανασίου [email protected]