Άρης στην Παρθένο από 10 Ιουλίου μέχρι 27 Αυγούστου. Τάξη μέσω Αταξίας…

Άρης στην Παρθένο από 10 Ιουλίου μέχρι 27 Αυγούστου. Τάξη μέσω Αταξίας…

Ο Άρης, έχοντας διανύσει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα όντας σταθερός , μαχητικός, αυθόρμητος και κατά κάποιο τρόπο ριψοκίνδυνος, περνάει στις 11 Ιουλίου στο ζώδιο της Γήινης και μεταβλητής Παρθένου με κυβερνήτη τον Ερμή.

Ο Άρης στην Παρθένο άγεται και φέρεται, χάνει την σταθερότητά του, τον αυθορμητισμό και τη μαχητικότητά του αλλά ταυτόχρονα πατάει γερά στα πόδια του. Γίνεται μεθοδικός, σχολαστικός, αγαπάει τη λεπτομέρεια και τα θέλει όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα. Όλα πρέπει να είναι υπό έλεγχο και θέλει το χρόνο του.

Έτσι  τακτοποιημένες προσπαθεί να είναι και οι σκέψεις του, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι προβαίνει σε μια εκ του ασφαλούς μαχητική  επικοινωνία και  προσεγγίζει το κάθε τι με ακρίβεια και ασφάλεια. Λειτουργεί αθόρυβα , συγκεντρωμένα, με υπομονή  και δεν αναλαμβάνει εύκολα πρωτοβουλίες . Αντίθετα, προσπαθεί να ολοκληρώσει τέλεια ό,τι τού ανατίθεται, χωρίς να σπαταλάει άσκοπα την ενέργειά του, ενώ ταυτόχρονα τιθασεύει και τον περιβόητο θυμό του.  Απαιτεί πολλά από  τον εαυτό του  και τους άλλους.

Κατά την περίοδο αυτής της διέλευσης θα επηρεαστούν  Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί  κατά βάση θετικά, ενώ πιέσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κυρίως του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου.

 Προκειμένου δε να αποκομίσουμε  τα μέγιστα  και να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την περίοδο,  καλό θα ήταν να αποφύγουμε  την οξεία και κοφτερή κριτική, να περιορίσουμε  την  γκρίνια  και να βρίσκουμε  τρόπους να ξεφεύγουμε π.χ. το τρέξιμο, το  κολύμπι λόγω και καλοκαιριού,  αλλά και εκκαθαρίσεις στο σπίτι , γενική καθαριότητα  και απασχόληση του μυαλού με  δραστηριότητες που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα και τις απαιτήσεις της περιόδου.

Ας δούμε όμως και τις όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την περίοδο της παραμονής του στο ζώδιο της Παρθένου .

Με την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου στις 11 Ιουλίου  θα τον δούμε να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στη μηδενική πλέον μοίρα του Ταύρου. Εδώ θα δούμε την επιθυμία για συνεργασίες με ομαδικό πνεύμα και κοινωνική  συνείδηση μέσα από ένα νέο σύστημα αξιών. 

Στις 20 Ιουλίου όμως, θα έχουμε μια δύσκολη όψη και συγκεκριμένα την αντίθεση τού Άρη  με τον Κρόνο ανάδρομο στους Ιχθύς και συγκεκριμένα στην 6η μοίρα και 20’ . Η ενέργεια αυτής της όψης είναι σκληρή και βίαιη. Η ισχυρογνωμοσύνη και η επιμονή καθορίζουν τις πράξεις μας και καλό είναι να έχουμε το νου μας σε μικρά ατυχήματα αλλά και σε έλλειψη ζωτικότητας. 

Το  καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι από 29 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και έτσι ο Άρης αποκτά καθοδήγηση και βοήθεια. Στις 17 Αυγούστου πλησιάζουν στην πιο κοντινή τους απόσταση, στις 3 μοίρες περίπου, πηγαίνοντας για σύνοδο, αλλά μετά ο Ερμής, στις 23 Αυγούστου, μπαίνει σε στάση και γυρνάει ανάδρομος… δηλαδή εκεί που υποσχόταν βοήθεια στον Άρη , την παίρνει πίσω…

Στη 1 Αυγούστου ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με το Δία στο Ταύρο στην 13η μοίρα και 46΄. Μετά από τη σαρωτική ενέργεια της προηγούμενης όψης με τον Κρόνο, η δύναμη της θέλησης  και η τόλμη  θα βοηθήσουν  ώστε με οργάνωση και δημιουργική ικανότητα  να γίνουν επιτυχημένες επιχειρηματικές συμφωνίες και γεγονότα.

Ακολουθεί άλλη μια καλή όψη, αυτή του Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στην 23η μοίρα του Ταύρου, στις 16 Αυγούστου…  έτσι ξαφνικά…(έτσι δε λέει και το τραγούδι;;;) αποφασίζουμε να μην υποταχθούμε στη θέληση των άλλων… με αποφασιστικότητα και θάρρος πετυχαίνουμε ασυνήθιστα  κατορθώματα .

Αρκετά χαρήκαμε όμως… στις 22 Αυγούστου ο Άρης θα κάνει άλλη μια δύσκολη όψη και συγκεκριμένα την αντίθεση με τον Ποσειδώνα στην 26η μοίρα και 59΄των Ιχθύων. Μειωμένη φυσική ενέργεια , αυτοκαταστροφικές δυνάμεις ,κακοκεφιά, απογοήτευση , στενότητα αντίληψης αλλά και έλλειψη σκοπού. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Φεύγοντας από την επιρροή της παραπάνω όψης ο Άρης θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην 28η μοίρα και 22΄ του Αιγόκερω, κλείνοντας έτσι την παραμονή του στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει σθένος και αυτοπεποίθηση προκειμένου να αντιμετωπίσει τα θέματά του με επιτυχία και μέσα από υπερβολική προσπάθεια. 

Στις  27 Αυγούστου θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού για να ανοίξει ένα νέο κύκλο δράσεων και ενεργειών. 

Να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια. Μην ξεχνάτε να διαβάζεται και το ζώδιο του ωροσκόπου σας αλλά και το ζώδιο της Σελήνης αν είστε γεννημένοι βράδυ.

Από τη Μαρία Μπουνταλάκη

Άρης στην Παρθένο από 10 Ιουλίου μέχρι 27 Αυγούστου. Τάξη μέσω Αταξίας… 3

Κριός
Εργασία και χαρά για εσάς τους Κριούς μιας και ο Άρης ο κυβερνήτης  σας από το ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζει τον έκτο οίκο σας. Πιέζεστε για να τα κάνετε όλα τέλεια, προσοχή όμως γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη… όλο αυτό μπορεί να σας απομονώσει, να σας εξασθενήσει και να αισθανθείτε ότι παθαίνετε υπερκόπωση. Γενικότερα προσοχή στην υγεία σας, σωματική και ψυχική και σε τυχόν μικροατυχήματα . Μπορείτε αν θέλετε να βρείτε νέα δουλειά ή να αναλάβετε πρωτοβουλία για κάτι νέο και πρωτοποριακό στην υπάρχουσα εργασία σας. Η σκληρή σας προσπάθεια μπορεί να σας ανταμείψει οικονομικά. 

Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, εσείς είστε από τους τυχερούς αυτής της διέλευσης. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σάς φέρνει έρωτες, διασκέδαση, δημιουργικότητα και γενικότερα μια υπερβολή που σε κάποιους φίλους μπορεί να μην αρέσει και να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας. Προσπαθείτε να οργανώσετε τα πάντα στην εντέλεια γεγονός που ταυτόχρονα με τη χαρά, σάς δημιουργεί και κόπωση. Προσέξτε λίγο τη σχέση σας με τα παιδιά σας, όσοι έχετε, και προσοχή επίσης σε τυχόν παρόρμηση να ασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια. Επίσης να έχετε το νου σας γιατί οι υπερβολές και οι καταχρήσεις πειράζουν το… στομάχι!!!      

Δίδυμοι
Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά για τους Διδύμους. Μπορεί να θυμηθείτε ιστορίες από το παρελθόν, όχι και τόσο ευχάριστες και εδώ θέλει προσοχή γιατί οι αντιδράσεις σας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αυτό το διάστημα θα έχετε αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά και η ψυχολογία σας δεν θα είναι και στα καλύτερά της. Θα προτιμούσατε να απομονωθείτε  προκειμένου να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας ή να οργανώσετε ένα ταξίδι. Ίσως πάντως να σάς δοθεί η ευκαιρία να το κάνετε. Διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τις αντιδράσεις σας  για το καλό το δικό σας αλλά και των γύρω σας!

Καρκίνος
Με τον Άρη στην Παρθένο να περνάει από τον τρίτο σας οίκο ,βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια και γείτονες. Προσοχή σε τυχόν καβγάδες και παρεξηγήσεις … Έχετε διάθεση για επικοινωνία, για ταξίδια και γενικότερα σάς διακατέχει μια έντονη δημιουργικότητα. Καταφέρνετε να τιθασεύσετε τις καθημερινές προκλήσεις και ευνοείστε σε ότι έχει να κάνει με τις φιλικές σας σχέσεις. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες αυτήν την περίοδο. Αν εκκρεμεί κάποιο δικαστήριο, θα ήταν καλύτερο να το αναβάλλετε ή να είστε προσεκτικοί να μη δημιουργηθούν εντάσεις ή εξαπατήσεις.   

Λέων
Έσοδα και έξοδα φέρνει ο Άρης στην Παρθένο για εσάς φίλοι μου Λέοντες. Αισθάνεστε την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα, να κάνετε αγορές, να πάρετε δάνεια… για όλα τα παραπάνω όμως θα σάς εφιστούσα την προσοχή!!! Γιατί το λέω αυτό;  Πρώτον η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη άρα δεν ευνοούνται οι αγορές και δεύτερον αυτήν την περίοδο υπάρχει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Από την άλλη ευνοήστε σε θέματα επαγγελματικά, η φήμη σας ενισχύεται , κερδίζετε σεβασμό και χρήματα… Επίσης εκτός από τις σπατάλες σε χρήμα προσέξτε και τις συναισθηματικές σπατάλες και υπερβολές για να μην απογοητευθείτε.

Παρθένος    
Ο Άρης στο ζώδιό σας, φέρνει αρκετές αναστατώσεις στη ζωή σας. Έχετε μεγάλη ενέργεια, αισθάνεστε μια ακατανίκητη δύναμη αλλά και αυτοπεποίθηση να επιτύχετε όλα όσα θέλετε…. και κακό είναι αυτό; Όχι αλλά μαζί με τα παραπάνω θα είστε πολύ νευρικοί και θα εκδηλώνεται ένα θυμό και μια ανυπομονησία που θα προκαλεί εντάσεις και καβγάδες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες . Ευνοούνται όμως και νέα ανοίγματα ίσως και στο εξωτερικό ή μπορεί να προκύψει ξαφνικά κάποιο ταξίδι. Προσπαθήστε να ρίχνετε λίγο τους ρυθμούς σας για να μην αδιαθετήσετε και να είστε προσεκτικοί για τυχόν ατυχήματα.  

Ζυγός
Ο Άρης στην Παρθένο θα επηρεάσει έντονα τον ψυχισμό σας. Αισθήματα φόβου, άγχους και ανησυχίας θα κατακλύσουν τις σκέψεις σας και θα καθορίσουν τις αντιδράσεις σας. Υποσυνείδητα  θα προκαλέσετε καταστάσεις που μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά. Προσοχή στη ζήλεια τη δική σας και των άλλων γιατί μπορεί να δεχθείτε πισώπλατα χτυπήματα ακόμα και στον εργασιακό χώρο. Η ένταση που επικρατεί μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα ή ακόμα και νευρικές διαταραχές. Προσοχή στην επιθετικότητα που μπορεί να εκδηλώσετε αλλά και στη γκρίνια. Να είστε λίγο προσεκτικοί και στη διαχείριση των οικονομικών σας, όχι άσκοπες σπατάλες.

Σκορπιός
Με τον Άρη στην Παρθένο οι Σκορπιοί μας αποκτούν μια διάθεση έντονης κοινωνικοποίησης και συνεργασίας με ομάδες και φίλους. Η δημιουργικότητα σάς κατακλύζει και μπορεί κάποιες στιγμές να πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Η ομαδική εργασία όμως μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.  Προσοχή γιατί μπορεί να προκύψουν και κάποιες προστριβές με αδέλφια και συγγενείς ενώ η υποστήριξη από το σύντροφο σάς κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Σταδιακά θα δείτε και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

Τοξότης
Επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα χαρακτηρίζουν τη διέλευση του Άρη στην Παρθένο για το ζώδιό σας, μέσα από έντονη δημιουργικότητα και με τη βοήθεια της εργασίας σας. Μέσα από δυσκολίες και εντάσεις θα δείτε και μια σταδιακή βελτίωση στα οικονομικά σας, πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί στο ποιους εμπιστεύεστε. Από την άλλη προβλήματα και διαπληκτισμοί θα προκληθούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και σας δημιουργείται  η αίσθηση ότι η οικογένειά σας εμποδίζει την εξέλιξή σας και σας τραβάει πίσω, χάνοντας  έτσι μεγάλα αποθέματα από την ενέργειά σας ενώ τα νεύρα σας χτυπάνε κόκκινο. Προσοχή στην υγεία σας γιατί το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος και δημιουργεί  προβλήματα.

Αιγόκερως
Ταξίδια, επέκταση ίσως και στο εξωτερικό, σπουδές, χαρά και ενθουσιασμό φέρνει ο Άρης στην Παρθένο για τους Αιγόκερους. Μπορεί να σας φέρει και ένα ξαφνικό έρωτα.. Τόσο ειδυλλιακά δηλαδή; Περίπου… Το γενικότερο πλαίσιο είναι θετικό όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί άτομα από το καθημερινό σας περιβάλλον μπορεί να σαμποτάρουν τον ενθουσιασμό σας και να σας δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένετε. Μην δίνετε δικαιώματα και προχωρήστε με ασφάλεια στους στόχους σας. Προσοχή όμως και στις μετακινήσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων. 

Υδροχόος
Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σας φέρει μια ξαφνική βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα βοηθήσει πολύ την καθημερινότητά σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Ψυχολογική τόνωση στη βεβαρημένη ψυχολογία σας. Ευνοούνται επίσης επενδύσεις σε ακίνητα, διαπραγματεύσεις οφειλών όλα όμως με μεγάλη προσοχή γιατί ότι έρχεται μπορεί και να φύγει… κοινώς προσοχή σε ποιους θα αναθέσετε τη διαχείριση των οικονομικών σας  γιατί μπορεί να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Να προσέχετε την υγεία σας και πιθανούς μικροτραυματισμούς.

Ιχθύες
Ο Άρης στην Παρθένο θέλει λογική διαχείριση των καταστάσεων και επειδή για εσάς φίλοι μου Ιχθύες η διέλευση αυτή θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, συνιστώ ψυχραιμία. Θα αισθάνεστε κουρασμένοι γιατί η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα απαιτητική και για τα επαγγελματικά σας ενώ μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές  με κάποιους συνεργάτες. Πρέπει να θυμάστε ότι το κλειδί είναι η διάθεση συνεργασίας και όχι τα βίαια ξεσπάσματα θυμού. Με επιμονή και υπομονή τελικά καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας ενώ τα οικονομικά σας είναι σε καλό επίπεδο.

Μαρία Μπουνταλάκη

Ο Άρης στην Παρθένο από 11 Ιουλίου μεχρι και 28 Αυγούστου θα φέρει σε 3 ζώδια σημαντική εύνοια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)