Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  15 έως 21 Απριλίου 2024 – Τύχη – Έρωτας  – Προστριβές 

   Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 15 έως 21 Απριλίου 2024 – Τύχη – Έρωτας – Προστριβές

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  15 έως 21 Απριλίου 2024 – Τύχη – Έρωτας  – Προστριβές  3

Από τη Μαρία Σβύνου

Η εβδομάδα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα, στο 

2ο Δεκαήμερο  Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου και 

3ο Δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Παρθένου, Σκορπιού, Υδροχόου, Ιχθύων.

Η τύχη είναι σύμμαχος στις δικές σας επιθυμίες. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες.

 Δυσκολίες και αρκετά εμπόδια στην επίτευξη των στόχων του θα αντιμετωπίσει το 

2ο Δεκαήμερο  Ταύρου, Ιχθύων και το

1ο Πενθήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου

Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μπορέσετε να προσπεράστε τις αντιξοότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ο ανάδρομος Ερμής κάνει όψη συνόδου με τον Χείρωνα στον

Κριό:

Οι «πληγές» που έχετε στην ψυχή σας, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας αναστατώσουν. Νιώθετε θυμό, απογοήτευση με άτομα που σας πρόδωσαν και δεν σας σεβάστηκαν. Θέλετε να ξεπεράσετε τους φόβους και να «γιατρέψετε» τον εαυτό σας.  

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 18η , 19η, 20η  μοίρα Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω.

Τρίτη 16 Απριλίου 2024, ο ανάδρομος  Ερμής στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Άρη στους Ιχθύς:

Θα ασχοληθείτε με την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών σχεδίων που έχετε και θα σκεφτείτε διάφορα σενάρια, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε. Έχετε την διάθεση να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με φίλους που ξέρετε πως μπορείτε να εμπιστευθείτε και να σας βοηθήσουν.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 18η , 19η, 20η  μοίρα  Κριού, Ιχθύων.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

Θα αξιοποιήσετε τις συνεργασίες σας και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε θέματα κληρονομικών εκκρεμοτήτων και να έρθετε σε συμφωνία με άτομα συγγενικά, που εμπλέκονται στα θέματα αυτά. 

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 14η, 15η, 16η  μοίρα Κριού, Ιχθύων.

Ο  Άρης στους Ιχθύς κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Χείρωνα στον Κριό:

Θα αρχίσετε να  «δουλεύετε» εσωτερικά τις «πληγές» του παρελθόντος. Θέλετε να «γιατρέψετε» τον εαυτό σας, για να κάνετε μία νέα αρχή, χωρίς ενοχές, θυμό και τύψεις. 

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 18η, 19η, 20η  μοίρα Κριού, Ιχθύων.

Η Αφροδίτη κάνει όψη συνόδου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

Θα έχετε επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες. Θα κάνετε οικονομικές συμφωνίες που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Θα γνωρίσετε άτομα που θα έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Οι ερωτικές σχέσεις και επαφές θα είναι «έντονες» και συναρπαστικές.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 14η , 15η, 16η  μοίρα Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, ο Ήλιος στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

Θα έχετε την διάθεση να «χαλαρώσετε» και να απολαύσετε την ημέρα σας με το να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας καθώς η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη.  

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 27η, 28η, 29η  μοίρα Κριού, Ιχθύων.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Ερμής κάνει όψη συνόδου με την Αφροδίτη στον Κριό: 

Θα έχετε επανασυνδέσεις και επικοινωνία με άτομα που έχετε να μιλήσετε μαζί τους αρκετό διάστημα. Θα επανεξετάσετε θέματα που αφορούν τον χώρο του σπιτιού σας, την καριέρα και τις επαγγελματικές σας κινήσεις.  Άτομα που θα σας προσελκύσουν ξανά για να τους δώσετε μία ακόμα ευκαιρία, θα σας προβληματίσουν και θα σας βάλουν στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε την σχέση σας. 

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 16η, 17η, 18η  μοίρα Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω.

Ο Ήλιος αφήνει το ζώδιο του Κριού και πηγαίνει στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Ήλιος στην θέση αυτή, είναι πρακτικός, σταθερός, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, αποζητά την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. 

Χρόνια πολλά στους Ταύρους μας, να έχετε μία χαρούμενη και επιτυχημένη χρονιά. 

Ο Άρης στους Ιχθύς κάνει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Ταύρο:

Θα κινηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να πετύχετε σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών στόχων. Με την βοήθεια της τύχης και της θετικής συνεργασίας με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά» θα προωθηθούν τα σχέδια σας. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια, η ανώτερη εκπαίδευση και η συνεργασία με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. 

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων.

Σάββατο 20 Απριλίου 2024, ο Άρης στους Ιχθύς κάνει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο:

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σχέδια που προωθείτε θα έχουν μία ανεπάντεχη επιτυχία. Είναι ιδανική περίοδος να εφαρμόσετε αυτά που έχετε σκεφτεί και δεν τολμούσατε μέχρι τώρα να βάλετε σε εφαρμογή. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες. Νέες επαφές και συνεργασίες με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό μπορεί να εισάγουν νέες μεθόδους που θα αναβαθμίσουν την  επιχειρηματικότητα και την καθημερινότητα στην εργασία σας.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

Θα έχετε επικοινωνία με συγγενικά άτομα που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν στην επίλυση κληρονομικών και οικονομικών εκκρεμοτήτων. Δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας θα μπορέσουν να επιλυθούν με την θετική προσέγγιση και από κοινού συνεννόηση των συνεργατών σας. 

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 14η, 15η, 16η μοίρα Κριού, Παρθένου, Ζυγού, Ιχθύων.

Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα που αφορούν μεταφορές, κλείσιμο συμφωνιών, υπογραφή συμβολαίων. Η επικοινωνία με συγγενικά άτομα και άτομα που γνωρίζετε μέσα από συλλόγους και κοινές ομάδες θα σας «ταράξει» με αποτέλεσμα την απομάκρυνση και την αποστασιοποίηση σας από αυτούς.   

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 0η , 1η  μοίρα Ταύρου, και στην 14η, 15η, 16η  Ιχθύων.

Κυριακή 21 Απριλίου 2024, ο Δίας κάνει όψη συνόδου με τον Ουρανό στον Ταύρο:

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε σημαντικά νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Με προτεραιότητα της δικής σας ευτυχίας και επίτευξης στόχων που επιθυμείτε να πετύχετε, μπορείτε να κάνετε νέα επαγγελματική σταδιοδρομία, να κάνετε σπουδές στον τομέα που  αγαπάτε, να ταξιδέψετε μακριά και να αποκτήσετε την εμπειρία μιας άλλης κουλτούρας και να γνωρίσετε άτομα που θα σας γοητεύσουν. Πολλοί από εσάς θα επισημοποιήσετε την προσωπική σας σχέση με τον γάμο. Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα παιδί είναι η κατάλληλη περίοδος να προσπαθήσετε για αυτό.   

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

Η Αφροδίτη κάνει όψη συνόδου με τον Χείρωνα στον Κριό:

Θα επανέρθουν στην μνήμη σας, προσωπικές σχέσεις που σας πλήγωσαν και δεν εκπλήρωσαν τις προσδοκίες σας. Οικονομικά «λάθη» που κάνατε και προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε στις επιπτώσεις που έφεραν στην ζωή σας. 

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 19η, 20η, 21η  μοίρα Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω.

Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:

Θα έχετε την τάση να επιβάλλετε στους γύρω σας τα δικά σας θέλω με απόλυτο τρόπο. Οι άλλοι θα αντισταθούν και θα αντιδράσουν με σκληρό τρόπο απέναντι σας. Στον τομέα της καριέρας άτομα που βρίσκονται σε πιο ψηλές θέσεις από εσάς, είναι πολύ πιθανό να έχουν πολλές απαιτήσεις και να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους. Επαγγελματικές συνεργασίες, οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις θα έρθουν σε ρήξη. Προσπαθήστε να διατηρήσετε «χαμηλούς τόνους» για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 1η, 2η, 3η  μοίρα Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

  •  Όσα αναφέρουμε στο κείμενο αποτελούν γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.

από τη Μαρία Σβύνου

Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 15-21 Απριλίου: Αναμένεται Παρορμητική Οικονομική Εύνοια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)