Ανάδρομος Ερμής από 2 – 25 Απριλίου 2024 στο Κριό. Τι μπορείς να διορθώσεις;

Ανάδρομος Ερμής από 2 – 25 Απριλίου 2024 στο Κριό. Τι μπορείς να διορθώσεις;

Η αναδρομή του Ερμή είναι μια περίοδος αναστοχασμού και επανεξέτασης που επηρεάζει διαφορετικά κάθε ζώδιο. Ας δούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις επιδράσεις της αναδρομής του Ερμή από τις 2 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου σε κάθε ζώδιο:

Κριός: Προσωπική Ανακάλυψη

Η αναδρομή του Ερμή στον Κριό εστιάζει στην αυτοεκφραση και την προσωπική ανάπτυξη. Οι Κριοί καλούνται να αναθεωρήσουν τους τρόπους με τους οποίους προβάλλουν τον εαυτό τους στον κόσμο, ενώ παράλληλα να επανεξετάσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και στόχους. Μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στην επικοινωνία, αλλά αυτό θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Ταύρος: Εσωτερική Εξερεύνηση

Για τους Ταύρους, η αναδρομή σηματοδοτεί μια περίοδο εσωστρέφειας και εσωτερικής αναζήτησης. Μπορεί να βιώσουν αναστολές στην εξωτερική τους έκφραση, προτρέποντας τους να ανακαλύψουν τις βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματά τους. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να επουλώσουν παλιές πληγές και να αφήσουν πίσω τους ό,τι δεν τους ωφελεί πια.

Δίδυμοι: Κοινωνική Ανασυγκρότηση

Η αναδρομή του Ερμή στον 11ο οίκο των Διδύμων φέρνει επανεξετάσεις στις φιλίες και τις κοινωνικές τους σχέσεις. Ενδέχεται να αναθεωρήσουν τις αξίες που μοιράζονται με τους φίλους τους και να επιδιώξουν πιο έντονα την ανάγκη για αυθεντική σύνδεση. Είναι επίσης μια ευκαιρία για επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους ή γνωριμίες.

Καρκίνος: Επαγγελματική Επανεκτίμηση

Οι Καρκίνοι θα βρουν την αναδρομή του Ερμή να επηρεάζει τον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει αναστολές στην επαγγελματική πρόοδο και να αναγκάσει τους Καρκίνους να επανεξετάσουν τους καριέρας τους. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να προσαρμόσουν τις φιλοδοξίες τους στις πραγματικές τους ανάγκες.

Λέων: Εξερεύνηση Νέων Γνώσεων

Οι Λέοντες θα ενθαρρυνθούν να εξερευνήσουν νέα ενδιαφέροντα και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους. Η αναδρομή του Ερμή μπορεί να φέρει επανεξετάσεις σε τομείς όπως η εκπαίδευση, τα ταξίδια και η φιλοσοφία. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανακαλύψετε νέες πηγές έμπνευσης και να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας με νέες γνώσεις.

Παρθένος: Βαθύτερες Συνδέσεις

Η αναδρομή του Ερμή αναδεικνύει την ανάγκη των Παρθένων για βαθύτερες και πιο ουσιαστικές συνδέσεις. Επηρεάζοντας τον 8ο οίκο, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επανεξέταση στα οικονομικά, τις σχέσεις και τις ψυχολογικές δυνάμεις που κινούν τη ζωή τους. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εξερευνήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να εντοπίσετε πηγές που σας παρέχουν δύναμη και ενδυνάμωση.

Ζυγός: Σχέσεις στο Επίκεντρο

Για τους Ζυγούς, η αναδρομή του Ερμή εστιάζει στον 7ο οίκο, τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επανεξετάσεις στις σχέσεις σας, ενθαρρύνοντας την επικοινωνία και την επίλυση ζητημάτων που μπορεί να έχουν αγνοηθεί. Είναι επίσης μια ευκαιρία για να ενισχύσετε τις σχέσεις που έχουν αληθινή αξία και να αφήσετε πίσω εκείνες που δεν σας ωφελούν.

Σκορπιός: Ρουτίνα και Υγεία

Οι Σκορπιοί θα βιώσουν την αναδρομή του Ερμή στον 6ο οίκο, εστιάζοντας στην καθημερινή ρουτίνα, τη δουλειά και την υγεία. Μπορεί να ανακαλύψετε την ανάγκη για αλλαγές στις συνήθειες σας που θα βελτιώσουν την ευεξία σας. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε την προσέγγισή σας στη δουλειά και την προσωπική σας φροντίδα.

Τοξότης: Δημιουργικότητα και Ευχαρίστηση

Για τους Τοξότες, η αναδρομή του Ερμή στον 5ο οίκο φέρνει επανεξέταση στις πηγές της δημιουργικότητας και της ευχαρίστησης. Μπορεί να αναζητήσετε νέους τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας και να βρείτε χαρά. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις ρομαντικές σχέσεις.

Αιγόκερως: Οικογένεια και Σπίτι

Οι Αιγόκεροι θα αντιμετωπίσουν την αναδρομή του Ερμή στον 4ο οίκο, ο οποίος εστιάζει στο σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές βάσεις. Ενδέχεται να ανακαλύψετε την ανάγκη για αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο ή να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν την οικογενειακή δυναμική. Είναι μια ευκαιρία να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας και να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και καλωσοριστικό.

Υδροχόος: Επικοινωνία και Μάθηση

Οι Υδροχόοι θα βιώσουν την αναδρομή του Ερμή στον 3ο οίκο, που αφορά την επικοινωνία, την μάθηση και τις κοντινές σχέσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στην επικοινωνία ή να ανακαλύψετε ότι παλιές αντιλήψεις χρειάζονται αναθεώρηση. Είναι μια ευκαιρία για να επανεξετάσετε τον τρόπο που μαθαίνετε και να εξερευνήσετε νέες ιδέες.

Ιχθύες: Οικονομική Αναθεώρηση

Τέλος, για τους Ιχθύες, η αναδρομή του Ερμή στον 2ο οίκο τονίζει τα οικονομικά και τις προσωπικές αξίες. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επανεξέταση των οικονομικών σας στόχων και να αναδείξει την ανάγκη για πιο ουσιαστική διαχείριση των πόρων σας. Είναι ένας καλός χρόνος για να εξετάσετε τις πραγματικές σας ανάγκες έναντι των επιθυμιών σας και να καταστρώσετε ένα πλάνο για οικονομική ευελιξία και ασφάλεια.