Αφροδίτη στα 12 Ζώδια

Αφροδίτη στα 12 ζώδια: θέσεις ικανοποίησης!

Η Αφροδίτη ανάλογα με την θέση της στα 12 ζώδια, στέλνει και τα ανάλογα μηνύματα!

  Η Αφροδίτη πήρε το όνομα της από τη θεά του έρωτα. Επομένως, δείχνει τις επιθυμίες μας και την ανάγκη μας για συναισθηματική ικανοποίηση.  Έχει να κάνει με την ομορφιά, την αυτοεκτίμηση αλλά φυσικά και με τις χρηματικές μας καταθέσεις!

  Η γλυκιά μας Αφροδίτη σε όποιο ζώδιο κι αν βρίσκετε εκτός από τον τρόπο που μας αρέσει να διασκεδάζουμε, μας δείχνει και με με ποιο τρόπο ερωτευόμαστε!! Η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη, δείχνει πόσο κοντά ερχόμαστε με τους άλλους και τι στάση υιοθετούμε απέναντι στον έρωτα!!

  Οι σχέσεις, η αγάπη και η στοργή είναι σημαντικές για όλους μας, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε!! Από την πιο παγωμένη drama queen, ως την πιο απελπιστική ρομαντική. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να προσεγγίζει τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

  Η Αφροδίτη προκαλεί έλξη και μαγνητισμό.  Η σεξουαλικότητα της είναι μαγνητισμένη σε σημείο που είναι δύσκολο να αντισταθούν οι άλλοι.  Φυσικά κάτω από την επιφανειακή έλξη, υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά της Αφροδίτης.  Αυτή η πλευρά όπου χειραγωγεί ή εκμεταλλεύεται, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της. 

  Όπως και να έχει όμως, αυτός ο καλοπροαίρετος πλανήτης, στο τέλος της ημέρας, μας υπενθυμίζει ότι, αξίζουμε την αγάπη!!

Για να βρείτε την Αφροδίτη στο χάρτη σας πατήστε το παρακάτω link:

Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ας εξερευνήσουμε όμως τι κάνει η Αφροδίτη ενώ χορεύει στα 12 ζώδια ξεχωριστά:

Απο την Έλενα Πίτρη

Αφροδίτη στα 12 Ζώδια 3

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ

Η Αφροδίτη στο Κριό είναι ένας Σίφουνας. Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στο Κριό, δεν θα φοβηθούν να κάνουν τη πρώτη κίνηση! Αν τους αρέσεις, θα σου το πουν σίγουρα για το τι σκέφτονται και το πώς νιώθουν. H νούμερο ένα ανάγκη τους για ρομαντισμό είναι το πάθος! Έχουν την τάση να ερωτεύονται εύκολα, αλλά βαριούνται και πολύ γρήγορα.

  Τα άτομα με Αφροδίτη στο Κριό μπορεί να έλκονται από ανθρώπους που είναι αθλητικά ή μια από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες να έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Θέλουν να είναι αρχηγοί σε μια σχέση αλλά ταυτόχρονα να διατηρούν την ανεξαρτησία τους. Τους είναι δύσκολο να κρύψουν τα συναισθήματα τους, είτε αυτά είναι ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. H νούμερο ένα ανάγκη τους για ρομαντισμό είναι το πάθος! Έχουν την τάση να ερωτεύονται εύκολα, αλλά βαριόνται και πολύ γρήγορα. Αυτή η τάση φέρνει πολλούς έρωτες αλλά χωρίς διάρκεια! 

  Αρκετά συνηθισμένο για τα άτομα με Αφροδίτη στο Κριό, είναι οι συζυγικές διαμάχες και τα προβλήματα λόγω της επιπόλαιας και παρορμητικής φύσης του Κριού. Η Αφροδίτη στο Κριό, βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα και αδυνατεί να μπει στη θέση του άλλου.

  Άτομα εξωστρεφές και κοινωνικά. Γνωρίζουν εύκολα κόσμο και γίνονται δημοφιλές στις παρέες τους.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ

Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στο Ταύρο, με αργά και σταθερά βήματα προσεγγίζουν το «αντικείμενο» του πόθου τους. Επιθυμούν ασφάλεια, σταθερότητα και άνεση στις σχέσεις τους γι’ αυτό ακολουθούν τους πολύ αργούς ρυθμούς.  Το πάθος που τους κυριαρχεί είναι αδιαπραγμάτευτο, αλλά και το φαγοπότι απαραίτητο!!!  γιατί όπως λέει και η παροιμία, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.

  Τα άτομα με Αφροδίτη στο Ταύρο είναι συμπαθητικοί, ενθαρρυντικοί, ρομαντικοί και στοργικοί.  Τους αρέσει η άνεση και η οικογενειακή ζωή.  Είναι λάτρεις του ωραίου και των σαρκικών απολαύσεων.  Έχουν αγάπη για την τέχνη, τα ρούχα και το φαγητό. Δίνουν μεγάλη αξία στο χρήμα και τις υλικές ανέσεις. Διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις, είτε φιλικές, είτε ερωτικές. Είναι θερμοί και περιποιητικοί. Αρκετά επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που επιλέγουν να δεθούν.

  Αυτή η θέση φέρνει συνήθως γάμο με ευκατάστατο και όμορφο σύντροφο. Κέρδη μέσω του γάμου ή από ακίνητα. Τα αρνητικά που μπορεί να παρουσιάσει το άτομο με αυτή τη θέση είναι η κτητικότητα και η αυξημένη προσκόλληση προς τον ερωτικό σύντροφο. Φοβάται τις αλλαγές και τείνει να είναι ισχυρογνώμον. Πάντως σε γενικές γραμμές, λόγω της ευνοϊκής θέσης της Αφροδίτης, το άτομο ζει όμορφες, δημιουργικές και σταθερές σχέσεις.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στους Διδύμους είναι χαρούμενοι, ανάλαφροι, που στο λέγειν δεν πιάνονται.  Τα άτομα με Αφροδίτη στους Διδύμους, όταν αρχίσουν τα κομπλιμέντα, λυγίζουν και τα σίδερα.  Μοιάζουν λίγο με την πεταλούδα, όπου χαρούμενη πετά από το ένα λουλούδι στο άλλο, από το ένα πάρτι στο άλλο πάρτι, από την μια ομάδα στην άλλη ομάδα και από ένα μέρος σε άλλο μέρος, αλλά μην φανταστείτε τίποτα κακό, απλά οι άνθρωποι είναι κοινωνικοί.

  Φυσικά όταν νοιάζονται, τότε πραγματικά νοιάζονται. Απλώς χρειάζονται λίγη ποικιλία για να κρατήσουν τα πράγματα λίγο πικάντικα.  Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς.  Αν δεν καλέσετε ένα άτομο με Αφροδίτη στους Διδύμους στο πάρτι σας, τότε το πάρτι σας θα είναι χάλια, μονότονο.

  Ως ζώδιο του αέρα ο Δίδυμος, έλκεται από την επικοινωνία.  Έτσι, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει ένα άτομο να θέτει την επικοινωνία ως κορυφαία προτεραιότητα στις σχέσεις του.  Χρειάζεται ένα σύντροφο που να τους ενώνουν τα κοινά ενδιαφέροντα και η πνευματική επικοινωνία. Ουσιαστικά ερωτεύονται μέσω της επικοινωνίας!! Γοητεύουν με την ευφυΐα τους, το πνεύμα τους, και με την αυθόρμητη φιλικότητα τους. Είναι γρήγοροι στη δημιουργία επαφών και συνδέονται εύκολα με τους άλλους, διασκεδάζουν με πειράγματα, αστειεύονται και χαριτολογούν.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Στους γεννημένους με Αφροδίτη στο Καρκίνο ταιριάζει τέλεια το άσμα, «μου θυμίζεις την μάνα μου…» .  Η ψυχολογική ανάγκη για οικογενειακή ζωή και σταθερότητα είναι πολύ ισχυρή.  Είναι άτομα πολύ αισθησιακά, τα οποία στήνουν ένα όμορφο σπιτικό.  Μόλις ερωτευτούν, θα στο δείξουν με χίλιους δύο τρόπους.  Αλλά πρώτα απ΄όλα θα σας δείξουν σε όλο τους το σόι.

  Τα άτομα με Αφροδίτη στο Καρκίνο, συνήθως έλκονται από συντρόφους με μητρικά χαρακτηριστικά.  Είναι εξαιρετικά υπερπροστατευτικά και κτητικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άτομα χαμηλών τόνων, δεκτικά και διαισθητικά.  Είναι προσανατολισμένοι στην οικογένεια τους και στο σπίτι.  Αρκετές φορές είναι εσωστρεφής και δεν εξωτερικεύουν εύκολα τα συναισθήματα τους. Στην ουσία είναι σαν να προστατεύουν τον εαυτό τους.

  Η μεγαλύτερη επιθυμία τους είναι να δημιουργήσουν οικογένεια σε νεαρή ηλικία για να νοιώσουν ολοκληρωμένοι.  Αν δεν το πετύχουν αυτό ή αν αποτύχουν στα ερωτικά, τότε θα αρρωστήσουν συναισθηματικά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΩΝ

Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στο Λέων αντιμετωπίζουν τη ζωή σαν ένα πάρτι και είναι οι πρωταγωνιστές! Θέλουν να βιώσουν το ρομαντισμό σαν ένα μεγαλειώδες, θεατρικό γεγονός!  Ο νεανικός τους ενθουσιασμός και το κέφι τους να ζήσουν αυτή την παράξενη μικρή ζωή είναι μεταδοτικός.  Αγαπούν τους ανθρώπους και οι άνθρωποι τους αγαπούν αμέσως, απολαμβάνοντας την λαμπερή τους προσωπικότητα. Τους αρέσει να έχουν μια ατελείωτη πηγή προσοχής και είναι πιο ευτυχισμένοι όταν νιώθουν ξεχωριστοί, σαν να είναι πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας!!

  Τα άτομα με την Αφροδίτη στο Λέων θέλουν από τον σύντροφό τους να τους συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα.  Μπορεί να ενοχλούνται ή να ζηλεύουν όταν ο σύντροφος τους περνά χρόνο με κάποιον άλλο ή δεν τους δίνει σημασία.  Μερικές φορές, μπορεί επίσης να είναι ανασφαλείς για τη σχέση τους. Είναι οι πιο πιστοί συντρόφοι που θα μπορούσατε να έχετε. Αρκετά γενναιόδωροι και τους αρέσει να δίνουν δώρα ή εκπλήξεις. 

  Έλκονται από άτομα που είναι δημιουργικά ή έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Μια ερωτική σχέση με τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη στο Λέων μπορεί να είναι δραματική, συναρπαστική και παθιασμένη. Περιμένουν τη πλήρη αφοσίωση και πίστη από τον σύντροφό τους.  Αν ο/η σύντροφος σας έχουν την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο της Φωτιάς, τότε χρειάζεται να δείξετε υπερβολικές χειρονομίες, καθώς αναζητούν το θαυμασμό από τους πιθανούς συντρόφους τους.

  Ωστόσο αν πληγωθεί η υπερηφάνεια τους και νοιώσει πως δεν τον σέβονται, προχωρήστε με προσοχή, καθώς τα λιοντάρια μπορούν επίσης να είναι πολύ άγρια και να διακόψουν χωρίς καμία δυσκολία οποιαδήποτε σχέση. 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στη Παρθένο είναι άτομα πολύ πρακτικά! Όταν θα σας ερωτευθούν θα μείνετε με το στόμα ανοικτό με τις εξυπηρετήσεις που μπορούν να σας προσφέρουν. Θα σας ξεσκονίσουν το σπίτι, θα σας πάνε στο γιατρό, θα σπρώξουν την καρέκλα για να καθίσετε, κι άλλα τέτοια.  Θα κάνει τα πάντα για κάποιον που αγαπά!! Περιμένουν την τελειότητα στις σχέσεις τους και είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

  Όταν η Αφροδίτη σε έναν γενέθλιο χάρτη, βρίσκεται στην Παρθένο, αναζητά την ομορφιά μέσα από το μέτρο.  Έχουν εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες, επομένως μπορεί να απογοητευτούν όταν ο σύντροφός τους δεν τις ανταποκρίνεται.  Τα άτομα με Αφροδίτη στη Παρθένο, διατηρούν τα συναισθήματά τους υπό αυστηρή κυριαρχία και χρειάζονται απόδειξη αγάπης πριν τα εκφράσουν. Νοιάζονται πολύ για την γνώμη των άλλων προς το άτομο τους και αρκετές φορές γίνονται πολύ επικριτικοί.

  Τα άτομα με Αφροδίτη στη Παρθένο, έχει καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του στην δουλειά και μπορεί να είναι ευγενικοί και συμπαθητικοί χωρίς περιπλοκές και συγκρούσεις. Αρκετά συχνά είναι επιτυχημένοι, χάρη στις οργανωτικές τους ικανότητες.  Είναι προσεκτικοί στη λεπτομέρεια και πολύ ιδιαίτεροι με το περιβάλλον τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα αγαπήσουν ένα πεντακάθαρο σπίτι και δεν θα μπορέσουν να ζήσουν σε ένα ακατάστατο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στο Ζυγό είναι ισορροπημένοι, ήρεμοι και γοητευτικοί. Όταν ερωτευτούν γίνονται τόσο τρυφεροί που καλομαθαίνουν το σύντροφο τους.  Είναι γεννημένοι για να ερωτεύονται.  Τα άτομα με Αφροδίτη στο Ζυγό, περιποιούνται τον εαυτό τους άψογα. Είναι σκέτα φιγουρίνια και φυσικά δεν κυκλοφοράνε με ότι νάνε!!! 

  Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι’ αυτό αγαπούν την αγάπη και θέλουν να είναι πάντα με έναν σύντροφο. Τα άτομα με την Αφροδίτη στον Ζυγό, ενδιαφέρονται πάντα για το τι έχει να πει το αγαπημένο τους πρόσωπο και προσπαθούν να κατανοήσουν το σύντροφό τους. Τα άτομα της Αφροδίτης στον Ζυγό ξέρουν πραγματικά πώς να ενεργοποιούν τη γοητεία τους όταν προσπαθούν να προσελκύσουν έναν υποψήφιο σύντροφο.  Ο ρομαντισμός είναι σημαντικός και τους αρέσει να απολαμβάνουν δείπνα υπό το φως των κεριών, λουλούδια και αγκαλιές μπροστά στο τζάκι.

  Φυσικά ο γάμος είναι μια ανάγκη για την προσωπική τους τελειότητα.  Δίνουν μεγάλη αξία στην συντροφικότητα.  Σπάνια θα δούμε ένα άτομο με την Αφροδίτη στο Ζυγό μόνο του. Αρκετές φορές τα άτομα με Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι αναποφάσιστα. Ενώ θέλουν μια σχέση, μπορεί να δυσκολεύονται να επιλέξουν και μπορεί να τους πάρει πολύ χρόνο για να αποφασίσουν.  Ακόμη και αφού επιλέξουν το σύντροφο τους για να τακτοποιηθούν, μπορεί να έχουν αμφιβολίες, αν αυτός ήταν ο «ένας» αρκετά χρόνια αργότερα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στο Σκορπιό εκπέμπουν τόσο ερωτισμό που δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα!! Απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δείξουν τον έρωτά τους. Τα άτομα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φαίνονται μυστηριώδης και μυστικοπαθής, οπότε μπορεί να δυσκολευτείτε να τους γνωρίσετε ή να μπερδευτείτε για το πώς νιώθουν. Περιμένουν από τους άλλους να σέβονται το απόρρητο τους, αλλά δεν σέβονται του συντρόφου τους.  Έχουν τη τάση να διερευνούν τη προσωπική ζωή του συντρόφου τους και να συλλέγουν πληροφορίες.  Είναι οι ντετέκτιβ του ζωδιακού κύκλου. 

  Τα άτομα με Αφροδίτη στο Σκορπιό, ενώ μπορεί να φαίνονται ψυχρά όντα, έχουν όμως έντονα συναισθήματα και χρειάζονται απλώς έναν σύντροφο με τον οποίο να νιώθουν άνετα να τα μοιραστούν. Άτομα εξαιρετικά πιστοί εκτός και αν προδώσετε την εμπιστοσύνη τους.  Αν το κάνετε αυτό, απλά τρέξτε.

  Τα άτομα με Αφροδίτη στο Σκορπιό τείνουν να είναι ζηλιάρικα και κτητικά γιατί λαχταρούν το «όλα ή τίποτα». Είναι εξαιρετικά σαγηνευτικά και σέξυ.  Καχύποπτα και επιφυλακτικά. Τα άτομα με Αφροδίτη στο Σκορπιό απαιτούν την ένταση, το πάθος και την απόλυτη οικειότητα στις ερωτικές σχέσεις. Η επιθυμία τους για ένωση δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και εγκεφαλική και πνευματική. Συνήθως οι σχέσεις τους είναι καταστροφικές, φλογερές και μεταμορφωτικές.  Ωστόσο, με τον καιρό, μαθαίνουν να μετριάζουν αυτά τα συναισθήματα και συνήθως βρίσκουν συντρόφους που είναι πιο προσγειωμένοι για να τα σταθεροποιήσουν.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ

Τα άτομα με Αφροδίτη στο Τοξότη είναι αεράτα και ελεύθερα! φλερτάρουν και ερωτεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η χαρά τους δεν μπορεί να κρυφτεί! Τι εκδρομές, τι ταξίδια, τι διαλέξεις, τι φιλοσοφικές συζητήσεις.  Από όλα έχει το μενού!

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, το βέλος της κατευθύνεται κατευθείαν προς την καρδιά σας.  Τα άτομα με την Αφροδίτη στο Τοξότη, είναι ενθουσιώδεις, διασκεδαστικοί, χαρούμενοι και αισιόδοξοι με περιπετειώδη φύση.  Είναι ανεξάρτητοι και μπορεί να είναι δύσκολο να δεσμευτούν.  Αγαπάνε την ελευθερία τους και δε δέχονται περιορισμούς. Αναζητούν έναν σύντροφο με τον οποίο θα υπάρχει περισσότερο εγκεφαλική επικοινωνία παρά σωματική.  Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, επομένως χρειάζεται ένα σύντροφο που θα τους συνοδεύει.

Τα άτομα με Αφροδίτη στο Τοξότη προσελκύουν την αγάπη με το να είναι ανέμελα και κοινωνικά.  Μπορεί να φαίνονται αρκετά γοητευτικά σε έναν πιθανό ρομαντικό σύντροφο, ωστόσο, έχουν τη τάση να είναι πολύ ωμά. 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ

Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στο Αιγόκερο, τους χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και πάλι σοβαρότητα! Ακόμα και ερωτευμένοι είναι σοβαροί.  Κάθε ρομαντική χειρονομία είναι βαθιά μελετημένη από μια Αφροδίτη στον Αιγόκερο.  Μέχρι να πάρουν μπροστά.  Μετά μην τους φοβάστε θα ξεδιπλωθούν και θα σας δείξουν το πάθος που κρύβουν μέσα τους.

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Αιγόκερο είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αγάπη.  Αλλά έχουν μια κρυφή παθιασμένη πλευρά που αποκαλύπτεται μόνο όταν νιώσουν ασφάλεια. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο θέλουν σταθερότητα και δέσμευση.   Προσελκύουν το αντικείμενο του πόθου τους με ωριμότητα και με έλεγχο.  Εμφανίζονται συγκρατημένοι και συναισθηματικά απόμακροι όταν είναι ερωτευμένοι.  Προτιμούν να μην ανακαλύψουν το βάθος των συναισθημάτων τους για να αποφύγουν την απόρριψη.  Αναζητούν ένα σύντροφο, ο οποίος θα τους παρέχει την ασφάλεια.  Έλκονται από μεγαλύτερους συντρόφους ή άτομα κοινωνικά καταξιωμένα.  Ο οικονομικός παράγοντας στην επιλογή του μελλοντικού συντρόφου τους, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Για να πετύχετε το κλίκ στους γεννημένους με Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα πρέπει να τους δώσετε την ελευθερία τους.  Μην ρωτήσετε για το τι κάνουν και που πάνε και θα πετύχετε!  Αφήστε τους να νοιώσουν ότι έχουν την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.  Τα άτομα με Αφροδίτη στον Υδροχόο, αγαπάνε την ελευθερία τους και είναι απρόθυμα να δεσμευτούν.  Ωστόσο, εάν κάνουν το βήμα, περιμένουν να έχουν την απόλυτη πίστη.

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Υδροχόο, αγαπάνε όλους τους εραστές που είχαν, δεν τους ξεχνάνε ποτέ και μάλιστα μπορεί και να τους ανακυκλώνουν.  Οι γεννημένοι με Αφροδίτη στον Υδροχόο, τους ενδιαφέρει περισσότερο απ΄όλα η φιλία.  Ακόμη και οι στενές τους σχέσεις μοιάζουν συχνά με φιλία παρά με ρομαντισμό.  Γι’ αυτό το λόγο, τα άτομα με Αφροδίτη στον Υδροχόο, για να μπορέσουν να μείνουν σε μια σχέση, θα πρέπει ο σύντροφος τους να δείξει αρκετή πρωτοτυπία και να αποκτήσουν ένα είδος φιλικής σχέσης.  Δύσκολα εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικά.  Δεν έχουν όνειρο να παντρευτούν! κι αν παντρευτούν, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να χωρίσει ξαφνικά.  Η ερωτική ζωή της χαρακτηρίζεται ως απρόβλεπτη.

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Υδροχόο έλκονται από ιδεαλιστές ή επαναστάτες που ξεχωρίζουν από το πλήθος.  Έχουν μεγάλη επιθυμία να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ

Ρομαντισμός, φαντασία, ευαισθησία, καλλιτεχνία, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί με Αφροδίτη στον Ιχθύ.  Έχουν ρομαντική διάθεση και μεγάλη ανάγκη να ερωτευτούν και να τους ερωτευτούν. Γι’ αυτό ψάχνουν απελπιστικά τον ιδανικό σύντροφο κι αν δεν τον βρουν το κατασκευάζουν στο μυαλό τους.

Τα άτομα με Αφροδίτη στο Ιχθύ, σκέφτονται σενάρια, σκηνικά για το πως θα τυλίξουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.  Ούτε ταινία του Hollywood να ήταν!!  Αθεράπευτα ερωτικοί και δοτικοί. Αν δεν ενδώσετε στον έρωτα τους, θα τους δώσετε τροφή για να σας ονειρευτούν.  Να ονειρευτούν πως θα μπορούσε να ήταν αν ήσασταν μαζί.!!

Η Αφροδίτη στο Ιχθύ είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο.  Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εκφράζεται με ευκολία. Οι ιχθύες κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, το πλανήτη της ψευδαίσθησης, του ονείρου, της άνευ όρων αγάπης, της φαντασίας, των ψέματων και της εξαπάτησης. Έτσι τα άτομα που γεννήθηκαν με Αφροδίτη στο Ιχθύ, έχουν τη τάση να ανυψώνουν το σύντροφο τους και να μην βλέπουν την κακιά πλευρά τους.  Είναι σαν να φοράνε παρωπίδες.  Ερωτεύονται αυτό που υπάρχει σαν ιδέα και όχι το ίδιο το άτομο όπως είναι στην πραγματικότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όταν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν δώσει τα πάντα και έχουν εισπράξει πίσω πολύ λιγότερα από αυτά που η κατάσταση υποσχόταν, καταλήγουν να νοιώθουν εξαπατημένα, πληγωμένα και μόνα.

Απο την Έλενα Πίτρη

Αφροδιτη στην παρθενο χαρακτηριστικα αφροδιτη στον ζυγο αντρας