Άρης στον Τοξότη 24 Νοεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024: Ανήθικες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες 

Άρης στον Τοξότη 24 Νοεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024: Ανήθικες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες 

Ο Άρης εισέρχεται πάντα στον Τοξότη με την ορμή που κάποιος ξεκινά για νέες περιπέτειες στον υπέροχο έξω κόσμο, ύστερα από 40 μέρες οικειοθελούς εγκλεισμού, στο γεμάτο με υγρά και σκοτεινά πάθη σπίτι του. Κάθε δύο χρόνια το “υγρό πυρ” που φέρει ο Άρης από τον Σκορπιό, μεταβάλλεται μέσα στον Τοξότη σε μια αισιόδοξη αναζήτηση περιπέτειας ανάμεσα σε ιδεολογικά, πολιτικά, θρησκευτικά και σεξουαλικά πεδία. 

Από τον Σταύρο Cristo

Άρης στον Τοξότη 24 Νοεμβρίου 2023 - 4 Ιανουαρίου 2024: Ανήθικες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες  3

Γενικά ο Άρης στον Τοξότη αρέσκεται στην διδασκαλία, εκφράζοντας δυναμικά και με πειθώ τις ιδέες του. Για τον Άρη αυτόν όλα συνδέονται με την φιλοσοφία, ιδωμένη με όρους πολιτικού παιχνιδιού. Από απλά debate ως υψηλές ιδεολογικές διερευνήσεις, ο τρόπος που επικοινωνεί τις γνώσεις του έχει τον αέρα ενός διδασκάλου, ο οποίος επιθυμεί να μοιραστεί με τους άλλους την σοφία που εκείνος με μόχθο έχει αποκτήσει στη ζωή του. 

(δείτε και τον συμβολισμό του Χείρωνα εδώ, καθότι ο Τοξότης είναι στην ουσία ένας Κένταυρος που ιδανικά έχει ως στόχο την αναζήτηση ανώτερων πνευματικών βιωμάτων και την μεταφορά της γνώσης που πήρε μέσα από αυτά).  

Άνθρωποι με Άρη στον Τοξότη είναι καλοί δάσκαλοι και σύμβουλοι, γιατί ο Άρης εκεί τους δίνει ευρύτερη αντίληψη σε σχέση με την εικόνα της πραγματικότητας. Όμως ως Άρης που είναι, η δράση είναι αυτό που ζητά. Αν δεν μετέχει ενεργητικά στην μετάδοση της φιλοσοφίας και των ιδεών που πρεσβεύει, ο άνθρωπος αισθάνεται πως έχει αποτύχει. 

Εδώ υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος του φανατισμού αν το άτομο δεν είναι καλλιεργημένο και απλά θεωρεί ότι γνωρίζει, ενώ στην πραγματικότητα έχει πολλές ιδεολογικές ελλείψεις και προκαταλήψεις. Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος της αέναης φιλοσόφησης των πάντων και της έλλειψης πράξεων: ο Άρης χρειάζεται να πράττει! Ας συμβαίνει αυτό ακόμα και μέσα από πολιτικές και ιδεολογικές διαμάχες. 

Ο Άρης στον Τοξότη έχει έντονη σεξουαλικότητα: αν δεν εκφραστεί το άτομο μέσα από ιδέες, θα εκφραστεί σίγουρα μέσα από την αναζήτηση της ερωτικής περιπέτειας. Αλλιώς θα σκάσει (δηλαδή θα εμφανίσει νευρώσεις). Σε αυτόν τον Άρη αποδίδουν σχετική αδυναμία να μένει σε σταθερές σχέσεις λόγω της σεξουαλικής του επιθυμίας για συνεχώς νέες ερωτικές εμπειρίες. 

Η αλήθεια νομίζω είναι πως ο άνθρωπος με Άρη στον Τοξότη θα θελήσει να διατηρήσει μια σχέση, όταν ο/η σύντροφός του τον ικανοποιεί πέρα από το σεξουαλικό επίπεδο, στο επίπεδο ανταλλαγής ιδεών και νέων ιδεολογικών οριζόντων, μέσα από φιλοσοφικές συζητήσεις διαρκείας. Ιδίως αν αυτές συμβαίνουν πριν και μετά το σεξ. 

Αλλιώς θα αναζητήσει εύκολα την επόμενη ερωτική εμπειρία.

Πάμε όμως τώρα να δούμε τις ιδιαιτερότητες της τωρινής παραμονής του Άρη στον Τοξότη. 

Είναι σημαντικό για όλο το χρονικό διάστημα του ενάμιση χρόνου, όπου ο Άρης θα κυβερνά τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Κριό, να μελετούμε πώς κινείται και τι όψεις κάνει. Γιατί ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό – εκτός των άλλων αρετών του – προάγει το Εγώ. Το υπερβολικά φουσκωμένο Εγώ οδηγεί και σε πολεμικές συρράξεις. Οπότε ο Άρης για αυτόν το λόγο είναι σημαντικός δείκτης και μπορεί να μας δείξει προς τα που πάνε οι εγκόσμιες εξελίξεις. 

Σημειώνουμε εδώ πως τελευταία φορά που ο Άρης βρέθηκε στον Τοξότη και ο Β. Δεσμός ήταν στον Κριό, ο Mahmoud Abbas έγινε πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής. 

Ο Β. Δεσμός θα είναι στον Κριό ως τις αρχές του 2025, όπου θα περάσει στους Ιχθύες και τα πράγματα θα αποκτήσουν πιο δογματική/θρησκευτική απόχρωση. 

Για τον επόμενο μήνα, ο Άρης στον Τοξότη θα κυβερνάται από τον Δία ο οποίος είναι ανάδρομος στον Ταύρο. 

Τα θέματα που θα υποβάλλει στον Άρη ο κυβερνήτης του, είναι σχετικά με το πώς θα προσπαθήσουμε για την ασφάλειά μας, εν μέσω μεγάλων παγκοσμίων αντιπαραθέσεων που την απειλούν με πολλούς πλάγιους τρόπους. Πώς θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την τροφή, τη στέγη και την σταθερή ροή των υλικών αναγκών μας, όταν η αύξηση στην τιμή των αγαθών κάνει συνεχή ανοδικά άλματα. 

Ο Δίας είναι σε φαινόμενη ανάδρομη προς τη Γη πορεία και έχει αρχίσει μάλιστα να επιβραδύνει ταχύτητα ώσπου να μπει σε στάση, στις τελευταίες μέρες του 2023. Εξαιτίας της κατάστασης του κυβερνήτη του, ο Άρης αναμένεται να δημιουργήσει έντονες διαμάχες γύρω από τις συνθήκες της υλικής και πνευματικής μας ασφάλειας, οι οποίες σχετίζονται με την περίοδο του περασμένου Ιουνίου, όταν ο Δίας βρέθηκε ξανά σε εκείνες τις μοίρες του Ταύρου. 

Από τις 4 Δεκεμβρίου, όπου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργείται μια ενδιαφέρουσα “κλειστή πλανητική αλυσίδα” μεταξύ Άρη – Αφροδίτης – Δία, καθώς:  Άρης θα κυβερνάει Αφροδίτη > Αφροδίτη θα κυβερνάει Δία > Δίας θα κυβερνάει Άρη. Αυτή η αλυσίδα θα διαρκέσει ως τις 29 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη. Η 9η Δεκέμβρη είναι μια σημαντική ημερομηνία για αυτή την τριπλή σχέση, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης/Δία στην 6°20 Σκορπιού/Ταύρου.

Ο Άρης έρχεται στον Τοξότη έχοντας κάνει δύο σημαντικές συνόδους στο τέλος του Σκορπιού. Η μία είναι η όψη με τον Ήλιο στις 25°36’ Σκορπιού. Η σύνοδος αυτή είχε να συμβεί μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού από το 1991, οπότε θα χαρακτηρίσει πολύ τη δυναμική του Άρη της περιόδου που διανύουμε. “Fun fact”: το 1991 με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη η Ουκρανία διεξήγαγε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της… 

Η δεύτερη σημαντική σύνοδος είναι εκείνη του Άρη με τον αστεροειδή Δήμητρα στις 29°09 του Σκορπιού. Αυτή η σύνοδος σηματοδοτεί τον νέο 3ετή συνοδικό κύκλο μεταξύ των δύο ουρανίων σωμάτων. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί έτσι κλείνει ο προηγούμενος που είχε αρχίσει στις 25 Μαΐου 2020, και θυμίζω πως ήταν τότε που πρώτη φορά ακούστηκε ο όρος “επισιτιστική κρίση” ως συνέπεια των καραντινών του κορονοϊού. 

Έκτοτε μπήκε πολύ νερό στο επισιτιστικό αυλάκι.. πράγματα που φαίνονταν απίθανα – όπως η τωρινή τιμή του ελαιόλαδου – τώρα είναι μια πραγματικότητα που η Δυτική Ευρώπη δεν έχει ξαναζήσει από την περίοδο παραμονών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μπαίνουμε λοιπόν σε νέο τριετή κύκλο, σχετικό με την παραγωγή και παροχή της τροφής και όλων των άλλων αγαθών.  

Οι πιο σημαντικές όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την παραμονή του στο ζώδιο του Τοξότη είναι: 

25 Νοεμβρίου 2023: Άρης τετράγωνο με Κρόνο στις 00°54’ Τοξότη – Ιχθύων. 

Εδώ και οι δύο πλανήτες κυβερνιούνται από τον Δία, οπότε θα υπάρξουν συγχρόνως αντιστάσεις μα και δυναμική προς την κατάκτηση οικονομικών στόχων.

27 Νοεμβρίου 2023: Πανσέληνος.

Βρισκόμενος στην 2° μοίρα του Τοξότη, ο Άρης ασκεί μεγάλη επιρροή στην Πανσέληνο που συμβαίνει εκείνη τη μέρα στην 4° μοίρα των Διδύμων. Η Πανσέληνος αυτή θα είναι η αποκορύφωση της ενέργειας της Νέας Σελήνης (της 13ης Νοεμβρίου), στην οποία ο Άρης είχε επίσης πολύ έντονη ανάμιξη. Ο συγκεκριμένος Ηλιοσεληνιακός κύκλος θα δημιουργήσει έντονα γεγονότα στον κόσμο. Σχετίζεται και με την Σεληνιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου 2023 μέσω της τότε αντίθεσης Άρη – Δία.

28-29 Δεκεμβρίου 2023: Σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή στις 24°21’ Τοξότη και συγχρόνως τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 25°02’ Τοξότη – Ιχθύων. 

Συμβατή όψη κατά μια έννοια με την περίοδο των εορτών, καθώς θα διαχύσει μια ατμόσφαιρα καλλιτεχνική, παρέχοντας και μια διάθεση ενδοσκόπησης και ψυχολογικής αμφιθυμίας. Συνιστάται προσοχή για ιώσεις, κάτι επίσης συμβατό με την περίοδο εκείνη και τις πολλές ευκαιριακές γνωριμίες.

Όψεις Άρη και Δία

Επίσης ο Άρης θα κάνει δύσκολες όψεις με τον κυβερνήτη του, Δία. Μια όψη χιαστί στις 4 Δεκεμβρίου και μια όψη ενάμιση τετραγώνου στις 23 Δεκεμβρίου 2023. 

Αυτές οι όψεις προϊδεάζουν για το ότι οι δράσεις που ο Άρης θα κάνει, θα βρουν αντιστάσεις και πιθανώς ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. 

Αφήσαμε για το τέλος την όμορφη όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Βόρειο Δεσμό, τον οποίο κυβερνά, ανήμερα των Χριστουγέννων, συνεισφέροντας στο γνωστό οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων με τις συνήθεις συζητήσεις για τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα ώστε να έχετε μια καλή χώνεψη.

Ας δούμε τώρα πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Άρης μέσα από το ζώδιο του Τοξότη. Προτείνουμε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Για εσάς το 2023 τελειώνει με ευκαιρίες για φιλοσοφικά debate πάνω σε ιδέες σχετικές με το ρόλο του χρήματος και τις αληθινές αξίες στη ζωή. Στα μέσα του Δεκέμβρη θα έχετε ευκαιρία να κατανοήσετε ψυχολογικά σας ζητήματα μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν και θα προκαλέσουν τις κατάλληλες σκέψεις. 

Ευνοούνται επίσης ιδέες για νέες σπουδές καθώς και ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, ειδικά αν συνδυαστούν με την αναζήτηση νέων φιλοσοφιών στην χώρα του Matrix. 

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος για εσάς είναι περίοδος που θα σας απασχολήσουν οι γνώμες των άλλων μα και τα χρήματα των άλλων που με κάποιο τρόπο μπορεί να διαχειριστείτε. Έχοντας μέσα στο ζώδιό σας τον Δία που κυβερνά αυτόν τον Άρη, αλλά και τον Ουρανό, ο επόμενος μήνας μπορεί να έχει έντονο οικονομικό άρωμα για εσάς. 

Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, είναι μια περίοδος που θα αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις και πιθανόν κάποιες ξαφνικές οικονομικές εισροές-εκροές. Ειδικά γύρω στις 3/12 αλλά και παραμονές Χριστουγέννων. Το οποίο σημαίνει πως αξίζει να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Blackjack αλλά να ξέρετε πως γρήγορα στη βραδιά θα φανεί αν είναι ωφέλιμο για εσάς ή για τον γκρουπιέρη.

Δίδυμοι

Το επόμενο διάστημα επηρεάζεται η σχέση σας ή οι σχέσεις σας, καθότι οι Δίδυμοι έχουν τη ρετσινιά της πολυγαμίας, αν και όχι πάντα τη χάρη. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα έχετε εντάσεις και συζητήσεις με το έτερον ήμισυ για ζητήματα που απασχολούν το επόμενο βήμα σας μα και το ευρύτερο πλαίσιο της σχέσης. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους συνεργάτες σας. Το να βρεθείτε μαζί ως ζευγάρι σε κοσμικά γεγονότα, συναυλίες, θεάματα, μπορεί να ξεμπλοκάρει εντάσεις προς πάσα κατεύθυνση. 

Προσοχή στις κακές γλώσσες που έρχονται από τα γνωστά σας για αυτό το “ταλέντο” τους άτομα. Όλα τα παραπάνω αφορούν ακόμα περισσότερο Διδύμους γεννημένους γύρω στις 20 – 22 Μαΐου και 15 – 17 Ιουνίου. 

Καρκίνος

Το επόμενο διάστημα προσέξτε τις σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον, τα νεύρα σας που μπορεί να τεντωθούν από συναδέλφους και γενικότερα από κάθε αφορμή. Προσοχή στο “σύνδρομο ευερέθιστης ρουτίνας”. Η Πανσέληνος στις 27/11 σας αφορά και καλό είναι να είστε λίγο προσεκτικοί για αποφυγή ατυχημάτων και πτώσεων σε φιλικές συγκεντρώσεις. Πολύ συγκεκριμένο; Εντάξει, μπορεί να είναι και το πάρτυ στο γραφείο πριν το κλείσιμο των εορτών που θα θέλει προσοχή όταν θα κατεβαίνετε τις σκάλες. Ειδικότερα, αφορά γεννημένους κοντά στις 14 – 16 Ιουλίου. 

Λέων

Για τον Λέοντα είναι η τέλεια εποχή για να βγει έξω και να αναζητήσει τον έρωτα, το φλερτ, την περιπέτεια που υπόσχεται ο Άρης στον Τοξότη. Πόσο τυχερό για εσάς που αυτό το διάστημα συνδυάζεται με την εορταστική περίοδο και η εύνοια θα πολλαπλασιαστεί. Πιθανό είναι οι γνωριμίες να έρθουν μέσα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο ή σε κάποιο πάρτι της εταιρείας σας, την ώρα που θα τραγουδά η live ορχήστρα το “Santa Baby”. Θα το νιώσουν πιο πολύ οι Λέοντες της 19 – 20° μοίρας, όπως και της 6° – 7°. 

Τώρα αν δεν σας βγει σε φλερτ για κάποιο λόγο, μπορεί παρόλα αυτά να υπάρχει μια ευκαιρία για άνοδο στην καριέρα σας. Μπορεί και τα δύο. Επίσης μπορεί να είναι μια όμορφη περίοδος που θα περάσετε υπέροχες γιορτές μαζί με τα παιδιά σας.

Παρθένος

Με τον Άρη στον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού είναι εύλογο αυτήν την περίοδο να ασχοληθείτε πιο πολύ με αυτούς τους τομείς. Προσέξτε τυχόν εντάσεις σε σχέση με γονείς, επίσης βλάβες στο σπίτι γύρω στις 24 – 26 Νοεμβρίου δεν είναι περίεργο να συμβούν. Όμως και πάλι, η δυνατή αναλυτική σας ικανότητα θα σας βγάλει από την όποια δυσκολία και θα σας οδηγήσει στην φιλοσόφηση των όσων γεγονότων μπορεί να συμβούν, ώστε να καταλάβετε πώς να τα διευθετήσετε. 

Νέες ιδέες μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτή την περίοδο και να σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Οι γεννημένοι γύρω στις 23 – 24 Αυγούστου και 15 – 16 Σεπτεμβρίου θα το νιώσουν πιο έντονα. 

Ζυγός

Για τους Ζυγούς απλώνεται μπροστά τους ένας μήνας με το δώρο της επικοινωνίας στα πόδια τους. Επικοινωνίες που μπορεί να μοιάζουν φιλικές, αλλά να κρύβουν πολλά πάθη αν τις “ξεκλειδώσετε”. Αλλιώς μπορεί και να σας σπάσουν τα νεύρα!  Είναι περίοδος να περάσετε χρόνο με τα αδέρφια σας, προσέχοντας τις μεταξύ σας διαφωνίες και επικεντρώνοντας στις κοινές σας ρίζες. 

Μιλώντας για ρίζες, εκεί κοντά στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων πιθανό είναι να έχετε κάποια αποκάλυψη για μια παλιά ιστορία της ζωής σας ή να λάβετε μήνυμα από κάποιον παλιό φίλο/φίλη. Προσέξτε για μικροτραυματισμούς, ιδιαίτερα στις ημερομηνίες 14-16 Δεκεμβρίου. Οι γεννημένοι Ζυγοί γύρω στις 7-9 Οκτωβρίου ας προσέξουν και πιθανή εορταστική διαφωνία με τη σχέση τους. 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί το επόμενο διάστημα θα απασχοληθούν με θέματα οικονομικής φύσης. Πλησιάζει και το τέλος της χρονιάς οπότε ένας απολογισμός τους ταιριάζει. Βέβαια ο πιο ζουμερός απολογισμός για τον Σκορπιό είναι πάντα εκείνος του “αξίζω και πόσο σε σχέση με όλους τους άλλους που συναντώ κάθε μέρα στη ζωή μου”. Τυραννικές σκέψεις για άλλους, μα τρόπος ζωής για τον Σκορπιό. 

Από τώρα και μέχρι το τέλος των εορτών θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να δοκιμάσετε “αυτομαστιγωτικά” λοιπόν την αυτοπεποίθησή σας. Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σας και θα σας δώσει τόσο ερωτικό πάθος που, ως απάντηση στην ερώτηση της αυτοεκτίμησης σας, θα αναβοσβήνει η αόρατη στους άλλους neon επιγραφή “Κάνε Σχέση, Κάνε Σχέση”.  

Πληροφοριακά, γύρω στις 4 Δεκεμβρίου θα ανάψει η επιγραφή αυτή μέσα στο ψυχονοητικό σας πεδίο.

Τοξότης

Είστε οι επίσημοι προσκεκλημένοι του πάρτυ που θα κάνει ο Άρης όλη την εορταστική περίοδο στο ζώδιό σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως αφού ξεπεράσετε την ένταση και τη στενοχώρια στις 25 – 26 Νοεμβρίου, θα νιώσετε πως μπορείτε να πετύχετε ότι θελήσετε, θα έχετε διάθεση να βάλετε νέους στόχους και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα για να επεκτείνετε τη γνώση σας. 

Πιθανό είναι πως αυτά τα ενδιαφέροντα θα σχετίζονται με θέματα εργασίας ή και υγείας. Μπορεί να θελήσετε πχ. να ψάξετε πως λειτουργεί το λεμφικό σύστημα σας και την κατάλληλη στιγμή να το μοιραστείτε με τον εραστή/ερωμένη σας. Τυπική τοξοτική καθημερινότητα.. 

Προσέξτε πιθανότητα τσακωμού γύρω στις 27 – 28/12, αλλά είναι επίσης καιρός να προσέξετε λίγο την υγεία σας, δηλαδή να κάνετε κάποιο check-up που είχατε στο νου σας. Έτσι, μετά θα επιδοθείτε ανεπιφύλακτα στην κραιπάλη των εορταστικών χειμερινών μοχίτο. 

Αιγόκερως

Για εσάς η παραμονή του Άρη στον Τοξότη λειτουργεί πάντα σαν ένα μίνι ψυχικό κούνημα, που σκοπό έχει να σας βγάλει από την αιγοκερίσια νάρκη της κοινωνικής ετικέτας και των ωφέλιμων “κοινωνικών επενδύσεων”, προτού ο Άρης κάνει την είσοδό του στο δικό σας ζωδιακό έδαφος. Φέτος αυτό θα συμβεί πιο έντονα σε όσους έχουν γενέθλια ως τις αρχές του Ιανουαρίου. 

Αλλά σε ψυχικό επίπεδο θα ξυπνήσουν όλοι οι Αιγόκεροι. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και ο Ερμής που θα αναδρομήσει στο ζώδιό σας, δίνοντας άλλο πνεύμα στις επικοινωνιακές σας δυνατότητες (ισχύει μόνο για τους γεννημένους Δεκέμβριο αυτό, ειδικά εκείνους με γενέθλια στις 30-31/12). 

Στην ερώτηση “πώς θα ξυπνήσω ψυχικά” ή απάντηση είναι: “με περίσσια ζωϊκή ορμή και όρεξη για έρωτα και δημιουργία”. Μα επειδή θα το νοιώθετε ακόμα σαν ένα ανεξήγητο τσίμπημα κοντά στο πρώτο σας chakra, το φέρνουμε μέσα από εδώ ως πληροφορία για το συνειδητό μέρος του εαυτού σας.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους οι φίλοι είναι η μεγαλύτερη χαρά και αυτός ο Άρης υπάρχει για να σας κάνει χαρούμενους ανάμεσα σε παρέες και ομάδες. Θα χορτάσετε να πηδάτε από παρέα σε παρέα! Ειδικά στην τωρινή διέλευση του Άρη, αν η παρέα βρίσκεται εντός της οικογενειακής εστίας ή σε πολλά “οικογενειακά” φιλικά σπίτια ακόμα καλύτερα! Η περίοδος προσφέρεται ακριβώς για αυτό. 

Οι γεννημένοι 26-27 Ιανουαρίου θα βιώσουν περισσότερες συγκινήσεις, όπως και οι γεννημένοι 8-10 Φεβρουαρίου, οι οποίοι μπορεί να έχουν ξαφνικές επαγγελματικές εξελίξεις κοντά στις παραμονές των γιορτών.

Ιχθύες

Για εσάς η περίοδος του Άρη στον Τοξότη επιφυλάσσει εξελίξεις στα επαγγελματικά. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια δυσκολία στο κοινωνικό σας περιβάλλον τις επόμενες μέρες. Αυτό αφορά ιδίως όσους είναι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου. Αλλά μετά όλα πηγαίνουν καλύτερα και θα υπάρξει πολύ επικοινωνία και επαφές για νέα πράγματα. Εύνοια θα έχουν επίσης οι Ιχθύες που γεννήθηκαν γύρω στις 24-25 Φεβρουαρίου. 

Την ενδιάμεση εβδομάδα των εορτών προσπαθήσετε να μην μπλέξετε σε νεφελώδεις επαγγελματικές ίντριγκες ή παρεξηγήσεις, εκτός αν πρόκειται για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και πειραματισμούς. Στην τέχνη όλες οι παρεξηγήσεις οδηγούν σε νέους δημιουργικούς τρόπους αντίληψης της μαγικού βυθού της ζωής..  

Επικοινωνία:

e-mail: [email protected]

facebook: stavro christo

Σκληρό Ροκ και συγκρούσεις για τα 12 ζώδια μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)