Αισθηματικές προβλέψεις Απριλίου 2024

Αισθηματικές προβλέψεις Απριλίου 2024

Ο Απρίλιος πλησιάζει και φέρνει μια φρεσκάδα ανανέωσης στις σχέσεις. Η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης στις 5 Απριλίου θα περάσει στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη θα δώσει πάθος, εξωστρέφεια και ενθουσιασμό.

Περισσότερο θα επηρεαστούν από αυτή τη διέλευση οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και όσοι από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη τον Απρίλιο με λέξεις –κλειδιά

  • 3 Απριλίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα.

φαντασία, συμπόνια, εξιδανίκευση, εκμετάλλευση, το τοπίο είναι θολό.

Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, 26, 27, 28 μοίρες

Δίδυμοι,  Παρθένοι,  Τοξότες και Ιχθύες.

  • 6 Απριλίου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

Έντονα συναισθήματα,  νέες παθιασμένες  γνωριμίες, σχέσεις ανανεώνονται.

Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, 1,2,3 μοίρες .

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι.

  • 17 Απριλίου  η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό.

Καρμικοί έρωτες,  μοιραίες γνωριμίες, ιδιαίτερες  ξεχωριστές  σχέσεις  που έχουν πολλά να  δώσουν.

Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, 14, 15, 16, μοίρες.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι.

  • 19 Απριλίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον με τον ανάδρομο Ερμή.

Συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν,  προβληματική  επικοινωνία, αναπολείτε το παρελθόν, περίοδος για περισυλλογή, καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, 16,17,18 μοίρες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι.

  • 21 Απριλίου η Αφροδίτη σύνοδο με Χείρωνα.

Ξεπερνάμε  προβλήματα, η αγάπη  και η τρυφερότητα θεραπεύει τις ψυχές.

Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές τρίτου, 19,20,21 μοίρες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι. 

Γράφει η Τζένη Λατσώνα -αστρολόγος-ερευνήτρια

Αισθηματικές προβλέψεις Απριλίου 2024 3

 [email protected]

Η επιρροή της Αφροδίτης στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 5 Απριλίου και για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης θα αυξήσει τη γοητεία σας, θα έχετε πάθος, αισιοδοξία και  θα είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για δράση στην ερωτικό τομέα. Η αισθηματική ζωή παίρνει τα πάνω της  για τους δεσμευμένους  που ανανεώνουν τη σχέση τους. Εάν είστε ελεύθεροι, κοινωνικοποιηθείτε και η γοητεία σας  δεν θα περάσει απαρατήρητη. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα ενδιαφέροντα. Στις 19 του μήνα με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου,  θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας.  Για αρκετούς από εσάς θα υπάρξουν επανασυνδέσεις  εάν το θέλετε με άτομα που έχουν παίξει το ρόλο τους στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου – 20 Μαΐου    

Θετικός θα είναι ο Απρίλιος για εσάς, ξεπερνάτε προβλήματα  και αφιερώνετε  χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις σας τώρα ανανεώνονται  και θα καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις . Δείχνετε στο σύντροφο σας την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας, την αγάπη και την τρυφερότητα. Αν είστε ελεύθεροι, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην προσωπική σας ανάπτυξη. Να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και αφήστε την γοητεία σας να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Ήρθε η ώρα να χτίσετε γερές  βάσεις στην αισθηματική σας σχέση . Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να επικοινωνήσετε  χωρίς δισταγμό. Από  9 έως  13 του μήνα  δώστε λίγο προσοχή εσείς που γεννηθεί αρχές δευτέρου δεκαημέρου.  Πιθανόν να προκύψουν προβλήματα  και να διαταραχτούν οι ισορροπίες  στις σχέσεις σας. Θέματα που πολλές φορές τα βλέπατε όμως τα προσπερνούσατε χωρίς να τα ξεκαθαρίζετε, τώρα έρχονται στο προσκήνιο ζητώντας να τα επιλύσετε.  Από τα μέσα του μήνα και μετά τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα γίνετε πιο εξωστρεφείς. Προσπάθησε να διατηρήσεις  ισορροπίες με τον σύντροφο σου  και αφιέρωσε  χρόνο για κοινές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η,  μπορεί να νιώσεις έλξη για κάποιο άτομο μέσα από ομαδικές δραστηριότητες .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Αυτό τον μήνα εμβαθύνετε στις συναισθηματικές σας ανάγκες και η αισθηματική σας ζωή  ανανεώνεται. Βγάλτε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας και εκφράστε την αγάπη σας . Η καλή συντροφικότητα και η αρμονία θα αυξάνεται όσο προχωρά ο μήνας. Στις 8 Απριλίου με την έκλειψη δώστε λίγο προσοχή και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.  Αν είστε μόνοι και αναζητάτε σύντροφο θα έχετε τις ευκαιρίες να γνωρίσετε το κατάλληλο άτομο.

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου   

Θετικός θα είναι ο Απρίλιος  για εσάς. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα  βγάζετε έντονο πάθος, ερωτισμό και ανανεώνετε την σχέση σας . Είναι ευνοϊκό  διάστημα να ανταλλάξτε τρυφερά συναισθήματα και να νιώσετε αγάπη και πάθος  με τον σύντροφό σας.  Αν είστε  μόνοι, το σύμπαν συμμαχεί μαζί σας  για χάρη του έρωτα,  δίνοντας πολλές ευκαιρίες για φλερτ και  μια γνωριμία που θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

 Η ανάγκη σας για αρμονία και ισορροπία θα είναι το κλειδί  για αυτό το μήνα. Έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και κάνετε τα πάντα για να περάσετε ευχαρίστα . Έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας και να εκφράστε την αγάπη σας . Η ικανότητά σας να κατανοείτε και να συμπονάτε θα είναι μεγάλη υποστήριξη για τον σύντροφό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί γιατί επηρεάζεστε από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 3 Απριλίου.

Είναι ένα διάστημα που ωραιοποιείτε καταστάσεις και η κρίση σας δεν θα είναι ρεαλιστική. Από 9 έως 13 του μήνα  δώστε λίγο προσοχή εσείς που γεννηθεί αρχές δευτέρου δεκαημέρου.  Πιθανόν να προκύψουν προβλήματα  και να διαταραχτούν οι ισορροπίες . Εστιάστε στα θετικά της σχέσης σας και αποφύγετε να είστε υπερβολικά επικριτικοί. Οι ελεύθεροι βάζετε  καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας. Σίγουρα θα  τραβήξετε τα βλέμματα με την επικοινωνία σας και κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου 

Αυτό το μήνα βγάζετε όλη τη διπλωματικότητα που διαθέτετε.  Θα  έχετε ευκαιρίες να ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, να ανταλλάξετε συναισθήματα και να τις κάνετε αρμονικές. Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, στις 6 Απριλίου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα νιώθετε έντονα συναισθήματα για το σύντροφο σας και ζείτε όμορφες ερωτικές στιγμές. Δείξτε λίγο προσοχή όσοι έχετε γεννηθεί τέλος του δευτέρου δεκαημέρου στις 8 Απριλίου με την έκλειψη,  ώστε να μην διαταραχτούν οι στενές σας σχέσεις. Καλό διάστημα για όλους από τις 17 του μήνα και μετά.  Και για τους ελεύθερους είναι μια εξαιρετική περίοδος να θέσετε ρεαλιστικές προσδοκίες και να προχωρήστε. Δώστε προσοχή, η αγάπη είναι γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Τον Απρίλιο ξεπερνάτε προβλήματα και αφιερώνετε  χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για σταθερότητα και ασφάλεια. Δείξτε την αγάπη και την αφοσίωσή σας βγάλτε  τον ρομαντισμό, το πάθος  και τον ερωτισμό σας και κάνετε κάθε στιγμή μοναδική.
 Αν ψάχνετε για σύντροφο,  νέες και συναρπαστικές συναντήσεις είναι στον ορίζοντα, που υπόσχονται  κάποιο ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό  θα ευνοήσει ιδιαίτερα το ζώδιο σας, δίνοντας σας χαρά και αισιοδοξία. Οι δεσμευμένοι ανανεώνετε  τη σχέση σας, έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και κάνετε τα πάντα για να περάσετε ευχάριστα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί γιατί επηρεάζεστε από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 3 Απριλίου. Είναι ένα διάστημα που ωραιοποιείτε καταστάσεις και δεν βλέπετε καθαρά.  Από  9 έως  13 του μήνα  προσέξτε εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές δευτέρου δεκαημέρου.  Πιθανόν να προκύψουν προβλήματα  και να διαταραχτούν οι ισορροπίες  στις επαφές σας.
Οι ελεύθεροι θα βγάλετε την περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα μοναδικά και ξεχωριστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου 

Είναι σημαντικό  για εσάς να διατηρήσετε την  σοβαρότητα και η αξιοπιστία στην αισθηματική σας σχέση.  Αυτό  το μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ανανέωση, προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σας. Λίγο προσοχή δώστε στις 8 Απριλίου με την έκλειψη όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και διαταραχτούν οι στενές επαφές σας.
Οι αδέσμευτοι  να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες  που να έχουν σταθερότητα και ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ευνοϊκός θα είναι ο μήνας για εσάς φέρνοντας  έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στη σχέση σας.  Έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και κάνετε τα πάντα για να περάσετε ευχαρίστα. Κάποιες εκπλήξεις θα δυναμώσουν και θα βοηθήσουν να  διατηρήσετε το πάθος στη σχέση. Αν είστε μόνοι, νέες  συναρπαστικές συναντήσεις είναι στον ορίζοντα, πάρτε πρωτοβουλία χρησιμοποιώντας όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Απρίλιος  δίνει ευκαιρίες  να εμβαθύνετε στη σχέση σας οι δεσμευμένοι, να ανταλλάξετε τρυφερά συναισθήματα και να νιώσετε αγάπη και στοργή. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, να είστε προσεκτικοί γιατί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 3 Απριλίου σας επηρεάζει. Είναι ένα διάστημα που ωραιοποιείτε καταστάσεις, το τοπίο είναι θολό και οι υποσχέσεις δύσκολα θα εκπληρωθούν. Από  9 έως  13 του μήνα προσέξτε εσείς που έχετε  γεννηθεί αρχές δευτέρου δεκαημέρου.  Πιθανόν να προκύψουν προβλήματα  και να διαταραχτούν οι ισορροπίες , όμως σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν προς το καλύτερο. Το σύμπαν θα σας δώσει την δυνατότητα να φτάσετε πιο κοντά στα όνειρά σας και να έχετε αρμονία στις σχέσεις σας.  Αν είστε ελεύθεροι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και την καρδιά σας έτοιμη, η αγάπη μπορεί να βρίσκετε πολύ κοντά σας.

  • Εύχομαι οι αισθηματικές σας σχέσεις το Απρίλιος να είναι αρμονικές! Η αγάπη θεραπεύει ψυχές…

Εβδομαδιαίες  Οικονομικές Προβλέψεις 1-7 Απριλίου – Επανεξέταση, έμπνευση, συνεργασίες. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)