Ένα ερωτικό, έντονο και αποκαλυπτικό σαββατοκύριακο 16 – 17 Σεπτεμβρίου

Ένα ερωτικό, έντονο και αποκαλυπτικό σαββατοκύριακο 16 – 17 Σεπτεμβρίου

Το μυστικό αυτού του Σαββατοκύριακου είναι η υπερβολή, αλλά και η ανάγκη μας να μπορέσουμε να έρθουμε με το σύντροφό μας ή και να γνωρίσουμε ένα καινούργιο πρόσωπο. Το Σάββατο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για να βοηθήσει σε νέες συνεργασίες αλλά και σε νέες ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν μακροπρόθεσμα αρκετά τη ζωή μας.

Κριός 

Ευνοήστε για να κάνετε καινούργιες σχέσεις και γνωριμίες, αλλά και για να μπορέσετε να κατεβάσετε δημιουργικές ιδέες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να βγάλετε αρκετά χρήματα και να νιώσετε επιτέλους πιο ασφαλή στον οικονομικό τομέα.

Ταύρος 

Μια περίοδος ιδιαίτερα σημαντική γιατί σας δίνεται η δυνατότητα να μπορέσετε να επιλύσετε προβλήματα μέσα στο σπίτι σας, αλλά και να μπορέσετε και εσείς να αδράξτε νέες ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν.

Δίδυμοι 

Μια σημαντική στιγμή αυτή για εσάς, για να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε, αλλά και να μπορέσετε να ψάξετε βαθιά μέσα σας για λανθασμένους τρόπους σκέψης, οι οποίοι σας εμποδίζουν στο να μπορέσετε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Καρκίνος 

Μια περίοδος όπου η οικονομικά θα μπορέσουν να βρεθούν πάρα πολλές και σημαντικές λύσεις, ενώ και φιλικά πρόσωπα φαίνεται να σας στηρίζουν. Όσοι από εσάς ασχολείστε με την πολιτική και με ομάδες θα έχετε ιδιαίτερη επιτυχία αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να πάρετε τα πάνω σας.

Λέων 

Περίοδος ιδιαίτερα σημαντική, καθότι επιτέλους ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές και μπορείτε να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Μια νέα σχέση θα μπορούσε να σημαίνει κάτι πολύ εντυπωσιακό και πολύ όμορφο, ενώ ταυτόχρονα έρχονται χρήματα τα οποία σας βοηθούν να πάρετε μια ανάσα.

Παρθένος 

Σημαντική αυτή η περίοδος, καθότι μπορεί να λυθούν κάποια σημαντικά προβλήματα στα εργασιακά σας και έτσι να μπορέσει επιτέλους να δώσετε πάγιες λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση. Οι υπερβολές όμως στα έξοδα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν και πάλι προβλήματα, οπότε προσοχή.

Ζυγός 

Είναι ένα διάστημα το οποίο θα μπορέσετε να δώσετε επιτέλους τον καλύτερό σας εαυτό και να δημιουργήσετε κάτι πολύ εντυπωσιακό και όμορφο στην ζωή σας. Είναι η περίοδος της επαγγελματικής σας και προσωπικής εξέλιξης, ενώ γενικά αυτό το σαββατοκύριακο σας βοηθά να έρθετε κοντά με το σύντροφο της ζωής σας.

Σκορπιός 

Σημαντική περίοδος αυτή για να μπορέσετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σημάνουν ένα φρέσκο ξεκίνημα.

Τοξότης 

Ηρεμείτε λίγο αυτό το σαββατοκύριακο από τις πιέσεις της καθημερινότητας και μπορείτε να βάλετε επιτέλους τη ζωή σας σε μια σειρά. Οι φίλοι σας προσεγγίζουν και με αυτό τον τρόπο νιώθετε πιο καλά και έχετε πολύ ωραίες στιγμές μαζί τους, κάτι το οποίο θα σας χαλαρώσει.

Αιγόκερως

Είναι η περίοδος όπου επιτέλους παίρνετε σε μια καινούργια πορεία, η οποία θα σας βοηθήσει από τη μια να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας και μπορεί την Κυριακή να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία, ενώ από την άλλη σταδιακά αρχίζει και ανεβαίνει η λίμπιντο, με αποτέλεσμα να έχετε και την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Υδροχόος 

Παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα εσείς θα βρείτε τρόπους για να μπορέσετε να περάσετε καλά αυτό το Σαββατοκύριακο και να μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε πάγια προβλήματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, ενώ την ίδια στιγμή θα περάσετε καλά με κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο.

Ιχθύες 

Θεωρείται μια περίοδος πίεσης, αλλά εσείς θα καταφέρετε αυτό το σαββατοκύριακο; Να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και τελικά να περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια ξαφνική συνάντηση θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να περάσετε πάρα πολύ καλά με κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.