Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2024 – Έρωτας απρόβλεπτος, ανεξέλεγκτος και απελευθερωμένος!

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2024 – Έρωτας απρόβλεπτος, ανεξέλεγκτος και απελευθερωμένος!

Από τον Σπύρο Κυριαζόπουλο

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2024 – Έρωτας απρόβλεπτος, ανεξέλεγκτος και απελευθερωμένος! 3

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στην 8η μοίρα του Υδροχόου στις 22 Φεβρουαρίου 2024 – Έρωτας απρόβλεπτος, ανεξέλεγκτος και απελευθερωμένος!

Τα δύο πιο ιδιαίτερα συναισθήματα είναι ο έρωτας και ο θάνατος. Κι αν ο δεύτερος στην κορύφωση του γίνεται μοναχικός, ο έρωτας από την πλευρά του κορυφώνεται όταν το ζευγάρι των εραστών έρχεται κοντά.
Είναι η μαγική και απερίγραπτη εκείνη στιγμή που η αρσενική και η θηλυκή φύση αποτελούν πια ένα σώμα και μία ψυχή, παύουν να είναι ο εαυτός τους και δίνουν σε αυτό που νιώθουν ζωή, μορφή και υπόσταση.
Στο ζώδιο του Υδροχόου ο έρωτας χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση αλλά και ασυμφωνίες. Απελευθερωμένος και απρόβλεπτος, μπορεί να αναπτυχθεί με κάθε τρόπο ακόμα και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και το φιλικό περιβάλλον με το δίλημμα φιλία ή έρωτας να είναι πιο έντονο από ποτέ.  Εδώ οι κανόνες καταργούνται, οι πρωταγωνιστές μπορούν να υποδυθούν οποιοδήποτε ρόλο, ενώ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναπάντεχο.

Ο Άρης είναι αντισυμβατικός και χωρίς ταμπού, του αρέσει να πειραματίζεται και να τα δοκιμάζει όλα με διάφορους συντρόφους και ρόλους χωρίς να υπολογίζει κοινωνικό στάτους, διαφορά ηλικίας ή οτιδήποτε άλλο.

Η Αφροδίτη αρέσκεται να πειραματίζεται χωρίς αναστολές και να αναζητά πρωτόγνωρες εμπειρίες, μην αντέχοντας τον περιορισμό και την καταπίεση. Δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν παίρνει λογαριασμό αλλά ούτε δίνει και σε κανέναν.

Η ατμόσφαιρα ξεχειλίζει από συναισθήματα αγάπης, χαράς και ικανοποίησης, νέες σχέσεις δημιουργούνται και παλιές αναζωογονούνται.Η σύνοδος όμως Αφροδίτης-Άρη δεν είναι ευεργετική μόνο για την ερωτική μας ζωή. Τώρα μπορούμε να γίνουμε πιο διαλλακτικοί στις σχέσεις μας γενικότερα, ενώ οι στόχοι που θέτουμε είναι πιο συμβατοί με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.
Επιπλέον και στον επαγγελματικό τομέα μας δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθούμε μέσα από νέες συμπράξεις και συμμαχίες βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την οικονομική μας κατάσταση.

Η σύνοδος αυτή που πραγματοποιείται στην 8η μοίρα του Υδροχόου αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους από την 5η ως και την 11η μοίρα αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο,Ήλιο, Σελήνη στις παραπάνω μοίρες.

Προτεραιότητα δίνουμε στην ανάγνωση του ωροσκόπου και κατόπιν του Ήλιου και της Σελήνης ανάλογα αν έχουμε γεννηθεί ημέρα ή νύχτα.

Κριός

Γενικότερος αέρας ανανέωσης πνέει στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες γεννιούνται, καθώς και η επιθυμία να ενταχθείτε σε ομαδικά προγράμματα. Τα σχέδια που οργανώνετε είναι πιο μεγαλεπήβολα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες προσδοκίες σας να πραγματοποιηθούν τώρα. Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε μπορούν να πυροδοτήσουν την ερωτική σπίθα ενώ μια μακροχρόνια φιλική σας σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Σύμμαχος σας σε κάθε προσπάθεια μπορεί να αποτελέσει και το διαδίκτυο αφού ευνοεί κάθε είδους επαφή αυτό το χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να βρίσκονται στον οίκο της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, έρχεστε πιο κοντά στις φιλοδοξίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και δεν αποκλείεται να λάβετε και κάποια αναγνώριση. Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται στο απόγειο και οι ευκαιρίες προβολής δεν θα λείψουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να θελήσετε να προχωρήσετε σε μια σχέση με κάποιο άτομο από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον ή να εντάξετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας σε αυτό γεγονός που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε κοινωνικά. Γενικότερα μη διστάσετε να προετοιμάσετε καινούρια σχέδια και να θέσετε καινούριους στόχους.

Δίδυμοι

Η σύνοδος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε προς κάθε κατεύθυνση, ανάλογα με τα προσωπικά σας “θέλω” και φιλοδοξίες. Νέοι στόχοι, θέματα σπουδών, επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται ενώ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που σκεφτόσασταν καιρό. Θέματα που παρουσίαζαν καθυστέρηση προχωρούν γρηγορότερα, ενώ υπάρχει εύνοια σε νομικές υποθέσεις και σε ότι έχει να κάνει με το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ. Μια νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανή όπως και ένας νέος έρωτας για τους ελεύθερους. Για τους δεσμευμένους η στιγμή είναι η κατάλληλη για να αναζωπυρώσετε το πάθος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Καρκίνος

Έρωτα και χρήμα προβλέπει το πλανητικό σκηνικό των ημερών. Έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές και χρεωστούμενα, ενώ ευνοούνται θέματα που αφορούν επιδοτήσεις, κληρονομιές και τραπεζικά δάνεια. Δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο ξαφνικό συμπληρωματικό έσοδο γεγονός που θα σας ικανοποιήσει αφάνταστα ενώ γενικότερα ευνοείται κάθε προσπάθεια για οικονομική άνοδο. Στον ερωτικό τομέα εκπέμπετε μαγνητισμό και η διάθεση σας ανεβαίνει στα ύψη. Προσοχή όμως στην υπέρμετρη ζήλια, στην έλλειψη εμπιστοσύνης και σε αβάσιμες υποψίες που πιθανόν να κατακλύσουν τη σκέψη σας. 

Λέων

Ο τομέας των σχέσεων βρίσκεται στο προσκήνιο των ημερών και εκεί έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά. Νέες γνωριμίες, δυνατότητα σύναψης νέων συνεργασιών ή ακόμα και βελτίωση των ήδη υπάρχουσων επαφών με συνεργάτες και άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά μπορούν τώρα να επιτευχθούν ευκολότερα. Μέσα στην έτσι κι αλλιώς έμφυτη λάμψη σας δεν αποκλείεται να γοητεύσετε ή ακόμα και να γοητευθείτε από κάποιο άτομο που θα μπει στη ζωή σας τώρα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορείτε ευκολότερα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να προγραμματίσετε να περάσετε καλά με τον/την σύντροφο σας. Νομικές υποθέσεις που σας απασχολούν μπορούν ευκολότερα τώρα να διευθετηθούν οπότε στρέψτε την προσοχή και προς τα εκεί αν υπάρχουν εκκρεμότητες.

Παρθένος

Σας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα και το πρόγραμμα σας. Μπορεί οι εργασιακές υποχρεώσεις να αυξάνονται αλλά μαζί με αυτές έρχονται περισσότερες ευκαιρίες να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε τις υπάρχουσες συνθήκες. Σε μία εξαιρετική περίοδο σποράς, όπως αυτή, μπορείτε να επιχειρήσετε ευκολότερα νέα ξεκινήματα και δραστηριότητες αλλά και να απομακρύνετε κακές συνήθειες. Η παρουσία σας σε πολυσύχναστους χώρους δεν περνά απαρατήρητη και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία. Επιπλέον τώρα μπορείτε ευκολότερα να φροντίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και να βελτιώσετε τη διατροφή σας.

Ζυγός

Με την ερωτική σας ζωή να ενεργοποιείται, το διάστημα είναι εξαιρετικό για νέα φλερτ, εξόδους και διασκεδάσεις. Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε μπορεί να σας φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα, ενώ μπορεί και να ανανεώσει την σχέση στην οποία βρίσκεστε ήδη. Αν υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, τώρα μπορούν να αποκατασταθούν ευκολότερα ενώ ευνοείστε και σε θέματα τεκνοποίησης αλλά και γενικότερης ενασχόλησης με αυτά. Για τους καλλιτέχνες Ζυγούς οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερης έμπνευσης και ευνοούν θέματα γενικότερης δημιουργίας για αυτό μη διστάσετε να τολμήσετε και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

Σκορπιός

Οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και αναζητούν λύση. Αν υπήρχαν διαφωνίες και προστριβές με μέλη του στενού περιβάλλοντος είναι ευκαιρία τώρα να τις διευθετήσετε. Προσοχή όμως στα νεύρα και τον καταπιεσμένο θυμό που μπορεί να έχετε ενώ προσπαθείστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Στα θετικά μπορεί τώρα να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ανακαινίζοντας το ή να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε και με θέματα ακίνητης περιουσίας.  Στην εργασία έχετε την ανάγκη να κάνετε καινούρια πράγματα, που δεν αποκλείεται να τα επιχειρήσετε από το χώρο της κατοικίας σας.

Τοξότης

Έχετε τη διάθεση για καινούργιες γνωριμίες, διασκέδαση και εξόδους. Ίσως πάλι να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο οποίο θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Γενικότερα η επικοινωνία αυξάνεται ενώ νέες ιδέες που έχετε μπορούν να σας φανούν προσοδοφόρες, αν τις εφαρμόσετε σωστά. Στα εργασιακά θέματα συζητήσεις που θα κάνετε μπορεί να αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικές, ενώ νέες γνωριμίες που θα έχετε σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Επιπλέον αν για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί από κάποια άτομα τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις ευκολότερα.

Αιγόκερως

Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά, κάνετε ό,τι μπορείτε για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά προσέξτε τη διάθεση σας να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα κυρίως για τη διασκέδαση σας γιατί η επιθυμία σας αυτή θα μπορούσε να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Στα επαγγελματικά ανοίγονται νέοι δρόμοι και ευκαιρίες που πρέπει να φανείτε προνοητικοί και ευέλικτοι για να τις αξιοποιήσετε. Η ηρεμία και η νηφαλιότητα που θα αποπνέετε σας κάνει πιο ελκυστικούς στα μάτια των άλλων ενώ πρόκειται να σας απασχολήσουν σκέψεις που αφορούν το γενικότερο σχέδιο της ζωής σας και πως θα τη βελτιώσετε.

Υδροχόος

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών αφού φιλοξενείτε τη σύνοδο αυτή στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι διαμορφώνονται νέα δεδομένα στα θέματα των διαπροσωπικών επαφών. Με δική σας πρωτοβουλία κυρίως, κάποιες σχέσεις πρόκειται να προχωρήσουν ενώ κάποιες άλλες που είτε σας έχουν κουράσει είτε δε σας εξυπηρετούν πια θα διακοπούν. Ο ερωτισμός που εκπέμπετε είναι πολύ έντονος και μια νέα γνωριμία ή μια φιλία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχέση είναι στα σενάρια των ημερών ενώ μεγάλη προσοχή θα δώσετε στην εξωτερική σας εμφάνιση ανανεώνοντας την. Γενικότερα περνάτε καλά αυτές τις μέρες και αυτό φαίνεται.

Ιχθύες

Η όψη αυτή πρόκειται να επηρεάσει περισσότερο θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν τη δουλειά σας,  γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετοι. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καλύτερη διαχείριση των καταστάσεων και να προετοιμάσετε τους προσεχείς σας στόχους καλύτερα. Επιπλέον ιδιαίτερη έμφαση θα δώσετε σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε ένα καινούριο πρόγραμμα διατροφής ή εκγύμνασης, ενώ βαθύτερες σκέψεις που σας απασχολούν τις αντιμετωπίζετε ευκολότερα με διαλογισμό και ενδοσκόπηση. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα προτιμήσετε να την κρατήσετε κρυφή.

Σπύρος Κυριαζόπουλος

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.