Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας 25 Μαΐου – Αέρινα πάθη και παιχνίδια

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας 25 Μαΐου – Αέρινα πάθη και παιχνίδια

Σάββατο 25 Μαΐου και η Αφροδίτη κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, με την ατμόσφαιρα να γεμίζει συναίσθημα και ερωτισμό, ειδικά στο νοητικό και επικοινωνιακό πεδίο. 

Κάθε επαφή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη για βάθος και πάθος στις σχέσεις μας με τ’ άτομα που αγαπάμε και επιθυμούμε. Όμως το ίδιο συμβαίνει και εντός μας, στην σχέση που έχουμε με εμάς τους ίδιους και όσα αποζητάμε στην ζωή μας. 

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, των επιθυμιών και της ικανοποίησης των αισθήσεων, ενώ ο Πλούτωνας δείχνει την δύναμη, το πάθος, τον πυρήνα και το βαθύτερο νόημα της οποιασδήποτε κατάστασης. 

Εξαιρετική η όψη και οι μέρες αυτές για καλλιτεχνικά, παρουσιάσεις και ομιλίες, συγγραφή, καθώς και για θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, την πληροφορία και το διαδίκτυο. Τα τρίγωνα που δέχεται ο Πλούτωνας (Ήλιος, Αφροδίτη τώρα, Δίας λίγο αργότερα) και η Πανσέληνος που πέρασε ευνοούν την προβολή που χρειαζόμαστε/επιθυμούμε, ειδικά αν η όψη επηρεάζει Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, Ήλιο, Σελήνη ή προσωπικό πλανήτη. 

Η επιρροή του τριγώνου διαρκεί από 24 έως 27 Μαΐου και επηρεάζονται τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), όμως και οι Τοξότες-Λέοντες στις μοίρες 0-3. 

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας 25 Μαΐου – Αέρινα πάθη και παιχνίδια 3

Από την Θένια Μανδηλά

FB: Thenia Mandila

https://www.perianemonkegis.gr

Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, έρχεται σε μια χρονική περίοδο εμποτισμένη με το άρωμα του Ταύρου, το νόημα της υλικής και αισθητηριακής ικανοποίησης, της ασφάλειας που νιώθουμε στην καθημερινότητά μας. Όλο αυτό το διάστημα Ήλιος και Αφροδίτη τίμησαν με συνόδους τον Ουρανό και τον Δία, κατά την διέλευσή τους από τον Ταύρο. Η τελευταία όψη μάλιστα της Αφροδίτης, προτού περάσει στους Διδύμους και βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ήταν η σύνοδός της με τον Δία – μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή και αισθησιακή. 

Όμως ο Ήλιος πέρασε στους Διδύμους στις 20/5, τώρα και η Αφροδίτη βρίσκεται στο μεταβλητό ζώδιο του Αέρα, ενώ ο Δίας επίσης καταφθάνει την Κυριακή 26/5! 

Μια αίσθηση φρεσκάδας υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Μετά από πολλές σημαντικές συνόδους τις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα το περιβάλλον των Διδύμων επιτρέπει να πάρουν αέρα τα πανιά των σκέψεων και σχεδίων μας. Ακόμα περισσότερο, η ατμόσφαιρα γεμίζει με ενθουσιασμό, περιέργεια, επιθυμία και ανάγκη για ανεμελιά, διάθεση για συναναστροφές και ανταλλαγές ιδεών. 

Θέλουμε ν’ αποκτήσουμε νέες γνώσεις και πληροφορίες, ν’ ακούσουμε και ν’ ακουστούμε. Η τσαχπίνα και ευδιάθετη Αφροδίτη στους Διδύμους προδιαθέτει για φλερτ, νέες γνωριμίες, συνεργασίες και σχέσεις παντός τύπου. 

Ο Πλούτωνας από την άλλη βρίσκεται στον Υδροχόο και αν δεν έχετε ακόμα πληροφορηθεί για το πώς λειτουργεί εκεί… κακώς. Να το αναζητήσετε και στην σελίδα μας μιας και το υλικό είναι πλούσιο! Το τρίγωνο που κάνει με την παιχνιδιάρα Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί για νέες σχέσεις, όμως τονίζει και την ανάγκη επικοινωνίας. Αν αυτές τις μέρες κάποιος σας συνεπάρει σε νοητικό επίπεδο, με τον λόγο ή το χιούμορ του, δεν αποκλείεται να κερδίσει την καρδιά σας! 

Μιλάμε βέβαια για Αφροδίτη και… Πλούτωνα. Η «επιφάνεια» δεν έχει θέση εδώ, έτσι ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία και η εμβάθυνση στις σχέσεις μας. Να γνωριστούμε καλύτερα ώστε το τρίγωνο να φέρει την ροή που χρειάζεται να υπάρχει στην από κοινού ζωή μας. Και πάλι: κοιτάξτε και προς τα μέσα. Η σχέση με τον εαυτό μας είναι και θα είναι πάντα η πιο σημαντική στη ζωή μας. Εστιάστε λίγο κι εκεί. 

Αυτές οι μέρες μυρίζουν πλατωνικό έρωτα, χωρίς να έχουν χάσει την σαρκική χροιά του Ταύρου που ενεργοποιήθηκε όλη αυτή την περίοδο! Υπάρχει όμως άλλο ένα σημείο που χρήζει προσοχής: ο Πλούτωνας βρίσκεται πλέον σε ανάδρομη πορεία. Οπότε ας μην ξεμυαλιστούμε ότι ντε και καλά θα έρθει η νέα γνωριμία με όλο τον ενθουσιασμό που έλειπε από την ζωή μας. Είναι πολύ σημαντικό να ανατρέξουμε στην τελευταία σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία μάλιστα έγινε μόλις μια μοίρα παραδίπλα, στις 00ο51’ Υδροχόου, στις 17 Φεβρουαρίου 2024. 

Καταστάσεις, σχέσεις, ιδέες και ενδεχομένως πλάνα/πρότζεκτ που ξεκίνησαν τότε, μοιάζουν τώρα να μπαίνουν σε μια ροή. Αν πρόκειται για σχέση, καταλαβαίνετε πόσο ενδιαφέρον γίνεται όλο αυτό, βλέποντας τα πράγματα να εξελίσσονται και να παίρνουν τον δρόμο τους. Έτσι, έχουμε μεν το «νέο» να πλανάται στην ατμόσφαιρα, όμως το νέο μπορεί να σημαίνει ότι βλέπουμε με άλλο μάτι και μ’ ενθουσιασμό τις υπάρχουσες καταστάσεις της ζωής μας! 

Προσοχή όμως: Χωρίς να θέλω κανένα να κακοκαρδίσω, ένα τρίγωνο δεν έρχεται μόνο με όμορφα πράγματα. Τα όποια λάθη και παραλείψεις, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τις παραπάνω ημερομηνίες, θα έρθουν στην επιφάνεια. Τα τρίγωνα έχουν φόρα και περνάνε σαν το ποτάμι – δεν ελέγχονται! Απλώς φέρνουν ό,τι υπάρχει και ό,τι μας χρειάζεται! Αν υπάρχουν αρνητικά σημεία, τα συμπαρασύρουν και τελικά γίνονται ορμητικοί χείμαρροι με… φερτά υλικά. 

Καθώς μιλάμε για Αφροδίτη και Πλούτωνα σε ζώδια του Αέρα, το παιχνίδι παίζεται έντονα στο λεκτικό και νοητικό επίπεδο, με τον Πλούτωνα να εμπνέει την σταθερότητα του Υδροχόου στην πιο ανάλαφρη Αφροδίτη των Διδύμων. Έτσι, δεν αποκλείεται σε εγκόσμιο επίπεδο να δούμε ενδιαφέρουσες ρητορικές, με την χειραγώγηση που ο Πλούτωνας ξέρει καλά να προσδίδει (ό,τι πρέπει για το κλίμα των Ευροεκλογών). 

Δυο ακόμα είναι οι σημαντικοί παίκτες του πλανητικού σκηνικού της ημέρας και ακούνε στο όνομα Ερμής και Άρης. Ο Άρης έχει τυπικά πιάσει το σημείο της Ηλιακής Έκλειψης της 8ης Απρίλη και ενεργοποιεί έντονα τις καταστάσεις. Αν θέλετε, διαβάστε εδώ περισσότερα: https://christosarchos.gr/ekleipsi-iliou-ston-krio-ena-skoteino-dialeimma-omis-pragmatikotitas/

Ο Ερμής είναι πολύ σημαντικό να ελεγχθεί καθώς, ως κυβερνήτης των Διδύμων, κυβερνά την Αφροδίτη και τον Ήλιο (σύντομα και τον Δία). Ταυτόχρονα, Αφροδίτη και Πλούτωνας βρίσκονται σε δικό του όριο στον Υδροχόο και στους Διδύμους αντίστοιχα, έτσι ο Ερμής είναι ο «χορηγός» τους. Και τι χορηγός είναι αυτός!

Ο Ερμής λέει το εξής: το φλερτ άψογο, η επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών και γνώση ακόμα καλύτερα, ο ενθουσιασμός υπέροχος!! Αλλά! Προσοχή στα ψέματα κυρίες και κύριοι, τόσο σε αυτά που θ’ ακούσετε, όσο και σ’ αυτά που θα πείτε εσείς, καθώς ο Ερμής στον Ταύρο βρίσκεται σε μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάνοντας την φαντασία και τις ψευδαισθήσεις να οργιάζουν, εμποδίζοντας να σκεφτούμε λογικά. Η επιρροή του μισού τετραγώνου είναι ευτυχώς σύντομη, αλλά είναι σοφό να την έχουμε κατά νου. 

Σημείωση: Οι ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Όμως, ο αστρολογικός χάρτης κάθε ατόμου είναι μοναδικός, με την δική του δομή και τρόπο έκφρασης. Οι τάσεις και η επιρροή των πλανητών λειτουργούν διαφορετικά αναλόγως του γενέθλιου χάρτη μας, γι’ αυτό χρησιμοποιείτε το παρόν ως γενικό οδηγό.

ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Πάντα διαβάζουμε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου μας! Έπειτα για τον Ήλιο μας, εφόσον γεννηθήκαμε την ημέρα, ή την Σελήνη αν γεννηθήκαμε νύχτα.

Κριός

Αν τις προηγούμενες εβδομάδες είχατε αφοσιωθεί κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την ύλη, τα χρήματα και την αξία των πάντων τριγύρω σας, τώρα νιώθετε πιο ανάλαφροι! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί να εκφραστείτε μεταξύ φίλων και ομάδων όπου συμμετέχετε. Ίσως μάλιστα κάνετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε σημαντικές φιλίες, συνεργασίες και σχέσεις! 

Ευνοείστε να κινηθείτε ως προς όνειρα και σκοπούς σας, όμως και ν’ αναθεωρήσετε όποιους πιστεύετε ότι δεν σας ταιριάζουν εν τέλει. Να πούμε την αλήθεια, κι αν δεν κινηθείτε εσείς θα φροντίσει το σύμπαν να φέρει στον δρόμο σας ανθρώπους και καταστάσεις που θα συνεισφέρουν στα πλάνα σας, ειδικά αν πρόσφατα είχατε κάποια νέα επιχειρηματική ιδέα. 

Για τους δεσμευμένους αυτό το τρίγωνο φέρνει πάθος και ροή στην σχέση σας. Επικοινωνήστε με το έτερον ήμισυ σε νοητικό και σωματικό επίπεδο. 

Ταύρος

Ταύροι, σας πιάνει ποτέ υπεραισιοδοξία; Νομίζω γενικώς σας αρέσει να είστε πρακτικοί, μετρημένοι και σχετικά μεθοδικοί. Αλλά επειδή ως παιδιά της Αφροδίτης έχετε μια τάση κάποιες φορές στην υπερβολή, ειδικά αν αυτή πρόκειται να σας δώσει ικανοποίηση, καλό είναι αυτές τις μέρες να προσέξετε τα χρήματά σας. Υπάρχει αρκετή κίνηση στον δεύτερό σας οίκο, αγαπημένοι Ταύροι. 

Έχοντας πει αυτό, αξίζει να σημειωθεί η εύνοια που υπάρχει στα οικονομικά σας – ξανά, με σύνεση! Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι εξαιρετικό για να κυλήσουν επαγγελματικά σας πλάνα, ίσως και μέσω ανθρώπων και συνεργασιών που σας ανοίγουν δρόμους. Έχετε αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και δύναμη! 

Δίδυμοι 

Οι Δίδυμοι αυτές τις μέρες λάμπουν! Γι’ αρχή αυτοί του πρώτου δεκαημέρου λάμπουν περισσότερο. Αν πρόσφατα βρεθήκατε σε μια ενδοσκόπηση και εσωτερική αναζήτηση, που ενδεχομένως… την βαριέστε, τώρα έρχεται η στιγμή να εκφράσετε τα όποια σας πορίσματα και να νιώσετε ανάλαφροι!

Όσοι ασχολείστε με θέματα που αφορούν το εξωτερικό, το διαδίκτυο, την διδασκαλία, την συγγραφή, την φιλοσοφία ή κι αν τυχόν σπουδάζετε, βλέπετε τα πράγματα να κινούνται με εύνοια, ως δια μαγείας! Ειδικά αν φροντίσατε να κάνετε νωρίτερα σωστές και μεθοδικές κινήσεις. Διαφορετικά μπορεί το τρίγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης να το βιώσετε σαν έναν στρόβιλο αποσυντονισμού. 

Οι μέρες αυτές έχουν φλερτ και έκφραση, επικοινωνία, προβολή και έρωτα! 

Καρκίνος 

Για τους Καρκίνους το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα λειτουργεί σε μέρη σκιερά, λιγότερο ορατά απ’ τους άλλους, ακόμα και υποσυνείδητα. Σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτές τις μέρες είναι καλό ν’ ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ν’ αντιμετωπίσετε κάποιους φόβους, κάποιες αλήθειες, κρυφά σημεία που ίσως προτιμάτε να μην αγγίζετε συχνά για ν’ αποφεύγετε να πονάτε. Όμως τώρα ευνοείστε να τα κοιτάξετε με κατανόηση, φροντίδα και αγάπη. Τόσο το τρίγωνο που εξετάζουμε, όσο και ο Δίας που μπαίνει στους Διδύμους θα σας βοηθήσουν σε αυτό. 

Όσες/οι έχετε παιδιά μιλήστε μαζί τους, δείχνοντας κατανόηση και δίνοντάς τους αγάπη, όπως ακριβώς εσείς και όλοι μας χρειαζόμαστε! 

Πάντως η ενστικτώδης ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση, για βάθος και νόημα, είναι εξίσου δυνατή με τον ερωτισμό αυτές τις μέρες! Προσοχή σε κρυφές καταστάσεις. 

Λέων 

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, όπως και η περίοδος αυτή σε γενικά πλαίσια, είναι υπέροχη για νέες γνωριμίες και συνεργασίες για τα περήφανα Λιοντάρια! Αν για κάποιο λόγο είστε ένας συνεσταλμένος Λέων, αυτές τις μέρες έχετε περίσσια αυτοπεποίθηση ώστε κι εσείς να δείχνετε την πλούσια χαίτη σας, ειδικά αν ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο του πύρινου ζωδίου. 

Κινηθείτε έξυπνα και επικοινωνήστε τις ιδέες και τα πλάνα σας ώστε να βρεθούν οι τρόποι, πιθανώς και τ’ άτομα που θα οδηγήσουν στην επιτυχία κυρίως των επαγγελματικών και κοινωνικών σας στόχων. Προσοχή όμως πόσο και πώς θα τα επικοινωνείτε! Το τελευταίο που θέλετε είναι να αναλάβει άλλος τον έλεγχο!

Έντονο το ερωτικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, είτε με τον άνθρωπό σας ή με νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Παρθένος

Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη για τους Παρθένους και οι όποιες υποχρεώσεις σας δρομολογούνται, έως γίνονται αβίαστα – εφόσον όμως έχει γίνει σωστή προετοιμασία και συνετή λειτουργία. Φρόνιμοι Παρθένοι είστε, είναι μάλλον αναμενόμενο να έχετε μαγειρέψει πριν πεινάσετε. 

Στο εργασιακό περιβάλλον τα πράγματα κυλάνε όμορφα, ενώ υπάρχει και οικονομική ανταμοιβή. Τυχόν ζητήματα σε εκκρεμότητα τώρα φαίνεται ευκολότερο να τα διαχειριστείτε και είναι βέβαιο ότι η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει! 

Ζυγός

Η αέρινη διάθεση της Αφροδίτης στους Διδύμους σας ενθουσιάζει, κυβερνήτρια του Ζυγού καθώς είναι, ενώ το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα σας προσδίδει μαγνητισμό! Υπάρχει η τάση για φιλοσοφία αυτές τις μέρες, ατενίζοντας και ψάχνοντας το νόημα της ζωής στην καθημερινότητα, στις σχέσεις, στον χρόνο που αφιερώνετε σε σας, στους ανθρώπους και σε όσα αγαπάτε. 

Είναι όμορφο να αναζητούμε και να γεμίζουμε με ουσία την ζωή μας, αλλά χρειάζεται λίγο προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην ωραιοποίηση/εξιδανίκευση ατόμων και καταστάσεων. Για όσους ασχολούνται με το εξωτερικό, το διαδίκτυο, θεωρητικά επαγγέλματα και καλλιτεχνικά, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, το πιθανότερο με θετικό πρόσημο για τα οικονομικά και την αυτοεκτίμησή σας. 

Σκορπιός 

Το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης στους Διδύμους και Πλούτωνα στον Υδροχόο λειτουργεί με δύο τρόπους για εσάς. Αφενός στο πρακτικό μέρος, θα μπορούσε να φέρει κάποιες σημαντικές εξελίξεις σε κληρονομικά και χρήματα που διαχειρίζεστε με τρίτους. Εφόσον λειτουργείτε στρατηγικά, όπως κάθε Σκορπιός οφείλει στον εαυτό του, οι εξελίξεις αυτές φέρουν θετικό πρόσημο για όλους, με εύκολη διαχείριση. Ο Δίας που άμεσα περνά στους Διδύμους επίσης συνεισφέρει σε αυτό. 

Το ψυχολογικό μέρος της επιρροής αφορά καταστάσεις με την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους, θέματα που τώρα γίνονται πιο αντιληπτά, ακόμα και φόβους ή ανασφάλειες. Η όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη φέρνει τέτοιες καταστάσεις στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας τις ρίζες και τον εαυτό σας. Κι ας είναι τρίγωνο, τώρα ευνοείστε να κάνετε μια αρχή προς την κατανόηση για να υπάρξει ισορροπία. 

Τοξότης

Για τους Τοξότες, ειδικά του πρώτου πενθημέρου, το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα επιτρέπει να μαγέψετε με τον λόγο σας, αλλά και να μαγευτείτε! Η όψη αυτή και η Πανσέληνος που προηγήθηκε, είναι η αρχή της εύνοιας που έχετε για σχέσεις και συνεργασίες. Ο τομέας των σχέσεων είναι άλλωστε πολύ σημαντικός για τον επόμενο χρόνο με τον Δία στους Διδύμους. 

Δεν χρειάζεται να πιέσετε καταστάσεις… το πιθανότερο είναι ότι θα έρθουν όλα από μόνα τους. Όμως εστιάστε στο νόημα που έχει η κάθε σχέση και κατάσταση γιατί είναι η ποιότητα που μετράει στη ζωή, όχι η ποσότητα. 

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μάλλον περάσατε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδο όπου σας απασχόλησε το ζήτημα της αγάπης, είτε αυτή την δίνετε στους άλλους ή στον εαυτό σας. Σας απασχόλησε και το πώς λαμβάνετε ικανοποίηση στην ζωή. Η μεθοδικότητα, τα χρήματα και το κοινωνικό κύρος είναι πάντα τομείς που ενδιαφέρουν τον Αιγόκερω, ώστε καμιά φορά ξεχνάει να δώσει ανιδιοτελή αγάπη στον εαυτό του. 

Όλ’ αυτά σας τα λέω για να μην πάω μεμιάς στα τετριμμένα! Εφόσον αφιερώσατε χρόνο και σκέψη στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε, τώρα ήρθε η στιγμή να στραφείτε πάλι στην καθημερινότητα! Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δίνει την ροή που χρειάζεται η εργασία σας, με εύνοια στα οικονομικά, στην καριέρα και τους στόχους σας. 

Υδροχόος

Υδροχόοι, ειδικά των πρώτων ημερών, είναι σημαντικό ν’ ανατρέξετε στα μέσα Φεβρουαρίου όπου η Αφροδίτη έκανε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην πρώτη μοίρα του ζωδίου σας (17/2/24). Αν κάτι ξεκινήσατε τότε -ό,τι κι αν ήταν αυτό- τώρα βλέπετε την συνέχειά του. 

Γενικώς αυτές τις μέρες, Υδροχόοι, εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό ώστε ίσως αναρωτηθείτε γιατί σας κοιτάζουν άσχετοι άνθρωποι στον δρόμο. Όχι, δεν έχετε κάτι, απλώς θέλουν να σας γνωρίσουν γιατί εμπνέετε διαφορετικότητα και φρεσκάδα! Νέες γνωριμίες, φλερτ και σχέσεις για τους Υδροχόους, με σημαντικότερη την σχέση που έχετε εσείς με τον εαυτό σας. 

Η έμπνευση, η δημιουργικότητα και ο ερωτισμός είναι στα ύψη. Όπως και αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε, επωφεληθείτε του τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα και γενικώς αυτής της περιόδου, καθώς μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας με κοινωνική αναγνώριση. 

Ιχθύες

Ιχθύες, έρχομαι με διάθεση να σας μπερδέψω… για να ξεμπερδευτείτε. Στην Αστρολογία ένα τρίγωνο (ανοδικό, όπως αυτό που κάνει η Αφροδίτη στους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο) δείχνει και έναν τομέα που πλέον αποκτά περισσότερο φως, όπως η Σελήνη φαίνεται πιο φωτεινή καθώς οδεύει προς την Πανσέληνο. 

Στην δική σας περίπτωση, κρυμμένες/θαμμένες σκέψεις και καταστάσεις έχουν ξυπνήσει καθώς ο Πλούτωνας πέρασε στον Υδροχόο, μαζί και το υποσυνείδητο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα βγάζει πιο απότομα τέτοια θέματα έξω που σχετίζονται με τον εαυτό σας, την οικογένεια, τις βαθύτερες ρίζες σας. Η Αφροδίτη αγαπάει τους Ιχθύς, έτσι ευνοεί ώστε ν’ αντιληφθείτε αυτά τα ζητήματα με κατανόηση και αγάπη. 

Σε πιο γειωμένο επίπεδο, ίσως επικοινωνήσετε και ευνοηθείτε από άτομα της οικογένειας ή και ηλικιωμένους που ζουν μακριά σας. 

Ο Δίας στους Διδύμους: Προβλέψεις για τα Ζώδια από 26 Μαΐου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αφροδίτη
Πλούτωνας
τρίγωνο
25 Μαΐου 2024
προβλέψεις
ζώδια
αστρολογία
ερωτισμός
επικοινωνία
νοητική επαφή