Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης

Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης

Η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης που ανήκει στους προσωπικούς. Αυτό σημαίνει πως επηρεάζει την ζωή μας σε καθημερινή βάση, αποκαλύπτει τις ερωτικές μας προσεγγίσεις, τις ρομαντικές μας φαντασιώσεις αγάπης, τι εκτιμάμε, τι ακριβώς μας δίνει ευχαρίστηση και τι βρίσκουμε ελκυστικό, καθώς και την οικονομική μας ατμόσφαιρα, τον τροπο που αντιμετωπίζουμε και προσελκύουμε τα χρήματά μας. Είναι ο τρίτος κατά σειρά φωτεινότερος πλανήτης μετά τον Ήλιο και την Σελήνη στον Ουρανό. Ένας πλανήτης που εκφράζει την ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ , αυτό που ΘΈΛΟΥΜΕ-το για μας ΤΕΛΕΙΟ- και αν και θεωρείται ένας ζεστός και υγρός πλανήτης, είναι ταυτόχρονα και Αφιλόξενος (στο ηλιακό μας σύστημα), γεγονός που έρχεται να μας θυμίσει πως η τελειότητα είναι πραγματικά ανέφικτη.

 Στις 5 Απριλίου στις 7:00 π.μ κάνει την είσοδο της σε ζώδιο του Άρη τον Κριό – ζώδιο Φωτιάς, έως το μεσημέρι της 26 Απριλίου που περνάει στον Ταύρο και εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα βρίσκεται σε θέση αδυναμίας της, καθώς ο πλανήτης της Αγάπης θα  βρίσκεται σε ζώδιο του Πολέμου  και θα εκφράζεται μέσα από μεγάλη ένταση, πάθος, αγάπη για περιπέτεια, ανεξαρτησία, ανταγωνιστικότητα.
Ανυπόμονος – παρορμητικός και συχνά, όταν δεν καταφέρνει να κατακτήσει στόχο του, εκφράζει θυμό, εύκολα κάνει το πρώτο βήμα  στην κατάκτηση και χωρίς αμφιβολία θα πολεμήσει για αυτούς που αγαπά , πιστός στον κατάλληλο για αυτόν σύντροφο, καθώς απαιτεί το ίδιο από τους άλλους. Υψηλή σεξουαλική ενέργεια, συναρπαστικός εραστής και θέλει ο σύντροφός του να τον θαυμάζει. Τον διέπει μια φυσική ανάγκη να κατακτά ολοένα και περισσότερους στόχους και για αυτό δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τους  μακροχρόνιους δεσμούς του. Θα μπορούσαμε να του προσδώσουμε εγωκεντρισμό, καθώς είναι πάντα περισσότερο προσανατολισμένος στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, παρά στις επιθυμίες των συντρόφων του. 

 Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει είναι:
Αρχικά το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6-4-24 στις 20:45 το βράδυ στην 01ο 56΄ Κριού όπου την επιρροή θα δεχθούν οι Κριοί-  Λέοντες- Ζυγοί – Υδροχόοι των πρώτων τριών μοιρών και θα φέρει παθιασμένους  έρωτες, έντονη σεξουαλικότητα, τα αισθήματα θα εκφράζονται με αυτοπεποίθηση δίχως φόβο, δημιουργικότητα καθώς εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις.

Αφροδίτη σύνοδος με Βόρειο Δεσμό στις 17-4-24 στις 21:45 στην 15ο 34΄ Κριού και επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι στις 14ο-15ο– 16ο μοίρες. Η όψη θα φέρει Καρμικούς έρωτες καθώς μοιραίες παθιασμένες συναντήσεις. 

Αφροδίτη σύνοδος Ανάδρομου Ερμή στις 19/4/24 στις 12: 00 το μεσημέρι, στην 17ο 32΄ Κριού και θα επηρεαστούν οι 16ο – 17ο  18ο μοίρες του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι. Αισθηματική εξωστρέφεια, τα θέλω και επιθυμίες θα εκφράζονται όμορφα, δημιουργικότητα , φλέρτ στον χώρο της εργασίας και υποθέσεις επαγγελματικές που υπήρχαν ως στόχο στο παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και έχουν την ευκαιρία πραγματοποίησης με επιτυχία.

Αφροδίτη σύνοδος Χείρωνα στις 21-4-24 στις 14:48 μ.μ. στην 20ο 09΄ Κριού, μια όψη Σταχτοπούτας όπως ονομάζεται κατά την οποία πραγματοποιούνται ευχές μας, και την επιρροή θα δεχθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι.

Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης 3

Τα 12 ζὠδια αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη διασχίζει το ζώδιό σας και θα είναι πραγματικά μια περίοδος που θα εκπέμπετε γοητεία και θα αποπνέετε ερωτισμό, η αυτοπεποίθησή σας εκτοξεύεται και διαχέεται μέσα από έναν αέρα ελευθερίας. Ιδιαίτερα φιλικοί και συνεργάσιμοι και η διασκέδαση και ο έρωτας έρχονται στο προσκήνιο. Νέες ερωτικές σχέσεις πάθους δείχνει να βιώσετε οι αδέσμευτοι. Μια ανάγκη ανανέωσης της εικόνας σας θα θέλετε να κάνετε όμως καλύτερα να μην προβείτε σε ριζικές αλλαγές μέχρι ο Ερμής να μπει σε Ορθόδρομη πορεία. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε την αναβίωση κάποιου παλιού σας χόμπι.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσωστρέφεια αυτήν την περίοδο καθώς δεν δείχνει να σας έλκει ο έξω κόσμος. Τα αισθήματά σας τα κρατάτε καλά κρυμμένα και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια ερωτική σχέση έντονου πάθους που θα βιώσετε και πρέπει να διατηρηθεί μυστική, ακόμα και το τέλος και κλείσιμο κύκλου  μιας τοξικής σχἐσης με ρίζες από το παρελθόν. Με Ιδιαίτερη μυστικοπάθεια θα κινηθείτε όσον αφορά τις προσωπικές και τις  κοινωνικές σας επαφές, καθώς μπορεί να υπάρξουν μυστικές συζητήσεις και κρυφές οικονομικές απολαβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική και επικοινωνιακή σας φύση βρίσκει έδαφος και πεδίο να δράσει και υπόσχεται μεγάλες στιγμές μέσα από νέες εμπειρίες, αποκομίζοντας  γνώσεις, σε ένα περιβάλλον ταιριαστό με τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Θα είστε σε μια διαρκή σύνδεση με κάθε τρόπο και μέσο, θα λάμψετε μέσω της παρουσίας σας σε κοινωνικά δίκτυα, ομάδες και φιλικούς σας  κύκλους. Πολλές επιλογές στην επικοινωνία, θα σας δημιουργούν την αίσθηση ότι είστε συνδεδεμένοι με όλους. Μια ερωτική σχέση δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί με ένα φιλικό πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε καιρό, ενδεχόμενο που δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη η δραστηριοποίησή σας στον χώρο σας τον επαγγελματικό καθώς και εύνοια, νέες ευκαιρίες και επιτυχίες θα σημειωθούν. Χρησιμοποιείτε ικανότητές και δημιουργικότητα καθώς και τα ταλέντα σας, γοητεύοντας τους άλλους και πετυχαίνετε στόχους που έχετε βάλει. Ανεβάζετε τον πήχη και δεν δείχνει να συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που πιστεύετε πως αξίζετε. Δείχνει ακόμα να εμπνέεστε μέσα από άλλους και να εφαρμόζετε ιδέες με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Προσοχή ιδιαίτερη μην παρασυρθείτε από την έντονη φιλοδοξία σας σε παρορμητικές ενέργειες και βρεθείτε μέσα σε συγκρούσεις με ανωτέρους σας, χάνοντας εύνοια και ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Αυτή η περίοδος σας βρίσκει να θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μεγάλη διάθεση για διασκέδαση, ψυχαγωγία καθώς και ό,τι αφορά την ζώνη της τέχνης. Οτιδήποτε είναι ικανό να διευρύνει τους ορίζοντές σας, σας τραβά το ενδιαφέρον και την προσοχή. Το εξωτερικό καθώς άνθρωποι εξωτερικού σας εξιτάρουν όσο ποτέ άλλοτε. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση με άτομο διαφορετικού πολιτισμού και υπόβαθρου από εσάς, ακόμα και με  άτομο που θα γνωρίσετε όσοι ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Σίγουρα θα γοητεύσετε τους άλλους μέσω της εικόνας που θα έχετε αυτήν την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα οικονομικά σας που σας συνδέουν με τρίτους δείχνει να έχουν εύνοια αυτήν την περίοδο, κάποια επένδυση που τυχόν είχατε επενδύσει οικονομικά αποδίδει ικανοποιητικά, καθώς και οποιαδήποτε οικονομική σχέση που σας συνδέει με σύντροφο. Η σχέση σας  η ερωτική θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς αισθάνεστε την ανάγκη μιας βαθὐτερης μεταξύ σας σύνδεσης. Νέα ερωτική σχέση που ίσως δημιουργηθεί αυτήν την περίοδο, θα βιωθεί έντονα μέσα από στιγμές πάθους.

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις συνεργατικές καθώς οι στενές προσωπικές σας σχέσεις με το σύντροφο σας, θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτήν την περίοδο. Προσεγγίζετε με σοβαρότητα τις σχέσεις αυτές και επιθυμείτε να τις φέρετε σε μια ισορροπία. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα το διαχειριστείτε, σίγουρα δείχνει να θέτετε τα προσωπικά σας πάθη ως βασική προτεραιότητα και επιθυμία αφού αυτό σας εκφράζει, προσπαθήσετε όμως να βρείτε τρόπους διπλωματικούς για να φέρετε την μεταξύ σας αρμονία μέσω λύσεων που βασιζονται σε αλληλοϋποστήριξη, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι συγκρούσεις μοιάζουν αναπόφευκτες. Οι ελεύθεροι θα νιώσουν την επιθυμία μιας δέσμευσης, όπου και υπάρχουν οι πιθανότητες να δείτε να συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εργασιακός σας χώρος καθώς οι καθημερινές σας επαφές έρχονται στο προσκήνιο και γίνονται πιο αρμονικές, καθώς δείχνει να απολαμβάνετε τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σας μέσα από την δική σας στάση κατανόησης και προσφοράς σας απέναντί τους. Νέες γνωριμίες, ακόμα και ερωτικού ενδιαφέροντος που όμως σας αφήνουν μάλλον ασυγκίνητους καθώς δεν θεωρείτε έξυπνη την ανάμειξη των ερωτικών σας υποθέσεων μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Όσοι είχαν ταλαιπωρηθεί λόγω κάποιας αδιαθεσίας, δείχνει να αναρρώνουν πλήρως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα εκφραστική η περίοδος αυτή, ακτινοβολείτε και εκπέμπετε γοητεία μέσω της οποίας αποκτάτε την δύναμη να έλκετε τους άλλους ακόμα να επηρεάζετε την θέληση τους. Αναζητάτε την έμπνευση και την φλόγα σε κάθε ζώνη διασκέδασης. Οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν την αύρα του αισθηματικού  δράματος και τελική επιθυμία και σκοπό να περάσετε καλά διασκεδάζοντας Μπορεί να δείτε αναζωπύρωση σχέσης οι δεσμευμένοι αλλά και οι ελεύθεροι να έχετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Ένα δημιουργικό έργο μπορεί να μονοπωλήσει την προσοχή σας επίσης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την περίοδο ερωτεύεστε τον χώρο του σπιτιού σας και αγαπάτε να περνάτε αρκετό από τον χρόνο σας μέσα σε αυτό. Θα νιώθετε την ανάγκη να το φροντίσετε και να ομορφύνετε τον χώρο. Θα μπορούσατε να κερδίζετε και χρήματα κάποιοι δουλεύοντας από το σπίτι αυτό το διάστημα. Μνήμες νοσταλγικές ξυπνούν μέσα σας, στιγμές ρομαντικές που είχατε βιώσει με τον ερωτικό σας σύντροφο και μοιάζει σαν να ενεργοποιούνται ιδιαίτερα οι ευαισθησίες σας για αυτόν.  Θα θέλετε να φροντίζετε ιδιαίτερα τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Προσοχή σε συζητήσεις δύσκολου περιεχομένου, καθώς κάποιες συγκρούσεις θα μπορούσαν να λάβουν χώρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετή επικοινωνία υπόσχεται αυτή η περίοδος μέσα από την οποία απολαμβάνετε να εκφράζετε το γνωστό σε όλους πνεύμα σας. Διαδικτυακές επικοινωνίες πολλές που μπορεί να σας διεγείρουν εγκεφαλικά καθώς εσείς το θεωρείτε αφροδισιακό. Εύκολα θα μπορείτε να προσεγγίζετε ευαίσθητα θέματα, εξερευνώντας τα με φίλους. Συζητήσεις αρκετές καθώς και μετακινήσεις και επαφές με αδέρφια και άτομα της κοντινής σας κοινότητας, μέσα από τις οποίες θα μπορούσατε να έχετε και οικονομικά οφέλη. Διασκέδαση λοιπόν υπόσχεται το διάστημα αυτό και αρκετό κέφι καθώς θα νιώθετε χαρούμενοι  μέσα από την συναναστροφή σας με άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οικονομική σας ασφάλεια συτό το διάστημα θα σας απασχολεί έντονα και δείχνει πως τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα υπάρξει και εύνοια μεγαλύτερης ταμειακής εισροής, γεγονός που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να έχετε στην οικονομική σας διαχείριση καθώς τάσεις υπερβολικής κατανάλωσης μοιάζουν να σας διακατέχουν. Μην ξοδεύετε αλόγιστα. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής  σας και η στάση τους απέναντι σας, σας εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση κάνοντάς να νιώθετε ασφαλείς.

Από Marion Leon

Σημείωση: Αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γινονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό αστρολογικό  χάρτη του και την κατάσταση του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι σαν κυρίαρχη δύναμη

Ανάδρομος Ερμής από 2 – 25 Απριλίου 2024 στο Κριό. Τι μπορείς να διορθώσεις; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)