Αφροδίτη Εξάγωνο Ουρανός  26 Μαΐου 2023. Απρόσμενοι Έρωτες και αναπάντεχες συναντήσεις

Αφροδίτη Εξάγωνο Ουρανός  26 Μαΐου 2023. Απρόσμενοι Έρωτες και αναπάντεχες συναντήσεις

 Η Αφροδίτη Εξάγωνο Ουρανός στις 26 Μαΐου 2023. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σχηματίσει όψη εξαγώνου ακριβείας με τον Ουρανό στον Ταύρο, που είναι στο ζώδιο πτώσης του, στις 19 μοίρες και 52 λεπτά στις 11:14 το πρωί της Παρασκευής,. Επηρεάζονται κυρίως, οι γεννημένοι στο Β δεκαήμερο του Ταύρου, του Σκορπιού, του Καρκίνου και του Αιγόκερω, στις  19, 20 και 21 μοίρες και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η όψη αυτή είναι μία ιδιαίτερα ερωτική όψη που δίνει ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες και ευκαιρίες ανανέωσης. Μπορεί να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά, να εντυπωσιάσουμε και να μας εντυπωσιάσουν. Να θέλουμε να ζήσουμε, έστω και για λίγο, τον ρομαντισμό και τη συγκίνηση του κεραυνοβόλου έρωτα, χωρίς όρια και με ελευθερία έκφρασης. Η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο την κάνει ευαίσθητη και δοτική. Η θέση του Ουρανού στον Ταύρο, τον κάνει πιο κατανοητό να επικοινωνήσει την αγάπη του για ανεξαρτησία.   

  Όμως στη συγκεκριμένη όψη έχουμε την Αφροδίτη εκτός ορίων της Εκλειπτικής δηλαδή δεν λειτουργεί όπως συνήθως, αλλά λειτουργεί “εκτός κανόνα”. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες, να γίνουμε απρόβλεπτοι και να έχουμε την τάση για πράξεις και επιθυμίες διαφορετικές από τα καθιερωμένα. ‘Ισως γίνουμε ανεξέλεγκτα παθιασμένοι ή θελήσουμε να κάνουμε σχέσεις μακριά από τις κοινωνικές φόρμες για να πειραματιστούμε ή να πρωτοτυπήσουμε, αγνοώντας τους κινδύνους και τις συνέπειες.

Από την Άντα Στάθη

Αφροδίτη Εξάγωνο Ουρανός  26 Μαΐου 2023. Απρόσμενοι Έρωτες και αναπάντεχες συναντήσεις 3

Κριός

 Αυτή η περίοδος ίσως σας δώσει μικρές ικανοποιήσεις στον οικονομικό τομέα αλλά εκτός από απρόσμενα έσοδα θα υπάρξουν και απρόσμενα έξοδα, σε σχέση με την οικογένειά σας, τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, η αυτοπεποίθησή σας θα είναι εξαιρετική όμως αποφύγετε τις ασύμβατες σχέσεις, μη γίνεστε απαιτητικοί με τους ανθρώπους σας και αναζητήστε όπως προστάζει ο Ουρανός την ανεξαρτησία της σκέψης και των πράξεων σας . Αν θέλετε να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού σας ή να κάνετε κάποια εργασία μέσα σε αυτό, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.   

Ταύρος

 Ευκαιρίες για να οργανώσετε ξαφνικά κοντινά ταξίδια ίσως σε κάποιον εξεζητημένο ή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος προορισμό. Ίσως ξαφνικά θελήσετε να επισκεφτείτε συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε και η επιθυμία σας πραγματοποιηθεί κάνοντας τους έκπληξη. Γενικά η διάθεση σας θα είναι χαρούμενη, θα υπάρχει αυθορμητισμός στις σχέσεις σας αλλά θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε ή που περπατάτε. Αν για κάποιο λόγο αισθανθείτε ότι τα νεύρα σας είναι τεντωμένα, προτιμήστε να χαλαρώσετε με ένα καλό βιβλίο ή ακόμα καλύτερα ασχοληθείτε να ομορφύνετε εξωτερικά τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

 Η όψη αυτή, σας δίνει εύνοια σε οικονομικά θέματα και αναμένονται έσοδα που δεν περιμένατε ή χρήματα που σας όφειλαν και ξαφνικά θα σας τα επιστρέψουν. Όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας, θα έχετε έντονη την επιθυμία για ρομαντικές επαφές, τις οποίες δεν θα θέλετε να ανακοινώσετε αλλά θα θέλετε να τις κρατήσετε κρυφές. Αν αναζητάτε όμως κρυφούς ή παράνομους έρωτες να είστε υποψιασμένοι ότι κινδυνεύετε να αποκαλυφθείτε. Πάντως θα έχετε την τάση για εκκεντρικούς τρόπους έκφρασης και θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοπειθαρχία και τον αυτοέλεγχο σας 

Καρκίνος

 Αναπάντεχες συναντήσεις, με φίλους και γνωστούς που είχατε να δείτε καιρό αλλά και απρόσμενες,  με  καινούργιους πιο ιδιαίτερους ή αντισυμβατικούς. Μέσα από αυτό τον κύκλο των γνωριμιών σας, ενδέχεται να συναντήσετε ανθρώπους που θα εξιτάρουν τη φαντασία σας και να σας αλλάξουν απροσδόκητα τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας αλλά και το άμεσο περιβάλλον σας, λειτουργώντας με περισσότερη διάθεση ανεξαρτησίας και πειραματισμού.

Λέων

 Η όψη αυτή σας βοηθά να απελευθερωθείτε από αυταπάτες και φόβους αφού ανακαλύπτετε απροσδόκητα ότι η αγάπη προς τον εαυτό μας, μας απελευθερώνει ενεργειακά. Αναδύονται νέοι δρόμοι στην καριέρα σας και ίσως συναντήσετε άτομα κύρους που να σας δώσουν την ώθηση που έχετε ανάγκη. Ερωτικά ίσως συναντήσετε απρόσμενα, ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς που θα σας βγάλει το συναίσθημα της προστασίας, αλλά αυτό ίσως δεν λειτουργήσει όπως περιμένετε στην πορεία.  

Παρθένος

 Πολύ πιθανό να σας εξιτάρει ένα άτομο άλλης κουλτούρας και να βιώσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα αλλάξουν την αντίληψη σας για το κοινωνικό προφίλ που ακολουθείτε. Ίσως σας προκύψει ξαφνικά ένα ταξίδι στο εξωτερικό που σας κάνει να αλλάξετε  τη φιλοσοφία σας.  Με αυτή την όψη μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιο άτομο από το φιλικό σας κύκλο και να τερματίσετε την όποια σχέση είχατε. Αν έχετε δικαστικές διαμάχες, προσπαθήστε να βρείτε μια συμφέρουσα λύση και για δύο πλευρές προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. 

Ζυγός

 Απροσδόκητες επαφές με άτομα κύρους από τον κοινωνικό σας περίγυρο, που σας ωθούν να πειραματιστείτε με νέες ιδέες προβολής της καριέρας σας και να έχετε επιτυχία σε αυτόν τον τομέα. Ίσως μέσα από αυτό το χώρο συναντήσετε ένα άτομο που θα σας εξάψει το ερωτικό ενδιαφέρον και να σας φέρει έντονη αναστάτωση.  Δώστε στον εαυτό σας το κατάλληλο χρονικό διάστημα γιατί ίσως μπείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

Σκορπιός

 Ανατρεπτικές αποφάσεις στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας αναμένονται με αυτή την όψη. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες μπορεί να σας βγάλουν από τη ρουτίνα σας με απρόβλεπτες συνέπειες, αν αυτό γίνει στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να εκτεθείτε με κινήσεις που θα έχουν αντίκτυπο στην εργασία σας. Ίσως, ξαφνικά, να μπείτε σε διαμάχες ανταγωνισμού που σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφύγετε. 

Τοξότης

 Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι έντονα παθιασμένες και  ερωτικές, θα έχετε αλάνθαστο ένστικτο, όσον αφορά τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά χρειάζεται προσοχή σε θέματα ζήλειας. Η Αφροδίτη σε αυτή την όψη γίνεται πολύ συναισθηματική αλλά ο Ουρανός γίνεται ενίοτε επαναστάτης όταν θεωρεί ότι καταπιέζεται.

Αιγόκερως

 Για εσάς είναι μία όψη που φέρνει ερωτικά πυροτεχνήματα. Όσοι από εσάς αναζητούν υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, μάλλον θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή να προχωρήσουν παρακάτω. Αν θέλετε μία σχέση που και οι δύο θα έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων, να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα. 

Υδροχόος

 Αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει έμπνευση σε καλλιτεχνικά θέματα, ειδικά αν ασχολείστε με μοντέρνες τεχνικές, να αυξήσει τη δημοφιλία σας και την δραστηριότητά σας. Θα έχετε την τάση να αποστασιοποιηθείτε από την οικογένειά σας, κάνοντας ριζικές αλλαγές στη ζωή σας ή ίσως βάλετε τα θεμέλια για να πραγματοποιήσετε τις ριζοσπαστικές ιδέες σας.

Ιχθύες

 Ίσως στο δρόμο σας συναντήσετε τον άνθρωπο που θέλετε και να βιώσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που τόσο αναζητά η τρυφερή ψυχή σας. ‘Ισως ζήσετε εμπειρίες που θα σας συναρπάσουν αλλά είναι στο χέρι σας να το διαχειριστείτε με διπλωματία για να έχει διάρκεια. Επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεωθείτε εμφανισιακά κάνοντας ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, με μεγάλη επιτυχία. 

‘Αντα Στάθη