Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος δεσμός 8 Ιουνίου 2022. 3 Ζώδια που θα έχουν τύχη στον έρωτα

 Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος δεσμός 8 Ιουνίου 2022. 3 Ζώδια που θα έχουν τύχη στον έρωτα

  Η Αφροδίτη Βασίλισσα μέσα στο ζώδιο του Λέοντα και ο Βόρειος δεσμός στο ζώδιο του Ταύρου ζητάει τα πάντα, κάθεται στον θρόνο της και ζητάει την προσοχή μας σε όλα τα επίπεδα οικονομικά,  επαγγελματικά, ερωτικά, βρίσκοντας ισορροπίες σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ενώ η όψη αυτή θα δυσκολέψει τα περισσότερα ζώδια, γιατί φέρνει δυσαρμονία με διασπάσεις και συγκρούσεις στο πλαίσιο των σχέσεων, τρία Ζώδια θα έχουν τύχη στους παραπάνω τομείς. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κριός

  Επηρεάζεστε θετικά. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά και ερωτικά σας. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά, είστε ευχάριστοι και δημιουργικοί με τον σύντροφο και τα παιδιά σας.Ανανεώνεστε και προσελκύετε νέους φίλους μεγαλώνοντας τον κύκλο γνωριμιών σας. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή, γιατί με τον παρορμητισμό σας ενδέχεται να λάβετε βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Νιώθετε κατακτητικοί, ηγετικοί θέτετε νέους στόχους, ενώ νιώθετε συναισθηματική χαρά από την ενέργεια που λαμβάνεται από το σύμπαν. Οι μεγαλύτεροι έρχεστε πιο κοντά στα παιδιά σας, μοιράζεστε χαρούμενες στιγμές και αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας μαζί τους. Για αυτούς που ασχολούνται σε καλλιτεχνικό επίπεδο, θα έχουν έμπνευση και δημιουργική διάθεση και παράλληλα παίρνουν μορφή οι ιδέες σας για την υλοποίησή τους.

Λέων

  Πάθος και υπερβολή φέρνει η όψη σε εσάς και γίνεστε πιο δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας και στις σχέσεις τις διαπροσωπικές. Είστε φιλόδοξοι, αλλά χρειάζεται προσοχή. Μην αναλάβετε παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορείτε να κάνετε και να θέσετε όρια, διότι εάν τα ξεπεράσετε θα εκτεθείτε χωρίς λόγο στα επαγγελματικά σας. Είστε κοινωνικοί και λάμπετε μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο ο οποίος μεγαλώνει, αφού προβάλλεστε και  στον εργασιακό τομέα. Αυξάνεται η επικοινωνία σας και μεγαλώνει η αναγνωρισιμότητα, όσοι βρίσκονται σε σχέση θα περάσουν όμορφα με τον\την σύντροφο, οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επιλέξετε ερωτικό ταίρι. Προσοχή στις επιλογές σας γιατί όπως λέει και το ρητό ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Υδροχόος

  Αναθέρμανση των σχέσεων και των συνεργασιών, γίνεστε πιο δημιουργικοί,  η όψη σας βοηθάει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να αλλάξετε. Σας κάνει πιο εσωστρεφείς και ζητάει να πάρετε πρωτοβουλίες, να δείξετε αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσετε ότι επιθυμείτε. Θα δεχτείτε ερωτικές προκλήσεις όμως δεν παύετε να είστε καχύποπτοι. Πρέπει να γεμίσετε αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Πρέπει να αφεθείτε και να αποφύγετε τον φόβο, να πάρετε πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά ζητήματα ή τα ερωτικά και να αναλάβετε δράση, ενώ σας δίνετε η ευκαιρία να λύσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας πίεζαν στο παρελθόν.

Ανθή Καραταράκη

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  12 έως 18 Ιουνίου – Εξάλειψη αντιθέσεων

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 12 έως 18  Ιουνίου – Εξάλειψη αντιθέσεων! Στις 13  Ιουνίου η Σελήνη μπαίνει στο «δικό της σπίτι», στο ζώδιο του Ταύρου. Πρακτικότητα, εστιασμένες κινήσεις, αποφασιστικότητα αλλά και καλή κρίση για τα υλικά πράγματα που θέλουμε να αποκτήσουμε, είναι μερικά μόνο από τα καλά που θα προσφέρει.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο  στις  15  του μήνα, από την 7η μοίρα των  Διδύμων/Ιχθύων. Η όψη αυτή ίσως  είναι λίγο πιεστική για κάποιους, όμως έχουμε έναν  Ερμή  στο  ζώδιο  κυριαρχίας του. Μπορεί να βιώσουμε κάποιες καταστάσεις πιεστικές, αλλά δεν θα λείψει ούτε η συγκέντρωση στους στόχους μας, ούτε η πρακτικότητα στις κινήσεις μας. Επηρεάζονται τα πρώτα δεκαήμερα των μεταβλητών ζωδίων, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες).

Στις 17 του μήνα ο  Ερμής είναι σε  όψη  εξαγώνου με την  Αφροδίτη, στην 10η μοίρα των Διδύμων/Λέων. Η διάθεση όλων θα είναι αρκετά καλή, για να κυνηγήσουν τους στόχους και να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό στα επαγγελματικά τους. Κοινωνικές συναντήσεις που βοηθούν στην καριέρα ή γενικότερα στα εργασιακά είναι πολύ πιθανές. Συναίσθηση των καταστάσεων γύρω σας αλλά και ανάπτυξη καλών σχέσεων, είναι μερικά από τα «δώρα» της όψης αυτής. Κάποιοι θα λάβετε και καλά νέα, τα οποία ίσως περιμένατε καιρό.

Μια Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, από την 26η μοίρα των Διδύμων, έρχεται να δώσει «φτερά» στον τομέα της επικοινωνίας μας και των ιδεών μας. Περισσότερο κοινωνικοί και ομιλητικοί και με μεγαλύτερη θέληση για ανάπτυξη και επέκταση γινόμαστε όλοι, προβάλλοντας τον καλύτερο εαυτό μας, μέσω ενός λόγου ή ενός σχεδίου στο εργασιακό μας περιβάλλον.  Γενικότερα η διανόηση ευνοείτε και γινόμαστε περισσότερο διαλλακτικοί.