Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος Δεσμός. 8 Ιουνίου. Σχέσεις και διασπάσεις.

 Αφροδίτη  τετράγωνο Βόρειος Δεσμός. 8 Ιουνίου. Σχέσεις και διασπάσεις Στις 8 Ιουνίου στις 23:37 η Αφροδίτη έρχεται σε όψη τετραγώνου με  τον  Βόρειο Δεσμό, στην 3η μοίρα και 5’  των Λέοντα/Ταύρου. 

 Μια Αφροδίτη  δυναμική, εντυπωσιακή. Αναζητά  την αναγνώριση, θέλει να είναι το επίκεντρο στη ζωή των  ανθρώπων που σχετίζεται, είτε αυτό αφορά την προσωπική της ζωή, είτε την καριέρα της. Αγαπά να φλερτάρει  και να απολαμβάνει στο έπακρο τα υλικά αγαθά που έχει ή αυτά που της προσφέρονται. Κοινωνική και καλλιτεχνική,  θα αναζητήσει τα φώτα σε κάθε της βήμα,  ενώ  παράλληλα μπορεί να γίνει η ίδια το ιδανικό ταίρι, ως μία υποστηρικτική σύντροφος που θα εκφράσει μέσα από τις πράξεις  της τη στήριξη και την αγάπη  της. Βέβαια, υπάρχει και το αρνητικό κομμάτι, όπου μπορεί  να βγάλει έντονη ζήλεια αλλά και πείσμα και αυτό να λειτουργήσει εντελώς αρνητικά για  την ζωή της αλλά και  τους γύρω της.

 Η Αφροδίτη βρίσκεται σε 12μόριο Ερμή και σε όριο Δία. Αντίστοιχα  ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται σε 12μόριο  Ερμή και όριο  Αφροδίτης. Κάτι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό, είναι  το γεγονός, πως ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στην μοίρα έξαρσης και κλείδα  της  Σελήνης. Μια κλείδα ευνοϊκή, που φέρνει τύχη, επιτυχία και  βελτίωση στη ζωή του ατόμου που έχει πλανήτες επάνω σε αυτήν. 

 Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης ή Κεφαλή του Δράκοντα ή  Κέτου όπως λέγεται στην Βεδική Αστρολογία. Είναι ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς του χάρτη μας, αφού μας δείχνει τον προορισμό του  βίου μας, την κατεύθυνση και  τα μονοπάτια που πρέπει  να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στην πραγμάτωση. Είναι ο  σκοπός μας, θα λέγαμε απλά, ο  στόχος και  η κορύφωση της ζωής. Μπορεί επίσης να συμβολίζει τους   οικογενειακούς δεσμούς αλλά και τις ενώσεις μέσα σε ομάδες κοινού ενδιαφέροντος.

Στο ζώδιο του Ταύρου, ο Βόρειος Δεσμός και σε ένα γενικότερο πλαίσιο, έχει να μας «μιλήσει» για τα χρήματα, τα υλικά αγαθά, που κόποις κτώνται αλλά και ευκόλως χάνονται, όταν γίνεται λάθος διαχείριση. Θέματα τα οποία μπορεί να προκύψουν σε πρακτικό πλαίσιο στην ζωή των ανθρώπων.

 Η Αφροδίτη λοιπόν, η δεύτερη μεγάλη ευεργέτιδα του ζωδιακού, μετά τον  Δία, βρίσκεται  σε δυσαρμονική όψη με το σημείο  του Βόρειου Δεσμού. Δεσμοί θα κλονιστούν για κάποιους, αλλά και λύσεις θα βρεθούν και προβλήματα θα ξεπεραστούν για κάποιους άλλους.  Η όψη είναι δυσαρμονική, αλλά πολλές φορές πρέπει να βιώσουμε τις δυσκολίες, ίσως για να εκτιμήσουμε το καλό, το εύκολο, αυτό  που δεν του δίνουμε σημασία. Για να μάθουμε πως δεν  υπάρχουν δεδομένα. Πως κάθε κατάκτηση, κυριαρχία και επίτευξη, αν δεν κάνεις τις απαιτούμενες πράξεις  για να τα κρατήσεις, αν δεν σεβαστείς  τις καταστάσεις,  θα έρθει η διάβρωση. 

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μια εύκολη όψη, έχει όμως την δική της δυναμική. Μπορεί  να διασπάσει  δεσμούς και σχέσεις, μπορεί όμως και να ενώσει μέσα από  δυσκολίες. Ας  δούμε όμως, πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. 

Μην  ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη σας. 

Για να δείτε που είναι η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός  στον χάρτη  σας και τι όψεις κάνουν, μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία σας, στο site. Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Από τη Τζένη Tabary Βλαστάρη

Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος Δεσμός. 8 Ιουνίου. Σχέσεις και διασπάσεις. 3

Κριός

Για  το δικό σας ζώδιο,  η επιρροή έχει να κάνει με τα οικονομικά σας αλλά και τα ερωτικά σας. Με  κάποιο τρόπο, θα πρέπει να ελέγξετε και τα δύο, μιας  και είναι αλληλένδετα, αφού με το ένα διαχειρίζεστε και το άλλο κομμάτι. Ενώ  προβλέπεται να συναντήσετε ένα άτομο, το οποίο θα  απογειώσει το  ερωτικό σας ενδιαφέρον και φαινομενικά είναι πολλά υποσχόμενο, κάπου θα ανακαλύψετε  ότι τα «συμφέροντά» σας συγκρούονται. 

Πάνω στην θέρμη  που νιώθετε για  να κατακτήσετε αυτό που ποθείτε, ίσως κάνετε λάθος  χειρισμούς. Μπορεί να ζήσετε κάτι πραγματικά έντονο, το οποίο θα σας φανεί ονειρικό, αλλά βάλτε το «μέτρον άριστον» στη ζωή σας, αν  θέλετε να συνεχίσετε να  βιώνετε το όνειρο.

Ταύρος

Μέσα από τις δραστηριότητες που έχετε  επιλέξει να κάνετε, αλλά και μέσα από οικογενειακούς κύκλους, ίσως η κυβερνήτρια του ζωδίου σας, σας φέρει μια ένωση, μια  σχέση, γεμάτη πάθος και κτητικότητα. Αν η σχέση  αυτή μπορεί να έχει διάρκεια ή αν θα υπάρξουν οικογενειακά μπερδέματα, εξαρτάται πολύ, από τα όρια που θα θέσετε σε εσάς και στους άλλους. Παρότι θα υπάρχει έλξη  και έντονο συναίσθημα, θα  υπάρχουν αντικρουόμενες πλευρές και είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστείτε. 

Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι  θετικές και οι αρνητικές, οι οποίες καλύπτουν ένα γενικότερο πλαίσιο. Ανάμεσα στα πρέπει (αν η σχέση είναι η σωστή), στα θέλω (αυτά που εσείς επιθυμείτε), αλλά στα οικονομικά (σαν αντίκτυπο των υπολοίπων ή σαν  δικαιολογία). Όπως καταλαβαίνετε, είτε γεφυρώνετε τα χάσματα, είτε θα πρέπει να κόψετε γέφυρες.

Δίδυμοι

Για εσάς τους  Διδύμους, μια  φλογερή γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σας, μέσα από τον οικογενειακό σας κύκλο ή ακόμη και γύρω από την οικία σας ή την περιοχή που μένετε. Άλλο ένα ενδεχόμενο, είναι να κάνετε ένα μικρό ταξίδι κι εκεί να συναντήσετε τον «μεγάλο έρωτα». Όμως, για κάποιο λόγο, ο έρωτας αυτός, ίσως να είναι από αυτούς που δεν πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. 

Ένας έρωτας  μυστικός ή πολύ έντονος,  αλλά παροδικός. Υπάρχει μια δυνατή έλξη, η οποία μπορεί να βιωθεί στο έπακρο, μιας και συνήθως ότι είναι απαγορευμένο εξιτάρει ιδιαίτερα τον ανθρώπινο εγκέφαλο.  Όσον αφορά τους καλλιτέχνες του ζωδίου, μάλλον θα διαπρέψετε, εμπνευσμένοι από το έντονο συναίσθημα και το πάθος που θα νιώσετε.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους, όλα θα ξεκινήσουν  πιθανόν από μία ομαδική δραστηριότητα που θα συμμετάσχετε. Μια ομάδα που είστε μέλος και γνωρίζετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό μπορεί να αποβεί εν μέρη πολύ καλό και εντυπωσιακό, αρχικά τουλάχιστον. Το οικονομικό υπόβαθρο όμως, είναι αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, γιατί φαίνεται πως από εκεί μπορεί να επέρθει και η δυσκολία. 

Ίσως σας ζητηθούν βοήθειες  ή χορηγίες για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, που εσείς δεν θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε. Ξεκαθαριστείτε τη θέση σας, έστω  κι αν αρχικά νιώσετε  μειονεκτικά ή περίεργα, στην πορεία θα καταλάβετε,  πως τα ξεκάθαρα λόγια, είναι η καλύτερη λύση.

Λέων

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Αν μη τι άλλο, θα βιώσετε έντονα την όψη αυτή. Όλα θα ξεκινήσουν μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορεί εσείς οι ίδιοι να είστε ο ερωτικός/συναισθηματικός στόχος ενός ατόμου. Να γίνετε ο δικός του σκοπός. Δυνατό το θέλγητρο και μπορεί να  σας   φέρει μεγάλη έπαρση, οπότε δώστε λίγη  προσοχή. 

Επίσης, ίσως θα ήταν σοφό να  προσέξετε, αν αυτό συμβεί, με ποιους θα το μοιραστείτε. Ή ακόμη κι αν είναι ένα άτομο σε κάποια θέση καίρια ή ανώτερη κοινωνική. Μπορεί αυτό να σας ιντριγκάρει  και να νιώθετε ότι θέλετε να ζήσετε την σχέση αυτή, αλλά αν δεν διαχωρίσετε την καριέρα από την προσωπική ζωή, είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε μην έχοντας τίποτα από  τα δύο.

Παρθένος

Ένα ταξίδι,  είτε  είναι επαγγελματικό, είτε είναι διακοπών, θα σας φέρει  στα πόδια σας, τον έρωτα που θέλετε να βιώσετε. Αν και είστε ρεαλιστές  και απόλυτα γειωμένοι, θέλετε  να ζήσετε αυτό το μεγαλειώδες, που συνήθως δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας, για να μην σας βγάλει από το πρόγραμμά σας. Το θέμα είναι πως ο έρωτας κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ή θα πρέπει να τον   κρατήσετε μυστικό. 

Κάτι έντονο,  με πάθος, αλλά κάτι  το οποίο θα  ήταν καλύτερα να κρατήσετε κρυφό. Τα πάθη εμπεριέχουν λάθη, λέμε συνήθως.  Η απόφαση όμως του πώς και πόσο ή αν θέλετε  να το ζήσετε, είναι δική σας. Κι επειδή  η ανάγκη για αγάπη και έντονα συναισθήματα είναι ανθρώπινη, μάλλον θα αφεθείτε. Προσοχή στην «μετά πάθος» εποχή. 

Ζυγός

Νιώθετε και εκπέμπετε επίσης τον δυναμισμό, τον οποίο ο κυβερνήτης πλανήτης σας, σας δίνει από τη θέση που είναι στον Λέοντα. Μια ερωτική σχέση για εσάς μπορεί να έρθει μέσα από φιλικούς κύκλους ή ακόμη και από ομάδες που ανήκετε. Πρέπει όμως να γνωρίζετε πως θα είναι κάτι έντονα  σεξουαλικό/ερωτικό και  λιγότερο συναισθηματικό. 

Κάτι που θα εμπεριέχει πάθος και χρήμα, όπως θα λέγαμε αστειευόμενοι. Ίσως είναι μια σχέση που θα την βιώσετε έντονα σε συγκεκριμένους τομείς  και θα πρέπει να προσέξετε, να μην αποκτήσετε  εμμονές και εξάρτηση από κάτι, το οποίο θα είναι αρκετά δύσκολο να κρατηθεί. Εκτός αν αποφασίσετε ότι η σχέση αυτή, θα  κινηθεί σ’ ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.

Σκορπιός

Μια γνωριμία ερωτική μέσα  από τον επαγγελματικό σας χώρο, η οποία θα μπορούσε να οδηγηθεί σε συγκατοίκηση ή και γάμο. Αυτό ίσως  θα ήταν το ιδανικό που  θα μπορούσατε να περιμένετε. Όμως δεν ξέρω κατά  πόσο,  οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες,  για να μπορέσετε να  υποστηρίξετε το ένα μέσω του άλλου. 

Αν συνεργάζεστε με το μελλοντικό σας  ταίρι ή αν ένας από  τους δυο σας βρίσκεται σε  ανώτερη  θέση, τότε τα πράγματα μπορεί να μπλεχτούν στην  καθημερινότητά σας. Διαχωρίστε στόχους επαγγελματικούς, και αφήστε τον κάθε τομέα να λειτουργήσει στο δικό του μέρος, αλλιώς η σχέση δεν θα έχει μακροβιότητα και θα είναι απόλυτα δυσαρμονική.

Τοξότης

Ένα ταξίδι, πιθανόν μακρινό, αλλάζει την συναισθηματική σας καθημερινότητα. Της  βάζει χρώμα,  πάθος και ένταση. Έντονα  τα συναισθήματα που θα νιώσετε, θα σας κάνουν να  διχαστείτε ως  προς τις επιλογές σας. Ένα άτομο από μια άλλη κουλτούρα, με άλλες φιλοσοφικές, θρησκευτικές αλλά και  κοινωνικές  θεωρήσεις. 

Η μεγαλύτερη όμως δυσκολία, δεν είναι αυτό, αλλά να γεφυρώσετε  την απόσταση  για να μπορέσετε να ζήσετε αυτό που   πραγματικά επιθυμείτε. Και συνήθως στα πρακτικά, δεν  είστε  ιδιαίτερα καλοί. Εσείς  λοιπόν  καλείστε να φέρετε πρακτικότητα, στους τομείς που απαιτείται, για να βιώσετε την δική σας ένωση. Αλλιώς απλά  κρατήστε την σαν μια  έντονη και όμορφη ανάμνηση.

Αιγόκερως

Αν έχετε αποφασίσει να συμμετέχετε σε καλλιτεχνικές εργασίες ή  ακόμη και χωμένοι πίσω από τον γκισέ ενός τραπεζικού ταμείου, να είστε  σίγουροι ότι μπορεί να γνωρίσετε αυτό το… «κάτι  άλλο». Και αυτό θα σας συναρπάσει, θα σας συγκλονίσει. Κι εσείς φυσικά θα θέλετε να το ζήσετε. Και θα μπορέσετε να το  κάνετε. 

Το συναίσθημα με το πάθος εμπλέκονται και είναι φαινομενικά η ιδανική σχέση. Στην πορεία είναι πολύ πιθανόν, να νιώσετε, πως υπάρχουν κι άλλα κίνητρα. Πιθανά  οικονομικά συμφέροντα, τα οποία ίσως να μην είναι τόσο έκδηλα από την αρχή. Γενικότερα τα πράγματα θα δυσκολέψουν και είτε  θα βρείτε τη χρυσή τομή, είτε θα πρέπει να  αφήσετε  πίσω ότι  δεν σας ευχαριστεί.

Υδροχόος

Λίγο ιδιόμορφη κατάσταση έχετε να αντιμετωπίσετε εσείς. Μέσα από μια συνεργατική σχέση, ή μέσα από οικογενειακούς δεσμούς,  ίσως έρθει  αυτή η έντονη και δυνατή σχέση στη ζωή σας. Το πρόβλημα είναι, ότι μπορεί να βιώσετε κάτι,  κοινωνικά ή ακόμη και οικογενειακά μη αποδεκτό. Πρέπει να συμβιβάσετε το ένα με το άλλο για να επέλθει η αρμονία, διαφορετικά οι δυσκολίες, σας περιμένουν στο κατώφλι. Κι αν συμβεί αυτό, τότε όλα θα  είναι αρκετά δυσοίωνα και ο συμβιβασμός, αλλά και η αποδοχή, θα μοιάζει μακρινό όνειρο. 

Ιχθύες

Μέσα από την εργασία σας, την καθημερινότητά σας, αλλά ίσως και από  στενούς φιλικούς ή οικογενειακούς κύκλους, γίνει για εσάς η πολυπόθητη γνωριμία. Όσο κι αν νομίζετε πως έχετε γνωρίσει το ιδανικό ταίρι και ζείτε  σε όνειρο, θα πρέπει να συμβιβάσετε και να διαχειριστείτε το επικοινωνιακό σας  κομμάτι. Θα  πρέπει να ξεκαθαρίσετε την  σχέση  σας και να την διαχωρίσετε από  όλα τα υπόλοιπα. 

Πάνω στον ενθουσιασμό σας, είναι πολύ πιθανό, να θελήσετε να νιώσετε το «Ένα», την ολοκλήρωση, την πλήρωση, κι εκεί, να  ανακατέψετε όλες τις καταστάσεις μαζί. Διαχωρίστε καταστάσεις  αλλά και την  θέση σας. Βάλτε όρια και καθορίστε πού  ξεκινά η ρουτίνα και πού αρχίζει το όνειρο.