Άρης τετράγωνο Κρόνος 25 Νοεμβρίου 2023. «Υπομονή, επιμονή και ωριμότητα αν θέλεις να πετύχεις».

Άρης τετράγωνο Κρόνος 25 Νοεμβρίου 2023. «Υπομονή, επιμονή και ωριμότητα αν θέλεις να πετύχεις».

Άρης τετράγωνο Κρόνος 25 Νοεμβρίου 2023. «Υπομονή, επιμονή και ωριμότητα αν θέλεις να πετύχεις».. Στις 25 Νοεμβρίου ο Άρης από την 00°.54’  του Τοξότη κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στην 00°.54’  των Ιχθύων. Έτσι όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στο πρώτο πενθήμερο των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων δέχονται επιρροή της όψης.

Οι όψεις τετραγώνου στην αστρολογία συχνά είναι χαρακτηρισμένες από ένταση και αντίφαση μεταξύ των πλανητών που συμμετέχουν. Ένα τέτοιο τετράγωνο συμβαίνει όταν ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του πάθους, σχηματίζει όψη με τον Κρόνο, τον πλανήτη της ώριμης σκέψης, της υπευθυνότητας και της συστηματικής προσέγγισης. 

Καταρχάς, ας επισημάνουμε ότι ο Άρης αντιπροσωπεύει την επιθυμία για δράση, τη δυναμική έκφραση του εαυτού, την ανεξαρτησία και τα ερωτικά πάθη. Οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αισθάνονται πιεσμένοι να επιτύχουν, να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους πλευρά.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την ώριμη σκέψη, την υπευθυνότητα και τη συστηματική προσέγγιση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι άνθρωποι μπορεί να βρουν τον εαυτό τους να αντιμετωπίζει απαιτήσεις και υποχρεώσεις που απαιτούν σοβαρότητα και προσοχή.

Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνο, προκύπτουν αντιφάσεις. Η επιθυμία για δράση συγκρούεται με την ανάγκη για ώριμη σκέψη και υπευθυνότητα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αγχώδεις και συγκρουσιακές καταστάσεις, όπου οι άνθρωποι αναζητούν τον καλύτερο τρόπο να επιτύχουν τους στόχους τους, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν πιέσεις και περιορισμούς.

Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις, οι άνθρωποι χρειάζονται αποφασιστικότητα, ώριμη σκέψη και αυτοσυγκράτηση. Είναι σημαντικό να διαχειριστούν την ενέργειά τους και τις δράσεις τους με προσοχή και να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να επιτύχουν τους στόχους τους χωρίς να υποχωρήσουν στον αντίκτυπο των αντιφάσεων.

Συνολικά, το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Κρόνου μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν αγώνα μεταξύ της επιθυμίας για δράση και της ανάγκης για ώριμη σκέψη και υπευθυνότητα. Από την αντιμετώπιση των επαγγελματικών προκλήσεων μέχρι την επίτευξη των προσωπικών στόχων, η αυτοσυγκράτηση και η σωστή διαχείριση των ενεργειών μας είναι κρίσιμες για να επιτύχουμε την ισορροπία που επιθυμούμε.

Ιδιαίτερη προσοχή θέλει σε συγκρούσεις, καυγάδες και ατυχήματα.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε κυρίως τον ωροσκόπο σας, αλλά επίσης να θυμάστε ότι ο κάθε χάρτης είναι τόσο μοναδικός όσο κάθε άνθρωπος.

 Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Από την Σταυρούλα Σιώκη

Άρης τετράγωνο Κρόνος 25 Νοεμβρίου 2023. «Υπομονή, επιμονή και ωριμότητα αν θέλεις να πετύχεις». 3

For more Astro Tips, follow me, Stavroula Sioki, on Instagram

Κριός

Για τους Κριούς, η διέλευση του Άρη από τον 9ο ηλιακό τους οίκο και του Κρόνου από τον 12ο οίκο είναι μια περίοδος όπου η πνευματική ανάπτυξη και η διανοητική εξέλιξη καταλαμβάνουν σημαντική θέση. Ο 9ο οίκος αντιπροσωπεύει τον ταξιδιωτικό, φιλοσοφικό, και πνευματικό κόσμο, ενώ ο 12ο οίκος αφορά την εσωτερική ανάλυση και τη σύνδεση με το υπερφυσικό.

Αυτή η περίοδος μπορεί να ενθαρρύνει τους Κριούς να εξερευνήσουν νέες φιλοσοφίες, να σπουδάσουν, να ταξιδέψουν και να εμβαθύνουν στην πνευματικότητα. Η εσωτερική ανάλυση μπορεί να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν παλαιά προβλήματα και να βρουν εσωτερική γαλήνη. Είναι μια ευκαιρία να ανανεώσουν τις πεποιθήσεις τους και να εξελιχθούν πνευματικά.

Ωστόσο, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει και αντιφάσεις και προκλήσεις, καθώς οι Κριοί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ανασφάλειες σχετικά με τις πεποιθήσεις τους και τον πνευματικό τους προσανατολισμό. Η διαδικασία αυτή, ωστόσο, μπορεί να οδηγήσει σε ενδυνάμωση και εξέλιξη, προετοιμάζοντας τους για μελλοντικές προκλήσεις.

Ταύρος

Για τους Ταύρους, η διέλευση του Άρη από τον 8ο ηλιακό τους οίκο και του Κρόνου από τον 11ο αποτελεί μια περίοδο που επικεντρώνονται στις σχέσεις και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Ο 8ο οίκος αφορά την εμβάθυνση, την ένωση με τους άλλους, και τα χρήματα των τρίτων. Ο Κρόνος στον 11ο οίκο επικεντρώνεται στην κοινωνική δικτύωση και την ανάπτυξη στον χώρο της ομαδικής συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Ταύροι μπορεί να βρουν ότι έχουν ανάγκη να ενισχύσουν τις σχέσεις τους και να αναζητήσουν πιο βιώσιμες, διαρκείς συνδέσεις με άλλους. Ενδέχεται επίσης να επικεντρωθούν περισσότερο στην κοινωνική τους ζωή και να επιδιώξουν νέες ευκαιρίες για συνεργασία.

Παρόλα αυτά, αυτή η διαδικασία μπορεί να φέρει αντιφάσεις και προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων και της κοινωνικής δικτύωσης. Οι Ταύροι πρέπει να διαχειριστούν προσεκτικά τις αντιφάσεις αυτές και να επιδιώξουν την ισορροπία μεταξύ των αναγκών τους για ανεξαρτησία και την επιθυμία τους για στενές σχέσεις.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, η συνάντηση του Άρη στον 7ο ηλιακό τους οίκο και του Κρόνου στον 10ο οίκο έχει σημαντικές επιπτώσεις στον τομέα των σχέσεών τους και της επαγγελματικής τους ζωής.

Ο 7ο οίκος αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ ο 10ος οίκος αφορά το επαγγελματικό κύρος και την επιτυχία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Δίδυμοι μπορεί να βρουν ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και προσοχή στις σχέσεις τους, είτε αυτό αφορά τον σύντροφό τους είτε συνεργάτες και συναδέλφους.

Ταυτόχρονα, οι Δίδυμοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, καθώς μπορεί να υπάρξουν απαιτήσεις και πίεση για επιτυχία. Είναι σημαντικό να βρουν την ισορροπία μεταξύ των προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, η συνάντηση του Άρη στον 6ο ηλιακό τους οίκο και του Κρόνου στον 9ο οίκο μπορεί να επηρεάσει διάφορους τομείς της ζωής τους.

Ο 6ος οίκος αφορά την υγεία, την καθημερινή ρουτίνα και την υπηρεσία, ενώ ο 9ος οίκος σχετίζεται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τη διεύρυνση του πνεύματος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Καρκίνοι μπορεί να βρουν ότι επικεντρώνονται περισσότερο στην φροντίδα της υγείας τους και τη διαχείριση της καθημερινής τους ζωής. Επίσης, ενδέχεται να αναζητήσουν ευκαιρίες για εκπαίδευση και πνευματική ανάπτυξη.

Παράλληλα, οι προσπάθειες στον τομέα της υπηρεσίας και της εργασίας μπορεί να απαιτήσουν περισσότερη αφοσίωση. Είναι σημαντικό να διατηρήσουν την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών και προσωπικών τους υποχρεώσεων.

Λέων

Για τους Λέοντες, η διέλευση του Άρη από τον 5ο ηλιακό τους οίκο και του Κρόνου από τον 8ο μπορεί να επηρεάσει διάφορους τομείς της ζωής τους.

Ο 5ος οίκος σχετίζεται με την αγάπη, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τον αυτοέκφραση, ενώ ο 8ος οίκος αφορά τις μεταμορφώσεις, την ενσυναίσθηση και τις κοινωνικές σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Λέοντες μπορεί να βρουν ενέργεια και πάθος στους τομείς της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης. Ενδέχεται επίσης να ανακαλύψουν κρυμμένες επιθυμίες και να εμβαθύνουν στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Ταυτόχρονα, η παρουσία του Κρόνου στον 8ο οίκο μπορεί να απαιτήσει εξέταση και μετουσίωση των σχέσεών τους με άλλους, με έμφαση στην εμβάθυνση των δεσμών. Οι Λέοντες πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκύπτουν στον τομέα αυτόν, αλλά και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και απόλαυση της ζωής.

Παρθένος

Για τους Παρθένους, η διέλευση του Άρη από τον 4ο ηλιακό τους οίκο και του Κρόνου από τον 7ο μπορεί να επηρεάσει τους τομείς της οικογενειακής ζωής και των σχέσεών τους.

Ο 4ος οίκος αφορά στο σπίτι, την οικογένεια και την ασφάλεια, ενώ ο 7ος οίκος αφορά στις σχέσεις και τον γάμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Παρθένοι μπορεί να επικεντρωθούν περισσότερο στο σπίτι τους, να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να δημιουργήσουν ασφάλεια και να ενισχύσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Παράλληλα, η παρουσία του Κρόνου στον 7ο οίκο ενδέχεται να απαιτήσει από τους Παρθένους να ασχοληθούν με τις σχέσεις τους και να δουν τον γάμο και τις συνεργασίες με νέο τρόπο. Πρέπει να είναι προσεκτικοί και να επεξεργαστούν τυχόν προκλήσεις στους τομείς αυτούς, προκειμένου να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και να δημιουργήσουν ισορροπία και αρμονία.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, η διέλευση του Άρη από τον 3ο ηλιακό τους οίκο και του Κρόνου από τον 6ο επηρεάζει τους τομείς της επικοινωνίας και της υγείας.

Ο 3ος οίκος συνδέεται με την επικοινωνία, τις σχέσεις με τους άλλους και τις μετακινήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Ζυγοί μπορεί να αναζητήσουν ενδιαφέροντα που συνδέονται με την επικοινωνία, όπως νέες γνωριμίες, μαθήματα ή ταξίδια. Επίσης, η προσοχή στην υγεία και την ευεξία τους είναι σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς ο 6ος οίκος αφορά την υγεία και την υπηρεσία προς τον εαυτό τους και τους άλλους. Οι Ζυγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί και να διατηρήσουν ισορροπία ανάμεσα στην επικοινωνία και την ευεξία τους, επιδιώκοντας συναρπαστικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς, η συνάντηση του Άρη στον 2ο οίκο και του Κρόνου στον 5ο οίκο των Σκορπιών έχει σημαντικές επιπτώσεις. Ο 2ος οίκος αναφέρεται στην οικονομική ασφάλεια και αξία, ενώ ο 5ος οίκος σχετίζεται με την δημιουργικότητα, την απόλαυση και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Σκορπιοί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οικονομικές προκλήσεις και περιορισμούς στην δημιουργική τους έκφραση. Αυτό μπορεί να απαιτήσει προσοχή και προσπάθεια για να διαχειριστούν τον προϋπολογισμό τους και να βρουν τρόπους για να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με πιο περιορισμένους πόρους. Ενδέχεται να χρειαστούν σταθερότητα, αντοχή και καλή διαχείριση του χρόνου για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να διατηρήσουν την ισορροπία ανάμεσα στις οικονομικές ανάγκες και την δημιουργική τους αυτοέκφραση.

Τοξότης

Η συνάντηση του Άρη στον 1ο οίκο και του Κρόνου στον 4ο οίκο των Τοξοτών επιφέρει αντιφάσεις και προκλήσεις. Ο 1ος οίκος αφορά τον ατομικό εγωισμό, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον έξω κόσμο και την αυτοπροβολή, ενώ ο 4ος οίκος σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τον συναισθηματικό κόσμο.

Κατά την περίοδο αυτή, οι Τοξότες ενδέχεται να βιώσουν πίεση μεταξύ των αναγκών τους για ατομική ανεξαρτησία και την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και ενσωμάτωση στην οικογένειά τους. Πρέπει να βρουν τρόπους να ισορροπήσουν αυτές τις αντιφατικές ανάγκες, να επικεντρωθούν στον αυτοσεβασμό και να διαχειριστούν τις προκλήσεις με σύνεση και ωριμότητα. Είναι μια περίοδος αυτοαναζήτησης, καθώς προσπαθούν να εκφραστούν ατομικά χωρίς να αφήσουν πίσω τις ρίζες και τη συναισθηματική σύνδεσή τους με την οικογένεια.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους η διέλευση του Άρη από τον 12ο ηλιακό οίκο και η όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σηματοδοτούν μια περίοδο αντιφάσεων και προκλήσεων. Ο 12ος οίκος σχετίζεται με την απομόνωση, την ψυχική αυτοανάλυση και τον εγκλεισμό, ενώ ο 3ος οίκος αφορά στην επικοινωνία, στην εκμάθηση και στις σχέσεις με τους γύρω μας.

Οι Αιγόκεροι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την ανάγκη να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να αντιμετωπίσουν προσωπικές ανασφάλειες, ενώ παράλληλα πρέπει να ανταποκριθούν σε καθημερινές υποχρεώσεις και επικοινωνιακές απαιτήσεις. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση, υπομονή και τη διαχείριση του χρόνου με επιδεξιότητα. Είναι μια περίοδος που απαιτεί αυτογνωσία και προσαρμογή, με στόχο την εξισορρόπηση των εσωτερικών και εξωτερικών αναγκών.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους, η διέλευση του Άρη από τον 11ο ηλιακό τους οίκο και η όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον 2ο οίκο υποδηλώνει μια περίοδο που πρέπει να αντιμετωπίσουν την ισορροπία ανάμεσα στην εξερεύνηση των φιλικών και κοινωνικών τους σχέσεων και τη διαχείριση των προσωπικών τους αξιών και πόρων.

Οι Υδροχόοι μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης και της αυτοαξιολόγησης. Θα πρέπει να εξετάσουν πώς διαχειρίζονται τους πόρους τους και πώς αντιμετωπίζουν τις υποχρεώσεις τους προς τους φίλους και την κοινότητα, ενώ παράλληλα διατηρούν την αξία της ατομικής τους αυθεντικότητας. Είναι μια περίοδος που απαιτεί συνειδητοποίηση και προσαρμογή των αξιών τους στον κοινωνικό τους κύκλο, καθώς επιβάλλει την αποφυγή υπερβολικής σπατάλης των οικονομικών τους πόρων.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύς, η διέλευση του Άρη από τον 10ο ηλιακό τους οίκο και η όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον 1ο οίκο σηματοδοτούν μια περίοδο που μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις σχετικά με τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, τις επαγγελματικές ευκαιρίες και την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Οι Ιχθύες πρέπει να είναι προσεκτικοί και αποφασιστικοί στην προσέγγιση των επαγγελματικών τους καθηκόντων και να αναπτύξουν συστηματικότητα και επιμονή για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Η διαχείριση του χρόνου και η προσαρμογή σε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα θα είναι κρίσιμες για την επιτυχία τους. Παρά τις προκλήσεις, αυτή η περίοδος μπορεί να τους προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη, αν είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις αυτές με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.