Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανό 7/2. Τα 3 ζώδια που θα πάρουν ανάσα! 

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανό 7/2. Τα τρία ζώδια που θα πάρουν ανάσα!

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες αλλά και να μπορέσουμε να ανανεωθούμε μέσα από τις υπάρχουσες σχέσεις μας.

Θεωρείται επίσης μια σημαντική ευκαιρία για οικονομικά ζητήματα, ενώ αρκετοί θα είναι οι τυχεροί που το επόμενο χρονικό διάστημα θα νιώσουν επιτέλους ότι και εργασιακά μπορούμε να περιμένουμε ευχάριστες προοπτικές.

Ταύρος 

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανό 7/2. Τα 3 ζώδια που θα πάρουν ανάσα!  3

Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται αρκετά, όμως αυτή η όψη για τις επόμενες 4 ημέρες θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή αλλά και να μπορέσετε να περάσετε καλύτερα επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Θεωρείται ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα επίσης και θα μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες με συνεργάτες, όπως και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα με τα οποία θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα.

Σκορπιός 

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανό 7/2. Τα 3 ζώδια που θα πάρουν ανάσα!  5

Είσαστε άλλο ένα ζώδιο το οποίο ταλαιπωρείται πάρα πολύ αυτό το χρονικό διάστημα και δεν έχει την δυνατότητα στο να μπορέσει να ξεκουραστεί μέσα από έντονες πιέσεις και προβλήματα της καθημερινότητας. Τώρα έχετε όμως την δυνατότητα να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σας και κυρίως να μπορέσετε να ερωτευτείτε και να έρθετε πάλι κοντά με το έτερον σας ήμισυ. Οι μοναχικοί, θα έχετε μια ευχάριστη ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Ιχθύες 

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανό 7/2. Τα 3 ζώδια που θα πάρουν ανάσα!  7

Είσαστε το μοναδικό ζώδιο από τα 3 που έτσι κι αλλιώς περνούσε καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και τις επόμενες μέρες πρόκειται να περάσει ακόμη καλύτερα.  Σημαντικές δυνατότητες για νέες γνωριμίες και σημαντική οικονομική ανάπτυξη προβλέπεται να έχετε τις επόμενες 4 ημέρες. Την ίδια στιγμή και εσείς νιώθετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και μπορείτε πια να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα τα οποία σας είχαν κουράσει.  Σημαντική περίοδος για νέες επενδύσεις και επιτυχημένες τελικά οικονομικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα έχουν οικονομική επιτυχία το Φεβρουάριο!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η Σελήνη στη Παρθένο φέρνει λύσεις σε αυτά τα 3 ζώδια από 7/2 –  9/2  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)