Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  13 έως 19 Μαΐου  2024 – Αναπάντεχοι Έρωτες

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  13 έως 19 Μαΐου  2024 – Αναπάντεχοι Έρωτες

 – Κέρδη – Επιτυχία

Από τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  13 έως 19 Μαΐου  2024 – Αναπάντεχοι Έρωτες 3

   Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 13 έως 19 Μαΐου 2024 – Αναπάντεχοι Έρωτες  – Κέρδη  – Επιτυχία 

     Η εβδομάδα που θα διανύσουμε, θα δώσει πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες, επαγγελματικές και επενδυτικές επιτυχίες για το 3ο Δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

   Το 1ο Πενθήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου, Ιχθύων θα αντιμετωπίσει αρκετά εμπόδια και δυσκολίες και θα χρειαστεί να «παλέψει» για να πετύχει τους στόχους του.

  Γενικά είναι μία ευνοϊκή και ελπιδοφόρα περίοδος για πολλούς από εμάς. 

      Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, ο Ερμής στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Δία στον Ταύρο:

   Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν οικονομικές επενδύσεις, συμβόλαια και επιχειρηματικές συμφωνίες. Θα σας βοηθήσουν άτομα που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά» για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ευνοούνται ταξίδια, εμπόριο, πωλήσεις, εκπαίδευση.  

     Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 25η, 26η, 27η  μοίρα Κριού, Ταύρου, Ζυγού, Σκορπιού.

   Ο Ήλιος κάνει όψη συνόδου με τον Ουρανό στον Ταύρο:

    Θα θελήσετε να εφαρμόσετε νέες ιδέες στην εργασία σας. Θα έχετε την τάση να θέλετε να επιβάλετε τα νέα σας σχέδια στους συνεργάτες σας. Αναπάντεχες συναντήσεις μπορεί να φέρουν ένα νέο «συγκλονιστικό» έρωτα στην ζωή σας. Μην αντισταθείτε στις αλλαγές και στις νέες συνθήκες που θα σας οδηγήσουν σε μία νέα αρχή. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνετε δραστικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σας πορεία. 

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 22η, 23η, 24η  μοίρα Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

   Η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

   Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και θα λειτουργήσετε με σύνεση , υπομονή και επιμονή ώστε να προωθήσετε τους στόχους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειας και άτομα που γνωρίζετε μέσα από κοινές ομάδες. Επαγγελματικοί στόχοι και υπογραφή συμβολαίων που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, θα προχωρήσουν με επιτυχία. Είναι πιθανό να φλερτάρετε με άτομα που βρίσκονται στον χώρο της εργασίας σας και να αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ σας. 

    Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 16η, 17η, 18η  μοίρα Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων.

   Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, ο Ερμής στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

  Θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς και θα προωθήσετε τους στόχους που έχετε. Η διαίσθηση σας θα είναι στα «ύψη» εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και αξιοποιήστε τις δημιουργικές ικανότητες που έχετε. Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι αρμονική και είναι πιθανό να κάνετε κάποια αλλαγή στο σπίτι σας ή σε ακίνητο που εκμεταλλεύεστε, ώστε να σας αποδώσει οικονομικά οφέλη.  Εάν θέλετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, είναι η κατάλληλη στιγμή να το προγραμματίσετε. 

     Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η ,30η μοίρα του Κριού, Παρθένου, Ζυγού, Ιχθύων.

   Ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Κριού και μπαίνει στον Ταύρο. Στην θέση αυτή ο Ερμής είναι αρκετά επιφυλακτικός και δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Επιζητά την ασφάλεια και δεν του αρέσει να ρισκάρει. 

   Παρασκευή 17 Μαΐου  2024, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό:

   Θα σκεφτείτε καταστάσεις που σας πλήγωσαν και δημιούργησαν πολλές αμφιβολίες για την «δύναμη» που έχετε. Μέσα από την διαδικασία της  ανάλυσης που θα κάνετε με τον εαυτό σας, θα απαλύνετε τις «πληγές» και θα μπορέσετε να «ανεβάσετε» την αυτοπεποίθηση σας.

        Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η , 22η μοίρα του Κριού, Ταύρου, Ζυγού, Σκορπιού.

   Ο  Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:

    Θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε πολλές υποχρεώσεις στον χώρο του σπιτιού και της εργασία, με αποτέλεσμα να είστε σε υπερένταση και να έχετε την τάση να θέλετε να επιβάλλετε τα δικά σας θέλω στους άλλους. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε «σύγκρουση» με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και άτομα που βρίσκονται σε ανώτερη θέση από εσάς στην εργασία σας. Η σχέση σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα είναι «τεταμένη».

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 1η, 2η , 3η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

  Ο Άρης στον Κριό κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Δία στον Ταύρο:

     Θα έχετε την διάθεση να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα που αφορούν οικονομικές επενδύσεις. Είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας για θέματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση των κοινών υποχρεώσεων. Σε περίπτωση που διατηρείτε μία κρυφή σχέση πρέπει να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν.    

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 12η, 13η , 14η μοίρα του Κριού και στην 27η, 28η , 29η μοίρα του Ταύρου.

   Σάββατο 18 Μαΐου 2024, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

     Θα απογοητευτείτε από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στην προσπάθεια συνεργασίας με άτομα που γνωρίζετε μέσα από κοινές ομάδες. Η συνεννόηση και η επικοινωνία με συγγενικά σας άτομα θα φέρει ένταση και διαφωνίες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και το ηθικό σας ψηλά.  

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 1η, 2η , 3η μοίρα του Ταύρου και στην 16η, 17η , 18η μοίρα των Ιχθύων.

     Η Αφροδίτη κάνει όψη συνόδου με τον Ουρανό στον Ταύρο:

      Θα προκύψουν ξαφνικές και απρόσμενες συνθήκες στον χώρο της εργασίας που θα ανατρέψουν το καθημερινό πρόγραμμα που έχετε. Νέες επενδυτικές κινήσεις θα ωφελήσουν τις οικονομικές εισροές και θα αυξήσουν την πελατεία της επιχείρησης. Όσοι είστε ελεύθεροι ο κεραυνοβόλος έρωτας «καιροφυλακτεί» για να ζήσετε μία υπέροχη ερωτική εμπειρία. Όσοι είστε δεσμευμένοι, χρειάζεται να προστατεύσετε την σχέση σας καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καβγαδάκια που μπορεί να οδηγήσουν στο χωρισμό.

     Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 22η, 23η , 24η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

   Ο ‘Ήλιος κάνει όψη συνόδου με τον Δία στον Ταύρο:

   Θα κάνετε μία νέα σημαντική αρχή που θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας. Θα μπορέσετε να διακριθείτε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και να πάρετε την προαγωγή που τόσο καιρό θέλατε. Εάν είστε ελεύθερος/η επαγγελματίας, οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα κάνετε θα σας οδηγήσουν σε επέκταση της επιχείρησης και οικονομικά οφέλη. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και η εκπαίδευση. Επίσης είναι η κατάλληλη εποχή να προχωρήσετε την σχέση που έχετε και να «ανεβείτε» τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι υπέροχη εποχή για εσάς. Απολαύστε τις στιγμές επιτυχίας και ευτυχίας.    

 Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 27η, 28η , 29η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

  •  Ότι αναφέρουμε στο κείμενο αποτελούν γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.

Η Σελήνη από 11 – 13/5 στο Καρκίνο φέρνει τύχη σε 3 ζώδια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)