Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιούνιος 2023. «Με ταχύτητες πληροφόρησης ή και παραπληροφόρησης» Η επιρροή σε ζώδια ανα δεκαήμερα

Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιούνιος 2023. «Με ταχύτητες πληροφόρησης ή και παραπληροφόρησης»

Καλώς ήλθατε στον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του Καλοκαιριού 2023. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού περιέχει διφορούμενα και μπερδεμένα μηνύματα με προκλητικές ειδήσεις που οδηγούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και σύγχυση. Η κοινή παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο φλογερό Λέοντα, αυξάνουν τις ερωτικές προσδοκίες και δίνουν ένα ερωτικό και παθιασμένο τρόπο έκφρασης. 

Είναι ένας ιδιαίτερα μεταβλητός μήνας που ξεκινά με την διαφωτιστική Πανσέληνο του Τοξότη να φωτίζει το δρόμο στα έργα που έχουν ξεκινήσει για να απογειωθούν. Η ενέργεια των Διδύμων μας κάνει να νιώθουμε πιο ομιλητικοί και κοινωνικοί από ό,τι συνήθως και τονίζει την ανάγκη να διασκεδάσουμε και να φλερτάρουμε.

Έτσι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είμαστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοποιούμαστε περισσότερο, ενώ με τα πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο είμαστε πιο εσωστρεφείς με τάση να βουτήξουμε περισσότερο στον κόσμο των συναισθημάτων.  

Ο Δίας με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και τύχη που βοηθά στην επέκταση και στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Κάποια εμπόδια θα αρχίσουν σταδιακά να εξαφανίζονται. Κατά τη διάρκεια του μήνα, ο Δίας, με ένα ευεργετικό εξάγωνο συνεργάζεται επίσης με τον Κρόνο, κάτι που θα μπορούσε να φέρει καλά νέα, με νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, θετικές δυνατότητες στην καριέρα για μακροπρόθεσμη επιτυχία και πόρτες που ανοίγουν. 

   Από τη Ράνια Μαρκέλλη

Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιούνιος 2023. «Με ταχύτητες πληροφόρησης ή και παραπληροφόρησης» Η επιρροή σε ζώδια ανα δεκαήμερα 3

Πλανητικά Γεγονότα Ιούνιος 2023

Ερμής: Εισέρχεται στους Διδύμους 11.6.23 έως 27.6.23 που θα μετακινηθεί στον Καρκίνο. Το ταξίδι του Ερμή θα αλλάξει τρεις διαφορετικές θέσεις αυτό το μήνα. Μέχρι της 11 του μήνα η σκέψη μας είναι πιο σταθερή και προσγειωμένη. Επικεντρωνόμαστε σε παραδοσιακά μοτίβα σκέψης και είμαστε πρόθυμοι να χρησιμοποιούμε την κοινή λογική σε όλες τις επικοινωνίες μας, αλλά δεν είμαστε τόσο πρόθυμοι να αφήσουμε το πείσμα και να ανοίξουμε το μυαλό. 

Από τις 11 Ιουνίου 2023 έως τις 26 Ιουνίου 2023, ο Ερμής θα περάσει στο περιβάλλον του και θα βοηθήσει να ανοίξει το μυαλό και να αναπτύξουμε νέα μοτίβα σκέψης, με πιο ευέλικτη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία. Από τη θέση αυτή αδιαφορούμε για το πρακτικό κομμάτι, αυξάνεται η περιέργεια και αναζητούμε πληροφορίες για να αναπτύξουμε νέα ενδιαφέροντα.

Στη συνέχεια, από τις 27 Ιουνίου 2023 έως τις 11 Ιουλίου 2023, ο πλανήτης της σκέψης θα προχωρήσει μέσα στον συναισθηματικό Καρκίνο. Η σκέψεις μας τώρα θα χρωματιστούν από τα συναισθήματά μας, η επικοινωνία μας επηρεάζεται από τις προσωπικές μας διαθέσεις. Οι συζητήσεις μας είναι πιο δεκτικές αλλά χάνεται η αντικειμενικότητα και ο ορθολογισμός.

Οι  κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

01-06: Ερμής στον Ταύρο τετράγωνο Λίλιθ.

04-06: Ερμής σύνοδος Ουρανός.

10-06: Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας.

11-06: Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας

15-06: Ερμής στους Διδύμους τετράγωνο Κρόνος

17-06: Ερμής εξάγωνο  Αφροδίτη.

21-06: Ερμής εξάγωνο Λίλιθ

21-06: Ερμής εξάγωνο Άρης.

22-06: Ερμής εξάγωνο Χείρωνας

26-06: Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας.

27-06: Ερμής στον Καρκίνο εξάγωνο Βόρειος Δεσμός.

30-06: Ερμής στον Καρκίνο τρίγωνο Κρόνος.

Αφροδίτη: Ο πλανήτης της απόλαυσης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη, Εισέρχεται στο Λέοντα 5.6.2023 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023 και θα βρίσκεται σε ορθή κίνηση σε όλη τη διάρκεια του μήνα. 

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα οι επιθυμίες μας έχουν τόλμη, πάθος και έμπνευση να δημιουργήσουμε σχέδια μέσα από την καρδιά μας. Σχέδια που θα εκφραστούν μεγαλόπρεπα και με τον εκρηκτικό ενθουσιασμό του Λέοντα. Αυτή η περίοδος θα είμαστε πιο τολμηροί στην επιδίωξη των επιθυμιών μας. 

Λόγω της αναδρομής της, από τις 22 Ιουλίου 2023  έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023, θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα στον Λέοντα και μας προτρέπει να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας. Μια προσοχή χρειάζεται σε επιλογές ή ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή μας από τις 19 Ιουνίου, γιατί  πιθανόν να χρειαστεί να διαχειριστούμε καταστάσεις που θα προκύπτουν μέχρι τις 7 Οκτωβρίου που θα φύγει από τη σκιά της..

Ενεργοποιούνται θέματα σχέσεων για Λέοντες, Υδροχόους και Σκορπιούς αλλά και για τους Ταύρους – Ζυγούς, λόγω κυβέρνησης τους από την Αφροδίτη. 

Οι  κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

03-06: Αφροδίτη στον Καρκίνο τρίγωνο με Ποσειδώνα.

05-06: Αφροδίτη στον Λέοντα αντίθεση Πλούτωνας

07-06: Αφροδίτη στον Λέοντα τετράγωνο Βόρειος Δεσμός.

11.06: Αφροδίτη τετράγωνο Δίας

28.06: Αφροδίτη σύνοδος Λίλιθ

29.06: Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνας.

Άρης: Ο Άρης βρίσκεται ήδη από 20.5 στον Λέοντα και δίνει εξωστρεφή δράση και αποφασιστικότητα. Το ζώδιο του Λέοντα δίνει στον Άρη το καύσιμο για να νιώσει τη σιγουριά και τον ενθουσιασμό να διεκδικήσει με τεράστια επιθυμία τις φιλοδοξίες του. Έτσι, από τη θέση αυτή αποκτούμε περισσότερο θάρρος, αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα για να διεκδικήσουμε τα θέλω μας. Έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, είμαστε πιο εκφραστικοί αλλά και πιο δραματικοί και λειτουργούμε με γενναιοδωρία. Παράλληλα ο Άρης στο Λέοντα συνδέεται με παθιασμένες καταστάσεις, φλογερούς έρωτες αλλά και με εκρηκτικά γεγονότα ή σεισμική δραστηριότητα.

Οι  κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

21-06: Άρης στον Λέοντα σύνοδος Λίλιθ.

23-06: Άρης τρίγωνο Χείρωνας.

26-06: Άρης τετράγωνο Ουρανός

Ήλιος:  Εισέρχεται στον Καρκίνο  21.6.23 ώρα 17:58  ώρα Ελλάδος.(Θερινό Ηλιοστάσιο). Χρόνια Πολλά στους Καρκίνους! Ο Ήλιος κάνει το ετήσιο πέρασμά του στο υδάτινο περιβάλλον του Καρκίνου. 

Η είσοδος στον Καρκίνο σηματοδοτεί επίσημα και το Θερινό Ηλιοστάσιο, εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα βουτήξουμε βαθιά στον κόσμο των συναισθημάτων και το ενδιαφέρον μας στρέφετε περισσότερο στην οικογένεια.

Το διάστημα που θα παραμείνει στο θερμό χώρο του Καρκίνου ερχόμαστε πιο κοντά στις ανάγκες της οικογένειας μας και εστιάζουμε στην συναισθηματική μας σταθερότητα και ασφάλεια. Είναι μια συνθήκη που μας ενθαρρύνει να αξιολογήσουμε την ασφάλεια που μας δίνει το οικογενειακό περιβάλλον και οι ρίζες μας. Πατώντας γερά στα θεμέλια της ζωής μας μπορούμε να κοιτάξουμε με περισσότερη ασφάλεια και να ονειρευτούμε για το μέλλον!

Οι  κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος

07-06: Ήλιος στους Διδύμους εξάγωνο Λίλιθ

10-06: Ήλιος εξάγωνο Χείρωνας

19-06: Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας 

22-06: Ήλιος στον Καρκίνο εξάγωνο Βόρειος Δεσμός

29-06: Ήλιος τρίγωνο Κρόνος 

Ο Δίας:  Ο Δίας, πλανήτης της ανάπτυξης, της επέκτασης και της αφθονίας, βρίσκεται στον Ταύρο, ζώδιο των αξιών, των πόρων, των χρημάτων, των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, της συνέπειας και της κοινής λογικής. Σε προσωπικό επίπεδο, θα στρέψει το ενδιαφέρον μας στην οικονομική ανάπτυξη και την επιθυμία για άνεση και σταθερότητα, ενθαρρύνοντάς μας να κάνουμε πρακτικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων μας. Η θετική γωνία με τον Κρόνο στις 19 Ιουνίου φέρνει θετικές δυνατότητες για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Οι  κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας τον Μάιο

19-06: Δίας εξάγωνο Κρόνος

Κρόνος:  Ο δάσκαλος Κρόνος αλλάζει πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων από 17 Ιουνίου έως 4 Νοεμβρίου 2023.  Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του εμπεριέχει πολλές ψυχολογικές διεργασίες. Θα πρέπει να εργαστούμε με υπομονή και επιμονή πάνω στα θέματα που σχετίζονται με τα ιδανικά μας, τους φόβους, τα όνειρα, τις ενοχές και την εσωτερική μας δομή. Να εντοπίσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τις προκλήσεις που ήρθαμε αντιμέτωποι με το πέρασμά του στους Ιχθύες και να διερευνήσουμε πως δοκιμάστηκαν τα όρια μας. Να προσπαθήσουμε διπλά για τα όνειρά μας στην καριέρα προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Επιπλέον

Ο Δίας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 03 °10 Ταύρου και θα φτάσει μέχρι την 09 °23 Ταύρου

Ο Κρόνος  θα κινηθεί σε πορεία από 06° 58 Ιχθύων και θα γίνει ανάδρομος 17.6 στην 07° 12 Ιχθύων .

Ο Ουρανός θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 20°14 του Ταύρου έως την 21°41.

Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από 27° 27 Ιχθύων έως 27°41.

Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία και στις 11.6 επιστέφει στην 29° 59 Αιγόκερω έως 29° 37 .

Φεγγάρια Ιουνίου 2023

04- Ιουνίου 2023 στις 06:41 π.μ.: Πανσέληνος στην 13°17 του άξονα ΤοξότηΔιδύμων. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, μας καλεί να ανασυνταχθούμε και μας παροτρύνει να τολμήσουμε να αναλάβουμε δράση και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, να διεκδικήσουμε τα πιστεύω μας, να ταξιδέψουμε και να συλλέγουμε εμπειρίες.  

Ο Δίας κυβερνήτης της Πανσελήνου από το ζώδιο του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα,  δηλώνει πως υπάρχει η ανάγκη να επεκταθούμε κυρίως οικονομικά και πως παρόλα τα εμπόδια υπάρχουν ευκαιρίες που απαιτούν προσπάθεια για να τα υπερβούμε. 

Την Πανσέληνο τετραγωνίζει από μακριά ο Κρόνος και μπορεί να εμφανιστούν εμπόδια και δυσκολίες, αλλά ταυτόχρονα πλαισιώνεται θετικά από τον Άρη, που θα δώσει το θάρρος και την μαχητικότητα να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να κατακτήσουμε αυτό που επιθυμούμε.

Η στενή επαφή του Ερμή με τον Ουρανό δηλώνει πως αναδεικνύονται οι έξυπνες ιδέες που έχουν αλλάζουν κάποιες παλιές αντιλήψεις οι οποίες είχαν μπλοκάρει το δρόμο για την ανάπτυξης τους. Η Πανσέληνος τώρα δηλώνει πως πρέπει να κατανοήσουμε τι είναι χρήσιμο για ένα ανώτερο σκοπό και μας καλεί να μοιράσουμε την γνώση και τις ιδέες μας με μεγαλύτερη αποδοχή τώρα, καθώς είναι πιο δεκτικοί οι άλλοι για να ακούσουν. 

Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή – Ουρανού ζητά την προσοχή μας σε μετακινήσεις, επικοινωνίες, καθώς δεν λείπουν οι ανατροπές και τα απρόβλεπτα!  

Επηρεάζονται έντονα Δίδυμοι ,Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, οι οποίοι θα νιώσουν περισσότερο τα αποτελέσματα αυτής της Πανσελήνου.

18- Ιουνίου 2023 στις 07:36 π.μ.: Νέα Σελήνη 26° 42 των Διδύμων– Μια μπερδεμένη Νέα Σελήνη.

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο που στη διάρκεια των επόμενων 28 ημερών θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, ταυτόχρονα όμως η συμμετοχή του Ποσειδώνα προκαλεί έντονη σύγχυση και παραπληροφόρηση. Υπάρχει υπερ-πληροφόρηση αλλά τι από όλα αυτά είναι αλήθεια; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, καθώς το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τη Νέα Σελήνη, δείχνει πως η θολούρα και η σύγχυση πλήττει κάθε επικοινωνιακή δεξιότητα. 

Είναι ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο των Διδύμων που δηλώνει πως είναι μια καλή περίοδος να επαναξιολογήσουμε και βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, ακούγοντας μεν τους άλλους αλλά και αμφισβητώντας κατά πόσο λαμβάνουμε αληθινές πληροφορίες. Αυτή την περίοδο οι διαθέσεις είναι απατηλές και είναι δύσκολο να δούμε την πραγματική κατεύθυνση που θέλουμε στα νέα ξεκινήματα. 

Επηρεάζονται κυρίως Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, οι οποίοι θα νιώσουν περισσότερο τη δυναμική ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης και διανύουν μια περίοδο νέων ξεκινημάτων που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Κυριότερες Πλανητικές Διελεύσεις.

2 Ιουνίου :  Αφροδίτη 27° 28’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 28’ Ιχθύων

Στην ερωτική ζωή, η τρυφερότητα και η στοργή βρίσκονται σε ένα ιδανικό επίπεδο σήμερα. Είναι ιδανική μέρα για να εκφράσετε με ευκολία τις επιθυμίες σας και να ωφεληθεί η ερωτική σας ζωή. Ρομαντισμός, ονειροπόληση και στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφο, θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση και όμορφες στιγμές. Χαλαρώστε και απολαύστε την σχέση σας και τον άνευ ορίων έρωτά σας. Καλλιτεχνικές δημιουργίες ευνοούνται, ενώ στα οικονομικά υπάρχουν μεν διευκολύνσεις αλλά δείξτε λίγο προσοχή σε μεγάλες προσδοκίες.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού, του γ’ δεκαημέρου.

4 Ιουνίου:  Ερμής σύνοδος με Ουρανό στην 20° 24’ Ταύρου

Μπορεί να λάβετε απροσδόκητα νέα που προσθέτουν ενθουσιασμό και έντονη αλληλεπίδραση στην επικοινωνία σας. Ο ρυθμός σκέψης είναι γρήγορος, έχετε εφευρετικές ιδέες και ενασχόληση με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα. Δεν έχετε και τόση υπομονή σήμερα και πιθανόν να σας εκνευρίσουν κάποια νέα και να αντιδράσετε σπασμωδικά και ηλεκτρισμένα. Απρόσμενα τυχαίες συναντήσεις, ή πληροφορίες που θα λάβετε μπορεί να οδηγήσουν σε ανακαλύψεις που θα ανοίξουν το μυαλό σας. Προσοχή στις μετακινήσεις καθώς υπάρχει τάση να αποσπάται η προσοχή σας όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη β’ δεκαημέρου και αρχές  του γ’ δεκαημέρου.

5  Ιουνίου: Αφροδίτη 00° 05΄ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 05’ Υδροχόου.

Οι σχέσεις σας είναι έντονες σήμερα με έντονα συναισθήματα αγάπης , έντονου πάθους, με τάση καχυποψίας και κτητικότητας. Ένας έρωτας πιθανόν να σας επηρεάσει καταλυτικά και να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ανισορροπίες που θα απαιτήσουν δύναμη και ψυχραιμία. Αν ασκήσετε εσείς έλεγχο στο σύντροφο ή σε συνεργάτη με παιχνίδια χειραγώγησης ή ελέγχου, τότε μπορεί να φτάσετε σε ένα χωρισμό και σε οριστικό ξεκαθάρισμα! 

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού, Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους, του α’ δεκαημέρου.

8 Ιουνίου: Ερμής 27° 34’ εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 34’ Ιχθύων.

Η διαισθητική σας ικανότητα σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επικοινωνία και σε ότι σχετίζεται με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δημιουργικά σχέδια. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πνευματικές δραστηριότητες και πνευματικές αναζητήσεις. Η έμπνευση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια καλή επιλογή που μπορεί να σχετίζεται με ένα όνειρό σας, αλλά να μην επενδύσετε αυτή την ευκαιρία σε πρακτικά ή τεχνικά θέματα.. 

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού, του γ’ δεκαημέρου.

11 Ιουνίου: Αφροδίτη 05° 38 Λέοντα τετράγωνο με Δία στον Ταύρο.

Η όψη αυτή δίνει μια τάση στις απολαύσεις και στη σπατάλη για να ικανοποιήσετε τα γούστα σας ή για να δημιουργήστε λαμπρές εντυπώσεις στου άλλους. Συναισθηματικά δίνει απαιτητικότητα και εγωιστικές επιθυμίες που πρέπει να προσέξετε για να μην σας οδηγήσουν σε ενοχλητικές καταστάσεις ή λάθος επιλογές. Τάση για υπερβολές σε δαπάνες σε είδη πολυτελείας αλλά και στην κατανάλωση φαγητού.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού, του α’ δεκαημέρου.

11 Ιουνίου: Ερμής 29° 59 Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ισχυρή θέληση έχετε σήμερα και ξεκάθαρες απόψεις. Οι ιδέες σας σήμερα βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση και μπορείτε να περάσετε πιο εύκολα τα σχέδια σας στους άλλους. Το τρίγωνο του Ερμή – Πλούτωνα  δίνει διεισδυτικό μυαλό και βαθιά εστίαση που επιτρέπει να βελτιώσετε με αποφασιστικότητα και να προωθήσετε κάποιο τομέα που διαπραγματεύεστε. 

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού  και Παρορμητικού Σταυρού, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του γ’ δεκαημέρου.

15 Ιουνίου: Ερμής 07° 12’  Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο στους Ιχθύες

Αρνητικές σκέψεις που οδηγούν σε απαισιοδοξία, ανησυχία και μοναξιά. Η αναβλητικότητα μπορεί να σας φέρει σε κάποια αδιέξοδα και να βλάψει τα συμφέροντά σας. Αλλά από την άλλη, θα μπορεί να δώσει έντονα στοχαστική σκέψη  σε μελετητικά θέματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να δείτε προσεκτικά και μεθοδικά για να τα διαχειριστείτε σωστά.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού,(Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθύες) του γ’ δεκαημέρου.

17 Ιουνίου: Ερμής  10ο 53 Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη στον  Λέοντα.

Ευνοείται η επικοινωνία σήμερα και υπάρχει άνεση στην συναισθηματική έκφραση και κάποια φιλική επιρροή ιδανική για να διασκεδάστε και να περάσετε καλά. Είστε δημοφιλής κοινωνικά και έχετε αποτελεσματικές συζητήσεις που δίνουν την ευκαιρία θα για να επιλύσετε κάποιες καταστάσεις ή για να ξεπεράσετε εμπόδια που καθυστέρησαν την πρόοδο σε επαγγελματικά ή προσωπικά σχέδια. Η γοητεία σας είναι ορατή και σας επιτρέπει να εκφράσετε τα ταλέντα σας, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες γνωριμίες που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδια σας. 

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού  και  Σταθερού  Σταυρού, του β’ δεκαημέρου.

18 Ιουνίου: Ο Ήλιος 27° 39 Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Το τετράγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορεί να αποδυναμώσει τη ζωτικότητά σας και να νιώσετε κάποια αδυναμία, ενώ μπορεί να σας προτρέψει και σε λανθασμένες εκτιμήσεις με αποτέλεσμα να ενθουσιαστείτε με πράγματα ή πρόσωπα που μπορεί να έχουν δόλο ή παραπλάνηση. Σε κάποιες προσωπικές σχέσεις μπορεί να υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες ή ψεύτικές ελπίδες που μπορεί να σας παρασύρουν σε αστοχίες και λάθη. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή δημιουργικότητας και  φαντασίας για θέματα τέχνης, ψυχαγωγίας, ή φιλανθρωπικής εργασίας.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού,(Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθύες) του γ’ δεκαημέρου 

21 Ιουνίου: Ο Ερμής 18° 40’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη στο Λέοντα.

Ταχύτητα σκέψης και δράσης, με πολύ κοφτερό μυαλό και γλώσσα με μαχητικό πνεύμα και αποφασιστικότητα σας δίνει αυτή η όψη. Το θάρρος και η πίστη στον εαυτό σας μπορούν να οδηγήσουν σε γρήγορη διεκπεραίωση και επιτυχία σε εργασίες ή σε πρωτοβουλίες που προωθείτε σε συζητήσεις.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού  και Μεταβλητού  Σταυρού, του β’ δεκαημέρου.

25 Ιουνίου: Ο Ερμής 27° 41’ Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ.

Η σύγχυση που μπορεί να δημιουργηθεί  θα παραμορφώσει και θα περιπλέξει την σκέψη σας με αποτέλεσμα να φέρει παρεξηγήσεις, λάθη ή παραλείψεις. Μπορεί να συμβούν καθυστερήσεις ή αναβολές σε επαγγελματικά θέματα και θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε υπογραφές. Βασιστείτε στο πρακτικό κομμάτι περισσότερο σε θέματα που δίνετε ή  λαμβάνετε οδηγίες, γιατί είστε επιρρεπής σε ψεύτικες υποσχέσεις.  Προσοχή στην αφηρημάδα στις μετακινήσεις σας. Από την άλλη σήμερα υπάρχουν εξαιρετικοί τρόποι να αναδείξετε τα δημιουργικά ταλέντα σας ή να ασχοληθείτε με καλλιτεχνική έκφραση.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού, (Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθύες)  του γ’ δεκαημέρου.

26 Ιουνίου: Ο Άρης 21° 30’ Λέοντα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Είναι τόσο ηλεκτρισμένη η ενέργεια σήμερα, που εύκολα μπορεί να αντιδράσετε αιφνιδιαστικά με επιθετικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε αναστάτωση. Υπάρχει η τάση να αντιδράτε ακαριαία, σαν να μην σκέφτεστε τις ανθρώπινες συνέπειες. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσετε αυτή την δυναμική ενέργεια είναι μέσω δημιουργικής δουλειάς και να εκφραστείτε σταθερά και με τόλμη ή να εκφράστε την εφευρετική πλευρά σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους) του γ’ δεκαημέρου.

28 Ιουνίου: Ο Ήλιος 07° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες.

Μπορείτε να θέσετε προσωπικούς στόχους με πρακτικά αποτελέσματα σε τομείς που θέλετε να πετύχετε. Η ωριμότητα σας και η αξιοπιστία σας γίνονται εύκολα αντιληπτά από τους άλλους και έτσι μπορείτε να κερδίσετε την αναγνώρισή και την επιβεβαίωση που στοχεύετε. για να τονωθεί και η αυτοπεποίθησή σας. Μια προαγωγή στην εργασία τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και σας βοηθά να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Εξαιρετική στιγμή για λειτουργήσετε με υπευθυνότητα σε ευθύνες και καθήκοντα που έχετε.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού, του α’ δεκαημέρου.

30 Ιουνίου: Ο Ερμής 07ο 05’ Καρκίνου τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες.

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε και να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά θέματα που θέλετε να διευθετήσετε. Μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να φέρετε σε αποτέλεσμα τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και αφορούν επιχειρηματικές συναλλαγές, φορολογικά ή την λήψη αποφάσεων που σχετίζετε με ακίνητη περιουσία ή οικογενειακά θέματα. Έχετε καλή συγκέντρωση και μπορείτε να δείξετε την επιμονή και υπομονή που χρειάζεται για να φτάσετε στο στόχο σας.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού, του α’ δεκαημέρου.

Από τη Ράνια Μαρκέλλη

 Facebook : @rania.markelli

email: [email protected]