Άρης Εξάγωνο Δίας  19 Απριλίου 2024 –  Η ζωή μας – μια σκακιέρα

Άρης Εξάγωνο Δίας  19 Απριλίου 2024 –  Η ζωή μας, μια σκακιέρα

Ο Άρης Εξάγωνο Δίας στις 19 Απριλίου 2024. Η ζωή μας, μια σκακιέρα.

 Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη Εξαγώνου ακριβείας με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου, στις  21 μοίρες και 30 λεπτά, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι  αρχές Γ Δεκαημέρου Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού και Ιχθύων στις 20, 21 και 22 μοίρες και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε μία θέση ύπνωσης και δεν θέλει ή σε μερικές περιπτώσεις δεν μπορεί να δράσει όπως είναι η φύση του. Γίνεται όμως ο στρατηγός του παρασκηνίου για μικρό διάστημα, λίγο πριν μπει στα δικά του χωράφια στο ζώδιο του Κριού. Ο Άρης στους Ιχθύς όμως λειτουργεί με διαίσθηση και μπορεί να διαβάσει γεγονότα χωρίς να εμπλακεί ενεργά …. προς το παρόν. Λέμε προς το παρόν γιατί Άρης είναι αυτός και δεν τον συγκρατείς εύκολα και για πολύ.

Ο Δίας, ο Θεός των Θεών, βρίσκεται γειωμένος στο ζώδιο του Ταύρου, έχει να ασχοληθεί με την ύλη και τις αισθήσεις και δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως είναι η φύση του, δηλαδή με ευγένεια και δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά ζητά την αναγνώριση και θέλει να επεκταθεί με σταθερές κινήσεις αλλά και με μια υπερβολή για να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η όψη Εξαγώνου είναι η όψη της ευκαιρίας, αυτό που ίσως δοθεί στο κατάλληλο χρόνο και που πρέπει να αξιοποιήσουμε, αφού έχουμε λάβει υπόψη όλες τις παραμέτρους. Η όψη του Άρη σε Εξάγωνο με τον Δία, μας ζητάει ουσιαστικά να βρούμε την πνευματικότητα μας και να πολεμήσουμε με ευγένεια πνεύματος για νέα ιδανικά σε τομείς που θα μας δραστηριοποιήσουν ώστε να γίνουμε δημιουργικοί και να εξελιχθούμε. Όπως ακριβώς στο σκάκι, ένα “πολεμικό” παιχνίδι που χρειάζεται πολλή σκέψη αλλά ταυτόχρονα είναι ένα ευγενές παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη στρατηγική για να κερδίσει κάποιος.

Από την Άντα Στάθη

Άρης Εξάγωνο Δίας  19 Απριλίου 2024 -  Η ζωή μας - μια σκακιέρα 3

 Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή η όψη ίσως σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε κρυμμένες δυνατότητες ή μπορεί να σας ενδυναμώσει ψυχικά για να δραστηριοποιηθείτε. Αυτό το διάστημα που δεν νιώθετε έτοιμοι για δράση, σκεφτείτε διεξοδικά τα υπέρ και τα κατά των βαθύτερων στόχων σας για να είστε έτοιμοι για την επόμενη “σκακιστική κίνηση”. Οι κρυφοί στόχοι σας, σας απασχολούν εδώ και καιρό και χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Μπορεί αυτό που θα σας δοθεί να μην είναι το ιδανικό, σίγουρα όμως θα δοθεί ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, πολύ ευνοϊκή όψη, ειδικά για εσάς του Γ Δεκαημέρου. Η αυτοπεποίθηση σας και τα θέλω σας, ξεκαθαρίζουν και αποκτάτε την δύναμη να υλοποιήσετε τα θέλω σας. Σε αυτό το κομμάτι θα έχετε τη συμβολή των φίλων σας που θα είναι αρκετά υποστηρικτικοί απέναντι σας. Το κομμάτι που πρέπει να προσέξετε είναι “η διακήρυξη της ανεξαρτησίας” σας να μην πληγώσει αγαπημένα σας άτομα, χωρίς λόγο.

Δίδυμοι

Αγαπημένοι Δίδυμοι, αρχίζετε και ξεκαθαρίζετε τους στόχους που έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά σας, σας απασχολεί εδώ και καιρό αυτή η συνθήκη αλλά βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε έναν νέο τρόπο διαχείρισης των επαγγελματικών σας θεμάτων αλλά θα χρειαστεί να μην είστε βιαστικοί. Ο Δίας από 12ο ηλιακό σας οίκο σας προστατεύει από τις κακοτοπιές, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει, όπως είπαν και οι Αρχαίοι Ημών πρόγονοι.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η όψη για εσάς είναι αρκετά ευνοϊκή στον τομέα των πνευματικών αναζητήσεων, σπουδών και σε θέματα εξωτερικού. Αν είστε φοιτητές, είναι εποικοδομητικό  διάστημα για να βάλετε σε σειρά τις προτεραιότητες σας ή να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο να αφομοιώνετε αυτά που πρέπει. Όσοι από εσάς θέλετε να ταξιδέψετε για δουλειά ή για διασκέδαση, είναι καλή εποχή για να το οργανώσετε και να το πραγματοποιήσετε.

Λέων

Αγαπημένα Λιοντάρια, η όψη θα σας δώσει μια μικρή ευκαιρία σε θέματα επαγγελματικών, αλλά μη φανταστείτε ότι θα είναι κάτι εξαιρετικά καλό που θα σας εντυπωσιάσει, για αυτό κρατάτε μικρό καλάθι. Όμως αν θέλετε να ασχοληθείτε με οφειλές σε τράπεζες ή δημόσια ταμεία ή ακόμα να βάλετε σε σειρά τα έξοδα με το σύντροφο σας, είναι καλό διάστημα για να τα τακτοποιήσετε.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή η όψη σας δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνετε τις καταστάσεις στις σχέσεις σας ή στις συνεργασίες σας. Σκεφτείτε ξανά τις καταστάσεις που έφεραν τις εντάσεις ή τα προβλήματα και δράστε αναλόγως. Ένα ταξίδι εκτός συνόρων ή αλληλεπίδραση με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ίσως φέρουν κάτι νέο στη ζωή σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η όψη είναι βοηθητική για να ομορφύνετε τη καθημερινότητα σας αλλά καλό είναι να εστιάσετε στο πνευματικό κομμάτι. Ευνοϊκό διάστημα επίσης να ασχοληθείτε με θέματα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρούν και να βρείτε λύσεις που δεν τις είχατε σκεφτεί. Ίσως ένας νέος γιατρός ή μια νέα θεραπεία, δώσουν τέλος σε θέματα που σας απασχολούν. 

Σκορπιός

Αγαπημένοι Σκορπιοί, εύνοια στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας δίνει αυτή η όψη, προσοχή όμως στις χειριστικές συμπεριφορές με το έτερο σας ήμισυ, όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι σας δίνεται η δυνατότητα για γνωριμίες, αλλά μην επενδύσετε πολλά από την αρχή. Σε θέματα συνεργασιών έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις αλλά αποφύγετε τυχόν υπερβολές.

Τοξότης

 Αγαπητοί Τοξότες,  η όψη αυτή σας καλεί να αντιμετωπίσετε με αυτοπειθαρχία και σύνεση τυχόν προβλήματα στο χώρο της οικογένειας. Κρατήστε ουδέτερη στάση και χρησιμοποιείστε διπλωματία. Κρατήστε δυνάμεις για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην εργασία σας ή προσπαθείστε να βρείτε πως θα ομορφύνετε την καθημερινότητα σας για να αισθανθείτε εσείς καλύτερα.

Αιγόκερως

 Αγαπητοί Αιγόκεροι, με αυτήν την όψη ίσως είστε λίγο ανήσυχοι ή και περιέργοι και προσέξτε τις υπερβολές σε θέματα που αφορούν την ευρύτερη οικογένεια ή και το μεταφορικό σας μέσο. Ευνοίστε όμως να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που έχουν κίνηση ώστε να αποφορτιστείτε. Ίσως μια γνωριμία  σας ενθουσιάσει και σας εξιτάρει τη φαντασία.

Υδροχόος

 Αγαπημένοι Υδροχόοι, αυτή η όψη είναι ευνοϊκή σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές ή πωλήσεις ακινήτων αλλά  ακόμα και  να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση στο χώρο σας. Για εσάς που σκέφτεστε να αλλάξετε χώρο και τόπο κατοικίας, ίσως σας εμφανιστεί η ευκαιρία που ψάχνετε καιρό. 

Ιχθύες

Αγαπημένοι Ιχθύες, η όψη αυτή ίσως σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να δείξετε στους άλλους το εύρος των δυνατοτήτων σας. Επίσης το συγκεκριμένο εξάγωνο σας χαρίζει δημιουργική φαντασία και πολλοί από εσάς μπορείτε να ξεχωρίσετε σε θέματα επικοινωνίας ή συγγραφής.

‘Αντα Στάθη

Αφροδίτη σε Σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό 17/4 – Καρμικοί Έρωτες στο Προσκήνιο για 4 ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)