Δίας σύνοδος Βόρειος Δεσμός 27/5 –  Ακολουθήστε το φωτεινό σας μονοπάτι

Δίας σύνοδος Βόρειος Δεσμός 27/5 –  Ακολουθήστε το φωτεινό σας μονοπάτι

Ο Δίας σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό στις 27 Μαΐου 2023 και μπροστά μας ανοίγεται ένα φωτεινό μονοπάτι για υλοποίηση των στόχων και των ονείρων μας.

Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου και από τη 3η μοίρα, θα συναντήσει το Βόρειο Δεσμό σε όψη συνόδου όπου για τους επόμενους 2 μήνες περίπου θα φωτίσουν το δρόμο μας έτσι ώστε να  διευρύνουμε τους ορίζοντες μας για τη ζωή. Θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την σύνοδο  όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) στις αρχικές μοίρες του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

Στην Αστρολογία, ο Δίας είναι «ο Μεγάλος Ευεργέτης», ο οποίος είναι γνωστός ότι φέρνει τύχη, εύνοια, αφθονία, ευκαιρίες για ανάπτυξη, επέκταση και ευτυχία. Η ενέργεια του Δία είναι αισιόδοξη, ελπιδοφόρα, συμπονετική και γενναιόδωρη. Συχνά αναφέρεται και ως «φύλακας άγγελος» που είναι πάντα δίπλα μας για να μας καθοδηγήσει και να εμπλουτίσει τη ζωή μας. Κάποιοι τον παρομοιάζουν και σαν τον «Άγιο Βασίλη» του ζωδιακού κύκλου. Όχι, δε φέρνει ουρανοκατέβατα δώρα, αλλά επιβραβεύει τις προσπάθειές μας εάν έχουμε δουλέψει σκληρά και εάν έχουμε προσπαθήσει για την επίτευξη των ονείρων ή των στόχων μας. 

Ο Δίας στο Ταύρο, σε ένα ζώδιο όπου το κυβερνά η Αφροδίτη, είναι μια εξαιρετική θέση και θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε κάθε είδους πολυτέλειας καθώς και τις πιο απλές χαρές της ζωής.  Επίσης, από αυτή τη θέση, θα βελτιώσει την προσωπική, την επαγγελματική ή την οικονομική μας κατάσταση. Θα μας δώσει την ευκαιρία μέσω της σκληρής δουλειάς, της υπομονής και της πρακτικότητας, να πραγματοποιήσουμε οικονομικά ή επαγγελματικά ανοίγματα ή νέα ξεκινήματα με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Οι Δεσμοί της Σελήνης (Βόρειος-Νότιος Δεσμός), δεν είναι πλανήτες και ούτε φυσικά σώματα.  Είναι δύο φανταστικά αντικριστά σημεία στο διάστημα, όπου η Σελήνη συναντά ή τέμνει την εκλειπτική της Γης, δηλαδή την πορεία της γύρω από τον Ήλιο. Ο Βόρειος Δεσμός ή αλλιώς το «κεφάλι του Δράκου», βρίσκεται στο Ταύρο ενώ ο Νότιος Δεσμός ή αλλιώς η «ουρά του Δράκου», βρίσκεται αυτομάτως στο Σκορπιό και σε ιδιομοιρία με τον Βόρειο Δεσμό. Ολοκληρώνουν έναν πλήρη κύκλο μέσα από τα δώδεκα ζώδια κάθε 18 χρόνια. Επίσης οι Δεσμοί της Σελήνης, συμβάλλουν στις εκλείψεις. 

Ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει το μέλλον και τα επιτεύγματα που προσπαθούμε να επιτύχουμε στη ζωή. Τις εμπειρίες και τις γνώσεις που πρέπει ακόμα να αποκτήσουμε και που θα βοηθήσουν στην προσωπική μας ανάπτυξη. Με άλλα λόγια είναι ο τρόπος ζωής μας. Ενώ ο Νότιος Δεσμός αντιπροσωπεύει τις γνώσεις και τις εμπειρίες που φέρνουμε από το παρελθόν και τα έμφυτα ταλέντα που συχνά εκφράζονται στη παιδική μας ηλικία. 

Ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο, αυξάνει την επιθυμία για ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό αποκαλύπτει ζητήματα που πρέπει να απελευθερωθούν, όπως η κατάχρηση εξουσίας, η διαφθορά, η μυστικότητα και ο φόβος του θανάτου.

Η σύνοδος Δία με το Βόρειο Δεσμό, θεωρείται μια σημαντική, ισχυρή και τυχερή στιγμή. Είναι σαν το σύμπαν να μας δίνει ένα σημάδι ή το πράσινο φως για να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προς το εμπρός. Είναι σαν να περιμέναμε την τέλεια στιγμή ή το τέλειο περιβάλλον για να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με αυτή την ευθυγράμμιση θα μας παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες ή ευκαιρίες, δίνοντας μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στη ζωή. Θα διευρύνουμε τους ορίζοντες μας για ανάπτυξη, μάθηση, εξερεύνηση και πρόοδο ή ίσως συναντήσουμε άτομα που θα μας καθοδηγήσουν και θα μας υποστηρίξουν. 

Είναι σημαντικό να έχουμε όμως κατά νου ότι η ευκαιρία έρχεται με ευθύνη και όχι με υπερβολή. Ο Δίας πρόκειται να μας βοηθήσει με τους στόχους και τα όνειρα μας, αλλά θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι.

Από την Έλενα Πίτρη

Δίας σύνοδος Βόρειος Δεσμός 27/5 –  Ακολουθήστε το φωτεινό σας μονοπάτι 3

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους παρορμητικούς Κριούς, η συγκεκριμένη όψη θα σας προσφέρει μια επιτυχημένη και ευημερούσα περίοδο στο τομέα των αξιών, της αυτοπεποίθησης και των χρημάτων. Το σύμπαν σας προτρέπει να αναπτυχθείτε κάνοντας μια προσπάθεια να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο και ανθεκτικό για το μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πιθανότητες που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε για να αυξήσετε το εισόδημα σας ή να επενδύσετε για το μέλλον. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος επιλύονται και δεν είναι απίθανο να κάνετε μια σημαντική αγορά ή πώληση ή να λάβετε μια αρκετά μεγάλη αύξηση από την εργασία σας, όπου θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση σας. Ωστόσο, προσέξτε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, να μην αφήσετε τα υψηλά επίπεδα αισιοδοξίας και θετικότητας να σας παρασύρουν στο να ξοδεύετε περισσότερα από όσα πρέπει ή μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους σταθερούς Ταύρους, η συγκεκριμένη όψη σας προτρέπει να ενεργήσετε σύμφωνα με τις φιλοδοξίες σας, τις επιθυμίες σας και να προωθήσετε το εγώ σας και την εικόνα σας προς τα έξω. Έχετε θετική προοπτική για τη ζωή και νιώθετε αισιόδοξοι ότι τώρα ανοίγεται μπροστά σας ένα νέο μέλλον στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε σε όλους τους τομείς. Αφήνετε πίσω σας τις δυσκολίες του παρελθόντος και εστιάζετε την προσοχή σας στο μέλλον. Σας παρουσιάζονται περισσότερες δυνατότητες για να διεκδικήσετε, να ευημερήσετε και να εκφραστείτε. Κερδίζετε το θαυμασμό και την αναγνώριση από τους άλλους και οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν για αναγνώριση, θα επιφέρουν καρπούς. Σταδιακά θα ανακαλύψετε ποιοι είστε πραγματικά και θα συνειδητοποιήσετε ότι μέσα από τις δικές σας προσωπικές προσπάθειες και αποφασιστικότητα, θα καταφέρετε να επιτύχετε, αφήνοντας στην άκρη την επιρροή ή τις επιθυμίες των άλλων. Είναι σημαντικό να δείξετε προσοχή στις εξαπατήσεις και να προσέξετε τις υπερβολές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς τους μεταβλητούς Δίδυμους, η συγκεκριμένη όψη θα σας βοηθήσει να βρεθούν οι ευκαιρίες για να εγκαταλείψετε τα κρυφά ζητήματα του παρελθόντος, τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, τις ριζωμένες φοβίες και τις ανασφάλειες, οι οποίες δεν σας είναι πλέον χρήσιμες.  Ωστόσο για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να εμπιστευτείτε το σύμπαν και να είστε σε εγρήγορση για τις ευκαιρίες που τυχόν εμφανιστούν. Ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε ή να αποσυρθείτε για ενδοσκόπηση ή για θεραπεία του εαυτού σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με την πνευματικότητα και με τις απόκρυφες επιστήμες. Επίσης η περίοδος είναι ευνοϊκή για να εμπλακείτε περισσότερο με τον εθελοντισμό και τις φιλανθρωπίες, που θα σας προσφέρουν τη πιο μεγάλη ικανοποίηση. Αποφύγετε τις υπερβολικές καταχρήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους παρορμητικούς Καρκίνους, η συγκεκριμένη όψη προσφέρει ευκαιρίες στο κοινωνικό σας κύκλο. Θα θελήσετε να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, θα αναπτυχθούν και θα επιφέρουν αυξημένα χρηματικά έσοδα και μεγάλη δημοτικότητα. Η κοινωνική σας ζωή διογκώνεται και εμφανίζονται στο προσκήνιο νέες γνωριμίες, φιλίες ή επαφές, δίνοντας σας την ευκαιρία να εξελιχθείτε ή να πραγματοποιήσετε τους στόχους ή τα όνειρα σας. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να αναπτύξετε περισσότερες φιλίες, να εμπιστευτείτε τους φίλους σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να μάθετε να συνεργάζεστε και να είστε πιο φιλικοί με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οι εγωκεντρικές ενέργειες θα πρέπει να αποφεύγονται.

ΛΕΩΝ

Για εσάς τους σταθερούς Λέοντες, η συγκεκριμένη όψη ευνοεί την κοινωνική σας θέση, την αναγνώριση, τα επαγγελματικά, τη σταδιοδρομία και τη φήμη σας. Το σύμπαν θα ενθαρρύνει τα επιτεύγματα σας και θα συνωμοτήσει παρέχοντας σας πολλές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών σας, για τις οποίες έχετε δουλέψει σκληρά το προηγούμενο διάστημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε μια προαγωγή, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή για να δημιουργήσετε συμφέρουσες συμμαχίες με ισχυρά άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στην πρόοδο της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Επίσης είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, να μη χρησιμοποιήσετε ανθρώπους για τη προσωπική σας ανάδειξη. Δείξτε ωριμότητα και υπευθυνότητα για να μπορέσετε να εξελιχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους μεταβλητούς Παρθένους, η συγκεκριμένη όψη σας παρακινεί και σας ωθεί να προχωρήσετε με σημαντικά μελλοντικά σχέδια. Το σύμπαν σας ζητά να επεκτείνετε την προοπτική σας και σας προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες για να ταξιδέψετε, να αλληλοεπιδράσετε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση ή τις ανώτερες σπουδές. Ίσως σας ελκύσουν και νέες φιλοσοφικές και πνευματικές ιδέες. Αξιοποιήστε αυτή την ευνοϊκή περίοδο, για να παρακολουθήσετε ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα, το οποίο θα σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση και στην επίτευξη της προσωπικής, οικονομικής και ηθικής σας ανάπτυξης. Αποφύγετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, να επιβάλλετε τη κοσμοθεωρία σας στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους παρορμητικούς Ζυγούς, η συγκεκριμένη όψη δίνει έμφαση στα θέματα των οικονομικών, στα δάνεια, στις νομικές υποθέσεις, στους φόρους ή στους λογαριασμούς σας, στα κληρονομικά, στη προσωπική σας ανάπτυξη και στη σεξουαλικότητα σας. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας για να βρεθούν οι ευκαιρίες έτσι ώστε να σχεδιάσετε το οικονομικό σας μέλλον, είτε μέσω νέων χρηματικών πόρων, είτε μέσω οικονομικής βοήθειας από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή είτε μέσω ενός κερδοφόρου οικονομικού διακανονισμού. Η περίοδος είναι επίσης ευνοϊκή για να γίνει μια προσωπική αλλαγή ή μεταμόρφωση. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες του παρελθόντος, προκειμένου να τονώσετε εντελώς την αισιοδοξία σας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε στη μελέτη του αποκρυφισμού ή του μυστικισμού. Προσοχή σε εμμονικές συμπεριφορές ή στη κατάχρηση εξουσίας εις βάρος τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους σταθερούς Σκορπιούς, η συγκεκριμένη όψη είναι πολύ ευνοϊκή στο τομέα των διαπροσωπικών σας αλληλοεπιδράσεων. Με τη βοήθεια του σύμπαντος, μια νέα γνωριμία εμφανίζεται στη ζωή σας, όπου θα νιώσετε ότι είναι το πεπρωμένο σας και η επιρροή που θα έχει πάνω σας, αναμφίβολα θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. Θα έχετε έντονα την επιθυμία για να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σταθερή σχέση ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι μέσω του συντρόφου σας, θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας, θα εμπιστεύεστε περισσότερο τους άλλους και θα τους στηρίζετε. Επίσης, μέσω του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας, ευνοούνται οι οικονομικές ευκαιρίες για εξέλιξη, ανάπτυξη και κέρδος. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, προσέξτε τις υπερβολικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους μεταβλητούς Τοξότες, η συγκεκριμένη όψη, προσφέρει οφέλη και θετικές βελτιώσεις στο τομέα της δουλειάς, της καθημερινότητας, της διατροφής και της υγείας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσετε την υγεία σας και να ασχοληθείτε με εναλλακτικές μορφές θεραπείας. Έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από το εργασιακό σας περιβάλλον, τις καθημερινές σας συνήθειες και από τους συναδέλφους σας. Το σύμπαν υποστηρίζει την εκπλήρωση των εργασιών και η καθημερινότητα σας γίνεται ευκολότερη. Μπορεί επίσης να σας δοθεί η ευκαιρία για να βοηθήσετε τους άλλους, να προχωρήσετε με μια νέα δουλειά, να ανταμειφθείτε καλύτερα ή να λάβετε μια προαγωγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αποφύγετε να πιέζετε τον εαυτό σας στη δουλειά και μην εμπλακείτε σε υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς τους παρορμητικούς Αιγόκερους, η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τη δημιουργικότητα, τα ενδιαφέροντα, τον έρωτα και την αυτοπεποίθηση σας. Το σύμπαν σας προτρέπει να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν παιδιά, διασκέδαση και έρωτα. Η σχέση σας θα βελτιωθεί ως αποτέλεσμα της αυξημένης αισιοδοξίας και της γενναιότητας στην έκφραση των συναισθημάτων σας χωρίς φόβο. Επίσης, παρουσιάζονται οι ευκαιρίες για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη σε τομείς που σχετίζονται με τα ταλέντα σας και τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Η περίοδος είναι ευνοϊκή και στα θέματα παιδιών. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός παιδιού ή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, εάν το θελήσετε. Προσοχή χρειάζεται στις επιβλητικές συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους σταθερούς Υδροχόους, η συγκεκριμένη όψη σας προτρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα θέματα σπιτιού που δεν έχουν επιλυθεί στο παρελθόν, επιλύονται με επιτυχία. Το σύμπαν συνωμοτεί για να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για την απόκτηση υλικών αγαθών που σχετίζονται με το σπίτι. Μπορεί να επιθυμείτε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, να βελτιώσετε ή να ανακαινίσετε την υφιστάμενη οικία σας, να επενδύσετε σε ακίνητα, να αγοράσετε ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Επίσης ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας, όπου μπορεί να υπάρξει μια οικογενειακή επανένωση. Η οικογένεια σας μπορεί να σας παρέχει οικονομική βοήθεια ή ίσως μια κληρονομιά να σας ωφελήσει αυτή τη περίοδο. Προσοχή χρειάζεται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, στο να μην είστε υπερβολικά επιδεικτικοί με τα υπάρχοντα σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για εσάς τους μεταβλητούς Ιχθύς, η συγκεκριμένη όψη είναι ευεργετική και επεκτατική σε θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών και των σχέσεων σας με τα αδέρφια, τους γείτονες ή τους συναδέλφους σας. Η αισιόδοξη στάση και η θετική σας σκέψη, θα ανοίξουν νέες πόρτες ή θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες ή δυνατότητες για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσω της μάθησης, της εκπαίδευσης, της επικοινωνίας, της ομιλίας ή της γραφής. Αυτός ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης, θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ενισχύσετε τη σχέση σας με την οικογένεια σας και να κατανοήσετε τις ανάγκες του συνομιλητή σας με πιο μεγάλη ευκολία. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, προσοχή θα πρέπει να δείξετε να μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα.