Ερμής στους Ιχθύς από 23/2 – 10/3. Τα 4 ζώδια που θα έχουν μπερδέματα.

Ερμής στους Ιχθύς από 23/2 – 10/3. Τα 4 ζώδια που θα έχουν μπερδέματα.

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, μία αστρολογική θέση που φέρνει στο προσκήνιο την ενσυναίσθηση, την έντονη διαίσθηση και την πνευματικότητα, τέσσερα ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε ξαφνικές πιέσεις και προκλήσεις σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής τους και αυτό γιατί ο Ερμής στα Ψάρια φέρνει αναστατώσεις και δυσκολεύετε να συγκεντρωθεί. Ας εξετάσουμε πώς αυτή η επιρροή θα επηρεάσει τους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις που σχετίζονται με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα τους. Ο Ερμής θα φέρει αναταράξεις και απροσδόκητες καταστάσεις που απαιτούν προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις θα είναι κρίσιμες, καθώς θα χρειαστεί να επιδείξουν διπλωματία για να διατηρήσουν τη σταθερότητα στον επαγγελματικό τους τομέα.

Παρθένος

Για την Παρθένο, οι προκλήσεις θα επικεντρωθούν στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από τους Παρθένους να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους, να επιλύσουν παρεξηγήσεις και να βρουν τρόπους για να ενισχύσουν την επικοινωνία με τους συντρόφους και τους στενούς συνεργάτες τους.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα αντιμετωπίσει πιέσεις που αφορούν τον οικογενειακό και τον προσωπικό του χώρο. Θέματα σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια ή την κατοικία μπορεί να φέρουν αναστάτωση και να απαιτήσουν άμεση προσοχή. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδανική για να αναζητήσουν λύσεις και να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύες, η επίδραση του Ερμή στο ζώδιό τους τους καλεί να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και στις προσωπικές τους ανάγκες. Θα βρεθούν μπροστά σε προκλήσεις που αφορούν την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την προσωπική τους ανάπτυξη. Η περίοδος αυτή απαιτεί από τους Ιχθύες να αναλάβουν δράση για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων και να αντιμετωπίσουν τυχόν εσωτερικές συγκρούσεις.

Καθώς ο Ερμής κινείται μέσα από τους Ιχθύες, η περίοδος αυτή υπόσχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές και προκλήσεις που απαιτούν από τα ζώδια να είναι πιο ευέλικτα, ενσυνείδητα και δραστήρια στην αντιμετώπιση των θεμάτων που θα αναδυθούν. Η προσαρμογή και η ανοιχτή επικοινωνία θα είναι κλειδιά για την επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων αυτής της περιόδου.

Μοιραίοι και εγκεφαλικοί έρωτες από 22/2 – 27/2 για 4 ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)