Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου έως 3 Ιουνίου

Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου έως 3 Ιουνίου: Βαθμιαία Σκέψη και Πρακτική Προσέγγιση

Καθώς ο Ερμής μετακινείται στο σταθερό και γήινο ζώδιο του Ταύρου, η επικοινωνία, η σκέψη και η διαδικασία λήψης αποφάσεων καθίστανται πιο μελετημένες και ουσιαστικές. Ο Ταύρος προσδίδει μια φυσική τάση προς την σταθερότητα και την αξιοπιστία, επηρεάζοντας τον Ερμή να εκφράζει ιδέες και σκέψεις με πιο οργανωμένο και προσεκτικό τρόπο. Η διάρκεια αυτή ευνοεί την στρατηγική σκέψη και την προσεκτική εξέταση των λεπτομερειών πριν από την πράξη, επιδιώκοντας πάντα την ποιότητα πάνω από την ταχύτητα.

Από την Ελένη Αυγενάκη

Επιρροή του Ερμή στον Ταύρο για κάθε Ζώδιο

Κριός
Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο φέρνει μια φάση συγκέντρωσης στις προσωπικές αξίες και τους πόρους. Είναι μια καλή περίοδος για να αναπτύξετε τα οικονομικά σας σχέδια και να ενισχύσετε την οικονομική σας ασφάλεια με μεθοδικότητα και πρακτικότητα.

Ταύρος
Για τους Ταύρους, αυτή η μετακίνηση σημαίνει μια περίοδο αυτοεξέτασης και αυτοβελτίωσης. Ο Ερμής στο ζώδιό σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τις σκέψεις σας με σαφήνεια και να επικοινωνείτε τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Η περίοδος αυτή απαιτεί από τους Διδύμους να αφιερώσουν χρόνο στην αναστοχασμό και την εσωτερική επεξεργασία. Είναι κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και να βρείτε νέους τρόπους για να αναπτυχθείτε πνευματικά και ψυχολογικά.

Καρκίνος
Για τους Καρκίνους, η περίοδος αυτή ενθαρρύνει την ανάπτυξη κοινωνικών δεσμών και την ενίσχυση των φιλικών σχέσεων. Είναι ιδανική στιγμή για να καλλιεργήσετε τις σχέσεις σας με έμφαση στην ειλικρίνεια και την αλληλούπαρξη.

Λέων
Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και αναγνώριση. Χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή για να ενισχύσετε τη θέση σας στον εργασιακό χώρο, επιδιώκοντας σταθερότητα και διαρκή βελτίωση.

Παρθένος
Η περίοδος αυτή ενθαρρύνει την εκπαίδευση και την επέκταση των οριζόντων σας. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο ή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός
Αυτή η περίοδος απαιτεί μια πιο προσεκτική διαχείριση των κοινών πόρων και των ψυχικών δυνάμεων. Είναι σημαντικό να είστε διακριτικοί και προσεκτικοί με τις οικονομικές σας επιλογές και τις ενέργειές σας.

Σκορπιός
Ο Ερμής στον Ταύρο ενθαρρύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να ενισχύσετε τις συνεργασίες σας και να επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με αμοιβαία όφελος.

Τοξότης
Η περίοδος αυτή φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και της καθημερινότητας. Επικεντρωθείτε στην οργάνωση της δουλειάς σας και την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών.

Αιγόκερως
Η δημιουργικότητα και η παιδεία είναι κεντρικά θέματα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενδυναμώστε τις δημιουργικές σας δεξιότητες και δώστε προσοχή στα παιδιά και την οικογένεια.

Υδροχόος
Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει επικεντρωμένη ενέργεια στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις και να κάνετε βελτιώσεις στο σπίτι σας.

Ιχθύες
Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για επικοινωνία και μάθηση. Επιδιώξτε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενισχύοντας τις κοινωνικές σας επαφές.


Ποια ζώδια ευνοούνται την εβδομάδα από 13 ως 19 Μαΐου και ποια είναι η πιο τυχερή τους μέρα  μέσα στην εβδομάδα.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ευκαιρίες για να βρούμε την χαμένη πίστη και το χαμόγελο μας.

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για όλα τα ζώδια. Κάποια όμως είναι πιο ευνοημένα, οπότε επιλεκτικά για  αυτά ζώδια και μόνο, θα αναφέρουμε την τυχερή τους μέρα. Αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερη τύχη έχουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο του Ηλίου με τον Ουρανό, που συναντιούνται στο ζώδιο του Ταύρου. Μια εξαιρετική όψη, η οποία είναι ιδιαίτερα βοηθητική για θέματα δουλειάς, για επαγγελματικές συμφωνίες, ταξίδια, επιτυχία σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, και τις δημόσιες σχέσεις και γενικότερα υποδηλώνει μια σημαντική επιτυχία, μια περίοδο ανάπτυξης, θετικών καταστάσεων και σημαντικής ανανέωσης.  Επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 22η, 23η και 24η μοίρα των ζωδίων. 

Την ίδια μέρα έχουμε το εξαιρετικό εξάγωνο το οποίο σχηματίζεται από την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, ο οποίο βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική, για όποιον επηρεάζει ως προς τον αστρολογικό του χάρτη. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιτύχετε σκοπούς και στόχους και να νιώσετε ότι η ζωή σας πηγαίνει καλύτερα και βελτιώνεται σημαντικά. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους και Σκορπιούς , γεννημένους τέλος 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 16η, 17η και 18η μοίρα. 

Στη συνέχεια έχουμε την μετακίνηση του Ερμή, που από το ζώδιο του Κριού περνά στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας την ευκαιρία κυρίως σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους να λύσουν και να προχωρήσουν σε επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά αλλά και αισθηματικά ζητήματα που τους απασχολούν, πάντα φυσικά αν το επιτρέπει και το στηρίζει και ο ατομικός αστρολογικός τους χάρτης. Αρχικά επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές 1ου δεκαημέρου, σταδιακά όμως θα προχωρήσει και στα επόμενα δεκαήμερα.